Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Celinska Tunizija Fortuna-El- 4*25.09. LJU  7xAI331 €
Djerba (Tunizija) Fortuna-4zv 4*25.09. LJU  7xAI351 €
Heraklion (Kreta) St. Constan 5*21.09. LJU  7xAI659 €
Puerto Plata Grand Parad 4*11.10. MUC  7xAI985 €
Fuerteventura Hotel Elba 4+*14.12. MUC  7xPOL454 €
Šri Lanka Ranweli Hol 3+*21.10. MUC  7xPOL758 €
Madeira Do Santo 4*05.12. MUC  7xPOL471 €
Phuket (Tajska) Khao Lak Or 4*25.09. MUC  7xPOL788 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*06.12. VIE  7xAI399 €
Varadero Hotetur Pal 4*27.09. MUC  7xAI894 €
Punta Cana Grand Palla 4+*09.12. VIE  7xAI1170 €
Heraklion (Kreta) Diogenis Bl 4*15.10. VIE  7xPOL362 €
Mallorca Hotel Bendi 4*23.10. VIE  6xPOL209 €
Maldivi Summer Isla 3*26.02. MUC  8xPOL1357 €
Gran Canaria Astoria 3*11.01. VIE  5xPOL431 €
Cancun (Mehika) Marina Reso 4*14.10. MUC  7xAI883 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*25.11. VIE  9xAI934 €
Mauritius Klondike Ho 2+*15.12. MUC  7xPOL1114 €
Rodos Agla 4*15.10. VIE  7xPOL382 €
Antalija Aska Just 5*04.12. VIE  5xAI270 €
Hurghada Grand Resor 5*14.12. GRZ  7xAI290 €
Zanzibar Sandies Nep 4+*22.10. MUC  8xAI1840 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

NOVOLETNO POTOVANJE KENIJA IN AFRIŠKI SAFARI - 11 dni


NOVOLETNO POTOVANJE KENIJA IN AFRIŠKI SAFARI - 11 dni

  • odhod: 26.12.2019 | št. dni: 11 | cena: od 3.399,00€

Novoletno potovanje - Kenija. Potovanje doživetij - Kenija daje pravi občutek v osrčju Afrike! Vrhunec potovanja je nepozabni pogled na Kilimanjaro, katerega vrh krasi večni led in sneg kot smetana na pravem kapučinu. V osrčju Afrike, pod zavetjem mogočne gore in v družbi enkratnega živalskega sveta nacionalnih parkov v Amboseliju, Ngorongoru in Serengetiju.

PROGRAM:

1. dan: LJUBLJANA - MOMBASA
Potniki se zberejo na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana. Prijava na let in polet letala s presedanjem proti Afriki. Obrok na letalu.

2. dan: MOMBASA - LUMO
Po pristanku in ureditvi vstopnih formalnosti prevoz v hotel in namestitev. Po počitku in zajtrku pričnemo z našim safari programom, ko bomo vstopili v nacionalni park najprej Tsavo East, nato v Lumo park. Piknik kosilo bomo imeli na poti. Ob prihodu v naš lodž v Lumu sledi namestitev in krajši predah. Nato popoldanski safari v rezervatu Lumo Wildlife, ki je znan po lepi zasedbi afriških slonov, saj tod poteka njihov migracijski koridor. Večer si bomo začinili s kozarčkom na lepi razgledni točki Levja skala. Večerja in nočitev.

3. dan: LUMO - TSAVO WEST
Zajtrk in odpravili se bomo iz Lumo v Tsavo West park. Selitev bomo opravili na pravem safariju, saj je pokrajina bogata z afriškimi sesalci. Ob prihodu v naš kamp lodž bomo imeli kosilo in krajšo osvežitev, nato popoldanski safari. Park se ponaša z izjemno raznolikostjo, hkrati pa je eden največjih v Keniji, zato bo naša safari izkušnja gotovo bogato začinjena. Ustavili se bomo pri priznanih Mzima vrelcih, pokrajino pa krasi tudi več kraterjev in zelo razgiban teren. Pozor, krokodili in hipo! Večerja in nočitev v kamp lodžu.

4. dan: TSAVO WEST - AMBOSELI
Po zajtrku bomo usmerjeni dalje, in sicer proti legendarnem parku Amboseli. Na poti si bomo ogledali zanimive kreacije lave v Shetaniju in imeli piknik kosilo. Popoldan pa po namestitvi v našem kamp lodžu safari v parku Amboseli, ko bomo vseskozi na preži za veličastno peterico in nam bo v ozadju pogled krasil mogotec Kilimanjaro, najvišji afriški vrh s 5.895m. Večerja in nočitev v kamp lodžu.

5. dan: AMBOSELI - LAKE NAIVASHA
Še pred zajtrkom bomo zopet poskusili srečo na našem zgodnjem safariju. Nato zajtrk v kamp lodžu in nadaljevanje poti do narodnega parka - kraterskega jezera Naivasha. Namestitev v safari kamp lodžu in kosilo. Popoldan se bomo na treking safariju v spremstvu rangerja podali na odkrivanje lepot parka in njegove bogate palete živalskega sveta, kjer še posebej izstopa kraljestvo povodnih konj in bogata paleta ptic. Z razgledne točke si bomo privoščili še kapljico dobre domače pijače in uživali v sončnem zahodu. Večerja v kamp lodžu in nočitev.

6. dan: LAKE NAIVASHA - MAJI MOTO
Po zajtrku bomo nadaljevali pot v svet Masajev, ko se bomo usmerili skozi dolino Great Rift. Peljali se bomo skozi mesto Narok, ki je administrativni in ekonomski center doline, nato prispeli na ozemlje Masajev in se namestili v kamp lodžu v predelu hribovja Lolita. Po kosilu bomo popoldan preživeli na spoznavnem uvodnem sestanku in aktivnostih kamp lodža. Spoznali se bomo z Masaji, kateri upravljajo območje in njihovim načinom življenja… modrosti priprave ognja, kulturne temelje njihove družbe in splošno o aktivnostih, v spremstvu vodnika rangerja pa se bomo podali tudi na lažji pohod v predel Lolita. Zvečer bo po večerji možnost obiska vrelcev, kateri dajejo ime celotnemu območju, saj v jeziku Masajev Maji Moto pomeni vroči vrelci. Nočitev.

7. dan: MAJI MOTO
Zajtrk. Zgodnji pričetek safari pohoda v divji svet paka Lolita. Z malce sreče bomo prav od blizu videli žirafe, gnuje, zebre in Elande, da bogastva sveta ptic sploh ne omenjamo. Floro in favno območja nam bo predstavil naš izkušeni vodnik Masaj. Piknik kosilo. Morda bomo imeli srečo in bo na območju aktivna tudi lokalna šola, potem jo bomo obiskali in obdarili lokalne učence, učitelje, ki nam bodo predstavili njihov učni program in dnevni potek. Popoldan vrnitev v kamp in prosto za samostojne aktivnosti: obisk vrelcev, uživanje v prelepih pejsažih ob priljubljeni pijači, sprehod v naravi ali morda s kolesi do lokalne vasi… Večerja in nočitev.

8. dan: MAJI MOTO - MASAI MARA
Po zajtrku se bomo najprej seznanili in nato urili v borilnih veščinah Masajev, nato pa se bomo usmerili proti slovitemu parku Masai Mara, kjer domuje celotna velika peterica. Namestitev v safari kamp lodžu v parku in nato kosilo. Popoldan pa po krajšem predahu sledi večerni safari s sončnim zahodom nad prelepo, kar afriško kraljevsko pokrajino. Tokrat bomo prvič v lovu za člani zasedbe velikih pet. Z malo sreče bomo že danes odkljukali vse… Večerja in nočitev.

9. dan: MASAI MARA
Po želji in ob doplačilu se boste zelo zgodaj lahko nad prebujajočo pokrajino parka povzpeli s panoramskim balonom, ki nudi nepozabno avanturo s ptičje perspektive. Zajtrku bo sledilo nadaljevanje safarija po veličastnem parku Masai Mara. Dan bo deljen, ko si bomo najprej privoščili dopoldanski safari in po kosilu ter počitku v kampu še popoldanski safari. Večerja in nočitev.

10. dan: MASAI MARA - NAIROBI
Še pred zajtrkom se bomo podali na zgodnji jutranji safari in lovili plenilce na njihovem eksistencialnem pohodu… Prebujanje življenja v afriških stepah in savanah je naravnost božanska izkušnja. Zajtrk v kamp lodžu in predah ter osvežitev. Po odjavi nadaljujemo pot proti Nairobiju, na poti si bomo ogledali mestece Narok ki je administrativni in ekonomski center doline Great Rift Valley. Piknik kosilo. Nadaljevanje poti do Nairobija. Krajši panoramski ogled mesta , ki nam bo razkril poslopje parlamenta, narodnega muzeja, kongresnega centra, poslovnega središča, mestne tržnice... Možnost zaključne večerje v sloviti restavraciji Carnivore (doplačilo). Prevoz na letališče.

11. dan: NAIROBI - LJUBLJANA
Zgodnja prijava in polet s presedanjem proti Ljubljani. Pristanek v Ljubljani zvečer.


CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz Ljubljana-Mombasa, Nairobi-Ljubljana v ekonomskem razredu z letališkimi pristojbinami, vse prevoze s klimatiziranimi kombi prevozi po programu, vse safarije in vstopnine ter takse v nacionalne parke, namestitve v kamp lodžih na bazi polnega penziona, 1x nočitev z zajtrkom v hotelu v Nairobiju, vse safarije s slovenskim spremljevalcem v Keniji, nezgodno zavarovanje potnikov, zdravstveno zavarovanje z asistenco, organizacijo potovanja.

OBVEZNA DOPLAČILA:

  • Vizum v Kenijo - ob vstopu = ~50 €
MOŽNA DOPLAČILA:
  • Enoposteljna soba = 330 €


Opomba:
Cena potovanja je po osebi nameščeni v dvoposteljni sobi. Minimalno število udeležencev za izvedbo programa je 6. Doplačilo v primeru manjše skupine 12-14 oseb je 145 €, v primeru skupine 6-11 oseb pa 330 €. Napitnine niso vključene, vodniku na poti 60 € po osebi. Namestitve so v lepih, urejenih safari lodžih, kjer je vsaka soba pokriti šotor z verando in lastno kopalnico z izjemo kampa Maji Moto, kjer so kopalnice skupne v Masajskem stilu.

Cepljenja: proti rumeni mrzlici in antimalariki. Več na: www.zdravinapot.si


Vizum: je potrebenV kolikor je pri programu potovanja predviden odhod iz Ljubljane, si pridržujemo pravico do alternativnega odhoda iz okoliških letališč. V tem primeru je iz Ljubljane urejen brezplačni povratni transfer.
Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):


Priljubljene destinacije za paketne počitnice z letalom s poletom iz bližnjih letališč