Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Hurghada Grand Seas 4*02.11. LJU  7xAI599 €
Antalija Titan Selec 5*27.10. LJU  7xAI751 €
Puerto Plata Presidentia 4+*27.11. VIE  7xAI971 €
Fuerteventura Clubhotel D 4*18.01. MUC  7xAI453 €
Šri Lanka Amaya Hills 4*16.03. MUC  8xPOL899 €
Madeira Do Santo 4*03.12. MUC  7xPOL647 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*15.12. VIE  7xAI419 €
Phuket (Tajska) Rawai Palm 4*31.03. MUC  7xPOL946 €
Varadero Club Villa 4*08.12. MUC  7xAI1014 €
Punta Cana Hotel Grand 5*13.11. MUC  7xAI1190 €
Heraklion (Kreta) COOEE PALME 3*10.04. VIE  6xPOL593 €
Mallorca Hotel Felip 4*15.12. VIE  5xPOL343 €
Maldivi Holiday Isl 4*11.12. MUC  7xPP1427 €
Gran Canaria Astoria 3*05.12. VIE  7xPOL488 €
Cancun (Mehika) Viva Wyndha 4*07.11. MUC  7xAI1113 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*25.11. MUC  9xAI985 €
Mauritius Centara Gra 5*08.12. MUC  7xPOL1313 €
Rodos Kresten Pal 4*26.03. VIE  7xPOL566 €
Antalija Seher Resor 5*25.11. VIE  5xAI295 €
Hurghada Grand Resor 5*02.01. SZG  7xAI322 €
Zanzibar Karafuu Bea 4*06.12. MUC  7xPOL1044 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Madeira z Matejem Škufco

Zagotovljeni termini:
17.11.2019
Madeira z Matejem Škufco


Odhod
: 17.11.2019 | št. dni: 8 | aktualna cena: od 897€ | zagotovljeno


PROGRAM:

1. dan LJUBLJANA – polet na Madeiro – FUNCHAL. Zbor v Ljubljani in vožnja do letališča v Benetkah. Polet preko Lizbone v Funchal. Vožnja do hotela in namestitev. Prosto in nočitev. (letalo, H*)

2. dan FUNCHAL in botanični vrt. Zajtrk. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (v trajanju štiri ure). Po delavnici se bomo podali do Botaničnega vrta. Sledi raziskovanje središča otoka – mesta Funchal. Začnemo pri muzeju CR7, se sprehodimo skozi čudovit mestni park in vstopimo v ožje središče, mimo mestne katedrale in mestne hiše vse do slavne tržnice z eksotičnim sadjem. Po najstarejši ulici nadaljujemo sprehod po starem Funchalu do trdnjave sv. Jakoba ter se po promenadi vrnemo v središče. Prosto za lastno raziskovanje. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (do dve uri). Nočitev. (H*, Z)

3. dan FUNCHAL – izlet na VRH OTOKA. Zajtrk. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (v trajanju štiri ure). Odpravimo se na vrh otoka. Na strmem vzponu začutimo otoško razbrazdanost in v kratkem času doživimo neverjeten kontrast – iz subtropske klime Funchala se prestavimo v gorsko vzdušje robatih gora – Pico do Arieiro (1.818 m)! Spektakularni pogledi v osrčje najvišjih gora ter panoramski sprehod z enkratnimi pogledi. Potem se spustimo v osrčje gora, na razgledno točko Eira do Serrado, od koder se nam odpre eden najbolj dramatičnih pogledov na otoku. Sprehod v Nunsko dolino (Curral das Freiras) in morda kostanjeva juha za večerjo? Vrnitev v hotel. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (do dve uri). Nočitev. (H*, Z)

4. dan FUNCHAL – izlet v SANTANO in na RT SVETEGA LOVRENCA. Zajtrk. Vožnja do rta sv. Lovrenca, ki nam ponudi enega najlepših sprehodov ob klifih, visoko nad razpenjenim oceanom. Po SV obali  otoka se odpeljemo do Santane, kjer obiščemo značilne “alpske” hiške in si po želji privoščimo tradicionalno kosilo. Vrnitev v hotel. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (v trajanju šest ur). Nočitev. (H*, Z)

5. dan FUNCHAL – izlet v CAMARO DO LOBOS, CABO GIRAO in MONTE. Zajtrk. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (v trajanju štiri ure). Vožnja na Monte, razgledno točko visoko nad mestom s cerkvico mestne zavetnice Gospe z Monta, kjer je pokopan tudi zadnji avstro-ogrski cesar Karel I. Zakaj se ne bi spustili z zabavnimi sanmi po strmini (za doplačilo)? Pot nadaljujemo na Cabo Girao, drugi najvišji obmorski klif na svetu, ki se spušča 580 m v morje. Vožnja do idilične ribiške vasice Camare do Lobos, ki si jo je tudi Winston Churchill izbral za svoj motiv. Sprehod ob obali do hotela. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (do dve uri). Nočitev. (H*, Z)

6. dan FUNCHAL – izlet na SEVEROZAHOD OTOKA. Zajtrk. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (v trajanju štiri ure). Vožnja na višinski prelaz Encumeado, od koder se nam z nekaj sreče odpre pogled na obe strani otoka. Postanek na planoti Paul da Serra pri prastarih lovorikovcih in sprehod. Spust na skrajni severozahodni kotiček otoka po panoramski cesti skozi Fanal v vasico Porto Moniz. Sprehod ob dramatični obali med osamelci lave … Po želji se okopamo v lavinih bazenih. Na poti po severni obali se znajdemo v svetu previsnih sten, ki se dvigajo iz razpenjenega oceana. Vrnitev v hotel. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (do dve uri). Nočitev. (H*, Z)

7. dan FUNCHAL – prosto ali izlet po želji. Zajtrk. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (v trajanju štiri ure). Prosto popoldne lahko izkoristimo za počitek in kopanje, raziskovanje Funchala ali pa se udeležimo izleta po želji – recimo celodnevni pohod po daljši levadi ali po spektakularni planinski poti čez najvišje vrhove otoka (od Pica Areiira do Ruiva). Lahko se celo odločimo za katero izmed aktivnosti kot so izlet z jeepi, kolesarjenje, kanjoning,… Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (do dve uri). Nočitev. (H*, Z)

8. dan FUNCHAL – LIZBONA – LJUBLJANA. Zajtrk. Vožnja na letališče in polet preko Lizbone do Benetk. Po pristanku sledi še vožnja proti Ljubljani. (Z, letalo)CENIK:
Aktualna cena
Redna cena
Madeira z Matejem Škufco
od 897 EUR
od 897 EUR
Obvezna doplačila:
Doplačilo za skupino v velikosti 15 - 19 oseb
90 EUR
Doplačilo za skupino v velikosti 20 - 29 oseb
60 EUR
Doplačila po želji:
Doplačilo za enoposteljno sobo
180 EUR
Odstopnina (4,56 %) od vrednosti aranžmaja -TRIGLAV **
4,56 %
Doplačilo za Individualno postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce v trajanju do dve uri
190 EUR
Doplačilo za Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce po programu
370 EUR
Zdr. zav. AS TUJINA PLUS, osnovno, do 8 dni
13.31 EUR
Zdr. zav. Coris, do 8 dni, posamično *
12.5 EUR
Popusti:
Popust za otroke 2-12 let na dodatnem ležišču
15,00 %
Popust za otroke 2-12 let na osnovnem ležišču
10,00 %

Cena (najmanj 30 udeležencev) vključuje: avtobusni prevoz do letališča in nazaj, letalski prevoz po programu,  letališke in varnostne pristojbine (74 EUR), 7 nočitev z zajtrkom v hotelu 4*, najem dvorane, vse prevoze in oglede s klimatiziranim avtobusom, degustacija madeirčana, vstopnino v botanični vrt, slovensko vodenje, stroške priprave in organizacije potovanja.

Doplačila po želji (na kraju samem):Fado večer (prevoz, večerja,  pijača, folklorni program …): 39 EUR,– izlet s katamaranom (3 ure, panoramsko, od Funchala do Cabo Girao in nazaj): 30 EUR,– Monte – spust s sanmi: 15 EUR,– dodatni izlet 7. dne: 30 EUR,– izlet z jeepi: 35-45 EUR,– napitnine: 10 EUR.VIZE: Slovenci potrebujemo le veljaven potni list ali osebno izkaznico.

ZDRAVJE: obveznih cepljenj ni.
Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):