Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Celinska Tunizija El-Mouradi 5*06.06. LJU  7xUAI439 €
Heraklion (Kreta) ASTIR BEACH 4*07.07. LJU  7xPOL699 €
Zakintos Zakantha Be 4*18.06. LJU  7xNZ559 €
Krf YANNIS 3*17.07. LJU  7xPP+589 €
Hurghada Movenpick-R 5*16.06. LJU  7xAI579 €
Lefkas-Preveza Agios Nikit 3*26.08. LJU  7xNZ569 €
Djerba (Tunizija) El-Mouradi 4*29.08. LJU  7xAI669 €
Lamezia Terme Grotticelle 3*29.08. LJU  7xPOL669 €
Karpatos Seven Stars 3+*29.06. LJU  7xNZ539 €
Puerto Plata Viva Wyndha 4*27.09. MUC  7xAI781 €
Šri Lanka The Palms 4*10.06. MUC  8xPOL768 €
Fuerteventura Hotel Jandi 4*30.05. MUC  7xPOL492 €
Madeira Monte Mar P 4*06.11. MUC  7xPOL586 €
Dubaj (Emirati) Golden Tuli 4*13.06. MUC  7xPOL521 €
Phuket (Tajska) Amora Beach 4*27.06. MUC  9xPOL917 €
Maldivi Ellaidhoo R 4*06.06. MUC  7xPP1198 €
Mallorca Delta Hotel 5*08.10. VIE  5xPOL308 €
Heraklion (Kreta) Eleni Beach 4*05.10. VIE  7xPOL448 €
Punta Cana Hotel Grand 5*02.11. MUC  7xAI1179 €
Varadero Hotetur Pal 4*06.06. MUC  7xAI648 €
Sharm El SheikhJAZ Mirabel 5*08.06. VIE  7xAI624 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*31.05. MUC  7xAI817 €
Mombasa-Kenija Sentido Nep 4*03.06. MUC  9xAI946 €
Mauritius Seaview Cal 4*15.09. MUC  8xPOL1098 €
Rodos Blue Horizo 4*09.10. VIE  7xPOL467 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Potovanje po Braziliji: Sao Paulo, Amazonka, Iguassu, Rio - 9 dni


Potovanje po Braziliji: Sao Paulo, Amazonka, Iguassu, Rio - 9 dni

  • odhod: 24.06.2018 | dni: 9 | cena: 2.669,00 EUR
  • odhod: 24.10.2018 | dni: 9 | cena: 2.669,00 EUR
Brazilija, kraljica sambe! Potovanje, ki vas bo navdušilo in zapolnilo pričakovanja. Lepotica Južne Amerike - Brazilija, to je enostavno zadetek v polno! Rio se nahaja na eni najlepših mestnih lokacij na svetu - med strmimi pobočji in oceanom, katerega sijajno obalo sestavljajo očarljivi zalivi in čudovite plaže. Spoznavanje velemesta je najenostavnejše in tudi najprijetneje s križarjenjem po samem zalivu Ria, ob arhipelagu Cagarras in otoku Redonda. Brazilija še zdaleč ni samo znameniti hrib Corcovado z velikanskim kipom Jezusa Odrešenika, ali Pão de Açúcar (Sladkorni stožec), niti ena najbolj slavnih plaž na svetu - Copacabana. Tu so seveda še veliki ambasadorji: borilne veščine »capoeire«, ki so jo razvili afriški sužnji v Braziliji, seveda ne gre brez mogočnih slapov Iguassu, od leta 1986 na seznamu UNESCO-ve naravne in kulturne dediščine, ki ležijo na tromeji Brazilije, Argentine in Paragvaja, na sotočju rek Parana in Iguassu. Posebno doživetje pa predstavlja najbolj vodnata reka sveta, katere pragozd predstavlja kar »pljuča« našega planeta. Na vožnji po Amazonki in Rio Negru, ter sobivanju z bogatim živalskim svetom v značilnih in udobnih lodžih se razkrije človeku pravi pomen narave, ki ga navdihne z novimi močmi in načini razmišljanja.

PROGRAM:

1. dan: LJUBLJANA0-BRAZILIJA
Zbor potnikov na mednarodnem letališču Jožeta Pučnika Ljubljana dve uri pred poletom. Prijava na polet in začetek potovanja v Brazilijo. Obrok na letalu.

2. dan: SAO PAULO
Pristanek v Braziliji v jutranjih urah. Po opravljenih vstopnih formalnostih prevoz na zajtrk. Nato bo sledil ogled metropole z več kot 11 milijoni prebivalcev. Sao je gospodarski center Brazilije in glavno mesto zvezne države Sao Paulo, ki je bilo ustanovljeno leta 1554. Domačini se po mestu imenujejo Paulistas in med njimi z več kot milijonom predstavnikov izstopajo potomci japonskih priseljencev. Dan bomo namenili odkrivanju enega najbolj kozmopolitanskih mest na svetu. Občudovali bomo kontrast med starim zgodovinskim centrom in novimi avenijami z modernimi vilami predela Jardin ob Avenida Paulista. Mestu daje neizbrisen pečat tudi pročelje borzne hiše in park Ibirapuera. V metropoli nakupovanja bo čas tudi za potešitev nakupovalne mrzlice. Nazaj v hotel. Popoldan prosto. Nočitev.

3. dan: SAO PAULO-IGUASSU
Zajtrk. Prevoz na letališče in polet proti Iguassuju. Čudovite slapove si bomo ogledali na Brazilski strani. Mogočni slapovi, od leta 1986 na seznamu UNESCO-ve naravne dediščine, ležijo na tromeji Brazilije, Argentine in Paragvaja, na sotočju rek Parana in Iguassu. Do slapov se bomo sprehodili po deževnem pragozdu do vznožja Salto Floriano. Od tam še vzpon z dvigalom na vrh slapov, kjer se bomo prepustili užitku ob občudovanju divje moči in lepote narave.

4. dan: IGUASSU-MANAUS
Zajtrk. Prevoz na letališče in polet proti Manausu. Po pristanku bo najprej sledil panoramski ogled mesta, ki predstavlja izhodiščno točko za odkrivanje Amazonije. Očarala bodo poslopja Amazonskega teatra, carinarnica, mestna tržnica in plavajoči pomoli, Rio Negro muzej in Ponta Negra. Po ogledih namestitev in nočitev.

5. dan: MANAUS-rojstvo AMAZONKE - lodž
Zajtrk. Po Amazonki se bomo zapeljali vse do njenega nastanka, do združenja blatne reke Solimoes in popolnoma črne Rio Negro. Njuno sotočje je nekaj veličastnega, saj reki del poti tečeta druga ob drugi brez mešanja, njuna barvna meja pa naredi zanimivi kontrast. Na poti boste z le malo sreče opazovali rožnate delfine, pogled pa bodo popestrili tudi številni lotosovi cvetovi. Nadaljevanje plovbe / transferjev do lodža in uživanje v prvih kontaktih z džunglo. Po namestitvi prosto za uživanje v neokrnjeni pokrajini. Večerja v stilu amazonske pokrajine, nočitev.

6. dan: lodž v Amazoniji
Zgodaj, še pred sončnim vzhodom se boste odpravili na odkrivanje prebujajoče se džungle. Prvo ptičje oglašanje bo spremljal sončni vzhod in čudovite barvne palete se bodo zgrnile po jutranji džungli. Vrnitev v lodž na zajtrk. Nato se bomo prelevili v pohodnike in se v spremstvu izkušenih vodnikov podali na odkrivanje najzanimivejših lastnosti džungle, njenih prebivalcev in čudovitega in predvsem bujnega rastja. Ob izčrpnih razlagah se bomo polni novih odkritij vrnili v lodž na zaslužen počitek v spremstvu nebeških pesnitev džungle. Večerja. Nočitev.

7. dan: lodž-MANAUS-RIO
Zajtrk. Prevoz do Manausa na letališče. Prijava in polet v Rio de Janeiro. Glavno mesto Brazilije v letih 1763 do 1961, s sedmimi milijoni Cariocasov (meščanov Ria), se nahaja v eni najlepših mestnih lokacij na svetu - med strmimi pobočji in oceanom, katerega sijajno obalo sestavljajo očarljivi zalivi in čudovite plaže. Ob pristanku prevoz v hotel, namestitev in nočitev.

8. dan: RIO-CORVORADA
Po zajtrku se bomo popeljali vzdolž slikovitega zaliva Rodrigo de Freitas do vznožja znamenitega hriba Corcovado. Popeljali se bomo na vrh tega 710m visokega hriba, ki se strmo dviga nad Riom z velikanskim kipom Jezusa Odrešenika. Z vrha bomo lahko občudovali panoramo mesta z njegovo okolico in doumeli zakaj ima Rio tudi svoje posebno ime »Cidade Maravilhosa« - Čudovito mesto. Vrnitev v mesto in prosto za kosilo. Popoldan pa bomo nadaljevali v odkrivanju starega Ria: sprehodili se bomo skozi zgodovinski center, kjer nas bodo spremljala čudovita poslopja, parki in trgi - samostan Sao Bento, trg Praca, cerkev Candelaria, cesarska palača, stara tržna ulica… Nazaj v hotel. Nočitev.

9. dan: RIO-LJUBLJANA ALI PODALJŠEK V RIU
Zajtrk prosto do prevoza na letališče, prijava in polet s presedanjem proti Evropi. Pristanek v Ljubljani 10. dan potovanja Podaljšanje programa: 9. dan RIO Prost dan za samostojne aktivnosti, kopanje ali zgolj počitek. Nočitev. Ob doplačilu: dopoldan vodni safari po zalivu Ria, z adrenalinsko vožnjo do arhipelaga Cagarras in otoka Retonda. Kopanje bo popestrilo tudi opazovanje bogatega živalskega sveta otočja in arhipelaga. Vožnja po veličastnem zalivu tudi prikaže velemesto v najlepši možni luči. 10. dan RIO Prost dan za samostojne aktivnosti, kopanje ali počitek. Nočitev. Ob doplačilu: v popoldanskih urah možnost obiska sladkornega stožca in obiska znamenitih plaž Ria, med katerimi izstopata Ipanema in Copacabana. 11. dan RIO-EVROPA Zajtrk. Prosto do odjave. Ob dogovorjenem času prevoz do letališča in prijava na polet. Polet s presedanjem proti Ljubljani, pristanek v Ljubljani 12. dan potovanja.


CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz v ekonomskem razredu na relacijah Ljubljana-Sao, Sao-Iguassu, Iguassu-Manaus, Manaus-Rio, Rio-Ljubljana, vse prevoze s klimatiziranimi avtobusi po programu, nočitev z zajtrkom v hotelih 3*/4*, razen v Amazoniji namestitev v turističnem lodžu 2x polpenzion, vse prevoze s čolni po Amazonki in njenih rokavih, oglede z vstopninami po programu, takse v Iguassuju, spremstvo lokalnega vodnika, nezgodno zavarovanje, zdravstveno zavarovanje z asistenco, organizacija in vodenje v slovenskem jeziku.

OBVEZNA DOPLAČILA:
  • za skupino 15-19 potnikov = 110€
MOŽNA DOPLAČILA:
  • Enoposteljna soba = 409€
  • Podaljšek 2 noči NZ v Riu 3* = 169€
  • Enoposteljna soba na podaljšku = 106€


RANA URA, ZLATA URA!

Pri rezervaciji do 15/12-2017 5 % popust
Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 3 % popust

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje bo organizirano v primeru minimalno 20 potnikov. Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti za lokalne vodnike in voznike 40 € po osebi.

CEPLJENJE:
Obvezno cepljenje proti rumeni mrzlici. Predlagamo posvet z zdravnikom. Več na www.zdravinapot.si.

VIZUM:
Slovenskim državljanom vizum ni potreben.

* Polet je predviden iz letališča Ljubljana. V kolikor nam letalski prevoznik potrdi polet iz bližnjega letališča je na relaciji letališče Ljubljana-bližnje letališče in nazaj organiziran brezplačen prevoz.

Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):