Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Hurghada Grand Seas 4*23.11. LJU  7xAI399 €
Hurghada Fortuna-Sun 5*30.11. LJU  7xAI469 €
Fuerteventura Clubhotel D 4*10.12. MUC  7xAI435 €
Šri Lanka Club Palm B 4*20.04. MUC  8xAI803 €
Puerto Plata Grand Parad 4*08.01. VIE  7xAI1255 €
Madeira Alto Lido 4*12.12. MUC  7xPOL460 €
Phuket (Tajska) Khao Lak Or 4*04.05. MUC  7xPOL901 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*19.01. VIE  7xAI429 €
Varadero Club Villa 4*06.12. VIE  7xAI939 €
Punta Cana Hotel Grand 5*28.04. MUC  7xAI1150 €
Heraklion (Kreta) COOEE PALME 3*18.04. VIE  7xPOL458 €
Mallorca MLL Palma B 4*28.02. VIE  5xPOL347 €
Maldivi Bandos, Ins 4*22.04. MUC  8xPOL1275 €
Gran Canaria Gloria Pala 4*12.12. VIE  7xPOL483 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*28.11. MUC  7xAI1145 €
Mombasa-Kenija Sentido Nep 4*03.12. MUC  10xAI1103 €
Mauritius Seaview Cal 4*15.04. VIE  7xPOL1195 €
Rodos Kolymbia St 4*19.04. VIE  7xPOL431 €
Antalija DREAM WORLD 5*13.12. VIE  5xAI276 €
Hurghada Grand Resor 5*12.12. SZG  7xAI338 €
Zanzibar Dhow Inn 4*11.03. MUC  7xPOL1050 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Kanarski trojček- Gran Canaria, Lanzarote in Fuerteventura (odhod 30.11.2019)

Zagotovljeni termini:
30.11.2019
Kanarski trojček- Gran Canaria, Lanzarote in Fuerteventura (odhod 30.11.2019)


Odhod
: 30.11.2019 | št. dni: 8 | aktualna cena: od 1017€ | zagotovljeno


PROGRAM:

1. dan LJUBLJANA – GRAN CANARIA – LAS PALMAS. Zbor v Ljubljani in vožnja do okoliškega letališča, od koder (lahko preko vmesnega letališča ) poletimo proti Gran Canarii. Po prihodu prevoz mesta Las Palmas. Sprehodimo se skozi labirint La Veguete, ki nas s kolonialnimi zgradbami zapelje v nek stari čas. Po želji ( doplačilo) obiščemo Kanarski muzej, v katerem spoznamo zgodovino in tradicijo otokov. Prosto popoldne v središču mesta Las Palmas. Namestitev in nočitev. (letalo, H)

2. dan GRAN CANARIA – izlet po otoku – polet na LANZAROTE. Zajtrk. Sprehodimo se skozi labirint La Veguete, ki nas s kolonialnimi zgradbami zapelje v nek stari čas.Postanemo v vasici Arucas, kjer si ogledamo izjemno bazaltno cerkev ter tovarno ruma. Skozi soteske se po vijugasti cesti vozimo do Terorja, ki je versko središče otoka in kjer bomo občudovali nekaj najlepših primerkov kolonialne arhitekture. Z avtobusom se povzpnemo na najvišji vrh Pico de las Nieves (1949 m), od koder imamo z nekaj sreče razgled čez celoten otok. V skladu s časom se sprehodimo se do zanimive skalne formacije Roque Nueblo. Spustimo se v belo vasico Fataga in v dolino kanarskih palm. Dan zaključimo na v Maspalomas ter se sprehodimo po puščavskih peščenih sipinah. Kakšni kontrasti! Morda skok v morje? Vožnja na letališče in polet na Lanzarote. Po pristanku vožnja do hotela. Namestitev in nočitev. (H, Z, letalo)

3. dan LANZAROTE – izlet na VZHOD OTOKA. Zajtrk. Začnemo z raziskovanjem nacionalnega parka Timanfaya. Doživimo neokrnjeno vulkansko pokrajino. Nato se v El Golfu spustimo v naravni amfiteater zelenega jezera in črne plaže. Peljemo se mimo spektakularnih pečin do solin, ki so edine delujoče komercialne soline na otoku. Odpeljemo se proti vinorodnim predelom La Geria in okusimo žlahtno kapljico. V skladu s časom se sprehodimo do vulkana, na katerem občutimo pravo vulkansko pokrajino. Sledi še ogled hiše cesarja Manriqua (doplačilo), ki je prava arhitekturna mojstrovina. Vožnja do hotela in nočitev. (H, Z)

4. dan LANZAROTE – izlet na SEVER OTOKA. Zajtrk. Odpeljemo se proti severu otoka, kjer se spustimo v  podvodno jamo oziroma kilometer dolg lavin tunel. Nadaljujemo z ogledom mojstrovin lokalnega umetnika Cesarja Manriqua. Po želji (doplačilo) obiščemo podmorsko jamo »Jameos del Agua«, v kateri se skriva jezero z belimi rakci. Lahko se sprehodimo tudi po lepem parku z bazenom. Vožnja do razgledne točke del Rio, od koder se nam z visokih pečin razprostre pogled na otok la Graciosa. Obiščemo belo stavbo okrogle oblike, vgrajeno v lavine skale. V skladu s časom se sprehodimo po kraterju manjšega vulkana in obiščemo vasico Teguise. Popoldan preživimo na plaži Famara, kjer imamo prosto za kopanje ali drugačne aktivnosti. Na poti do hotela se ustavimo na tradicionalni kmetiji (doplačilo). Vrnitev v hotel. Nočitev. (H, Z)

5. dan LANZAROTE – trajekt na FUERTEVENTURO – LAJARES – VULCAN HONDO- OLIVIA- EL COTILLO. Zajtrk. Vožnja do pristaniškega kraja Playa Blanca, kjer imamo čas za krajši sprehod, nato pa se s trajektom odpeljemo na sosednji otok Fuerteventura. Prosto za ogled mesta Corralejo. Čaka nas krajša vožnja do umetniške vasice Lajares, kjer lahko okusimo tradicionalne tapase. Enourni pohod do vulkana Hondo in okoli njegovega kraterja nazaj v Lajares. Vožnja do starega kolonialnega mesta Oliva, ki ga raziščemo. Nadaljujemo do čudovitega obmorskega mesteca El Cottilo. Spoznamo zgodovino in način življenja otoških prebivalcev. Namestitev v hotelu in nočitev. (H, Z)

6. dan FUERTEVENTURA – prost dan za počitnice ali po želji izlet po otoku (BETANCURIA – AJUI – PAJARA – ANTIGUA- NP CORRALEJO). Zajtrk. Izlet: v najstarejši vasici na otoku, Betancuria, si ogledamo sirarno in poskusimo svetovno priznan kozji sir. Vožnja proti morju do znane vulkanske plaže Ajui, kjer se sprehodimo po naravoslovni poti, na kateri spoznamo nastanek pečin in zalivov, na koncu pa vstopimo v velike obalne jame. Kopanje. Vrnitev na izhodišče skozi tradicionalne vasi in zeleno oazo Pajara, kjer si ogledamo tovarno in muzej aloe vere, na poti do Antigue pa si ogledamo tudi mline na veter. Na poti do hotela se ustavimo še v nacionalnem parku Corralejo. Vožnja do hotela. Namestitev in nočitev. (H, Z)

7. dan FUERTEVENTURA –  prost dan za počitnice ali izlet na LOS LOBOS. Zajtrk. Prost dan lahko izkoristite za izlet na otoček Los Lobos (za doplačilo) ali pa se preizkusite v spoznavanju vodnih in vetrnih športov (deskanje na valovih, deskanje v vetru, sup, kite, potapljanje …) ali se odpeljete na kotaljenje po puščavskih sipinah. Nočitev. (H, Z)

8. dan FUERTEVENTURA – LJUBLJANA. Zajtrk. Prevoz na letališče in polet proti okoliškemu letališču (lahko preko vmesnega letališča). Po pristanku sledi še vožnja do Ljubljane. Konec potovanja. (letalo, Z)

Pridržujemo si možnost spremembe programa tako, da na Lanzarote odpotujemo 3. dan zjutraj. Ogledi so lahko tudi v drugačnem vrstnem redu.CENIK:
Aktualna cena
Redna cena
Kanarski trojček- Gran Canaria, Lanzarote in Fuerteventura (odhod 30.11.2019)
od 1017 EUR
od 1044 EUR
Obvezna doplačila:
Doplačilo za skupino v velikosti 20 - 29 oseb
60 EUR
Doplačilo za skupino v velikosti 15 - 19 oseb
99 EUR
Doplačila po želji:
Odstopnina (4,56 %) od vrednosti aranžmaja -TRIGLAV **
4,56 %
izlet 6.dan na otoku Fuerteventura (min.14 potnikov)
40 EUR
Doplačilo za enoposteljno sobo
245 EUR
Zdr. zavarovanje AS TUJINA PLUS, osnovno, do 8 dni
13.31 EUR
Popusti:
Popust za otroke 2-12 let na dodatnem ležišču
10,00 %

Cena (najmanj 30 udeležencev) vključuje: prevoz do bližnjega letališča in nazaj, letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine (57 EUR),  7 nočitev v izbranih hoteli na nivoju 3* z zajtrkom, prevoze in oglede s klimatiziranim avtobusom, vstopnine po programu, vstopnina v nacionalni park Timanfaya, vstopnina v lavin tunel, vstopnina do razgledne točke del Rio, slovensko vodenje,  stroške priprave in organizacije potovanja.

Doplačilo po želji na kraju samem:– izlet na Los Lobos 7.dan: 25 EUR,– Kanarski muzej: 4 EUR,– Vstopnina v jamo in park Jameos del Agua: 9,50 EUR,– Tradicionalna kmetija: 6 EUR,– Hiša cesarja Manriqua: 8 EUR.


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):


Priljubljene destinacije za paketne počitnice z letalom s poletom iz bližnjih letališč