Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Celinska Tunizija Fortuna-El- 4*25.09. LJU  7xAI331 €
Djerba (Tunizija) Fortuna-4zv 4*25.09. LJU  7xAI351 €
Puerto Plata Viva Wyndha 4*11.10. MUC  7xAI934 €
Fuerteventura Caleta Gard 2+*15.11. MUC  7xAI426 €
Šri Lanka Ranweli Hol 3+*17.10. MUC  7xPOL766 €
Madeira Suite Hotel 4*05.12. MUC  7xPOL481 €
Phuket (Tajska) Rawai Palm 4*29.09. MUC  7xPOL875 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*06.12. VIE  7xAI399 €
Varadero Hotetur Pal 4*15.10. VIE  7xAI997 €
Punta Cana Hotel Grand 5*11.10. MUC  7xAI1151 €
Heraklion (Kreta) Sissi Bay H 4*02.10. VIE  7xPOL395 €
Mallorca Hotel Bendi 4*21.10. VIE  8xPOL201 €
Maldivi The Barefoo 4*30.10. MUC  8xPOL1339 €
Gran Canaria Astoria 3*28.09. VIE  7xPOL424 €
Cancun (Mehika) Viva Wyndha 4*08.10. MUC  7xAI858 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*04.11. MUC  9xAI899 €
Mauritius Klondike Ho 2+*15.12. MUC  7xPOL1076 €
Rodos Cathrin 4*05.10. VIE  7xPOL371 €
Antalija Belinda 4*18.10. VIE  5xAI335 €
Hurghada Grand Resor 5*19.01. SZG  7xAI294 €
Zanzibar Dhow Inn 4*22.10. MUC  7xPOL1172 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

NOVOLETNO POTOVANJE FILIPINI - 21 dni

Zagotovljeni termini:
23.12.2019

NOVOLETNO POTOVANJE FILIPINI - 21 dni

 • odhod: 23.12.2019 | št. dni: 21 | cena: od 2.965,00€ | zagotovljeno

Filipini so rajski izbor za vaše novoletno potovanje.

PROGRAM:

1. dan: LJUBLJANA – MANILA
Zbor na letališču, prijava in polet s presedanjem proti Aziji (oziroma transfer do odhodnega letališča iz Ljubljane). Obrok na letalu.

2. dan: MANILA
Nadaljevanje poleta in popoldanski pristanek. Ureditev formalnosti vstopa in prevoz v srce mega mesta Manile. Obiskali bomo centralni trg in postali pred cerkvijo Sv Agustina na sveti večer. Božič je na Filipinih najpomembnejši praznik in prav prijetno bo doživeti to vzdušje v nekdaj kolonialnem jedru - Intramuros. Sledila bo namestitev in večerja. Nočitev.

3. dan: MANILA
Zajtrku bo sledilo spoznavanje velemesta: Najprej si bomo ogledali obzidano mesto Intramuros še v soju dnevne svetlobe, spoznali čudovito poslopje casa Manila, postali na spominskem parku heroja Rizala, kjer je na ogled tudi veličastni relief arhipelaga Filipinov, nato pa bomo obiskali znamenito ameriško pokopališče, kjer je pokopan 17.201 vojak ter zabeleženih 36.285 pogrešanih v bojih na Filipinih, Pacifiku in delih JV Azije v času II. Sv vojne. Kosilo v restavraciji. Popoldan bomo namenili spoznavanju legende Filipinov - vozil Jeepney, javno prevozno sredstvo, katero se je razvilo iz klasičnih zalivskih jeepov. Obiskali bomo tudi Jožefovo cerkev s slovitimi bambusovimi orglami v naselju Las Pinas. Nočitev.

4. dan: MANILA – EL NIDO (Palawan)
Zajtrk. Prevoz na letališče in polet na rajski otok Palawan. Sloveče ime je popolnoma upravičeno in že prelet arhipelaga bo navdušujoč. Po pristanku sledi prevoz v naselbino (turistično naselje) El Nido in krajši orientacijski sprehod. Nato bomo imeli kosilo in prevoz v naš hotel. Popoldan prosto za obisk katere od znamenitih plaž. Nočitev.

5. dan: ZALIV BACUIT
Zajtrk. Prijava v eko park varovane narave (plačilo eko taks El Nido), nato vkrcanje v čolne balangay in pričetek izleta v rajski zaliv Bacuit. Spoznavali bomo skrito laguno, veliko laguno, otok Shimizu in postali tudi na dveh rajskih peščenih plažah. Na slikoviti lokaciji bomo imeli tudi naše piknik kosilo. Obvezna oprema za v vodo, priporočamo tudi čevlje za vodo. Pozno popoldan in večer prosto. Nočitev.

6. dan: EL NIDO – PUERTO PRINCESA
Zajtrk paketki in zgodnji odhod na jug. Ustavili se bomo za ogled stare španske utrdbe in ribiške naselbine v Taytayu, poslikali številne rajske odseke plaž, nato pa prispeli v Sabang, od koder bomo pričeli naš izlet k podzemni reki, UNESCO atrakciji. Ogledi v kombinaciji voženj s čolni. Po obisku bomo imeli tudi kosilo v lokalni restavraciji, popoldan pa si bomo ogledali še lokalno posebnost - kolonijo Iwaig, uspešen projekt prevzgojnega centra za kaznjence. Središče večernega dogajanja na otoku pa bomo odkrivali tudi peš, ko bomo obiskali Baywalk, znameniti predel ob morju z barčki in restavracijami, lučmi in seveda gnečo domačinov. Nočitev.

7. dan: PUERTO PRINCESA – CEBU
Zajtrk. Nato se bomo z dolgimi čolni balangay ponovno podali odkrivati rajske modrine morja in idiličnih nizkih peščenih otočkov. Na enem od njih bomo imeli tudi kosilo, rajska idila zaliva Honda. Možnost snorklanja in plavanja, sončenja, masaže ali zgolj poležavanja in uživanja v nebeškem okolju. Nato prevoz na letališče in polet v Cebu. Prevoz v hotel, nočitev.

8. dan: CEBU – OSLOB
Zgodnji izlet v Oslob. Zajtrk na poti. Ob prihodu na skrajni jugozahodni del otoka, se bomo posvetili miroljubnim morskim psom kitovcem. V njihovem priljubljenem zbirališču se bomo z le malo sreče naužili plavalnih radosti. Priporočljiva je podvodna oprema za slikanje. Največji iz rodu morskih psov dosegajo tudi do 20 m v dolžino, a se preko 12 m primerki zelo redko opažajo v vsakdanu. Po svoji velikosti se lahko primerjajo z manjšimi vosatimi kiti, tudi kitovci sami so pretežno plankton jedci, ki se prehranjujejo po principu precejanja. Dodatno njihovo prepoznavnost označujejo še pike in pege po telesu, katero je sicer temnejše podlage. Po prijetni izkušnji se bomo odpravili še do slapov in tolmuna Tumalog, nato pa Kosilo na obali. Povratek v Cebu in poznopopoldanski ogled mestnih atrakcij: romarska cerkev - bazilika Sv Deteta, Magelanovo razpelo in zgodovinski trg. Nočitev.

9. dan: CEBU – BOHOL
Zajtrku sledi prevoz v pristanišče in vkrcanje na trajekt za otok Bohol. Najprej bomo postali na zgodovinskem obeleženju prvega medrasnega krvnega sporazuma med konkvistadorjem Legazpijem in lokalnim glavarjem Sikatuno. Nato si bomo ogledali koralno cerkev Baclayon, katero je uničujoč potres v letu 2013 dodobra porušil, a so jo s pomočjo donacij domačinov skoraj v celoti obnovili. Nato nas čakata največji posebnosti otoka. Najprej bo na vrsti majhen rezervat s tarzierji, najmanjšimi primati, ki so tod preživeli zavidljivih 45 milijonov let. Njihova posebnost je, da imajo zadnje noge prožne kot žabji kraki, tako lahko tudi s hitrimi premiki in skoki lovijo. Njihove oči so izjemno velike glede na preostalo telo in več kot 30 krat večje od človekovih primerjalno glede na telo. A zanimivost je tudi, da so tarzierjeve oči fiksno pričvrščene na lobanjo in jih ne more obračati, zato pa lahko obrača svojo glavo, in to skorajda za 300 stopinj. Kosilo na poti. Za konec pa bomo obiskali zaobljene gričke, katerih skupno število dosega kar 1776, so prav lepa popestritev pokrajine ne glede na letni čas (so ali resnično čokoladni, ali zgolj bujno zeleni). Nekateri so pogozdeni (delo človeških rok), drugi so poraščeni naravno, torej zgolj s travo. Svojevrstna atrakcija so tudi nasadi mahagonija, kateri nas bodo spremljali v delu poti. Namestitev v resortu na obali. Nočitev.

10. dan: BOHOL – PANGLAO
Zajtrk, večerja. Prost dan za morske užitke ali samostojne aktivnosti. Nočitev.

11. dan: BOHOL – PANGLAO
Zajtrk, večerja. Prost dan za morske užitke ali samostojne aktivnosti. Nočitev.

12. dan: BOHOL – MANILA – EVROPA
Zajtrk. Prosto do odjave. Popoldanski polet prti Manili, transfer na mednarodni terminal in nadaljevanje poleta proti Evropi. Obrok na letalu.

13. dan: LJUBLJANA
Nadaljevanje poleta s postankom do Ljubljane, oziroma okoliškega letališča s transferjem do Ljubljane.

14. dan:


15. dan:


16. dan:


17. dan:


18. dan:


19. dan:


20. dan:


21. dan:CENA VKLJUČUJE:
Letalske prevoze na navedeni trasi s pristojbinami (v kolikor je polet iz okoliškega letališča je v ceni vključen transfer iz/do Ljubljane), vsi prevozi s klimatiziranimi vozili po programu (Palawan in Oslob delno deljeni v kombi vozila), vse namestitve v hotelih 3*-4* z zajtrki, vse navedene obroke, vse oglede z vstopninami in prevoze ter izlete s čolni balangay, slovenski vodja poti in lokalni vodniki, nezgodno zavarovanje in zdravstvena asistenca v tujini (do 25.000 €), organizacija potovanja.

OBVEZNA DOPLAČILA:
 • skupina 10-15 potnikov = 195 EUR
 • Eko taksa El Nidu (na kraju samem) = cca 8 EUR
 • =
 • =
 • =
 • =
 • =
MOŽNA DOPLAČILA:
 • enoposteljna soba = 389 €
 • =
 • =
 • =
 • =
 • =
 • =
Popust -5% za rezervacije do 31.8.2019

Cepljenje: obveznih cepljenj ne zahtevajo, priporočljiva cepljenja na www.zdravinapot.si


Vizumi: slovenskim državljanom vizum ni potreben.* Polet je predviden iz letališča Ljubljana. V kolikor nam letalski prevoznik potrdi polet iz okoliškega letališča je na relaciji letališče Ljubljana-okoliško letališče in nazaj organiziran brezplačen prevoz.

Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):


Priljubljene destinacije za paketne počitnice z letalom s poletom iz bližnjih letališč