Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Hurghada Fortuna-Sun 5*29.10. LJU  7xAI789 €
Antalija JUSTINIANO 5*29.10. GRZ  7xAI474 €
Malta Plevna 3*26.12. LJU  7xNZ489 €
Tenerife - jugPez Azul 3*26.12. LJU  6xN859 €
Hurghada Sunrise Gar 5*19.11. LJU  7xAI569 €
Kapverdski otoki CRIOULA CLU 4*17.12. BGY  7xAI829 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*03.12. VIE  7xAI429 €
Varadero SIRENIS LA 4+*09.12. MUC  7xAI1094 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1081 €
Heraklion (Kreta) LYTTOS BEAC 4*04.11. VIE  7xAI531 €
Mallorca Hotel Felip 4*26.11. VIE  5xPOL280 €
Maldivi Holiday Isl 4*28.11. MUC  7xPOL1177 €
Gran Canaria Astoria 3*08.12. VIE  6xPOL426 €
Cancun (Mehika) Oasis Palm 4*30.11. MUC  7xAI1044 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*13.11. VIE  9xAI852 €
Mauritius Blue Lagoon 3*06.12. MUC  7xPOL1115 €
Antalija Limak Limra 5*30.11. VIE  7xAI253 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Poslastica Azije : Potovanje po južni Indiji - 15 dni


Poslastica Azije : Potovanje po južni Indiji - 15 dni

  • odhod: 24.11.2016 | dni: 15 | cena: 2.999,00 EUR
V Indijo po kulturno in duhovno hrano, zraven pa še rajske počitnice! Vse na enem potovanju. Kaj je lepšega kot potovanje, ki prinese notranje prebujenje in popolno relaksacijo na rajskih plažah letovišča Goa.

PROGRAM:

1. dan: LJUBLJANA - BOMBAJ
Zbirno mesto potnikov na letališču JP Ljubljana in prijava na let. Polet letala preko enega izmed evropskih letališč proti Bombaju.

2. dan: BOMBAJ
Jutranji pristanek v Bombaju. Prevoz do hotela, namestitev. Zajtrk. Po krajšem počitku ogled mesta. Mumbaj (po boginji Mumba Devi) imenovan tudi Vrata Indije zaradi mogočnega pristanišča in transportnih poti v notranjost države. »Vrata Indije« se imenuje mogočni slavolok, postavljen ob morju, zgrajen v čast obiska angleškega kraljevega para v letu 1911. Na naši poti skozi mesto bomo videli tudi rezidenco Mahatme Ghandija-Mani Bhawan, Viseče vrtove, Vrt Kamla Nehru teh Chowpatty – najživahnejšo palačo v Bombaju. Vrnitev v hotel, večerja, nočitev.

3. dan: BOMBAJ - CHENNAI - MAHABALIPURAM
Po zajtrku prevoz na letališče in polet v Chennai. Popoldanski ogled četrtega največjega mesta v Indiji in prestolnice države Tamil Nadu. Po eni od obmorskih vasi iz katerih je zraslo, je dobilo ime Madras. Danes obsega okoli 70m2 površine in ima v skladu z zgodovino svoje rasti več manjših centrov. Navkljub hitremu razvoju pa je mesto ohranilo sproščeno vzdušje. Ogledali si bomo stari del mesta, bazar, trg cvetja, trdnjavo St. George-a in muzej, umetniško galerijo, katedralo San Thome, svetišče Kapaleeshwar. Po ogledih vožnja v Mahabalipuram, namestitev v hotelu, večerja, nočitev.

4. dan: MAHABALIPURAM
Zajtrk. Ogled mesta sedmerih pagod, ki se ponaša z nekaj res lepimi primeri dravidske arhitekture. Popoldan spoznamo nekaj najlepših templjev, ki so zaščiteni z mednarodno listino o svetovni kulturni dediščini. Presenetila nas bo mogočnost reliefa, vklesanega v živo skalo, ki ponazarja Arjunino poroko. Večerja, nočitev.

5. dan: MAHABALIPURAM - AUROVILLE - PONDIČERI - TANJORE
Zajtrk. Pot nas vodi proti jugu, kjer se bomo ustavili »v Umetnem raju«, mestu Auroville, nekakšni komuni, kjer živijo ljudje z vseh koncev in prispevajo k blagostanju skupnosti. Pondičeri je bil nekoč francoska kolonija, ponaša pa se s čudovitimi spomeniki, njena največja zanimivost pa je danes ašram Surobinda, kjer se srečamo s skupnostjo, ki živi in dela po načelih prostovoljstva. Tu se srečujeta joga in zahodna znanost, tu je ajurvedska klinika. .. Zanimiv dan zaključimo v Tanjoreju, nekdanji prestolnici dinastije Chola. Večerja, nočitev.

6. dan: TANJORE
Zajtrk. Raziskali bomo mogočen tempelj Brihadišvar, ki je obdan z zaščitnim zidom in jarkom in je resnični arhitekturni biser dinastije Chola. Gigantski osemdeset tonski kos granita, iz katerega je tempelj izklesan, so premikali podobno kot Egipčani skale za piramide. Brihadišvar je tudi del svetovne kulturne dediščine. Večerja, nočitev.

7. dan: TANJORE - TRICHY - MADURAI
Zajtrk. Vožnja do bližnjega mesta Trichy. Ogledali si bomo mogočno trdnjavo Rock Fort in se povzeli na njen vrh. Od tu se nam bo odprl lep pogled na mesto pod nami. Posebna zanimivost je otoček na sveti reki Kaveri, kjer se nahaja eden največjih in najzanimivejših kompleksov v Indiji. Dan zaključimo v Maduraju. Večerja, nočitev.

8. dan: MADURAI - BANGALORE
Zajtrk. Maduraj je eno najstarejših južno indijskih mest, kamor se zlivajo milijoni turistov, beračev, poslovnežev in romarjev, tu so trgovine, svetišča… Šri Menakši je izreden primer dravidske arhitekture in tudi kraj, kjer nas bodo prevzele množice vernikov. Prav tako je slikovit sprehod po zeliščni tržnici, med prodajalci cvetja…. Prevoz na letališče in večerni polet v Bangalore. Prevoz v hotel, namestitev, večerja, nočitev.

9. dan: BANGALORE - PUTTAPARTHY
Zajtrk. Sledi 4 urna vožnja do Puttaparthy-a. Po prihodu prijava v hotel. Popoldanski ogled Ashrama Sai Babe. Večerja, nočitev.

10. dan: PUTTAPARTHY
Zajtrk, večerja, nočitev. Prosto za individualne aktivnosti v Ashramu.

11. dan: PUTTAPARTHY
Zajtrk, večerja, nočitev. Prosto za individualne aktivnosti v Ashramu.

12. dan: PUTTAPARTHY - BANGALORE - GOA
Zajtrk. Zgoden jutranji odhod iz hotela. Vožnja do letališče v Bangaloreju. Polet proti Goi. Po pristanku prevoz do hotela, večerja, namestitev.

13. dan: GOA
Zajtrk. Goa je najmanjša indijska zvezna država po velikosti in četrta najmanjša po številu prebivalcev Nahaja se na zahodni obali Indije. Goa je bila portugalska kolonija več kot 450 let, od zgodnjega 16. stoletja do leta 1961. Katoliška vera ostaja vera večine. Pred 40 leti so iskalci z zahoda odkrili njene prečudovite plaže in tako je Goa postala izredno iskana počitniška destinacija. Dopoldanski ogled mesta Panaji, ki je glavno mesto države Goa, mesto z izrazito mediteranskim šarmom in arhitekturo. Le 9 km od glavnega mesta leži stara prestolnica – Old Goa, mesto katedral in cerkva, kjer bomo po ogledih imeli tudi malce prosto. Povratek v hotel. Prosto popoldne. Večerja, nočitev.

14. dan: GOA - BOMBAJ
Zajtrk. Prosto za uživanje na prečudovitih plažah ali individualno raziskovanja. Pozno popoldanski prevoz na letališče in polet v Bombaj.

15. dan: BOMBAJ - LJUBLJANA
Prijava na polet. Polet do Ljubljane preko enega izmed letališč. Pristanek na letališču v Ljubljani.


MOŽNA DOPLAČILA:
  • Enoposteljna soba = 550 €


RANA URA, ZLATA URA!b>
Pri rezervaciji do 10/12-2015 4 % popust
Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 2 % popust

Cena potovanje je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo organizirali v primeru 10 prijavljenih potnikov

Napitnine niso vključene v ceno, vodniku na poti 70 EUR po osebi.

Pomembno:
V kolikor se potniki odločijo v Puttaparthy-u bivati v Ashramu se cena potovanja po osebi nameščeni v dvoposteljni sobi zniža za 45 EUR.

CEPLJENJE
Indija cepljenj ne zahteva, za določene predele se priporoča cepljenje proti koleri. Več na www.zdravinapot.si

VIZUM: je potreben
V kolikor je pri programu potovanja predviden odhod iz Ljubljane, si pridržujemo pravico do alternativnega odhoda iz okoliških letališč. V tem primeru je iz Ljubljane urejen brezplačni povratni transfer.
Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene . Variabilnost cene je opredeljena tudi s tečajem menjalnih valut.

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):