Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Hurghada Grand Seas 4*23.11. LJU  7xAI399 €
Hurghada Fortuna-Sun 5*30.11. LJU  7xAI469 €
Fuerteventura Clubhotel D 4*10.12. MUC  7xAI435 €
Šri Lanka Club Palm B 4*20.04. MUC  8xAI803 €
Puerto Plata Grand Parad 4*08.01. VIE  7xAI1255 €
Madeira Alto Lido 4*12.12. MUC  7xPOL460 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*19.01. VIE  7xAI429 €
Phuket (Tajska) Khao Lak Or 4*04.05. MUC  7xPOL901 €
Varadero Club Villa 4*06.12. VIE  7xAI939 €
Punta Cana Hotel Grand 5*28.04. MUC  7xAI1150 €
Heraklion (Kreta) COOEE PALME 3*18.04. VIE  7xPOL458 €
Mallorca MLL Palma B 4*28.02. VIE  5xPOL347 €
Maldivi Bandos, Ins 4*22.04. MUC  8xPOL1275 €
Gran Canaria Gloria Pala 4*12.12. VIE  7xPOL483 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*28.11. MUC  7xAI1145 €
Mombasa-Kenija Sentido Nep 4*03.12. MUC  10xAI1103 €
Mauritius Seaview Cal 4*15.04. VIE  7xPOL1195 €
Rodos Kolymbia St 4*19.04. VIE  7xPOL431 €
Antalija DREAM WORLD 5*13.12. VIE  5xAI276 €
Hurghada Grand Resor 5*12.12. SZG  7xAI338 €
Zanzibar Dhow Inn 4*11.03. MUC  7xPOL1050 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.

Naše prednosti – Vaše ugodnosti


Na portalu Last-minute.si zagotavljamo GARANCIJO NAJNIŽJE CENE v Sloveniji za počitniške pakete z letalom (t.i. pavšalne aranžmaje).

Če najdete v katerikoli drugi slovenski potovalni agenciji ali na slovenskem internetnem potovalnem portalu enako ponudbo po nižji ceni, vam bomo izbrani aranžma prodali po isti ceni, hkrati pa vam PODARIMO do 100 eur!

Več >>


Stabilnost in varnost

Poslovna tradicija od 1992
Potovanja Pirc d.o.o (prej poznana, kot Agencija Grad – Potovanja Pirc), upravitelj portala Last-minute.si, je potovalna agencija, ustanovljena leta 1992. Imamo 25-letne izkušnje s turističnim poslovanjem, le-te pa še podkrepi petinštiridesetletna tradicija dela v turizmu, s katero se radi pohvalimo. 

Last-minute.si je vodilni slovenski spletni potovalni portal. V lanskem letu je preko nas potovalo preko 12.000 potnikov. Smo tudi pooblaščeni zastopnik za IT rešitve za potovalne agencije nemških podjetij Traffics GmbH in GIATA GmbH za Slovenijo in Hrvaško.

Kratka zgodovina podjetja:
1992 - Ustanovitev podjetja Agencija Grad – Potovanja Pirc Majda Pirc s.p.
2000 - Med prvimi agencijami v Sloveniji pridobili licenco za opravljanje turistične dejavnosti
2001 - Ustanovljen spletni portal Zadnji-trenutek.com
2004 - Prenos podjetja na naslednika - Agencija Grad - Potovanja Pirc Andrej Pirc s.p.
2007 - Selitev v večje prostore v poslovno zgradbo Večera
2009/2010 – Nakup lastnih, večjih poslovnih prostorov in selitev na Gregorčičevo ulico 13 v Mariboru
2010 - Spletni portal Last-minute.si
2013/2014 - Prenos dejavnosti na Potovanja Pirc d.o.o. 
2013-2017 – Razvoj lastne Ultimate ERP/CRM rešitve, ki je namenjena mikro in malim storitvenim podjetjem
2015 - Pridobitev subvencije na razpisu P2R Slovenskega podjetniškega sklada, kjer so nas prepoznali kot inovativno podjetje
2016 - Mobilna spletna stran Last-minute.si
2017 - Drugo leto zapored prejeli certifikat poslovne odličnosti A, ki ga podeljuje bonitetna hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet; v letu 2017 prejeli tudi certifikat finančne zanesljivosti, ki ga podeljuje Prva bonitetna agencija d.o.o.

Stabilnost in varnost
Smo slovensko podjetje s sedežem v Mariboru na Gregorčičevi ulici 13. Smo stabilno podjetje, ki v Sloveniji in državah bivše Jugoslavije deluje že 25 let.

Uspešnost, varnost in stabilnost na trgu nam potrjuje tudi certifikat finančne zanesljivosti, ki dokazuje, da spadamo v visok razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.


Nudimo vam različna obročna plačila. Izberite svojega!
Plačilo na obroke je možno:
- s karticami American Express, Diners Club, Mastercard, Viso
- nakazilom na TRR

Plačilo s karticami
S karticama American in Diners Club. Doplačilo za takšno plačevanje odvisno od višine zneska na zamik ter števila obrokov.
Obročno plačilo s karticami Mastercard in Visa vam mora omogočati vaša banka - kupnino plačano z Mastercard/Visa lahko vaši banki plačujete na obroke.


Obročno plačilo na transakcijski račun:                        

Ob rezervaciji je potrebno plačilo 40% vrednosti aranžmaja, razliko razdelimo na od 1-12 obrokov, odvisno od datuma potovanja. Zadnji obrok je potrebno poravnati najkasneje 14 dni pred odhodom.


Na enem mestu vam nudimo veliko ugodnih in žepu prijaznih dopolnilnih potovalnih storitev, ki so pomembne za vaše počitnice.

1. SPLET


Na portalu Last-minute.si so vse ponudbe za počitnice na enem mestu. V realnem času lahko preverjate cene in razpoložljivost aranžmajev vseh kakovostnih slovenski in nemških organizatorjev. V vsakem trenutku lahko dostopate in primerjate več kot milijardo ponudb.
Pri nas lahko na enem mestu dostopate do najobširnejše ponudbe organiziranih vodenih potovanj in izletov v slovenskem jeziku.

Hitra in varna rezervacija
Na Last-minute se zavedamo, da je lahko iskanje in primerjava počitnic med milijardami ponudb težka, naporna in časovno zahtevna. Zato smo razvili uporabniku prijazno iskalno masko, ki omogoča lahko in enostavno iskanje počitnic, ki ustrezajo vašim željam.
Le nekaj klikov in že ste na počitnicah!

Varstvo osebnih podatkov

Vaše osebne podatke skrbno hranimo in jih obdelujemo v skladu z zakonom o Varstvu osebnih podatkov. Vsa komunikacija med stranko in referentom je zaupne narave.

Varno spletno plačilo

Plačilo s kreditno kartico je urejeno preko Bankarta, ki zagotavlja varno spletno plačilo.
 
Brez prijavnine
Na potovalnem portalu Last-minute.si prijavnine NE ZARAČUNAMO, če stranka sama izbere aranžma, poda zahtevek za zavezujočo rezervacijo in vrednost rezervacije presega 250 EUR (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo). 
Prijavnino zaračunamo v naslednjih primerih:
- če stranka poda zahtevek za zavezujočo rezervacijo in je vrednost rezervacije manjša od 250 EUR (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 EUR;
- če stranka poda zahtevek za zavezujočo rezervacijo na podlagi predhodnega posvetovanja z referentom in se odloči za s strani referenta predlagani aranžma, zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 10 EUR;
- če stranka ne poda zahtevka za zavezujočo rezervacijo preko portala, ampak rezervacijo opravi preko drugih komunikacijskih kanalov (telefona, e-pošta, osebno v agenciji), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 15 EUR. 

Za izdajo darilnega bona prijavnine ne zaračunamo.  


2. ZAVAROVANJA

Na Last-minute.si lahko že ob prijavi sklenete Zavarovanje stroška odpovedi potovanja in/ali Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu).
 
Adriatic Slovenica: Riziko odpovedi
Pred potovanjem je dobro skleniti zavarovanje stroška odpovedi potovanja, ki je pri nas med najnižjimi v Sloveniji. S sklenitvijo zavarovanja stroška odpovedi potovanja ob prijavi, vam v primeru odpovedi (stornacije) zaradi višje sile (bolezen, smrt, vpoklic v vojsko) na osnovi ustreznih potrdil, zavarovalnica Adriatic Slovenica povrne stroške odpovedi.
Cene zavarovanja stroška odpovedi potovanja so naslednje:
- za aranžmaje v vrednosti do 6.000 EUR na potovalno pogodbo je zavarovanje stroška odpovedi potovanja 3,26% celotnega aranžmaja;
- za aranžmaje v vrednosti med 6.000 in 10.000 EUR na potovalno pogodbo je zavarovanje stroška odpovedi potovanja 4,34% celotnega aranžmaja;
- za aranžmaje v vrednosti med 10.000 in 15.000 EUR na potovalno pogodbo je zavarovanje stroška odpovedi potovanja 5,43% celotnega aranžmaja (za najvišji premijski razred velja odbitna franšiza 10%; višjih zneskov zavarovalnica ne zavaruje);
- za letalske in ladijske vozovnice velja zavarovanje stroška odpovedi potovanja 5,43% potovalne pogodbe;
- minimalna premija znaša 7,60 €.
 
Zdravstvena zavarovanja
Zdravstveno zavarovanje lahko uredite ob rezervaciji aranžmaja, saj v naši agenciji nudimo sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini Coris/April in Grawe Turist. 
CORIS/APRIL: Turistično zavarovanje lahko sklenejo posamezniki, družine in skupine, ki v tujino potujejo zasebno ali službeno. Izbirate lahko med naslednjimi turističnimi zavarovanji: posamično zavarovanje, družinsko zavarovanje, skupinsko zavarovanje. Cenik si lahko ogledate tu (klik na cenik). 
GRAWE TURIST: paket turističnega zavarovanja, ki vam med drugimi krije tudi zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco (zavarovalna vsota je pri družinskem zavarovanju do 500.000 €), nezgodno zavarovanje, zavarovanje prtljage, zavarovanje dodatnih stroškov zaradi predčasne ali kasnejše vrnitve, zavarovanje odgovornosti, zavarovanje stroškov zaradi zamude na letalo ali ladjo in zavarovanje pomoči na potovanju. V razširjeni varianti zavarovanja pa še dodatno nudi kritje stroškov v primeru odpovedi potovanja (zavarovanje stroška odpovedi potovanja) ter povrnitev stroškov v primeru predčasne vrnitve s potovanja. 


3. PARKIRANJE

Na odhodnih letališčih lahko parkirate po ugodnejših cenah. Cene parkiranja so odvisne od odhodnega letališča, sezone, obstoja posebnih ponudb... Zaradi številnih dejavnikov bo najbolje, da se o najprimernejši možnosti parkiranja pogovorite s svojim referentom.


Za Letališče Dunaj nudimo parkirne kartice po akcijski ceni! V naši agenciji se lahko po akcijski ceni kupi parkirna kartica za Dunajsko letališče (Flughafen Wien). Cena za parkiranje je: 
- Parking C (zunanji parking), 8 dni = 80 € 
- Garažna hiša 3+4, 8 dni = 115 € 
- Parking C (zunanji parking), 15 dni = 120 € 
- Garažna hiša 3+4, 15 dni = 195 € 


4. RENT A CAR - NAJEM AVTOMOBILA

Najem vozil v več kot 120 državah sveta, na več kot 8.000 postajah. Cene praviloma vključujejo polno kasko zavarovanje - zavarovana tudi stekla, streha, podvozje, gume in neomejeno kilometrino.
Brezplačno pošiljanje last minute ponudb za vaše počitnice po e-pošti.

Več >>