Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Tenerife - jugTeide Mar 3*26.12. LJU  6xN998 €
Malta Mellieha Ba 4*15.12. TSF  7xPOL498 €
Hurghada SUNRISE ROY 5*10.12. LJU  7xAI498 €
Celinska Tunizija EL-MOURADI 4*27.12. LJU  7xAI499 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*16.12. VIE  7xAI369 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1298 €
Varadero Hotetur Pal 4*08.12. MUC  7xAI694 €
Heraklion (Kreta) Aquila Atla 5*22.01. VIE  6xPOL548 €
Mallorca Hotel Felip 4*05.01. VIE  5xPOL300 €
Gran Canaria Beverly Par 3*17.12. VIE  6xPOL389 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*12.12. MUC  7xAI1161 €
Mombasa-Kenija Amani Tiwi 4*14.01. VIE  9xPP874 €
Hurghada Grand Resor 5*15.12. GRZ  7xAI299 €
Mauritius Blue Lagoon 3*23.01. MUC  7xPOL1246 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

POTOVANJE V MAROKO V NOVOLETNEM VZDUŠJU - 7 dni


POTOVANJE V MAROKO V NOVOLETNEM VZDUŠJU - 7 dni

  • odhod: 25.12.2016 | dni: 7 | cena: 1.079,00 EUR
Potovanje v Arabijo v času novega leta ne sme ostati prepuščeno naključjem. aroko prihajamo! Potovati je potrebno v stilu z dobrimi, preverjenimi storitvami. Drugače se skok v novo leto lahko kaj kmalu lahko izkaže za slabo popotnico. Ti ti Arabija! Potujmo preverjeno in v odlični taktirki. Hoteli 4*, polpenzion in silvestrska večerja!

PROGRAM:

1. dan: LJUBLJANA – CASABLANCA
Avtobusni prevoz iz Ljubljane do odhodnega letališča in prijava na polet do Maroka. Po pristanku in opravljenih vstopnih formalnostih bo sledil prevoz v hotel. Namestitev. Nočitev.

2. dan: CASABLANCA – RABAT – MEKNES – FES
Zajtrku bo sledil prevoz do Rabata s kratkim postankom za ogled mestnih znamenitosti: kasba Oudayas, Hassanov minaret in odlični mavzolej Mohammeda V., še obisk okopov in zidov na Machuarjevem trgu in kraljevi palači... Nadaljevanje vožnje do Meknesa in ogled Maroškega Versaillesa, ki ga je zgradil Moulay Ismail - sodobnik Ludovika XIV. Mesto Meknes s starodavno medino, ki jo krasijo čudovita vrata Bab El Mansour, obdaja 40 km dolg obrambni zid s stolpi. Iz Meknesa se bomo odpeljali naprej do Fesa. Na poti še kratek postanek za obisk Vollubilisa - antičnega rimskega utrjenega mesta. Po prihodu v Fes namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

3. dan: FES
Po zajtrku bomo cel dan namenili odkrivanju lepot tega najstarejšega kraljevega mesta, ki je predvsem pomembno versko, kulturno in umetniško središče Maroka. Dinastije kraljev Merinid in Alaoiut so tu postavili mnogo spomenikov v špansko-mavrskem slogu, ki so še sedaj dobro ohranjeni. Tu je čudovito srednjeveško središče Medina, s prepletajočimi se živahnimi uličicami, kjer trgovci vneto vabijo k nakupom, mošeja Karaouine, fontana Nejjarine, ki bodo deležni naše pozornosti. V mestu je bojda najstarejša univerza na svetu, obiskali pa bomo še znani rokodelski center. Večerja in nočitev.

4. dan: FES – MIDELT – ERFOUD
Zajtrk. Odpeljali se bomo na jug, mimo Midelta, vse do Erfuda. Pot nas bo vodila skozi berberske vasi Imouzzer Kandar in Azrou, mimo smučarskega središča Ifrane... Po prihodu v Erfoud namestitev v hotelu. Večerja. Nočitev.

5. dan: OUARZAZATE – MARAKESH
Po zajtrku si bomo ogledali Quarzazate, vključno s trdnjavo (kazbo) Taourirt, enega od gradov znanega Paše Glaouija, guvernerja južnega predela v začetku XX. stoletja. Pot nadaljujemo proti čudovitem mestu Marakesh, ki je nastalo v 11. stoletju in nudi popotniku na ogled čudovite stvaritve mavrske arhitekture. Po prihodu namestitev v hotelu. Večerja. Nočitev.

6. dan: MARAKESH – CASABLANCA
Po zajtrku celodnevni ogled mesta. V palači Bahia bomo, poleg imenitnega stavbeništva, občudovali dehteče vrtove si ogledali mošejo Koutoubia iz 12. stoletja, ki jo krasi 67 m visoki minaret ter obiskali grobnice Saadian. Posebno pestro vzdušje vlada na trgu Jemaa El Fna, kjer je središče dogajanja in pravi odraz arabskega življenja. Sem prihajajo branjevke in trgovci z različnimi izdelki, pripovedovalci zgodb, javni pisarji, lekarnarji in zdravilci, prodajalci vode in mnogi drugi, vsi pa prispevajo k predstavi, ki ji ni para. Popoldne se bomo odpeljali proti Casablanci, po prihodu namestitev v hotelu. Večerja v restavraciji. Nočitev.

7. dan: CASABLANCA – LJUBLJANA
Zajtrk. Še ogled Casablance in naše potovanje bo popolno in zaklučeno. Po ogledu mestnih znamenitosti se odpravimo na letališče. Prijava in polet proti domu. Avtobusni prevoz v Ljubljano.


CENA VKLJUČUJE:
Povratni avtobusni prevoz iz Ljubljana do odhodnega letališča, povratno letalsko vozovnico do Maroka s pristojbinami v znesku 135 €, vse transferje in prevoze po programu, hotelsko-gostinske storitve po programu potovanja v hotelih 4*, silvestrsko večerjo, vse oglede z vstopninami po programu potovanja, nezgodno zavarovanje, zdravstveno zavarovanje z asistenco, spremstvo angleško govorečega vodnika, organizacijo in vodenje potovanja v slovenskem jeziku.

OBVEZNA DOPLAČILA:
  • Napitnine (vodniku na poti): = 30 €
MOŽNA DOPLAČILA:
  • Enoposteljna soba: = 135 €


Opombe:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru 15 prijavljenih oseb. Cena v primeru manjše skupine 15-19 je višja za 90 € po osebi. Napitnine niso vključene v ceni, priporočljive na poti za vodnike in voznike v znesku 40 € po osebi.

Cepljenja in vizum niso potrebna.

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):