Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Hurghada Grand Seas 4*19.01. LJU  7xAI398 €
Puerto Plata Grand Parad 4*03.05. VIE  7xAI959 €
Šri Lanka Ranweli Hol 3+*01.05. MUC  7xPOL756 €
Fuerteventura Hotel Jandi 4*19.01. MUC  7xPOL364 €
Madeira Monte Mar P 4*24.01. MUC  7xPOL463 €
Phuket (Tajska) KAMALA BEAC 4*05.05. MUC  8xPOL1146 €
Varadero Breezes Bel 4*28.01. MUC  7xAI976 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*11.01. VIE  7xAI342 €
Punta Cana Hotel Grand 5*01.06. MUC  7xAI1086 €
Heraklion (Kreta) Sunset Hote 4*29.04. VIE  7xPOL415 €
Maldivi Ellaidhoo R 4*27.05. MUC  7xPP1181 €
Mallorca Hotel Felip 4*06.01. VIE  5xPOL235 €
Gran Canaria Astoria 3*19.01. VIE  5xPOL463 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*03.05. MUC  7xAI973 €
Mombasa-Kenija Amani Tiwi 4*10.05. VIE  9xPP897 €
Mauritius Seaview Cal 4*10.04. MUC  8xPOL1140 €
Rodos Cathrin 4*02.05. VIE  7xPOL426 €
Antalija Hotel Holid 4*18.01. VIE  5xAI275 €
Hurghada Grand Resor 5*24.01. SZG  7xAI308 €
Zanzibar Dhow Inn 4*02.05. MUC  7xPOL1056 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

NOVOLETNI FILIPINI

Zagotovljeni termini:
28.12.2018

NOVOLETNI FILIPINI

NOVOLETNI FILIPINI

ODHOD: 28. december 2018 | 13 dni | letalo | 

Filipini veljajo za očarljivo skrivnostno deželo, drugi največji arhipelag na svetu z več kot 7000 otoki, najvišjim vrhom Mt Apo, ki je nekoliko višji od našega Triglava, s skoraj sto milijoni prebivalcev in kljub 165-im različnim jezikom, ki jih govorijo v deželi, je to tretja največja angleško govoreča dežela na svetu. Dežela sproščenih ljudi, kjer prevladuje način življenja »Bahala-na«, »kar bo, pa bo«, ki se običajno zelo hitro prime turistov in obiskovalcev. Deželi se pozna 350 let španske nadvlade in 45 let prisotnosti ZDA, preden je dežela postala neodvisna. Tukaj je prelepa narava, eksotični otoki in še lepše tropske, rajske plaže ... na eni najlepših boste na koncu potovanja nekaj dni uživali tudi vi.

1. dan: Zbor potnikov na letališču Brnik.  Polet proti Filipinom s prestopanjem v Istanbulu. Obroki na letalu.

2. dan: Pristanek v MANILI predvidoma ob 19.00 uri. Po ureditvi carinskih formalnosti  prevoz v hotel. Večerja v tipični filipinski restavraciji. Nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku vožnja čez osrednji del in mimo lepo obdelanih polj na otoku Luzon, ki velja za območje največje proizvodnje riža na Filipinih. Postanki v mestih, vaseh in tudi na prelazu Dalton, kjer je prekrasen pogled na hribovja in nižine. Na poti kosilo. Pozno popoldne prihod v BANAUE. Sledil bo čas za nastanitev v hotelu, počitek in sprostitev. Večerja in nočitev.

4. dan: Po zajtrku spoznavanje kraja Banaue, ki se nahaja na nadmorski višini 1200 m. Ogled vasi z zanimivo lokalno arhitekturo hiš in spoznavanje načina življenja domačinov. V kolikor bo vreme dopuščalo, sprehod po terasah riža. Po kosilu ogled tržnice in delavnice z ročnimi izdelki. Popoldne  vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

5. dan: Po zajtrku vožnja skozi gorski svet do prelazov, od koder je prekrasen razgled na kordiljere, po dolinah in kanjonih vse do mesteca Cervantes. Vožnja čez prelaz BESSANG, kjer se je odvijala ena največjih bitk na filipinskih tleh v 2. svetovni vojni. Kosilo na poti. Pokrajina se proti obali spremeni v polja koruze, tobaka in riža. Prihod v mesto VIGAN, ki leži ob obali Južno kitajskega morja. Obala je porasla z mangrovami in plaže so peščene in sive barve. Nastanitev v hotelu in prosto do večerje.

6. dan: Po zajtrku ogled mesta VIGAN, ki je zaradi lepo ohranjenega mestnega središča pod zaščito UNESCA kot del svetovne kulturne dediščine. Stari španski del mesta je ohranil pečat iz kolonialnih časov. Zgradbe so lep primer zlitja filipinskega tradicionalnega in orientalskih slogov in mesto so poimenovali za eno od sedmih čudesnih mest na svetu. Ogled katedrale svetega Pavla in se sprehod po starih španskih uličicah. Kosilo. Popoldne prosto za sprehode in nakupovanja ter uživanje v prelepem kolonialnem mestu. Večerja in nočitev.

7. dan: Po zajtrku vožnja proti mestu CLARK, nekdanji ameriški bazi za letalstvo. Nekaj postankov ob poti s kosilom in prihod v hotel v popoldanskih urah. Preostanek dneva  prosto. Večerja in nočitev.

8. dan: Po zajtrku ogled VULKANA PINATUBO, ki je izbruhnil leta 1991 in to je bil eden večjih izbruhov v 20. stoletju. Iz kraja Pinatubo vožnja s terenskimi vozili  na planino. Sledil bo krajši (30 minutni) ali daljši (2-3 ure) sprehod po vulkanu, od koder so prekrasni razgledi na kanjone. Kosilo na obali kraterskega jezera. Možnost kopanja v jezeru zeleno-modre barve ali pa  krajši izlet z ladjico po jezeru (fakultativno). Popoldan vrnitev v Manilo. Nastanitev v hotelu, nočitev.

9. dan: Po zajtrku prevoz na letališče in polet proti otoku BOHOL. Po pristanku prevoz do hotela na obali, nastanitev in prosto popoldne za užitke na tropski plaži ali v hotelskem kompleksu.

10. dan: Zajtrk. Nato celodnevni ogled podeželja okoli mesta Bohol. Ogled cerkve Baclayon iz 18. stoletja, nato ogled umetno nasajenega gozda v Bilarju. Obisk tradicionalne kovaške trgovine. Vožnja skozi »čokoladno hribovje« ter srečanje z najmanjšimi opicami vrste Tarsier. V Lobocu vkrcanje na ladjo in križarjenje po reki Loay. Plovba mimo obrečnih vasic, strnjenih gozdov mangrov in nasadov palm nipa. Na poti  piknik kosilo na plavajoči restavraciji. Vrnitev v hotel. Nočitev.

11. dan: Zajtrk. Ves dan prosto za užitke v hotelu, ki se nahaja na tropski plaži na enem najlepših filipinskih otokov.

12. dan: Dopoldne prosto do prevoza na letališče, polet proti Manili in nato dalje proti Evropi.

13. dan: Polet iz Istanbula na letališče Brnik.

CENA: 2.990 EUR pri najmanj 25 potnikih

          3.090 EUR pri najmanj 20 potnikih

          3.190 EUR pri najmanj 15 potnikih

          3.290 EUR pri najmanj 10 potnikih

CENA VKLJUČUJE: povratni letalski polet na relaciji Ljubljana-Istanbul-Manila, povratni notranji let Manila-Bohol, vse letališče takse, izlet z ladjico po reki Loay, bivanje v hotelih 4* in 5*(razen 1 x) v sobah 1/2 TWC, obroke po programu, vse prevoze, oglede in vse izlete z vstopninami po programu, lokalne vodnike, slovenskega spremljevalca, organizacijo potovanja.

MOŽNA DOPLAČILA: - za 1/1 sobo = 620 EUR, za organiziran povratni transfer na letališče Ljubljana = 35 EUR.

DOPLAČILA NA LICU MESTA: lokalne letališke taks na Filipinih, ki skupaj znašajo približno 20 USD/osebo in se plačajo direktno na letališčih,  napitnina za lokalne vodnike in voznike. 

OPOMBE: Večina hotelov je kvalitetnih (4* in 5*), le hotel v planinskem delu (kraj Banaue) je slabši, po naši oceni med 2* in 3*, a najboljši razpoložljiv v teh prelepih krajih, ki bi jih bilo škoda izpustiti zaradi slabše turistične infrastrukture.


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):