O potovalni agenciji Potovanja Pirc d.o.o.

Upravljalec portala Last-minute.si
Naziv: POTOVANJA PIRC d.o.o.
Poslovalnica: Grajska ulica 5 (visoko pritličje), 2000 Maribor
Sedež podjetja: Gregorčičeva ulica 13, 2000 Maribor
Država: Slovenija
ID za DDV: SI93280840
Matična številka: 6492436000
TRR Delavska hranilnica d.d.: SI56 6100 0000 6818 477
Delovni čas
Delovnik: 09.00 - 18.00
Sobota: 09.00 - 12.00
Nedelja in prazniki: zaprto

Zavezujoče zahtevke za rezervacijo preko spletnega portala Last-minute.si se trudimo obdelati tudi ob večerih in praznikih (torej tudi takrat, ko sicer za klasično poslovanje in informacije agencija ni odprta).

Osebni obisk za nenaročene stranke: ni odprto
Osebni obisk za naročene stranke: po dogovoru
Kje nas najti?

Našo poslovalnico najdete v centru Maribora, v peš coni - na Grajski ulici 5. Kljub temu, da smo v peš coni, lahko na cesti pred agencijo ali v neposredni bližini najdete parkirno mesto.

Za Mariborčane - naša agencija se nahaja nad kinom Partizan (visoko pritličje oz. medetaža), nasproti glavnega vhoda v mariborski Grad, čez cesto od Prve gimnazije oz. za Astorijo (v smeri Prve gimnazije in parka).

O agenciji
Potovanja Pirc je stabilna in uspešna potovalna agencija, ustanovljena leta 1992, tako da imamo bogate izkušnje s turističnim poslovanjem, le-te pa še podkrepi petinpetdesetletna tradicija dela v turizmu, s katero se radi pohvalimo.

Leta 2000 smo med prvimi agencijami v Sloveniji pridobili tudi LICENCO za opravljanje turistične dejavnosti. V lanskem letu je z nami potovalo okoli 12.000 potnikov. V največji meri smo specializirani za prodajo PAKETNIH POČITNIC Z LETALSKIM PREVOZOM, saj lahko z nami dopustujete v vseh letnih časih na vseh koncih sveta, nudimo pa vam tudi GARANCIJO NAJNIŽJE CENE. Si želite svet ogledati na VODENIH POTOVANJIH v okviru skupine? Na enem mestu najdete najobširnejšo izbiro vedno aktualnih programov potovanj in KRIŽARJENJ, ki zadovoljijo vse vrste okusov. Želite rezervirati hotelske namestitve širom sveta ali morda iščete apartmaje na HRVAŠKI obali? Morda potrebujete le LETALSKO KARTO ali najem VOZILA v več kot 120 državah sveta? Se želite odpraviti na luksuzne počitnice na KARIBE, se razvajati na neponovljivih MALDIVIH, igrati GOLF na kakšnem izmed igrišč v drugih državah ter kontinentih ali doživeti nepozabno poroko na rajskih plažah SEJŠELOV?

Naše BOGATE IZKUŠNJE in široka izbira POSLOVNIH PARTNERJEV zagotavljajo, da lahko zadostimo vsem VAŠIM ŽELJAM. Strankam nudimo INDIVIDUALNI PRISTOP, SVETOVANJE o hotelih in destinacijah, saj se zavedamo, da je ZADOVOLJSTVO POTNIKA ODVISNO OD RAZMERJA MED NJEGOVIMI PRIČAKOVANJI IN DEJANSKO DOBLJENIM. Kljub temu, da lahko pri nas dobite tudi NAJCENEJŠE ARANŽMAJE, se vedno trudimo stranki priporočati aranžma S ČIM BOLJŠIM RAZMERJEM CENE IN KAKOVOSTI.

Uspešno združujemo najboljše iz poslovanja NA NAČIN KLASIČNE POTOVALNE AGENCIJE ter poslovanja MODERNEGA SPLETNEGA POTOVALNEGA PORTALA: z uporabo najmodernejših tehnologij smo DIGITALIZIRALI procese poslovanja, hkrati pa našim kupcem nudimo personaliziran pristop ter personalizirane storitve; nenazadnje pa s pomočjo digitalizacije prispevamo k SKRBI ZA OKOLJE in ZA LEPŠI JUTRI. Smo družbeno koristni, dobrodelni - že od leta 2013 smo ponosni podpornik akcije Botrstvo ter od leta 2009 donator Onkološkega inštituta, občasno pa skladno z zmožnostmi podpremo tudi kake manjše druge dobrodelne projekte.

Za vaša vprašanja, pripombe ali predloge smo vedno na voljo tudi po elektronski pošti info@last-minute.si.
Naša ekipa Naša ekipa
Ursula Valentan Referent prodaje
Maša Bratkovič Administrator portala
Klavdija Jamnik Referent prodaje
Nina Šangulin Referent prodaje
Andrej Pirc Direktor