Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Tenerife - jugPez Azul 3*26.12. LJU  6xN859 €
Hurghada Sunrise Gar 5*19.11. LJU  7xAI569 €
Hurghada Jasmine Pal 5*17.12. LJU  7xAI498 €
Kapverdski otoki CRIOULA CLU 4*17.12. BGY  7xAI829 €
Malta QAWRA PALAC 4*26.12. LJU  7xNZ469 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*03.12. VIE  7xAI429 €
Varadero Sol Sirenas 3+*04.11. MUC  9xAI882 €
Punta Cana Grand Palla 4+*05.12. VIE  8xAI1124 €
Heraklion (Kreta) LYTTOS BEAC 4*05.11. VIE  7xAI646 €
Mallorca Hotel Felip 4*21.11. VIE  5xPOL294 €
Gran Canaria Astoria 3*15.12. VIE  6xPOL426 €
Cancun (Mehika) Oasis Palm 4*02.12. MUC  7xAI1018 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*13.11. VIE  9xAI855 €
Mauritius Blue Lagoon 3*06.12. MUC  7xPOL1115 €
Antalija Hane Garden 5*07.12. VIE  7xAI218 €
Rodos Olympic Pal 5*19.11. VIE  6xPOL610 €
Hurghada Grand Resor 5*10.12. VIE  7xAI369 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Potovanje Namibija, možnost podaljška v Okavango - 12 dni


Potovanje Namibija, možnost podaljška v Okavango - 12 dni

  • odhod: 26.12.2016 | dni: 12 | cena: 3.289,00 EUR
Potovanje v Afriko. Namibija je ena pravih predstavnic južne Afrike, safariji so eni najbolj doživetih, ljudstvo Himb očara na tem potovanju, katerega lahko začinite tudi s podaljškom v Delto Okavango. Ogromne sipine, prelepi zalivi in stilna arhitektura mest ter preprostih bivališč avtohtonih prebivalcev, odlična kulinarika, neponovljive skalne formacije in seveda za ljubitelje posebnih ekosistemov še delta in vsa njena razsežnost, tako iz zraka kot iz prisrčnih in prodornih mekorijev. Doživetje, ki bo vsekakor ostalo globoko v vas.

PROGRAM:

1. dan: LJUBLJANA-WINDHOEK
Zbor potnikov na mednarodnem letališču Jožeta Pučnika Ljubljana. Prijava in polet z vmesnim presedanjem na enem izmed Evropskih letališč. Nadaljevanje poleta proti Afriki. Obroki na letalu.

2. dan: WINDHOEK
Po postanku nadaljevanje poleta v prestolnico Namibije - Windhoek, kamor bomo prispeli okrog poldneva. Po opravljenih mejnih formalnostih prevoz v hotel in namestitev. V popoldanskem času ogled mesta in okoliške zveze Township of Windhoek, v katerega arhitekturni zasnovi so vidni ostanki kolonializma. Prvenstveni čar mestnega življenja je posebna kultura in razvoj, ki odražata pristnost in stik z davno preteklostjo. Povratek v hotel. Večerja v restavraciji za popestritev bogatih vtisov prvega dne. Nočitev.

3. dan: WINDHOEK - SOSSUSVLEI
Po zajtrku odhod na našo puščavsko avanturo. Zapeljali se bomo proti jugu v neizmerno puščavo Namib. Ogledali si bomo ogromne sipine v regiji Sossuvlei, ki s karakteristično rdečkasto barvo slovijo kot najlepše na svetu. Najvišje med njimi dosegajo od svoje baze do vrha kar vrtoglavih 325 m, najelegantnejše med njimi pa imajo zvezdasto obliko in so prava paša za oči in raj za fotografske navdušence. Ob prihodu v Sossusvlei namestitev v lodžu. Po kratkem predahu pa na nepozabni safari po čudovitih sipinah. Večerja. Nočitev.

4. dan: SOSSUSVLEI - WALVISBAY
Zajtrk. Napotili se bomo na opazovanje sipin, ki se prebujajo v jutranjem soncu. Odpeljali se bomo do slikovitega kanjona Sesriem. Nadaljevali bomo našo pot, ki nas bo vodila skozi predele puščave Namib, kanjon Kuiseb, doživetje puščave pa nam bo kot prava odrešitev nadgradil veličasten pogled na Atlantik, kjer se bomo v laguni Walvisbay tudi namestili. Območje je poznano kot eno izmed najbolj vlažnih v Namibiji in zato tudi temu primerno barvito. Večerja in nočitev.

5. dan: WALVISBAY - SWAKOPMUND
Zajtrku bo sledilo vkrcanje na ladjico in uživanje v vožnji po laguni in opazovanju bogatega živalskega sveta, ko bomo z malo sreče opazovali živahno plavanje delfinov, hranjenje tjulnjev, prelete tisočerih morskih ptic - pelikanov, kormoranov, flamenkov. Užitke v opazovanju bogastva narave pa bomo podkrepili tudi s prigrizkom na ladjici, kjer si bomo privoščili tradicionalne ostrige ob penečem vinu. Po križarjenju nadaljevanje poti do Swakopmunda, ki slovi kot najbolj belo in najbolj nemško mesto v Afriki. Namestitev v hotelu. Proti večeru prosto za samostojna odkrivanja obalnega mesta, sprehode ob plaži… Nočitev.

6. dan: SWAKOPMUND - DAMARALAND (Twyfelfontein)
Zajtrk. Pot nas bo vodila nazaj v notranjost skozi razgibano pokrajino, kateri kraljuje Brandberg (najvišji vrh Namibije). V popoldanskih urah bomo obiskali pokrajino Twyfelfontein, katera je poznana po skalnih poslikavah in gravurah živali, ki so stare najmanj 6000 let! Območje je poznano tudi kot prvi primer UNESCO-ve kulturne dediščine v Namibiji. Večerja. Nočitev.

7. dan: DAMARALAND - ETOSHA
Zajtrk. Današnji dan bomo preživeli v Hemingwayevem stilu. Po zajtrku se bomo odpeljali v narodni park Etosha. Obiskali bomo pompozni osamelec iz peščenjaka - Vingerklip, ki se pne kar 35 m visoko. Očaralo pa nas bo tudi ljudstvo Himb, katere obiščemo na poti. Ob prihodu v Etosho namestitev v lodžu in popoldanski / večerni foto safari v parku. Etosha (v prevodu »Veliko belo področje«) je narodni park že od leta 1907 in se razteza na 22.700 km2 površine. Samo sesalcev živi tukaj 114 različnih vrst in, če bomo imeli srečo, bomo lahko videli tudi kakšnega od posebej zaželenih: slon, črni in beli nosorog, impala, zebra. Polni fantastičnih vtisov se bomo vrnili v lodž. Večerja. Nočitev.

8. dan: ETOSHA
Zajtrk. Nadaljevanje safarija že v jutranjih urah. Ponovno bomo poskusili svojo srečo pri iskanju srečanj z veličastnimi prebivalci Etosha nacionalnega parka. Kljub celodnevnem odkrivanju lepot pa bo dan še prehitro minil. Ko bo padla tema pa še zaključek z večerjo v lodžu. Nočitev.

9. dan: ETOSHA - WINDHOEK - EVROPA / DELTA
Po zajtrku prevoz do Windhoeškega letališča in prijava na let s presedanjem proti Evropi. Obrok na letalu. / Možnost podaljšanja potovanja Pri podaljšanem potovanju v delto Okavango je program sledeč: Ob prihodu na Windhoeško letališče prijava in polet v Maun v Bocvani. Po ureditvi vstopnih formalnosti boste s posebnim čarterjem poleteli še v delto Okavango do vašega lodža. Že sam prelet delte in območja parka naokrog je naravnost božanski in vreden poti. Namestitev na osnovi vse vključeno (polni penzion in malice - čaj/piškoti ter lokalna pijača tako alkoholna kot brezalkoholna).

10. dan: LJUBLJANA / DELTA
Nadaljevanje leta proti Ljubljani. / na podaljšku Po zajtrku sledi celodnevni program aktivnosti v sklopu rangerjev vašega lodža. V dnevnem načrtu je vožnja s čolni po delti, ribolov in opazovanje ptic, sprehod po bušfeldu in morda najbolj popularna oblika safarija - vodni safari z mekori. Bogat živalski svet in flora katero bomo občudovali vas bodo še dolgo burili in polepšali spomine. Nočitev.

11. dan: DELTA - EVROPA
Po zajtrku in zaključku aktivnosti sledi čarterski let do Mauna, kjer se vkrcate na mednarodni let s presedanjem nazaj proti Evropi. Obrok na letalu.

12. dan: LJUBLJANA
Nadaljevanje leta proti Ljubljani.


OBVEZNA DOPLAČILA:
  • za odhode 24.6., 29.7., 23.10. = 125 €
  • vizum in urejanje = 95 €
  • podaljšek delta (min. 2 osebi) = 1.590 €
  • podaljšek delta (min. 2 osebi) odhod 26.12. = na povpraševanje


RANA URA, ZLATA URA!

Pri rezervaciji do 10/12-2015 4 % popust
Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 2 % popust (ne velja za odhod 26.12.2016)

Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru minimalno 10 prijavljenih oseb. V primeru manjše skupine 10-14 potnikov je doplačilo 210 € po osebi. Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo za lokalne vodnike in voznike 50 € po osebi (pri podaljšku 75 €).

Cepljenje:
Ni potrebno. Več na www.zdravinapot.si


Vizum:

Vizum je potreben.
Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).
* Polet je predviden iz letališča Ljubljana. V kolikor nam letalski prevoznik potrdi polet iz bližnjega letališča je na relaciji letališče Ljubljana-bližnje letališče in nazaj organiziran brezplačen prevoz.


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):