Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Hurghada Grand Seas 4*02.11. LJU  7xAI599 €
Antalija Titan Selec 5*27.10. LJU  7xAI751 €
Fuerteventura Clubhotel D 4*11.01. MUC  7xAI474 €
Puerto Plata Presidentia 4+*27.11. VIE  7xAI971 €
Šri Lanka Ranweli Hol 3+*23.10. MUC  7xPOL828 €
Madeira Monte Mar P 4*30.01. MUC  7xPOL464 €
Phuket (Tajska) Rawai Palm 4*22.10. MUC  7xPOL879 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*08.12. VIE  7xAI409 €
Varadero Club Villa 4*22.10. VIE  7xAI838 €
Punta Cana Grand Palla 4+*29.03. MUC  7xAI1258 €
Chania (Kreta) Iberostar C 5*16.10. VIE  7xPOL552 €
Mallorca Exagon Park 4*17.10. VIE  5xPOL324 €
Cancun (Mehika) Reef Coco B 4*05.12. MUC  7xAI1155 €
Gran Canaria Beverly Par 3*12.12. VIE  7xPOL499 €
Maldivi The Barefoo 4*17.10. MUC  7xPOL1362 €
Mombasa-Kenija Jacaranda I 5*18.11. MUC  9xPP1030 €
Mauritius Seaview Cal 4*15.12. MUC  7xPOL1293 €
Rodos Kresten Pal 4*22.10. VIE  8xPOL736 €
Antalija Seher Resor 5*21.11. VIE  5xAI297 €
Hurghada Grand Resor 5*19.01. SZG  7xAI294 €
Zanzibar Dhow Inn 4*25.03. MUC  7xPOL1062 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Španija- V ritmu flamenka (odhod 29.10.2019)

Zagotovljeni termini:
29.10.2019
Španija- V ritmu flamenka (odhod 29.10.2019)


Odhod
: 29.10.2019 | št. dni: 6 | aktualna cena: od 906€ | zagotovljeno


PROGRAM:

1. dan LJUBLJANA – MALAGA. Zbor v Ljubljani in vožnja do Benetk.  Polet do Malage (preko Madrida). Po prihodu se vkrcamo na avtobus. Sledi panoramski ogled Malage, ki je rojstni kraj Pabla Picassa, nato pa obiščemo tudi njegovo rojstno hišo. Vožnja do hotela. Namestitev, večerja in nočitev. (letalo, H,V)

2. dan MALAGA- GRANADA. Zajtrk. Vožnja do viška andaluzijskih mest – Granade. Obiščemo andaluzijski biser in najlepšo mavrsko palačo Alhambro – ogledamo si trdnjavo Alcazar, Nasridovo palačo in “rajske” vrtove Generalife. Vrhunec mavrske umetnosti nas popolnoma prevzame! Granada je bila zadnja mavrska kraljevina na evropskih tleh in še danes tod veje arabski duh. Sprehodimo se po starem jedru Albayzin do razgledne točke s pogledom na Alhambro in visoke Snežne gore. Spust v središče mesta ter ogled kraljeve kapelice. Prosti čas na živahnih uličicah okoli katedrale in v starem mestnem jedru. Naj se vam doživetje zavleče dolgo v noč v vzdušju andaluzijskega temperamenta! Zvečer se (za doplačilo) odpravimo na ogled predstave flamenka v ciganske jame, kar je posebno doživetje. . Nočitev. (H, Z)

3. dan GRANADA – CORDOBA – SEVILLA. Zajtrk. Skozi največje nasade oljk na svetu se peljemo do Cordobe, druge od velikih mavrskih prestolnic na naši poti. Tu so nam Mavri zapustili neverjetno dediščino – slovito mošejo Mezquita, ki si jo ogledamo z občudovanjem. Pozornost nam pritegne tudi zanimiva judovska četrt (notranja dvorišča). Nadaljujemo proti Sevilli, ki je ena od prvih mavrskih prestolnic. Zgodovinsko mesto je okrašeno s spomeniki vseh dob, vendar pa je tudi mesto lagodnega življenja in sedanjosti. Po zajtrku se sprehodimo po mestnem središču in si ogledamo glavne znamenitosti (stolnica s stolpom Giralda in palača Alcazar,…). Potem mimo arene za bikoborbe pridemo do reke Quadalquivir, vitalne žile Seville. Sledi sprehod do živahnega starega jedra Barrio de Santa Cruz, kjer se je največji užitek izgubiti v živahnem vrvežu uličic in si privoščiti kavico. Lahko zgolj opazujemo ljudi ali pa čas izkoristimo za nakupovanje ali druge užitke. Zvečer se lahko odpravite na večerjo v lokalno restavracijo, kjer poskusite paello, tapase in še kaj dobrega. Pustite se presenetiti  Nočitev. (H*, Z)

4. dan SEVILLA – JEREZ – GIBRALTAR – LA LINEA. Zajtrk. Prosto dopoldne v Sevilji. Vožnja do Jereza. Ustavimo se v kleti slovitega šerija (največja vinska klet v Evropi), kjer nam to žlahtno pijačo predstavijo in ponudijo. Po obalni cesti se peljemo mimo morja orjaških vetrnic (slišite njihovo šepetanje?) do Gibraltarja. Pred nami se oslikava silhueta Afrike. V skladu s časom postanemo na kavici v Tarifi, kjer se stikata Sredozemlje in Atlantik. Gibraltar je zadnja angleška enklava na starem kontinentu. Čez mejo se odpravimo peš, potem se vkrcamo v kombije, ki nas popeljejo na vrh gibraltarske pečine. Ogledamo si jamo in srečamo najstarejše prebivalce – opice. Postanki na panoramskih točkah in vrnitev v mesto, kjer se vživimo v kozmopolitansko vzdušje. Vožnja do mesta La Linea, kjer si privoščimo zaslužen počitek. (H, ZV)

5. dan LA LINEA – RONDA – BELE VASICE – MALAGA. Zajtrk. Vožnja proti Rondi in ogled spektakularnega mesta visoko nad slikovito sotesko. Nato se lotimo raziskovanja območja belih vasic. Gotovo nas prevzame Zahara, kjer nam razgled z gradu vzame dih. To je prava Andaluzija – umirjena, počasna, spokojna, tradicionalna …Vožnja proti Malagi. Namestitev in nočitev. (H, ZV)

6. dan MALAGA – LJUBLJANA. Zajtrk. Čas, da se poslovimo od čarobne Andaluzije. Vožnja na letališče. Polet proti Benetkam (preko Madrida) in prevoz do Ljubljane. (Z, letalo)

*Zaradi velikega povpraševanja in omejenega števila obiskovalcev v Alhambro je Svet Alhambre (Council of Alhambra) sprejel novo politiko izdaje vstopnic za vodene oglede. Vsak mesec bodo določili točno število izdanih vstopnic za mesec naprej. Tako obstaja možnost, da ne bo mogoče zagotoviti dovolj vstopnic za ogled Alhambre. V primeru, da ne dobimo potrjenih vstopnic za Alhambro, boste namesto tega obiskali katedralo in kraljevo kapelo v Granadi.CENIK:
Aktualna cena
Redna cena
Španija- V ritmu flamenka (odhod 29.10.2019)
od 906 EUR
od 906 EUR
Obvezna doplačila:
Doplačilo za skupino v velikosti 20 - 29 oseb
90 EUR
Doplačilo za skupino v velikosti 30 - 39 oseb
60 EUR
Doplačila po želji:
Odstopnina (4,56 %) od vrednosti aranžmaja -TRIGLAV **
4,56 %
Doplačilo za enoposteljno sobo
190 EUR
Zdr. zav. Coris, do 8 dni, posamično *
12.5 EUR
Zdr. zav. AS TUJINA PLUS, osnovno, do 8 dni
13.31 EUR
Popusti:
Popust za otroke 2-12 let na dodatnem ležišču
15,00 %
Popust za otroke 2-12 let na osnovnem ležišču
10,00 %

Cena (pri najmanj 40 udeležencih) vključuje: avtobusni prevoz iz Ljubljane do Benetk in nazaj, letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine (61 EUR), 5 nočitev z zajtrkom in 3 večerje v hotelih 3 – 4*, prevoze in oglede s klimatiziranim avtobusom, slovensko vodenje (vključeni so ogledi od zunaj**), obisk kleti šerija in degustacijo v Jerezu, izlet s kombiji po Gibraltarju z vstopninami, vstopnino v Alhambro in vrtove Generalife, lokalne vodnike v Sevilli, Cordobi in Granadi, stroške priprave in organizacije potovanja.

Doplačila za vstopnine, ki jih potnik po želji poravna na kraju samem. Okvirne cene vstopnin: CORDOBA: Mezquita 10 EUR, SEVILLA: katedrala s stolpom Giralda 9 EUR, Alcazar 9 EUR, Metropol Parasol 3 EUR, MALAGA: Alcazaba in Gibralfaro 3,5 EUR.

Doplačila po želji (na kraju samem):– predstava flamenka (predstava in pijača): 49 EUR.VIZE: Slovenci potrebujemo le veljaven potni list ali osebno izkaznico. Priporočamo, da ločeno shranite fotokopijo dokumenta.ZDRAVJE: obveznih cepljenj ni.
Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):


Priljubljene destinacije za paketne počitnice z letalom s poletom iz bližnjih letališč