Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Tenerife - jugTeide Mar 3*26.12. LJU  6xN998 €
Malta Mellieha Ba 4*15.12. TSF  7xPOL498 €
Hurghada SUNRISE ROY 5*10.12. LJU  7xAI498 €
Celinska Tunizija EL-MOURADI 4*27.12. LJU  7xAI499 €
Varadero Hotetur Pal 4*08.12. MUC  7xAI694 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*16.12. VIE  7xAI369 €
Heraklion (Kreta) Aquila Atla 5*22.01. VIE  6xPOL548 €
Mallorca Hotel Felip 4*05.01. VIE  5xPOL300 €
Gran Canaria Beverly Par 3*17.12. VIE  6xPOL389 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*12.12. MUC  7xAI1161 €
Hurghada Grand Resor 5*15.12. GRZ  7xAI299 €
Mauritius Blue Lagoon 3*10.01. MUC  7xPOL1189 €
Mombasa-Kenija Amani Tiwi 4*14.01. VIE  9xPP874 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Škotska in Irska


Škotska in Irska

  • Minimalno 40 potnikov
    • odhod: 12.07.2017 | dni: 11 | cena: 1369 EUR
    • odhod: 12.08.2017 | dni: 11 | cena: 1369 EUR• odlična kombinacija obiska dveh zelenih pokrajin
• poletni odhodi že tradicionalno i


1. DAN večerja, nočitev LJUBLJANA - MANCHESTER - GLASGOW
Iz Ljubljane bomo poleteli v Manchester od koder se bomo napotili proti Glasgowu. Po pristanku avtobusna vožnja po slikoviti pokrajini do Glasgowa, ki si ga bomo ogledali kot prvo škotsko mesto. Po ogledu številnih znamenitosti bomo pot nadaljevali proti Glasgowu. Ogledali si bomo enega najlepših mest viktorijanskega obdobja. Še posebej zanimiva je katedrala iz 12. stoletja, ena izmed najlepših južno - škotskih cerkva. Pozen večerni prihod v hotel, kjer se bomo po večerji udobno namestili.

2. DAN zajtrk, večerja, nočitev GLASGOW - LOCH LOMOND - INVERARAY - OBAN (Fort William)
Odpotovali bomo proti severu in najprej spoznali jezero Loch Lomond, zaščiteno območje, kjer sprostitev iščejo številni domačini. Nadaljevanje potovanja do Inveraraya, slikovitega mesteca s črno - belimi hišami iz 18. stoletja. Ogled tamkajšnjega gradu, ki so mu stoletja vladali vladarji klana Campbell. Vožnja v Oban ali Fort Wiliam. Nastanitev v hotelu. Zagotovo se bo po večerji prilegel sprehod po umirjeni pokrajini.

3. DAN zajtrk, nočitev FORT WILLIAM - LOCH NESS - INVERNESS (AVIEMORE)
Vožnja do jezera Loch Ness, svetovno znanega po pošasti Nessie. Ogledali si bomo zelo zanimiv Visitor
center, kje bomo izvedeli veliko informacij o pošasti. Nato se bomo zapeljali do romantičnih ruševin dvorca Urquhart, ki je bil nekoč največji na škotskem. Po ogledu se bomo zapeljali do prestolnice Škotskega višavja mesta Inverness. V bližini mesta leži Culloden Moor, prizorišče bitke, v kateri so Angleži porazili princa Charlesa. Bitka se šteje za konec tradicionalne klanovske ureditve. Nastanili se bomo v okolici.

4. DAN zajtrk, nočitev INVERNESS (AVIEMORE) - PITLOCHRY - EDINBURGH
Vožnja proti Pitlochryu, kjer si bomo na poti ob reki Spey ogledali eno od destilarn viskija. Dobre volje boste pot nadaljevali do bližnjega gradu Scone, ki ga obkroža veliki park in kjer so kronali škotske kralje na Kamnu usode. Po ogledu bomo nadaljevali v škotsko prestolnico Edinburgh. Ob prihodu panoramski ogled znamenitosti in nastanitev v hotelu v okolici.

5. DAN zajtrk, nočitev EDINBURGH

Podrobnejši ogled Edinburgha, katerega največja znamenitost je čudovit grad, ki ga letno obišče več kot milijon ljudi. Ta velika graščina je vidna iz vsakega kotička v Edinburghu. Ogled gradu in drugih mestnih znamenitosti: Royal Mile, Holyrood, kraljeva palača, katedrala St. Giles, parlament, George Square, stara univerza... Nekaj časa bomo imeli za sprehod po znameniti Princes Street, eni najlepših ulic v Evropi, ki je hkrati tudi glavna ulica v Edinburghu.

6. DAN zajtrk, večerja, nočitev EDINBURGH - STRANRAER - BELFAST

Odhod iz Edinburgha. Vožnja do pristanišča Stranraer, kjer se boste vkrcali na trajekt in v dobrih treh urah prispeli na Irsko. Nadaljevanje potovanja v Belfast, glavno mesto Severne Irske. Panoramski ogled znamenitosti Belfasta in Titanik četrti. Vožnja proti Dublinu. Nastanitev in večerja v hotelu v okolici.

7. DAN zajtrk, nočitev DUBLIN - GALWAY
Po zajtrku se bomo napotili čez osrednjo Irsko do živahnega Galwaya, kjer se bomo sprehodili po mestu, nato se bomo napotili do področja, kjer nam bodo sapo vzeli Moherski klifi, ki se strmo dvigajo nad Atlantikom. Očarani nad naravo se bomo namestili v hotelu.

8. DAN zajtrk, nočitev ADARE - DINGLE
Zapustili bomo območje najdaljše irske reke Shanon, se zapeljali skozi najlepšo irsko vasico Adare, z očarljivo lego in s slamo krito arhitekturo. Sledi vožnja proti za mnoge najlepšemu polotoku Dingel, kjer se boste seznanili s "krompirjevo lakoto«. Po panoramski vožnji po obalnem predelu, kjer so posneli film Ryan's daughter še postanek v kraju Dingel, ki je hkrati tudi najzahodneje ležeči kraj v Evropi. Znamenitost kraja je Fungie, popularen delfin. Vožnja do hotela.

9. DAN zajtrk, GLENDALOUGH - DUBLIN
Vožnja v Glendalough v pogorje Wicklow, kjer so po vsej pokrajini raztresene vasice in
mesteca, tako značilna za podeželsko Irsko. Življenje poteka tukaj lahkotno... Slikovita hribovita pokrajina je bila prizorišče mnogih filmov o Irski. Popoldan prihod v Dublin, nastanitev v hotelu in raziskovanje najbolj živahnega mestnega predela - Temple Bara, z številnimi bari, pubi, restavracijami.

10. DAN zajtrk, nočitev DUBLIN - MANCHESTER
Ogledali si boste Trinity College (Kolidž sv. Trojice), kjer hranijo dragoceno in, nekateri pravijo, najlepšo knjigo na svetu - Book of Kells (knjiga iz Kellsa). Rokopis v samostanski latinščini je prava zakladnica domišljije,
humorja in opazovanja narave. Nadaljevanje sprehoda mimo najlepšega parka St. Stephens Green do katedrale sv. Patrika. Možnost obiska muzejske zbirke in degustacija najbolj znanega irskega piva Guiness. Pozno popoldan se bomo napotili v pristanišče od koder se bomo s trajektom odpeljali v Hollyhead in od tam v Manchester, kjer bomo prenočevali.

11. DAN zajtrk, nočitev DUBLIN - MANCHESTER
Po zajtrku polet v Ljubljano.

ODHODI 2017:
12.7.
12.8.

CENA: od 1.369 €
Dopalčilo za manjšo skupino (manj kot 40 potnikov) 70 €, (manj kot 30 potnikov) 140 €.POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču -15%

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine, deset nočitev z zajtrki v hotelih 2/3*, štiri večerje, avtobusne prevoze, cestne in ostale pristojbine, zunanje oglede po programu, stroške spremstva in organizacije potovanja.

DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 30 potnikov) 70 €, (min. 20 potnikov) 140 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 37 € na noč.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: dodatni izleti ali večerne prireditve: vstopnine po izbiri skupaj pribl 110 €, Trinity College, Book of Kells, ogled in degustacija piva s spremstvom vodnika, ogled in degustacija Jameson 15 €, obisk destilerije 8GBP, vstopnine po izbiri 5 - 15 €

POMEMBNO: triposteljne sobe na vprašanje - v večini primerov so dvoposteljne z dodatnim ležiščem. Zaporedje programa se lahko spremeni. Polet je lahko iz katerega od bližnjih letališč.


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):