Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Heraklion (Kreta) PALAZZO GRE 4*08.07. LJU  7xNZ589 €
Antalija Fortuna-5zv 5*03.08. LJU  7xAI499 €
Djerba (Tunizija) SUN CLUB DJ 3*09.08. LJU  7xAI389 €
Kefalonija Cephalonia 4*13.08. LJU  7xNZ669 €
Kalamata AKTI TAYGET 4*08.07. LJU  7xNZ669 €
Hurghada SUNRISE ROY 5*22.07. LJU  7xAI639 €
Celinska Tunizija El-Mouradi 5*16.08. LJU  7xUAI429 €
Rodos Kresten Pal 4*09.07. LJU  7xPOL699 €
Puerto Plata Casa Marina 4*12.06. MUC  7xAI874 €
Šri Lanka The Long Be 4*08.05. MUC  7xPOL686 €
Dubaj (Emirati) Ras Al Khai 3*14.06. MUC  7xPOL473 €
Phuket (Tajska) Amora Beach 4*12.06. MUC  7xPOL777 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*12.05. VIE  7xAI459 €
Punta Cana Grand Palla 4+*28.09. VIE  7xAI1115 €
Heraklion (Kreta) Sunset Hote 4*15.05. VIE  7xPOL315 €
Mallorca BQ Sarah 4*01.05. VIE  5xPOL264 €
Maldivi Sun Island 4+*17.06. MUC  8xPOL1117 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*17.10. MUC  7xAI1102 €
Mombasa-Kenija Amani Tiwi 4*11.05. VIE  14xPP1131 €
Mauritius Beachcomber 5*06.06. MUC  17xPOL2800 €
Antalija Nox Inn Bea 5*11.05. VIE  5xAI268 €
Zanzibar Bluebay Bea 4+*06.05. MUC  10xAI699 €
Hurghada Grand Resor 5*30.06. GRZ  7xAI349 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Potovanje v Oman z Musandamom in Emirati - 9 dni


Potovanje v Oman z Musandamom in Emirati - 9 dni

  • odhod: 23.06.2017 | dni: 9 | cena: 1.845,00 EUR
  • odhod: 28.07.2017 | dni: 9 | cena: 1.845,00 EUR
  • odhod: 22.09.2017 | dni: 9 | cena: 1.845,00 EUR
  • odhod: 27.10.2017 | dni: 9 | cena: 1.845,00 EUR
  • odhod: 17.11.2017 | dni: 9 | cena: 1.845,00 EUR
Potovanje v Oman ni popolno brez obiska Musandama, ki je zgodovinsko in geografsko izjemnega pomena. Pridružiti še Emirate pa je nasploh idealna kombinacija. Sultanat Oman - »Biser mistične Arabije«, je dom ene najstarejših civilizacij na Arabskem polotoku, katere pripadniki slovijo kot prijateljski, vljudni in gostoljubni ljudje. Dežela ponuja obiskovalcu mnogo različnih podob za spoznavanje in uživanje.

PROGRAM:

1. dan: LJUBLJANA-ABU DHABI
Zbor potnikov na letališču. Prijava na polet preko enega izmed letališč proti Emiratom.

2. dan: ABU DHABI - DUBAJ
Po pristanku in ureditvi vstopnih formalnosti prevoz v mesto in ogled prestolnice ZAE. Pričeli bomo z odkrivanjem samega otoka in se zapeljali po slikovitem obalnem predelu, naredili postanek za obisk velike bele mošeje kjer se nahaja tudi mavzolej šejka Zayda. Nato nadaljujemo proti centralnem trgu in stari utrdbi iz 18. stoletja in mimo ladjedelnice slovitih Zalivskih dhowov. Nato v pristanišče in ogled tržnice ter nadaljevanje na breakwater predel, kjer je na elegantni lokaciji postavljen biser hotelov, Emirates Palace. Zapeljali se bomo tudi mimo projekta polotoka Yas in centra Ferrari World, nato pa v mondeni Dubaj. Popoldanski prihod v mesto in po aveniji šejka Zayeda se bomo zapeljali mimo svetovno znanega pokritega smučišča ter najvišje stolpnice Burj Khalifa, se sprehodili ob Creeku v četrti Bastakiya in spoznali suk zlata in tekstila. Vključena bo tudi vožnja z abro. Namestitev in nočitev.

3. dan: DUBAJ - AL AIN
Po zajtrku še ob aveniji Jumeirah in spoznavamo obalni del Dubaja mimo port Rašida, postanek pred lepo Jumeirah mošejo in nato pred slovitim hotelom Burj al Arab ter pred koncem zavijemo še na palmo in se ustavimo pred hotelom Atlantis The Palm. Nato mimo Marine v notranjost puščave v Al Ain. Od blišča se bomo sedaj fokusirali na beduinsko preprostost. Najprej si bomo ogledali Al Ain utrdbo in muzej, nato pa do kamelje tržnice in lokalnega vrelca, kateri je ena najbolj popularnih lokacij domačinom. Oazno mesto bomo spoznavali tudi na panoramski vožnji mimo številnih rondojev ter se v centru stare civilizacije seznanili s prvobitnimi oblikami poselitve na polotoku. Namestitev in nočitev

4. dan: AL AIN - BAHLA - NIZWA
Zajtrk. Podali se bomo v Oman. Po ureditvi formalnosti vstopa sledi transfer skozi deželo peska in kamna proti nekdaj pomembni naselbini z utrdbo na spisku UNESC-a - Bahli. Bahla je poleg slovite utrdbe poznana tudi kot center notranjosti Omana in hkrati središče vrhunske lončarske panoge, navdušila pa nas bo tudi stropna dekoracija palače Bilayaroub. Spoznali bomo tudi vasico duhov Tanuf in Nizwa trdnjavo iz 17. stoletja ter živinsko tržnico kjer Beduini še vedno tradicionalno trgujejo in izmenjujejo živino. Namestitev v Nizwi in nočitev.

5. dan: NIZWA - MUŠKAT
Po zajtrku se bomo odpeljali do prestolnice. V Muškatu bomo občudovali četrt ambasad, se ustavili za ogled odlične mošeje sultana Qaboosa in muzeja Bait Al Zubair, kateri nam bo idealno predstavil temelj kulturne dediščine Omana. V četrti Muttrah se bomo razvajali s čudovitimi pejsaži ob obalnem kornišu, si ogledali značilno arhitekturo mestnih trgovcev ter se pomudili po suku in morda kaj tudi kupili. S panoramskih točk bomo občudovali tudi utrdbi Jalali in Mirani ter sultanovo palačo. Nočitev.

6. dan: BARKA - AL HAZM - NAKHL
Po zajtrku se bomo odpeljali proti Barki in obiskali tradicionalno ribjo tržnico, nato si bomo ogledali Bait Naam, nekdanjo letno rezidenco sultanov. Še skozi planjavo Batinah v Al Hazm kjer bomo obiskali utrdbo in nato do vrelcev v Ain Al Kasfah. Še vožnja skozi suhe wadije in nato prihod v oazo Nakhl kjer obiščemo istoimensko trdnjavo in imamo tudi lahko beduinsko piknik kosilo. Nazaj v Muškat. Nočitev.

7. dan: MUŠKAT - MUSANDAM
Po zajtrku polet v Khasab. Opoldan se odpravimo na ogled mesteca z lepo trdnjavo, a naš fokus bodo pritegnile starodavne poslikave v skalah wadi Tawi-ja. Popoldan si bomo privoščili malce atrakcije. S terenskimi vozili se odpravimo v notranjost puščave do najvišjega vrha Musandama - Jebel Harim z 2087 m višine. Pot nam bo lepšala zavita pot z lepimi razgledi in slikovite vasice in osamljeni zaselki, laguna s skalno obalo, nato prispemo v park Khalidyah kjer kraljujejo akacije in metulji. Nazaj v Khasb in nočitev. Nočitev.

8. dan: MUSANDAM
Zajtrku bo sledila vožnja s klasičnim plovilom dhow po slikovitem zalivu Khasab. Opazovali bomo čudovite formacije obale, arabski fjord, gorato ozadje in otočki ter zalivčki ki nas bodo raznežili. Na ladji bomo imeli tudi sadni obrok in brezalkoholne pijače. Nato nazaj v mesto in popoldanski polet v Muškat. Presedanje in nočni let s presedanjem nazaj proti Evropi.

9. dan: LJUBLJANA
Nadaljevanje poleta proti Ljubljani.


CENA VKLJUČUJE:
Letalske prevoze na omenjeni trasi v ekonomskem razredu, letališke pristojbine v znesku 317 € (končni obračun 10 dni pred odhodom), vsi prevozi po programu, nočitve z zajtrki v hotelih 3*, 1 piknik kosilo, vstopnine po programu, vsi ostali zunanji ogledi po programu, organizacija potovanja in vodenje v slovenskem jeziku, spremstvo lokalnih vodnikov in zdravstveno asistenco v tujini.

OBVEZNA DOPLAČILA:
  • vizum za Oman (na poti) =
MOŽNA DOPLAČILA:
  • Enoposteljna soba = 275 €


RANA URA, ZLATA URA!


Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 3 % popust


Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru 10 prijavljenih oseb pri čemer je cena višja za rang skupine 15-19 oseb 74 € po osebi in rang skupine 10-14 oseb 180 € po osebi. Napitnine niso vključene v ceni, na poti 40 € za voznike in vodnike.

Cepljenje:
Ni potrebno. Več na www.zdravinapot.si


Vizum:

Vizum za Oman je potreben.
Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).
* Polet je predviden iz letališča Ljubljana. V kolikor nam letalski prevoznik potrdi polet iz bližnjega letališča je na relaciji letališče Ljubljana-bližnje letališče in nazaj organiziran brezplačen prevoz.

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):