Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Heraklion (Kreta) PALAZZO GRE 4*01.07. LJU  7xNZ549 €
Zakintos Argassi Bea 3*21.08. LJU  7xNZ442 €
Kalamata ELITE CITY 4*26.08. LJU  7xNZ669 €
Lefkas-Preveza Ionian Blue 5*02.07. LJU  7xPOL586 €
Malta Plevna 3*24.08. LJU  7xNZ561 €
Severni Ciper SALAMIS BAY 5*23.08. LJU  7xAI679 €
Djerba (Tunizija) El-Mouradi 4*26.04. LJU  7xAI339 €
Celinska Tunizija El-Mouradi 5*23.08. LJU  7xUAI359 €
Rodos Kresten Pal 4*02.07. LJU  7xPOL589 €
Karpatos Seven Stars 3+*14.07. LJU  7xNZ473 €
Punta Cana Grand Palla 4+*11.06. MUC  7xAI1051 €
Mallorca Morlans 4*03.02. VIE  5xPOL293 €
Maldivi Holiday Isl 4*19.06. MUC  7xPOL1044 €
Mauritius Blue Lagoon 3*24.04. VIE  7xPOL1138 €
Rodos Blue Horizo 4*03.05. VIE  7xPOL430 €
Antalija Lti Serra R 5*21.01. VIE  6xAI246 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Vzhodni trikotnik ZDA in Kanada 9dni


Vzhodni trikotnik ZDA in Kanada 9dni

 • min. 30 potnikov, po programu
  • odhod: 25.03.2017 | dni: 9 | cena: 1790 EUR
  • odhod: 27.04.2017 | dni: 9 | cena: 1790 EUR
  • odhod: 23.06.2017 | dni: 9 | cena: 1790 EUR
  • odhod: 21.07.2017 | dni: 9 | cena: 2240 EUR
  • odhod: 12.08.2017 | dni: 9 | cena: 2240 EUR
  • odhod: 16.09.2017 | dni: 9 | cena: 2240 EUR
  • odhod: 28.10.2017 | dni: 9 | cena: 2240 EUR
  • odhod: 25.11.2017 | dni: 9 | cena: 2240 EURPOPUST ZA ZGODNJO PRIJAVO: 60 € na osebo za prijavo do 60 dni pred odhodom

INDIVIDUALNO POTOVANJE

Po želji vam potovanje pripravimo tudi čisto po vaši meri z vašim datumom odhoda, željenim številom potnikov in storitvami ter ogledi po vaših željah. Veseli bomo vašega povpraševanja na naslednjih kontaktih:
svet@palma.si, 01/24 - 43 - 699 ali 051/666-655

-vožnja skozi ameriško notranjost od New Yorka do Niagarskih slapov 
-moderna arhitektura Toronta
-postanek v deželi tradicionalnih Amišev
-ogled prestolnice Washington

1. DAN nočitev LJUBLJANA - EVROPA - NEW YORK

Odhod z letališča JP Ljubljana ali enega od bližnjih letališč od koder bomo poleteli v New York. Vožnja do hotela in namestitev. Po krajšem počitku sprehod do osrčja mesta in sicer do Rocefellerjevega centra ter na znamenit Times Square. Po želji si bomo živahno nočno dogajanje ogledali že prvi večer z razgledne ploščadi z Top of the Rock ali Empire State Buildinga, od koder je v lepem vremenu prekrasen pogled na osvetljene nebotičnike in avenije.

2. DAN nočitev NEW YORK MED NEBOTIČNIKI
Po zajtrku se lahko odločite za poldnevni avtobusni ogled Manhattna (doplačilo). Med vožnjo po zgornjem in spodnjem Manhattnu bomo spoznavali razsežnosti mesta, številne pisane mestne četrti in multikulturnost, ki daje mestu edinstveno podobo. Na vožnji bomo videli palačo Združenih narodov, Centralni park, Lincolnovo dvorano, ki je eden od pomembnejših centrov glasbenega dogajanja, cerkev Sv. John Divine, prestižno Univerzo Columbia, Harlem, art - decojevsko podobo postaje Grand Central, veličastno Katedralo Sv. Patricka, Nacionalno knjižnico, živahno dogajanje v Rockeffelerjevem centru, Radio City... Vožnja mimo Kitajske četrti, v umetniški Soho, Tribeco in Greenwich Villegea. Zaključili bomo z ogledom točke,, Ground Zero‘‘, Brooklynskega mostu in Battery parka, od koder je lep pogled na Kip svobode. V popoldanskih urah predlagamo izlet z ladjico na otoka Ellis in Liberty, kjer si lahko ogledamo Kip Svobode. Povratek v hotel in nočitev.

3. DAN nočitev NEW YORK RAZKOŠJE UMETNOSTI
Priporočamo obisk enega od številnih muzejev ali galerij: Muzej Moderne umetnosti MoMa, prenovljen ponuja odlično zbirko sodobnih umetniških del. Metropolitanski muzej (Met), ki v enkratni zbirki predstavlja enega najbogatejših umetniških opusov na svetu, glamurozna pa je tudi njegova arhitektura, Narodno zgodovinski muzej s planetarijem, razstavo dinozavrov in mineralov, ali muzej Guggenheim, ki je delo znamenitega arhitekta Franka Lloyda Wrighta. Sprehodimo se tudi po znamenitimi Centralnem parku, kjer v zeleni oazi mesta, med jezeri in številnimi sprehajalnimi potmi potekajo številni koncerti in predstave. Pozno popoldne bo čas za pravi ameriški hamburger ali cheese cake. Zvečer priporočamo katero izmed številnih predstav na Broadwayu. Povratek v hotel in nočitev.

4. DAN nočitev NEW YORK - NIAGARSKI SLAPOVI
RAJ ZA MLADOPOROČENCE
Zjutraj začetek avtobusnega potovanja skozi zvezno državo New York, čez zanimivo podeželje, preko pogorja Catskill in področja imenovanega Finger Lakes, ki slovi po proizvodnji vina rizling in naravni lepoti pokrajine. V poznih popoldanskih urah prihod na Niagarske slapove. Niagarski slapovi so skupina velikih slapov na reki Niagari, ki razmejujejo ZDA in Kanado in vsako leto privabijo milijone turistov. Poleg turistov in mladoporočencev je Niagara privabljala tudi mladoporočence, slovi pa po tem, da je bila tam zgrajen prva elektrarna na izmenični tok. Nastanitev v hotelu in nočitev.

5. DAN nočitev NIAGARSKI SLAPOVI - TORONTO - NIAGARSKI SLAPOVI
MODERNI CHICAGO
Zjutraj obisk največjega kanadskega mesta - Toronta. V nasprotju s starejšimi kanadskimi mesti nas Toronto preseneti z moderno arhitekturo in steklenimi nebotičniki. Ogled mesta vključno z edinstveno Skydome, parlamentarnimi poslopji, mestno hišo in finančnim predelom. Popoldne povratek na Niagarske slapove in ogled svetovnega čuda. Proti doplačilu možnost vožnje z ladjo Maid of the Mist pod slapove. V primeru, da
ladja spomladi in jeseni ne vozi, je ogled slapov le iz parka nad slapovi. Povratek v hotel in nočitev.

6. DAN nočitev NIAGARSKI SLAPOVI - PHILADELPHIA
AMIŠI IN AMERIŠKA DEKLARACIJA O NEODVISNOSTI

Odhod z Niagarskih slapov in avtobusna vožnja preko Pennsylvanie v Philadelphio. Na poti postanek v "Amish County", kjer v večini nemški priseljenci še vedno živijo tako kot so živeli v 17. stol. Nastanitev in prenočevanje v hotelu v Philadelphii. Philadelphia je mesto, kjer je bila podpisana ameriška deklaracija o neodvisnosti 4. 7. 1776, za Američane je to zvezni praznik v spomin na ta dogodek. Ogled hiše neodvisnosti - Independence Hall, mestne hiše,... V primeru poznega prihoda, sledi ogled Philadelphie naslednji dan.

7. DAN nočitev PHILADELPHIA - WASHINGTON DC
PRESTOLNICA ZDA
Zjutraj nadaljevanje potovanja v Washington DC in avtobusni ogled mestnih znamenitosti: Bela hiša, Washington Monument, Capitol, Jefferson Memorial, reka Potomac, Lincoln Memorial, pokopališče Arlington,... Sledila bo nastanitev v hotelu.

8. DAN WASHINGTON DC - EVROPA
NAJVEČJA ZBIRKA LETAL NA SVETU
Ta dan bo namenjen prostemu času v ameriškem glavnem mestu ali pa ogledu nekaterih muzejev. Priporočamo ogled letalskega in vesoljskega muzeja Smithsonian Air and Space Museum, v katerem je največja zbirka letal in vesoljskih plovil na svetu. V popoldanskih urah prevoz na letališče in polet v Evropo.

9. DAN EVROPA - LJUBLJANA
Po pristanku na enem od evropskih letališču nadaljevanje poti v Ljubljano/bližnje letališče.

ODHODI 2017:
25.03.
27.04.
23.06.
21.07.*
12.08.
16.09.
28.10.
25.11.

CENA:
1.790 € min. 30 potnikov
2.190 € min. 20 potnikov
2.299 € min. 12 potnikov

*Doplačilo za odhoda  21.07.2017 je 450 €.

POMEMBNO:
uvedba vstopnega vizuma za potnike, ki so po 1. marcu 2011 potovali v Iran Zaradi spremenjene politike ZDA do Irana je v veljavo stopila uredba, ki za vse potnike, ki bi želeli vstopiti v ZDA in so po 1. marcu 2011 obiskali Iran, uvaja vstopni vizum. Vstopni vizum mora na veleposlaništvu ZDA v Ljubljani urediti potnik sam. Cena vizuma je 159.- USD, vizumski postopek pa poleg izpolnitve vloge in priložitve ustreznih dokazil o premoženjskem stanju predvideva tudi osebni razgovor na veleposlaništvu.

Več informacij:
Ambasada ZDA: splošno o vstopu v ZDA
Ambasada ZDA: Sprememba brezvizumskega režima, uradna izjava ZDA

[Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov.Programi v katalogu so pripravljeni po pogojih na dan 31. 8. 2015. V kolikor bo prišlo do večjih razlik v menjalnih tečajih, bomo skladno s tem oblikovali končno ceno, objavljeno v evrih. Skladno s členom 900. Obligacijskega zakonika in zakonom o Varstvu potrošnikov si pridržujemo pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov in pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo potovanja, ki je navedeno na programu potovanja.]CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz v ekonomskem razredu Ljubljana - New York in Washington - Ljubljana, letališke pristojbine, sedem nočitev v hotelih turistične kategorije 2*/3* v New Yorku, 3/4* na Niagari na Niagarskih slapovih, v Philadelphii in Washingtonu v dvoposteljnih sobah TWC, avtobusne prevoze in zunanje oglede v ZDA po programu, izlet v Toronto, državne pristojbine, spremstvo slovenskega vodnika, vodenje in stroške organizacije.

DOPLAČILA: napitnine (tudi otroci).

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 520 €, registracija za vstop v ZDA 36 €, transfer na letališče 30-50 € (v primeru odhoda iz bližnjega evropskega letališča).

MOŽNA DOPLAČILA na poti: avtobusni ogled New Yorka, podzemna železnica, tedenska vozovnica, obisk Empire State buildinga, vstopnine v muzeje, Ladjica okoli Manhattna in Kipa Svobode, ladjica - ogled Niagarskih slapov, CN Tower, IMAX .

OPOMBA: V primeru poleta z bližnjega letališča je prevoz za doplačilo.

POPUST: otrok do 12. leta v sobi z dvema odraslima osebama na vprašanje, popusti za 3. in 4. osebo v sobi na

 

OPOMBA: po ameriških standardih v večini hotelov v ZDA v ceno prenočevanja niso vključeni zajtrki, ki so sicer na voljo v hotelskih restavracijah za doplačilo. V tistih hotelih, kjer kontinentalni zajtrk ponudijo brezplačno, imajo zajtrk tudi naši gostje. Lokacija hotela je odlična, vendar preprosta. V primeru da želite v New Yorku bivati v boljšem hotelu, lahko le tega uredimo.

V primeru 13 prijavljenih potnikov bomo odhod zagotovili z mini Vanom, vodnik bo tudi voznik.
Vozilo ima omejen prostor za prtljago. Pri udeležbi 15 ali več potnikov bomo  prevoze izvedli z avtobusom.
Hotel v New Yorku ima odlično lokacijo, je pa malce skromnejši, priporočamo možnost boljšega hotela za doplačilo.

Kadar je v sobi več oseb (3. in 4.) prenočujejo na v sobi obstoječih, dveh velikih zakonskih posteljah; na vsaki postelji po 2 osebi. Dodatnih postelj v sobi ni.
Ob prijavi potrebujemo kopijo potnega lista.

Slovenski državljani za vstop v ZDA potrebujemo vstopni dokument ESTA. Za izpolnitev dokumenta potrebujemo kopijo potnega lista. Potni list mora biti veljaven še 6 mesecev po prihodu iz ZDA.
Pridržujemo si pravico do spremembe cene v primeru sprememb v menjalniškem valutnem tečaju EUR /USD ali sprememb v tarifah prevoznikov (podražitev goriva ali povišanje letaliških pristojbin), ki vplivajo na ceno potovanja, v skladu z zakonikom, ki ureja obligacijska razmerja in predpise, ki so veljavni v Republiki Sloveniji. O morebitni spremembi cene potovanja (le ta se skupno lahko poviša za največ 10% prodajne cene objavljene na programu) je organizator dolžan obvestiti potnika najkasneje 20 dni pred odhodom.


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):