Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Lesbos SUN RISE RE 4*27.06. LJU  7xNZ452 €
Celinska Tunizija El-Mouradi 5*16.08. LJU  7xUAI429 €
Djerba (Tunizija) El-Mouradi 4*07.06. LJU  7xAI279 €
Antalija Fortuna-5zv 5*03.08. LJU  7xAI499 €
Rodos BLUE SKY CI 4*22.09. LJU  7xPOL569 €
Heraklion (Kreta) CHRISPY WOR 4*08.07. LJU  7xAI598 €
Kefalonija Cephalonia 4*03.09. LJU  7xNZ619 €
Hurghada Sunrise Gar 5*08.07. LJU  7xAI739 €
Zakintos Zakantha Be 4*17.07. LJU  7xNZ629 €
Puerto Plata Viva Wyndha 4*12.09. MUC  7xAI888 €
Šri Lanka Citrus Wask 4*15.06. MUC  7xPOL734 €
Fuerteventura Caleta Dora 3*29.05. VIE  7xAI431 €
Madeira Hotel Jardi 4*14.11. MUC  7xPOL479 €
Dubaj (Emirati) Landmark Su 4*28.06. MUC  7xPOL504 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*16.06. VIE  7xAI399 €
Phuket (Tajska) Ocean Breez 4*26.06. MUC  7xPOL783 €
Varadero Be Live Exp 4*21.06. VIE  7xAI830 €
Punta Cana Hotel Grand 5*26.09. MUC  7xAI1164 €
Heraklion (Kreta) Sunset Hote 4*23.10. VIE  7xPOL436 €
Mallorca BQ Sarah 4*17.10. VIE  5xPOL316 €
Maldivi Sun Island 4+*13.06. MUC  7xPOL1086 €
Gran Canaria Hotel Astor 3*28.05. VIE  6xPOL440 €
Cancun (Mehika) Grand Siren 5*10.10. MUC  7xAI1039 €
Mauritius Blue Lagoon 3*23.06. MUC  7xPOL1144 €
Mombasa-Kenija Sentido Nep 4*08.06. VIE  9xAI1317 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Vzhodni trikotnik ZDA in Kanada 9dni


Vzhodni trikotnik ZDA in Kanada 9dni

  • min. 30 potnikov, po programu
    • odhod: 23.06.2017 | dni: 9 | cena: 1790 EUR
    • odhod: 22.07.2017 | dni: 9 | cena: 1790 EUR1. DAN: SLOVENIJA -  WASHINGTON
Polet preko enega izmed evropskih letališ proti ZDA. Pristanek v Washingtonu v popoldanskem času. Panoramski ogled Bele hiše, spomenikov Washingtonu, Lincolnu, ML Kingu in Jeffersonu, spomenikov korejski, vietnamski in 2. svetovni vojni, verige muzejev Smithsonian, Kapitlja, ... Nastanitev v hotelu ter nočitev.

2. DAN: WASHINGTON - PHILADELPHIA
Dopoldan nadaljevanje ogledov. Nekaj prostega časa za ogled muzeja Air&Space, opoldan se bomo zapeljali mimo Pentagona na vojaško pokopališče Arlington, kjer je v družbi prek 290.000 vojakov pokopan tudi znani ameriški predsednik J. F. Kennedy. Sledi popoldanska vožnja do Philadelphie. Ogled zgodovinsko najpomembnejšega mesta ZDA, saj so tu leta 1776 podpisali Deklaracijo neodvisnosti in kasneje napisali ameriško ustavo. Ogledali si bomo zgodovinski predel mesta, Liberty Bell in Independence Hall, na potepu po mestu pa bomo videli tudi odprti Franklin's Court, Old Mint, kjer so pričeli s kovanjem prvega denarja, najstarejšo ulico v ZDA Elfreth`s Alley ...... potem se bomo zapeljali mimo središča mesta, kjer stoji ogromna Mestna hiša s kipom ustanovitelja mesta in države Pennsylvanie; Williama Penna pa Muzej umetnosti, ki je za vedno povezan z Rockyjem. Nočitev v hotelu na poti.

3. DAN: LANCESTER COUNTY (Amiši) - NIAGARA
Zjutraj si bomo po želji ogledali Amish village, kjer bomo spoznali življenje pripadnikov radikalne krščanske vere, ki v svojem življenju ne uporabljajo nobenih tehničnih pripomočkov (radia, TV, elektrika, avtomobilov), temveč se večinoma ukvarjajo s kmetijstvom. Popeljali se bomo po pokrajini in, če bomo imeli srečo, videli katero izmed kočij, s katerimi se Amiši prevažajo. Amiši nosijo posebna, zelo preprosta oblačila in nasploh živijo zelo preprosto življenje. Sledi vožnja skozi državi Pennsylvania ter New York, proti severu in reki Niagari. Večerni ogled slapov. Možnost vožnje z ladjico Maid of the Mist (sezonsko) ali sprehod do vznožja slapov. Nastanitev v hotelu ter nočitev.

4. DAN: NIAGARA - TORONTO
Zjutraj bomo nadaljevali našo pot do Toronta in se ustavili pri stolpu CN Tower, ki je, kljub svoji starosti, še vedno med najvišjimi zgradbami na svetu. Zraven se nahaja tudi moderni Ripleyev Akvarij, ki je tudi vreden ogleda. Prosto za ogled. Nato se panoramsko zapeljemo po Torontu ter si pogledamo zanimivosti kot stara in nove mestna hiša, parlament Ontaria, zgradbe Univerze ter zanimiva ulica Yonge Street, ki je menda najdaljša na svetu. Vrnitev v Niagaro ter nočitev.

5. DAN: ITHACA - WOODSTOCK - WEST POINT
Nadaljevanje proti pokrajini okoli jezer Finger lakes, kjer je znano področje vinogradov v državi New York. Po želji postanek in pokušina vina. Sledi vožnja proti reki Hudson s postankom pri memorialu legendarnega koncerta Woodstock. Dan bomo zaključili na reki Hudson pri znameniti vojaški akademiji West Point. Ogled Centra za obiskovalce, s predhodnim naročilom, pa se bomo zapeljali v akademijo in si jo pogledali. Nastanitev v hotelu ter nočitev.

6. DAN: NEW YORK
Dopoldan se bomo zapeljali preko reke Hudson, mimo Bronxa na otok Manhattan. Postanek pri Grantovem spomeniku, ter katedrali Sv. Janeza. Vožnja skozi Harlem, nato pa postanek pri hotelu, kjer bomo pustili prtljago. Popoldan pa se odpravimo na potepanje po srednjem in spodnjem Manhattnu; Times Square, Grand Central, Washington Square, Mestna hiša, Brookylinski most, Kitajska čertrt, Little Italy .. do Wall Streeta in spominskega parka Ground Zero. Če bo želja se lahko zapeljemo na Ellis in Liberty Island (možnost ogleda tudi naslednji dan) ali pa z brezplačnim trajektom na Staten Island, s katerega je lep razgled na Kip Svobode in spodnji Manhattan. Dan bomo zaključili na na Rockefeller Plazi ali na Times Square. Nočitev. 

7. DAN: NEW YORK
Nadaljevanje ogledov po želji, ali pa prosto za samostojno ogledovanje. Ogled Central parka z vrhunskimi muzeji kot Naravno-zgodovinski, Guggenheimov, Muzej mesta New York in seveda ogromni the Met... Lahko se povzpnete na Empire State Building, The Rock ali pa na najnovejši in najvišji nebotičnik One World Observatory. Možnost ogleda gledališke predstave na Broadwayu. Prosto. Nočitev v hotelu.

8. DAN: NEW YORK - EVROPA
Prosto za samostojne sprehode po mestu do zgodnjega popoldanskega prevoza na letališče od koder bo zvečer predvidoma polet proti Evropi.

9. DAN: EVROPA - SLOVENIJA
Pristanek na enem izmed evropskih letališč in polet proti Benetkam ter prevoz v Slovenijo.

ODHODI 2017:
27.04. -
29.04. -
23.06. -

22.07.

Cena potovanja:

1.790€ min. 30 potnikov
1.990€ min. 20 potnikov
2.098€ min. 12 potnikov
DOPLAČILO OB PRIJAVI: doplačilo za 21.7. je 280€

OPOMBA: Program se lahko izvede v obratnem zaporedju.
Odhod 27. 4. 2017 bo izveden v obratnem zaporedju. Potovanje se bo pričelo v New Yorku, zaključilo pa v Washingtonu.


POMEMBNO:

Vsi gostje, ki potujejo v ZDA so do sedaj potrebovali za vstop samo ESTO, izpolnjeno preko spletne strani. V primeru, da imate potnike, ki potujejo v ZDA in so obiskali katero izmed naštetih držav(Irak, Sirija, Iran, Sudan, Libija, Somalija in Jemen) po 1.3.2011, se morajo osebno zglasiti na Veleposlaništvu ZDA v Ljubljani in zaprositi za vizo. Samo z ESTO vstop v ZDA ne bo več možen, če so bili v kateri izmed naštetih držav. 


1. Slovenski državljani za vstop v ZDA potrebujemo vstopni dokument ESTA. Za izpolnitev dokumenta potrebujemo kopijo potnega lista. Potni list mora biti veljaven še 6 mesecev po prihodu iz ZDA.
2. Cena potovanja je izračunana na navedeno število udeležencev pri udeležbi 12 potnikov na miniavtobusu, kjer je vodnik tudi voznik.
3. Cena potovanja je izračunana na dan 17.1. 2017
4. Organizator potovanja si pridržuje pravico do spremembe cene v primeru sprememb v menjalniškem valutnem tečaju EUR /USD ali sprememb v tarifah prevoznikov (podražitev goriva ali povišanje letaliških pristojbin), ki vplivajo na ceno potovanja, v skladu z zakonikom, ki ureja obligacijska razmerja in predpise, ki so veljavni v Republiki Sloveniji. O morebitni spremembi cene potovanja (le ta se skupno lahko poviša za največ 10% prodajne cene objavljene na programu) je organizator dolžan obvestiti potnika najkasneje 20 dni pred odhodom.
6. Potovanje je veljavno skladno s splošnimi pogoji in so sestavni del ponudbe. Splošni pogoji so na voljo kot tiskana priloga ali na .

 

 CENA VKLJUČUJE: vse prevoze po ZDA s turističnimi avtobusi oz. v najetih mini-avtobusih, 7 x nočitev v hotelih 3* ,vse zunanje oglede po programu, slovenskega vodnika - voznika, stroške organizacije in izvedbe programa.DOPLAČILO PO ŽELJI OB PRIJAVI: enoposteljna soba  490 €, doplačilo za 21.7. je 280€,

PAKET : vsi zajtrki (hotel ali bližnja restavracija) , 3 x večerje, Amish Vllage, One World Observatory): 170.Eur, Maid of the Mist: 10 USD, Amish Village: 10 USD, Metro karte NYC cca. 15 USD, Empire State Building, Top of the Rock, One World Observatory : od 30-40 USD, Ladjica na Ellis Island + Liberty Island: cca 20. USD
Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):