Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Severni Ciper SALAMIS BAY 5*28.10. LJU  7xAI599 €
Hurghada Fortuna-5zv 5*30.09. LJU  7xAI449 €
Djerba (Tunizija) El-Mouradi 4*18.10. LJU  7xAI319 €
Malta QAWRA PALAC 4*26.12. LJU  7xNZ498 €
Antalija Annabella D 5*28.10. LJU  7xUAI599 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*08.12. VIE  7xAI390 €
Phuket (Tajska) Rawai Palm 4*08.10. MUC  7xPOL966 €
Dubaj (Emirati) Fairmont Th 5*09.11. MUC  11xPOL3428 €
Madeira Galo Resort 4*11.01. MUC  7xPOL393 €
Šri Lanka Mandara Bou 4*28.11. MUC  7xPOL701 €
Puerto Plata Grand Oasis 4+*28.11. MUC  7xAI978 €
Punta Cana Hotel Grand 5*05.12. MUC  7xAI1092 €
Varadero Hotel Brisa 4*01.11. MUC  7xAI1055 €
Heraklion (Kreta) Glaros Beac 4*20.10. VIE  7xPOL469 €
Mallorca BQ Sarah 4*19.10. VIE  5xPOL267 €
Maldivi Sun Island 4+*13.11. MUC  7xPOL1258 €
Gran Canaria Astoria 3*09.12. VIE  5xPOL501 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*24.10. MUC  7xAI1041 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*28.11. MUC  9xAI982 €
Mauritius Seaview Cal 4*17.03. MUC  7xPOL1220 €
Rodos Hotel Filer 4*17.10. VIE  7xPOL388 €
Antalija Simena Hote 5*15.10. VIE  5xAI302 €
Hurghada Grand Resor 5*14.12. SZG  7xAI310 €
Zanzibar BRAVO CLUB 4*03.10. MUC  8xAI1005 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Potovanje po Indonezijskih otokih - Indonezija na veliko - 18 dni


Potovanje po Indonezijskih otokih - Indonezija na veliko - 18 dni

  • odhod: 10.11.2017 | dni: 18 | cena: 3.999,00 EUR
Potovanje po Indoneziji. Odpotujmo skupaj, Indonezija vabi, doživimo jo v stilu žabjih skokov po številnih mikavnih otokih. Spremljata nas bujna vegetacija, bogat svet živali, fantastično sadje in prelepi pejsaži z nebeškimi obalami.

PROGRAM:

1. dan: LJUBLJANA - KUALA LUMPUR
Zbor potnikov na letališču dve uri pred poletom. Prijava na let in polet letala preko enega izmed letališč proti Kuala Lumpurju. Obrok na letalu.

2. dan: KUALA LUMPUR - MEDAN
Pristanek na letališču Kuala Lumprur. Nadaljevanje poleta v Medan, severno mesto Sumatre. Po pristanku prevoz do hotela, nočitev.

3. dan: MEDAN - OTOK SAMOSIR
Zajtrk. Najprej bomo obiskali veličastno palačo Maimoon, Palačo sultana Delija in Veliko mošejo. Vožnja skozi mestno središče in postanek za tipično sumatrsko kosilo, kateremu sledi slikovita vožnja na goro Parapat ter vse do osupljivega jezera Toba. Pot nas vodi skozi Pematang Siantar mimo nasadov kavčukovcev ter oljnih in kokosovih palm. Vkrcanje na trajekt, prečkanje jezera Tobo in za zaključek dneva postanek pri domačinih, kjer bomo spoznali njihov način življenja na podeželju. Prevoz v hotel, večerja, nočitev.

4. dan: OTOK SAMOSIR
Po zajtrku vožnja do tradicionalnih vasi v Tomoku, kjer se nahajajo stare grobnice kraljev Sidabutar, Ambarito, s kamnitimi stoli in mizami, kjer so med obdobjem kanibalizma za časa kraljev odločali o usodi sovražnikov. Še ogled Muzeja Huta Balon Simanindo Batak, nato povratek v hotel, večerja, nočitev.

5. dan: SAMOSIR - PARAPAT - BERASTAGI
Zajtrk. Krajša vožnja s trajektom do Parapata, od koder se odpeljemo v Berastagi na višavju Karo. Med potjo obiščemo Pematang Purbo, kjer si ogledamo Palačo kralja Simalunguna. Postanek za ogled veličastnega slapu Sipisopiso. Po prihodu v Berastagi obisk tradicionalne sadne tržnice. Namestitev, večerja, nočitev.

6. dan: BERASTAGI - MEDAN - JAKARTA
Zajtrk in vožnja do Medana, kjer si bomo ogledali bivšo rezidenco slavnega kitajskega trgovca - Tjong A Fie Mansion. Rezidenca je zgrajena v mešanici viktorijanskega in kitajskega sloga, v njej se nahaja lepa zbirka umetniških del. Po ogledu prevoz na letališče in polet v Jakarto. Po pristanku prevoz v hotel, večerja, nočitev.

7. dan: JAKARTA - PANGKALAN BUN
Po zajtrku prevoz na letališče in polet v Pagkalan Bun, od koder nas pot vodi v Kumarj, ker se bomo vkrcali na klotoke - tradicionalne lesene rečne ladjice s streho. S klotoko se bomo vozili po Narodnem parku Tanjung Putin. Park je rehabilitacijski center za orangutane, kjer pripravljajo osirotele orangutane in tiste, ki so živeli v ujetništvu na ponoven izpust v divjino. Ogledali si bomo njihovo hranjenje na različnih predelih v džungli. Na tem rečnem križarjenju bomo prvič resnično opazovali ptice in živalstvo deževnega pragozda, med vožnjo nam bodo pripravili tudi odlično kosilo. Vožnja po reki vse do Rimba lodga, kjer se bomo namestili. Nočitev.

8. dan: PO DŽUNGLI
Po zajtrku se bomo z ladjico odpeljali do krmišča Pondok Tanguy, kjer hranijo orangutane zjutraj in bomo imeli lepo priložnost narediti kakšno čudovito fotografijo teh živali v naravnem okolju. Po kratkem sprehodu po džungli povratek na ladjico, vožnja skozi deževni pragozd. V času plovbe kosilo na ladji. Popoldanski prihod v slavni Kamp Leakey. Kratek sprehod po džungli do mesta, kjer hranijo orangutane popoldan. Povratek z ladjico v naš lodž. Nočitev.

9. dan: PANGKALAN BUN - SEMERANG - YOGYAKARTA
Zgodaj zjutraj vožnja z ladjico do pomola v Kumaju, prevoz na letališče in polet proti Semarangu. Po pristanku približno 3 urna vožnja skozi javansko podeželje do Yogykarta, zgodovinskega mesta. Prevoz v hotel, večerja, nočitev.

10. dan: YOGYAKARTA - IZLET V BOROBUDUR
Zajtrk. Naš dan se začne z obiskom Kratona, sultanove palače v središču mesta. Palača je bila središče kraljestva Mataram Islam in je danes center javanske umetnosti in kulture. Nadaljujemo z ogledom Tempeljskega kompleksa Borobudur. Slavni budistični tempelj datira v 8. in 9. Stoletje ter se nahaja na Unescovem seznamu svetovne dediščine. Zgrajen je bil v treh terasah: piramidna osnova s petimi koncentričnimi kvadratnimi terasami, telo stožca s tremi krožnimi ploščadmi in na vrhu mogočna stupa. Zidovi in balustrade so okrašene s finimi reliefi in okrog okroglih ploščadi je 72 stup s kipi Bude. Še ogled Templja Mendut, odkritega leta 1834. Povratek v hotel, malce prosto, zvečer ogled čudovite gledališke predstave baleta Ramajana. Nočitev.

11. dan: YOGYAKARTA - MAKASSAR
Zajtrk. Ogled tempeljskega kompleksa Prambanana, sestavljenega iz 240 hindujskih templjev z reliefi, ki prikazujejo indonezijsko inačico epa Ramajave - javanske mojstrovine, izklesane v kamen. Prevoz na letališče in polet v Makassar, prevoz do hotela, večerja, nočitev.

12. dan: MAKASSAR-TORAJA
Po zajtrku vožnja po najbolj sloviti pokrajini južnega Sulawesija preko Rantepa-a do Toraje, kamor bomo prispeli v večernih urah. Izjemna kultura Tare Toraje je ujeta v osupljivo pokrajino s svetlo zelenimi terasami riža, kjer visoke apnenčaste stene in nasadi bambusa izstopajo iz ozadja modrih megličastih gora. Tradicionalne hiše Tongkonan ponosno stojijo v tem okolju in vpliva globalizacije ter turizma v mnogih pogledih nista vplivala na način življenja. Namestitev v hotelu, večerja, nočitev.

13. dan: TORAJA - RANTEPAO - TORAJA
Zajtrk. Naš dan bomo pričeli z obiskom tržnice v Rantepau, ki zaradi raznovrstnih izdelkov, kot so npr. sadje, zelenjava, poljedelsko orodje, ribe… privlači ljudi iz celega področja. Obiščemo še sosednjo tržnico z živino. Nadaljujemo z ogledom grobnic kraljeve družine v Suayi, ki se nahajajo ob klifu in ga varujejo iz lesa izklesane ter obarvane skulpture, imenovane »tau-tau«. Obiskali bomo tudi veliko drevo v Kambiri. Dojenčke in majhne otroke tradicionalno pokopavajo v drevesih, saj velja prepričanje, da bodo tako z drevesom rasli še naprej. Torajani ne pokopavajo svojih mrtvih v zemljo, temveč v kamnite luknje ali jame. Preden položijo truplo v takšno »grobnico«, ga za kratek čas položijo v Tongkonan (družinsko hišo), da tam počiva saj velja prepričanje, da duša preminulega ne odide, dokler telo ne zapusti doma. Popoldne bomo obiskali Londo, naravno grobnico v jami in vas Kete Kesu, ki je zanimiva zaradi visečih grobovih in tradicionalnih rezbarjih. Torajani so poznani po spektakularnih, dragih in dokaj grozljivih pogrebnih obredih. Po smrti osebe zadržijo njeno telo, včasih tudi več let, da prihranijo denar za pogrebni obred »tomate«. Med pogrebom, ki lahko traja tudi cel teden, se izvajajo ritualni plesi in bivolji boji. Bivole in svinje zakoljejo, da prenesejo dušo pokojnega v posmrtno življenje. Če se bo odvijal pogrebni obred, se ga bomo poskusili udeležiti. Povratek v hotel, večerja, nočitev.

14. dan: RANTEPAO - MAKASSAR - BALI
Po zajtrku se odpeljemo v Makassar, odkoder poletimo na Bali. Bali je čudovito letovišče, ki nam ponuja mnogo različnih aktivnosti. Namestitev v hotelu, večerja, nočitev.

15. dan: BALI
Zajtrk, večerja. Prosto.

16. dan: BALI
Zajtrk, večerja. Prosto.

17. dan: BALI - EVROPA
Zajtrk. Prosto do prevoza na letališče. Prijava na polet proti Evropi preko enega izmed letališč.

18. dan: LJUBLJANA
Pristanek na letališču Ljubljana.


CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevozi, letališke pristojbine , prevozi s klimatiziranimi avtobusi, trajekti in ladjicami, namestitev v hotelih 3*/4* in lodžih, obroki kot je navedeno v programu potovanja, vsi navedeni ogledi po programu, lokalni vodniki, organizacija potovanja in spremstvo ter vodenje v slovenskem jeziku v času potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje, vstopnine, vizum, izstopna taksa, zdravstveno zavarovanje z asistenco.

MOŽNA DOPLAČILA:
  • Enoposteljna soba = 540€


RANA URA, ZLATA URA!

PRI REZERVACIJI DO 60 DNI PRED POTOVANJEM 3 % POPUSTOpomba:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru 10 prijavljenih oseb. Doplačilo za manjšo skupino 10-14 potnikov znaša 390 € po osebi. Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti za lokalne vodnike in voznike 90€ po osebi.

Cepljenje:
Cepljenje ni potrebno. Več na www.zdravinapot.si


Vizum:

Vizum je potreben (na poti ~ 25 $).V kolikor je pri programu potovanja predviden odhod iz Ljubljane, si pridržujemo pravico do alternativnega odhoda iz okoliških letališč. V tem primeru je iz Ljubljane urejen brezplačni povratni transfer.
Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):


Priljubljene destinacije za paketne počitnice z letalom s poletom iz bližnjih letališč