Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Celinska Tunizija Fortuna-El- 4*25.09. LJU  7xAI331 €
Djerba (Tunizija) Fortuna-4zv 4*25.09. LJU  7xAI351 €
Heraklion (Kreta) St. Constan 5*21.09. LJU  7xAI659 €
Puerto Plata Grand Parad 4*11.10. MUC  7xAI985 €
Fuerteventura Hotel Elba 4+*14.12. MUC  7xPOL454 €
Šri Lanka Ranweli Hol 3+*21.10. MUC  7xPOL758 €
Madeira Do Santo 4*05.12. MUC  7xPOL471 €
Phuket (Tajska) Khao Lak Or 4*25.09. MUC  7xPOL788 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*06.12. VIE  7xAI399 €
Varadero Hotetur Pal 4*27.09. MUC  7xAI894 €
Punta Cana Grand Palla 4+*09.12. VIE  7xAI1170 €
Heraklion (Kreta) Diogenis Bl 4*15.10. VIE  7xPOL362 €
Mallorca Hotel Bendi 4*23.10. VIE  6xPOL209 €
Maldivi Summer Isla 3*26.02. MUC  8xPOL1357 €
Gran Canaria Astoria 3*11.01. VIE  5xPOL431 €
Cancun (Mehika) Marina Reso 4*14.10. MUC  7xAI883 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*25.11. VIE  9xAI934 €
Mauritius Klondike Ho 2+*15.12. MUC  7xPOL1114 €
Rodos Agla 4*15.10. VIE  7xPOL382 €
Antalija Aska Just 5*04.12. VIE  5xAI270 €
Hurghada Grand Resor 5*14.12. GRZ  7xAI290 €
Zanzibar Sandies Nep 4+*22.10. MUC  8xAI1840 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Potovanje čiste eksotike, Papua in Solomonovi otoki - 16 dni


Potovanje čiste eksotike, Papua in Solomonovi otoki - 16 dni

  • odhod: 17.10.2019 | št. dni: 16 | cena: od 8.100,00€

Potovanje pristnosti, odkrivanje fantastične Papue Nove Gvineje ter Solomonovih otokov. Na potovanju spoznavamo pristen način življenja domačinov, se srečamo z "Wigmeni", "Mudmeni", spoznavamo bogat svet ptic in plazilcev, se navdušujemo nad bujno vegetacijo, občudujemo razgibanost reliefa in opazujemo vršace v daljavi, se kopamo v neokrnjenem morju in nazdravimo s priljubljeno pijačo. Bogata zapuščina 2. svetovne vojne nas opomni na minljivost vsega, tako da so doživetja še toliko bolj dragocena, spomini pa ostanejo za večnost.

PROGRAM:

1. dan: LJUBLJANA - AZIJA (polet s presedanjem)
Zbor v Ljubljani in prijava na polet ali prevoz do okoliškega letališča. Polet s presedanji. Nočni leti.

2. dan: AZIJA - PORT MORESBY (polet s presedanjem)
Nadaljevanje poleta s presedanjem v Aziji za Por Moresby. Nočni let.

3. dan: PORT MORESBY (transferji cca 80 km, 2 uri, peš)
Po jutranjem pristanku sledi krajša osvežitev, nato pa izlet v Varirata nacionalni park in krajši treking v spoznavanju bogatega sveta ptic. Nazaj v mesto in panoramski ogled prestolnice. Sledi večerja v lokalni restavraciji in nočitev.

4. dan: PORT MORESBY - MADANG (transferji cca 15 km, polet 1,5 ure)
Zajtrk in sledil bo prevoz na letališče in polet v Benetke južnega Pacifika. Popoldan prosto za oddih. Večerja in nočitev.

5. dan: MADANG (peš, plavanje, potapljanje)
Zajtrk. Uživali bomo v snorklanju, potapljanju, kopanju in odkrivanju kulinarike (kosilo z degustacijskim menijem), spoznavanju običajev, arhitekture in še kaj. Nočitev.

6. dan: MADANG - LAE (transferji 50 km, polet 45 min, čolni, peš)
Zajtrk. Zopet bomo poleteli, tokrat v Lae. Naš cilj bosta habitat deževnega gozda in slikovita vasica Salamaua. Večerja in nočitev.

7. dan: LAE - GOROKA (transferji cca 290 km, 6,5-7,5 ur, peš)
Po zajtrku celodnevni transfer proti Goroki, središču vzhodnega višavja. A splačalo se bo, saj je Goroka izjemno privlačna in gosti Goroka ljudsko predstavo, katera nas bo nedvomno navdušila. Kosilo na poti. Nočitev.

8. dan: GOROKA - KEGSUL (transferji cca 70 km, 2-3 ure, peš)
Zajtrk. Najprej se bomo razgledali po Goroki, nato obiskali sloviti lokalni šov Goroka, nato pa se usmerili proti gori Wilhelm, najvišjemu vrhu s 4509m višine. Na poti obisk vasi Asaro z znamenitimi popisanimi prebivalci in čudnimi pokrivali - t.i. »možje blata«. Večerja in nočitev v Kegsulu.

9. dan: KEGSUL - GORA HAGEN (transferji 50 km, 2 uri, peš)
Po zajtrku prevoz v centralno gorovje s sedežem v Mount Hagenu, malce pod tremi tisočaki. Paradiž za ljubitelje ptic, metuljev, odličnih primerkov orhidej… Idiličen je tudi pohodniški izlet k slapovom, katere vase vsrka bujna vegetacija. Za drzne pa bo morda priložnost tekmovanja v lokostrelstvu in zakaj ne kar z domačini… Večerja. Nočitev.

10. dan: GORA HAGEN (peš)
Zajtrk. Spoznavali bomo čudovito floro in favno ter se pustili gostiti v vasici pri poglavarju, spoznavali bomo lokalne običaje in kako poteka vsakdan na takšni višini in na tako odročni lokaciji. Večerja in nočitev.

11. dan: GORA HAGEN - MENDI (transferji cca 220 km, 6 ur, peš)
Po zajtrku nadaljevanje skozi gorko pokrajino do Mendija, izhodišča za obisk Tarija, središča kulture Hela. Kosilo na poti in postanek ob slikovitem jezeru Kutubu. To je tudi dežela izjemno divjih in bojevitih ljudstev, situacijo bomo preverili predhodno. Nočitev.

12. dan: MENDI TARI (transferji cca 130 km, 3,5 ure, peš)
Po zajtrku v Tari, kjer se bomo seznanili s prvobitnostjo Hela kulture, katere najznamenitejši predstavniki so »Wigmeni«, prebivalci z živo poslikanimi obrazi in bujnimi pričeskami. Izjemno topla in gostoljubna kultura teh ljudstev nas bo očarala, ko si bomo delili mnenja in izkušnje. Lokalno kosilo in namestitev. Seveda pa nas ne bo razočarala tudi narava s številnimi slapovi in rekami, hudourniki in bujnim rastjem ter mnoštvom ptic.

13. dan: TARI - PORT MORESBY - SALOMONOVI OTOKI (transferji cca 15 km, polet 2 uri/5 ur s presedanjem)
Zajtrk. Polet v Port Moresby, nočitev v hotelu na obali.

14. dan: LOLOATA
Zajtrk. Prosto v obalnem hotelu v Loloati, nočitev.

15. dan: LOLOATA - EVROPA
Zajtrk in prosto do popoldanskega prevoza na letališče. Prijava in polet s presedanjem proti Evropi. Obrok na letalu.

16. dan: - LJUBLJANA
Nadaljevanje leta s presedanjem. Pristanek v Ljubljani oziroma okoliškem letališču. Prevoz do Ljubljane. Program potovanja pri podaljšanju na Solomonove otoke: 13.dan: TARI - PORT MORESBY - HONIARAajtrk. Prosto do poleta s prestopanjem do Solomonovih otokov - v Honiaro. Sledi prevoz v hotel, namestitev. Proti večeru bomo obiskali še tržnico in glavni pomol pristanišča, kjer je tudi največ dogajanja in priložnosti za spoznavanje običajev. Večerja in nočitev. 14. dan: HONIARA IN BOJIŠČA GUADALCANALA Po zajtrku se bomo najprej podali na ogled nacionalnega muzeja, ki bo prava popotnica za naše nadaljevanje odkrivanja otoka, ko se bomo odpravili do slovitih bojišč II. svetovne vojne Guadalcanala. Veliko priložnosti bo tudi za odkrivanje čudovitih neokrnjenih plaž. Kosilo na poti. Nočitev. 15. dan HONIARA - SAVO Zajtrk in prevoz s trajektom na vulkanski otok Savo, kjer sta bujna neokrnjena vegetacija in živalski svet. Po čudovitem trekingu in piknik kosilu sledi namestitev v lodžu. Nočitev. 16. dan SAVO - HONIARA - MALAITA Zajtrku bo sledil trajektni prevoz preko Honiare na otok Malaita. Nato prevoz do rajskih plaž v Langa Langa laguni in pričetek nemotenega oddiha v idiličnem okolju. Nočitev. 17.dan MALAITA Zajtrk in prosto za samostojne aktivnosti. Nočitev. 18. dan MALAITA Zajtrk in prosto za kopanje, sončenje, lastna odkrivanja… Nočitev. 19. dan MALAITA - PORT MORESBY - EVROPA (transferji 20 km, polet s presedanji, trajekt) Zajtrk. Trajekt do Honiare, polet v Port Moresby in nadaljevanje poletov s presedanji proti Evropi. 20. dan LJUBLJANA Pristanek v Ljubljani ali okoliškem letališču s transferjem do Ljubljane. MALAITA - PORT MORESBY - EVROPA


CENA VKLJUČUJE:
Navedeni poleti v ekonomskem razredu, letališke pristojbnine, vsi prevozi in transferji, domača/lažja panoramska letala Papua, 12 x/16 nočitev z zajtrkom v hotelih 2-3*, lodžih in lokalnih gostiščih, vsi navedeni obroki, čolni, ladje/trajekti, ogledi po programu z vstopninami, prepustnicami, lokalni vodniki in slovenski vodja poti (samo Papua), organizacija, zavarovanje z asistenco v tujini (100.000 EUR).

MOŽNA DOPLAČILA:
  • Enoposteljna soba = 890€
  • Podaljšek Solomonovi otoki = 2.590€

  • Vizumski prepustnici z urejanjem = 40€


RANA URA, ZLATA URA!

Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 5 % popustCena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje v skupini bomo organizirali v primeru minimalno 6 potnikov. Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti za lokalne vodnike in voznike 90 € po osebi.

Cepljenje:
rumena mrzlica, antimalariki. Več na www.zdravinapot.si


Vizum:

Vizum, oziroma prepustnica sta potrebna.V kolikor je pri programu potovanja predviden odhod iz Ljubljane, si pridržujemo pravico do alternativnega odhoda iz okoliških letališč. V tem primeru je iz Ljubljane urejen brezplačni povratni transfer.

Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):