Oglejte si to sporočilo na spletu (https://www.last-minute.si/e-novice)
E-novice
Pozdravljeni!

Temperature so se spustile krepko pod 0°C, prvi sneg je že pobelil ulice, ceste in polja, iz zvočnikov pa odmevajo znani božični napevi, ki naznanjajo praznike, ki so tik pred vrati. Počasi, a vztrajno korakamo v zadnje decembrske dni in posledično proti koncu letošnjega leta. Kot je že v navadi, je to čas, da vas tudi mi razveselimo z najvišjimi first minute popusti za počitnice s poleti s slovenskih, avstrijskih in nemških letališč.

ALI STE VEDELI, da imajo ultra first minute aranžmaji najvišje popuste za zgodnje rezervacije in so cene počitnic tako najugodnejše? Rezervacijo first minute počitnic še posebej priporočamo:
- družinam, s še posebej ugodnimi first minute pavšalnimi cenami za otroke,
- zahtevnejšim potnikom, saj je zares kakovostne hotele za brezskrbne počitnice po najugodnejših first minute cenah najbolje rezervirati že sedaj,
- vsem, ki se na počitnice odpravljate za 14 dni, saj je 14 dnevne aranžmaje najbolje rezervirati čimprej, dokler so še na voljo,
- zaradi gotovinskih popustov do 5%, ki veljajo za aranžmaje s poleti iz Ljubljane.

Ne spreglejte aranžmajev za počitnice na Mediteranu s poleti iz Ljubljane. Privoščite si nekaj novega in doživite košček pristne Grčije in uživajte v neskončni modrini morja, omamni hrani in pristni toplini lokalnih prebivalcev. Bi se raje odločili za klasiko? Mogočna lepotica Sredozemlja Kreta, otok sonca Rodos in Samos, otok znanosti in ljubezni, čakajo na vaš obisk. Vedno pa se najde nekaj tudi za ljubitelje prekrasnih peščenih plaž, toplega sonca in all inclusiva. Tudi letos lahko odpotujete v Tunizijo, Turčijo in Egipt.

To pa še ni vse... Za vse ljubitelje eksotičnih destinaciji je na voljo izjemo širok izbor aranžmajev s poleti iz bližnjih avstrijskih in nemških letališč. Obiščite vedno sončno Dominikansko republiko, privoščite si nepozaben oddih na spektakularni Kubi ali pa se prepustite divjim ritmom na neskončnih plažah mehiškega Cancuna.

Ste pripravljeni? Naj vas današnje e-novice popeljejo v svet najvišjih first minute popustov, kjer boste zagotovo našli najprimernejšo destinacijo za vaše poletne počitnice.
Pristna Grčija
Skiathos
Hotel 3*, nočitev z zajtrkom, 7 dni cena od 498 €
Karpatos
Hotel 3*, nočitev z zajtrkom, 7 dni cena od 439 €
Kefalonija
Hotel 3*, nočitev z zajtrkom, 7 dni cena od 449 €
Grške klasike
Kreta
Hotel 4*, polpenzion, 7 dni cena od 465 €
Rodos
Hotel 4*, polpenzion, 7 dni cena od 525 €
Samos
Hotel 3*, nočitev z zajtrkom, 7 dni cena od 408 €
All inclusive destinacije
Tunizija, Monastir
Hotel 5*, vse vključeno, 7 dni cena od 429 €
Turčija, Antalija
Hotel 5*, vse vključeno, 7 dni cena od 529 €
Egipt, Hurghada
Hotel 5*, vse vključeno, 7 dni cena od 451 €
Eksotične počitnice s poleti iz bližnjih letališč
Dominikanska republika
Hotel 4*, vse vključeno, 6-16 dni cena od 881 €
Kuba, Varadero
Hotel 3*, vse vključeno, 6-16 dni cena od 943 €
Mehika, Cancun
Hotel 3*, nočitev z zajtrkom, 6-16 dni cena od 858 €