Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Tenerife - jugTeide Mar 3*26.12. LJU  6xN998 €
Malta Mellieha Ba 4*15.12. TSF  7xPOL498 €
Hurghada SUNRISE ROY 5*10.12. LJU  7xAI549 €
Celinska Tunizija EL-MOURADI 4*27.12. LJU  7xAI499 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*16.12. VIE  7xAI369 €
Varadero Hotetur Pal 4*08.12. MUC  7xAI804 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1227 €
Heraklion (Kreta) Aquila Atla 5*11.01. VIE  6xPOL607 €
Mallorca Hotel Felip 4*05.01. VIE  5xPOL300 €
Gran Canaria Koala Garde 3*13.12. VIE  7xPOL404 €
Mombasa-Kenija Amani Tiwi 4*16.01. VIE  9xPP868 €
Hurghada Grand Resor 5*08.12. GRZ  7xAI329 €
Mauritius Blue Lagoon 3*09.01. MUC  7xPOL1216 €
Antalija PRIMASOL SA 5*13.12. VIE  7xAI233 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Vzhodni trikotnik express


Vzhodni trikotnik express

  • Minmalno 20 potnikov
    • odhod: 27.03.2017 | dni: 7 | cena: 1680 EUR
    • odhod: 29.04.2017 | dni: 7 | cena: 1680 EUR
    • odhod: 25.06.2017 | dni: 7 | cena: 1680 EURPRVI DAN: LJUBLJANA - EVROPA - NEW YORK (nočitev)

Odhod z letališča JP Ljubljana ali enega od bližnjih letališč od koder bomo poleteli v New York. Vožnja do hotela in namestitev. Po želji se boste že ta večer sprehodili do osrčja mesta in sicer do Rocefellerjevega centra ali na znamenit Times Square. (letalski prevoz Nyc je brez vodnika, po prihodu je organiziran taxi do hotela.) Z vodnikom se dobite drugi dan. (Letalski prevoz v Ny je brez vodnika, ob asistenci agencije

DRUGI DAN: NEW YORK-NIAGARSKI SLAPOVI (nočitev) 

Srečnanje v hotelu s slovenskim vodnikom nato sledi vožnja skozi zvezno državo New York, čez zanimivo podeželje, preko pogorja Catskill in področja imenovanega »Finger Lakes«. V poznih popoldanskih urah prihod na Niagarske slapove. Niagarski slapovi so skupina velikih slapov na reki Niagari, ki razmejujejo ZDA in Kanado in slovijo po svoji lepoti. Nastanitev v hotelu. Nočitev.

TRETJI DAN: NIAGARSKI SLAPOVI-TORONTO-NIAGARSKI SLAPOVI (nočitev) 

Zjutraj obisk največjega kanadskega mesta - Toronta. V nasprotju s »starimi« kanadskimi mesti nas Toronto preseneti z moderno arhitekturo in steklenimi nebotičniki. Ogled mesta vključno z edinstveno Skydome, parlamentarnimi poslopji, mestno hišo in finančnim predelom. Popoldne povratek na Niagarske slapove in ogled svetovnega čuda. Proti doplačilu možnost vožnje z ladjo » Maid od the Mist« pod slapove. V primeru, da ladja spomladi in jeseni ne vozi, je ogled slapov le iz parka nad slapovi. Povratek v hotel in nočitev.

ČETRTI DAN: NIAGARSKI SLAPOVI - PHILADELPHIA (nočitev) 


Odhod z Niagarskih slapov in avtobusna vožnja preko Pennsylvanie v Philadelphio. Na poti postanek v t.i. »Amish County«, kjer v glavnem nemški priseljenci še vedno živijo tako kot so živeli v 17. stol. Nastanitev in prenočevanje v hotelu v Philadelphii, kjer je bila podpisana ameriška deklaracija o neodvisnosti 4. 7. 1776, zvezni praznik, ko Američani praznujejo spomin na sprejetje deklaracije. Ogled hiše neodvisnosti »Independence Hall«, mestne hiše, .....V primeru poznega prihoda, sledi ogled Philadelpie naslednji dan. Nočitev.

PETI DAN: PHILADELPHIA-WASHINGTON DC (nočitev) 

Zjutraj nadaljevanje potovanja v Washington DC in avtobusni ogled mestnih znamenitosti: Bela hiša, Washington Monument, Capitol, Jefferson Memorial, reka Potomac, Lincoln Memorial, pokopališče Arlington,..... Nato nastanitev v hotelu in nočitev.

ŠESTI DAN: WASHINGTON DC-EVROPA 

Ta dan bo namenjen prostemu času v ameriškem glavnem mestu ali pa ogledu nekaterih muzejev. Priporočamo ogled letalskega in vesoljskega muzeja »Smithsonian Air and Space Museum«, v katerem je največja zbirka letal in vesoljskih plovil. V popoldanskih urah prevoz na letališče in polet v Evropo.

SEDMI DAN: EVROPA-LJUBLJANA

Po pristanku na enem od evropskih letališču nadaljevanje poti v Ljubljano/bližnje letališče.


ODHODI 2016/2017:
27.06.
23.07.
30.10
27.3.2017
29.4.2017
25.6.2017


CENA
min. 20 oseb: 1. 680 €

 CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz v ekonomskem razredu Ljubljana - New York in Washington - Ljubljana, letališke pristojbine, pet nočitev v hotelih turistične kategorije 2*/3* v New Yorku, na Niagarskih slapovih, v Philadelphii in Washingtonu v dvoposteljnih sobah TWC, avtobusne prevoze in zunanje oglede v ZDA po programu, izlet v Toronto, državne pristojbine, spremstvo slovenskega vodnika, vodenje in stroške organizacije.

DOPLAČILA PO ŽELJI OB PRIJAVI: enoposteljna soba: 396 €, registracija za vstop v ZDA 36 € po osebi, V primeru poleta iz bližnjega letališča je doplačilo za transfer 50 € na osebo.

DOPLAČILA NA POTI: napitnine pribl. 34 USD (tudi otroci), ladjica - ogled Niagarskih slapov pribl. 17 USD, CN Tower Toronto pribl. 30 CAD, IMAX pribl. 15 CAD.

POPUSTI: otrok do 12 let (v sobi skupaj z dvema odraslima): 190 €. Če so v sobi 3 odrasle osebe, je popust 80 € na osebo, če so v sobi 4 odrasle osebe, je popust 140 € na osebo.

POMEMBNO: V primeru sprememb valutnega tečaja si pridružujemo pravico do spremembe osnovne cene. O tem boste obveščeni do 21 dni pred odhodom.

OPOMBA: po ameriških standardih v večini hotelov v ZDA v ceno prenočevanja niso vključeni zajtrki, ki so sicer na voljo v hotelskih restavracijah za doplačilo. V tistih hotelih, kjer kontinentalni zajtrk ponudijo brezplačno, imajo zajtrk tudi naši gostje. Ob prijavi potrebujemo kopijo potnega lista. Slovenski državljani za vstop v ZDA potrebujemo vstopni dokument ESTA. Za izpolnitev dokumenta potrebujemo kopijo potnega lista. Potni list mora biti veljaven še 6 mesecev po prihodu iz ZDA.

 


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):