Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Tenerife - jugTeide Mar 3*26.12. LJU  6xN998 €
Malta Mellieha Ba 4*15.12. TSF  7xPOL498 €
Hurghada SUNRISE ROY 5*10.12. LJU  7xAI498 €
Celinska Tunizija EL-MOURADI 4*27.12. LJU  7xAI499 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*16.12. VIE  7xAI369 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1298 €
Varadero Hotetur Pal 4*08.12. MUC  7xAI694 €
Heraklion (Kreta) Aquila Atla 5*22.01. VIE  6xPOL548 €
Mallorca Hotel Felip 4*05.01. VIE  5xPOL300 €
Gran Canaria Beverly Par 3*17.12. VIE  6xPOL389 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*12.12. MUC  7xAI1161 €
Mombasa-Kenija Amani Tiwi 4*14.01. VIE  9xPP874 €
Hurghada Grand Resor 5*15.12. GRZ  7xAI299 €
Mauritius Blue Lagoon 3*23.01. MUC  7xPOL1246 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Potovanje po Rusiji; v Moskvo in Saint Petersburg - 6 dni

Zagotovljeni termini:
27.12.2016

Potovanje po Rusiji; v Moskvo in Saint Petersburg - 6 dni

  • odhod: 27.12.2016 | dni: 6 | cena: 899,00 EUR
Potovanje v srce Rusije - Moskvo, v kulturni paradiž St. Petersburg. Potovanje v Rusijo je najlepše v poletnih mesecih. Moskva in St. Petersburg pa se takrat razkažeta v polni luči.

PROGRAM:

1. dan: LJUBLJANA - SAINT PETERSBURG
Zbor potnikov na letališču Ljubljana ob dogovorjeni uri. Prijava na polet preko enega izmed letališč proti Saint Petersburgu. Po prihodu prevoz do hotela, namestitev, nočitev.

2. dan: SAINT PETERSBURG
Po zajtrku se bomo podali na ogled izjemnega mesta, ki ga je ustanovil Peter Veliki in velja zaradi elegantne arhitekture za eno najlepših evropskih mest. Na krožnem ogledu se bomo med drugim ustavili na Dvornem trgu, nekdanjem središču ruskega imperija, kjer se nahaja tudi Zimski dvorec, videli bomo sedež admiralitete, Poletno palačo s parkom, katedralo Sv. Izaka ki je največja pravoslavna katedrala v mestu, Kazansko stolnico ter Vasiljev otok, na katerem se nahaja univerza in umetnostna akademija. Postanek bomo naredili pri križarki Aurora in pri trdnjavi Petropavlosk. Popoldan prosto za preživljanje časa na znani ulici Nevski prospekt, s številnimi trgovinami, restavracijami ali pa ob doplačilu ogled enega izmed najpomembnejših svetovnih muzejev Ermitaž v baročnem Zimskem dvorcu. Nočitev.

3. dan: SAINT PETERSBURG (PETERHOF/CARKOJE SELO)
Zajtrk in dan namenjem individualnemu raziskovanju mesta. Ob doplačilu priporočamo celodnevni izlet v Peterhof in Carkoje selo, kjer se nahaja ena najbolje ohranjenih podeželskih palač carske družine, imenovana tudi ruski Versailles. Nadaljevanje v Carskoje selo, ogled poletne palače Katerine Velike, znane po svoji zbirki unikatnega pohištva, kipov, slik, predvsem pa to Jantarni sobi, ki je bila pred kratkim obnovljena in je zopet odprta za oglede. Pozen povratek v hotel, nočitev.

4. dan: SAINT PETERSBURG-MOSKVA
Zgoden jutranji prevoz na letališče in polet proti Moskvi oz. vožnja z hitrim vlakom . Po prihodu ogled glavnega mesta Rusije, političnega, ekonomskega in kulturnega središča. Peljali se bomo mimo Bolšoj teatra, stadiona Lužniki, univerze Lomonosov vse do Rdečega trga, obdanega z stavbami iz preteklosti: cerkev Vasilija Blaženega, Leninov mavzolej s pokopališčem slavnih Rusov… Popoldan bo ob doplačilu namenjen za obisk notranjosti Kremlja, okoli 28 ha velikega jedra mesta, za katerega so stari Moskovčani govorili: »Nad Moskvo je Kremelj, nad Kremljem je le še bog.« Prevoz v hotel, namestitev, nočitev.

5. dan: MOSKVA
Zajtrk. Dopoldan sprehod po ulici Stari Arbat, priljubljenemu zbirališču umetnikov in najbolj priljubljenemu zbirališču prebivalcev Moskve. Sledi spust v podzemlje in ogled postaj ene najlepših podzemnih železnic. Le te so prave umetnine, zato ni čudno, da Moskovsko podzemno železnico imenujejo tudi muzej. Prosto popoldne. Zvečer predlagamo ogled predstave v Bolšoj teatra ali najstarejšega Nikolajevega cirkusa (obvezna prijava ob rezervaciji, potrditev odvisna od razpoložljivosti).

6. dan: MOSKVA-LJUBLJANA
Po zajtrku prosto do prevoza na letališče in poleta proti Ljubljani.


CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz Ljubljana-Saint Petersburg, Moskva-Ljubljana v ekonomskem razredu, 5 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, oglede po programu, letalski prevoz ali hitri vlak Saint Petersburg-Moskva vodenje, organizacija potovanja Vstopnine niso vključene v ceno, okvirne cene ogledov so: Kremlin z orožarno 40 €, Tretjakovska galerija 30€, muzej Borodinske bitke 25€, Ermitaž 30€, trdnjava Petropavlovsk 10€.

MOŽNA DOPLAČILA:
  • Izlet v Peterhof inCarkoje selo (min. 15 udel.) = 69€
  • Bolšoj teater = 80-150€
  • Cirkus = 55€
  • Enoposteljna soba = 130€

  • Vizum in urejanje = 85€
  • Večerje = 100€
RANA URA, ZLATA URA!


Pri rezervaciji do 10/12-2015 4 % popust
Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 2 % popustOPOZORILO:
Cena potovanja je po osebi, nastanjeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje bo organizirano, če se bo prijavilo min. 15 oseb. V primeru manjše skupine od 15-24 oseb je doplačilo po osebi 60€. Napitnine niso vključene v ceni, pričakovane na poti za lokalne vodnike in voznike ter strežno osebje.

Cepljenje: ni potrebno, več na www.zdravinapot.si.

Vstopni vizum: je potreben. Postopek viziranja traja približno 10 dni. V primeru urejanja vizuma s strani agencije je ob rezervaciji potrebno vplačilo vizumske takse in dostavitev zahtevanih dokumnetov. V primeru nedostavitve zahtevanih dokumentov, oziroma zapoznele dostavitve se smatra, da si potnik sam ureja vizum in odbije strošek naročene vize.
V kolikor je polet predviden iz Ljubljane, si pridržujemo pravico do alternativnega odhodnega/povratnega letališča. V tem primeru je urejen in v ceni vključen povratni transfer iz Ljubljane.

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):