Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Samos Andromeda 3*22.08. LJU  7xNZ519 €
Kos Cleopatra K 3*01.08. LJU  7xNZ579 €
Severni Ciper VUNI PALACE 5*14.08. LJU  7xPOL689 €
Krf GOLDEN SAND 3*24.07. LJU  7xAI598 €
Lefkas-Preveza Agios Nikit 3*26.08. LJU  7xNZ589 €
Celinska Tunizija El-Mouradi 5*29.08. LJU  7xAI689 €
Djerba (Tunizija) El-Mouradi 4*29.08. LJU  7xAI669 €
Kos Pyli Bay 3*22.08. LJU  7xPOL599 €
Puerto Plata Viva Wyndha 4*18.10. MUC  7xAI721 €
Šri Lanka Mandara Bou 4*08.10. MUC  7xPOL892 €
Fuerteventura Corralejo B 4*29.11. MUC  7xPOL504 €
Madeira Aparthotel 4*07.11. MUC  7xPOL835 €
Dubaj (Emirati) Excelsior C 4*03.09. MUC  7xPOL722 €
Phuket (Tajska) Phuket Orch 4*04.09. MUC  7xPOL756 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*30.11. VIE  7xAI382 €
Varadero Be Live Exp 4*05.09. MUC  7xAI855 €
Punta Cana Grand Palla 5*07.09. MUC  7xAI1120 €
Heraklion (Kreta) Glaros Beac 4*15.10. VIE  6xPOL409 €
Mallorca Hotel Canya 4*17.10. VIE  5xPOL318 €
Maldivi Ellaidhoo R 4*24.09. MUC  7xPP1211 €
Gran Canaria IFA BUENAVE 3*01.12. SZG  7xPOL526 €
Cancun (Mehika) Viva Wyndha 4*20.09. MUC  7xAI959 €
Mombasa-Kenija Amani Tiwi 4*06.11. MUC  9xPP978 €
Mauritius Seaview Cal 4*24.09. MUC  8xPOL1100 €
Rodos EVITA SUN R 4*16.10. VIE  7xAI436 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Šrilanka.


Šrilanka.


Odhod
: 25.12.2018 | št. dni: 12 | aktualna cena: od 1798€

Šrilanka.

PROGRAM:

1. in 2. dan LJUBLJANA – KOLOMBO –ANURADHAPURA. Zbor v Ljubljaniter vožnja do letališča v Zagrebu. Polet preko Dohe v Kolombo. Počitek inprehrana na letalu. Po pristanku se vkrcamo v avtobus in potujemo doAnuradhapure. Postanemo ob antičnem rezervoarju in se sprehodimo, obiščemonajstarejši tempelj budinega zoba, na otoku. Vožnja do hotela in počitek.Popoldne v stari Anuradhapuri obiščemoše največjo "skledo" na svetu, znameniti lunin kamen, kamnite varuhein največjo stupo na svetu. Večerja in nočitev. (letalo) (H)

3. dan ANURADHAPURA – izlet v NPWILLPATU.Zajtrk.Šrilanka se ponaša z eno najstarejšihcivilizacij JV Azije. Anuradhapura je bila prva prestolnica cesarstva in tudidanes je mesto alfa in omega šrilanške identitete. V svetemtrikotniku se sprehodimo okoli stupe Ruvanvelisaya, potem pa kar bosi donajstarejšega dokumentiranega drevesa na svetu – bodhi tree. Popoldne se odpeljemodo narodnega parka Willpatu, kjer se z džipi odpravimo na safari in odkrivanjetropskih živali v njihovem naravnem okolju. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.(H, ZV, džipi)

4. dan ANURADHAPURA – MIHINITALE – HABARANA/SIGIRIYA. Zajtrk. Jutranjivzpon na hrib Mihinitale, ki velja zazibelko otoškega budizma, saj je prav tu Ašokin sin, budistični menih Mahinda,srečal takratnega kralja Devanampiyo Tisso … Vas zanima zgodbica? Prevzame nasvzdušje na vrhu in pogled na dolino – eden lepših na otoku! Vožnja v Habarano,kjer si po želji lahko privoščimo ježo s sloni ter ajurvedsko masažo. Popoldnese vzpnemo na kamniti osamelec, kjer je v 5. stoletju kraljevalo mogočno mestoizdajalskega Kasyape. Z višine 200 m se nam odpira veličasten pogled naokolico. Eden najlepših spomenikov JV Azije! Vožnja do hotela. Večerja in nočitev.(H, ZV)

5. dan HABARANA/SIGIRIYA – DAMBULLA – KANDY. Zajtrk.Jutranje razvajanje v trgovini s svilo. Sledi vožnja v Dambullo, kjer obiščemoZlati tempelj, ki je največji jamski budistični tempelj na otoku. V štirihjamah je zbranih večina kipov in slikarij, posvečenih Budi in njegovemuživljenju. Na poti v Kandy se ustavimo v začimbnem vrtu, kjer spoznamoeksotične začimbe in dišave ter njihovo uporabo v ajurvedski medicini. Pustimose masirati izkušenim domačinom. V Matali postanemo ob zanimivem hindujskemtemplju. Vožnja v tretjo otoško prestolnico Kandy. Kandy je skrit v odmaknjenemvišavju, slovi pa kot najlepše otoško mestece ter središče slovitegašrilanškega čaja. V skladu s časom se sprehodimo ob jezeru. Zvečer nas navdušifolklorna predstava kandijskih plesalcev in čarodejev, za vrhunec dneva pa obzvokih težkih bobnov obiščemo še slavni tempelj Budinega zoba, v kateremhranijo največjo otoško dragocenost ... Namestitev v hotel in nočitev. (H, Z)

6. dan KANDY – izlet v PERADENIYO in na ČAJNEPLANTAŽE. Zajtrk. V bližnji Peradeniyi obiščemo čudovitbotanični vrt in občudujemo eksotične rastline, med katerimi je zanimivdrevored kraljevskih palm in nasad dreves državnikov … Pot nadaljujemo pogorski cesti med čajne plantaže. Obiščemo plantažo in predelovalnico čaja, sesprehodimo po nasadih ter spoznamo postopek predelave čaja. Vrnemo se v Kandy in obiščemo trgovino zdragimi kamni. Prosto popoldne lahko preživimo na tržnici ali v živahnemmestnem središču. Po želji (za doplačilo) lahko obiščemo slonje zavetišče vPinawelli. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev. (H, ZV)

7. dan KANDY – MASKELYA – vzpon na ADAMOV VRH. Zajtrk. Dan začnemo zgodaj, saj nas pot vodi v kraljestvo čajnihplantaž, daleč od turističnih poti. Na plantaže so naselili Tamilce, ki šedanes tvorijo večinsko prebivalstvo višavja in so še bolj čokoladni odsinhalskih "dolinarjev". Na dooolgi poti do Maskelye si privoščimoveč panoramskih postankov. Po namestitvi v preprostem penzionu se popoldne vzpnemona Adamov vrh. Vrhunec potovanja! Nas omami 4.800 stopnic do vrha ali vznesenaenergija svetega mesta vseh štirih religij otoka? Seveda vam ni treba na vrh –očara vas že doživetje "romarskega" vzdušja in naravnih lepot.Višinski večer na svežem zraku s pogledom na osvetljenega Adama, po osebnizmagi, ob preprosti večerji in krepčilnem spancu. (P, ZV)

8. dan MASKELIYA – KITULGALA. Zajtrk. Vožnja med čajnimi nasadi v dolino do Kitulgale. Namestimo sev preprostem penzionu ob reki, dan pa lahko izkoristimo za počitek in uživanjev prijetnem tropskem okolju in kopanje v reki. Lahko si (za doplačilo) privoščitedoživeti rafting po reki Kelani. Popoldne se preko visečega mostu odpravimo na"botanični" sprehod po tropski okolici – eksotično prečkanje rekedoda k doživetju! Večerja in romantičen večer ob šumenju reke! Zadnji trenutkipristne otoške eksotike … Nočitev. (P,ZV)

9. dan KITULGALA – REKA MADU – POČITNICE. Zajtrk. Vožnja mimo nasadov gumijevca do obale in ob njej proti jugu.Na poti se lahko (za doplačilo) odpeljemo s čolni po laguni reke Madu medgozdovi mangrov, obiščemo cimetov otok in ribice, ki nam oglodajo žulje nanogah. Vožnja do našega letovišča. Namestitev.Prosto za počitnice. Nočitev. (H, Z)

10. dan POČITNICE – izlet v GALE. Zajtrk. Prosto za počitnice. Popoldne si privoščimo izlet v Gale.Najprej postanemo pri ribičih na kolih ter jih poslikamo. Po želji (vstopninani vključena) obiščemo želvje zavetišče. Vožnja v Gale, kjer si privoščimoprijetno raziskovanje enega najlepših kolonialnih mestec. Vrnitev v hotel in nočitev.(H, Z)

11. in 12. danPOČITNICE – KOLOMBO – LJUBLJANA. Zajtrk. Sobe zapustimo ob 12.00 uri. Prosto do večernegaodhoda na letališče. Nočni ogled Kolomba. Polet preko Dohe v Zagreb. Vožnja doLjubljane. (Z, letalo)CENIK:
Aktualna cena
Redna cena
Šrilanka.
od 1798€
od 1899€
Obvezna doplačila:
Doplačilo za skupino v velikosti 15 - 19 oseb
120€

Vizum za Šrilanko
40€
Doplačila po želji:
Doplačilo na kraju samem (priporočljive napitnine)
35€
Doplačilo za enoposteljno sobo
300€
Zdr. zav. Mondial, do 15 dni, svet, posamično, osnovno kritje - S*
19.78€
Popusti:
Popust za otroke 2-12 let na dodatnem ležišču
20%
Popust za otroke 2-12 let na osnovnem ležišču
10%


Cena(najmanj 20 udeležencev) vključuje: avtobusniprevoz Ljubljana-Zagreb-Ljubljana, letalski prevoz po programu, letališkepristojbine in varnostne takse (95 EUR), nočitve in prehrano glede na spodnjiopis*, prevoze in oglede s klimatiziranim avtobusom, slovenskim vodenjem inlokalnimi vodniki, vstopnine po programu**, folklorno predstavo v Kandyu,stroške priprave in organizacije potovanja.

*Namestitevin prehrana: 7nočitev v hotelih na nivoju 3* s polpenzionom (razen na morju 2x samonočitev/zajtrk, ter 1x v Kandyju), 2 nočitvi (Adamov vrh in Kitulgala) v prijetnempreprostem penzionu s polpenzionom.

**Vključene so glavne vstopnine: džip safari po NP Willpatu, Anuradhapura in Mihinitale, Sigiriya,tempelj v Dambulli in v Matali, Tempelj Budinega zoba in folklorna predstava vKandyu, obisk čajne plantaže.

Doplačila po želji na kraju samem (na osebo):
- ajurvedska masaža: 30 EUR,
- jahanje slonov: 25 EUR,
- rafting po reki Kelani: 30 EUR,
- izlet z ladjico po laguni reke Madu in doživetje z ribicami 25 EUR.


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):