Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Antalija JUSTINIANO 5*29.10. GRZ  7xAI474 €
Malta Plevna 3*26.12. LJU  7xNZ489 €
Tenerife - jugPez Azul 3*26.12. LJU  6xN859 €
Hurghada Sunrise Gar 5*19.11. LJU  7xAI569 €
Kapverdski otoki CRIOULA CLU 4*17.12. BGY  7xAI829 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*03.12. VIE  7xAI429 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1081 €
Heraklion (Kreta) LYTTOS BEAC 4*04.11. VIE  7xAI649 €
Gran Canaria Astoria 3*08.12. VIE  6xPOL426 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*06.11. VIE  9xAI863 €
Antalija JUSTINIANO 5*07.12. VIE  7xAI225 €
Hurghada Grand Resor 5*10.12. VIE  7xAI369 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Po poteh naše in vaše mladosti


Po poteh naše in vaše mladosti

  • Minimalno 45 potnikov
    • odhod: 27.10.2016 | dni: 6 | cena: 399 EUR
  • Min. 45 potnikov - Maribor
    • odhod: 27.10.2016 | dni: 6 | cena: 399 EUR• v šestih dneh obisk najlepših mest nekdanje skupne države
• ugodno
• uspešnica leta 2014

1. DAN SLOVENIJA - HRAVŠKA nočna vožnja

Odhod iz Slovenije v večernih urah.

2. DAN DUBROVNIK - KOTOR večerja, nočitev
V dopoldanskih urah prihod v »kamniti biser Sredozemlja «, ki je pod zaščito UNESCA. Ogled veličastnega mestnega jedra, nekoč svobodne Dubrovniške republike, ki je svojo neodvisnost uspela ohraniti skozi več burnih stoletij. Sprehod po mestnem jedru in ogled: Stradun, cerkev sv. Vlaha, palača Sponza, frančiškanski samostan, knežji dvor... Po ogledu vožnja proti črnogorskemu primorju inzalivu Boke Kotorske, ki je eden najlepših zalivov na svetu in najjužnejši fjord Evrope. Postanek v Kotorju in ogled mesta pod zaščito Unesca. Kotor obdaja 4, 5 km dolgo obzidje, ki varuje eno najbolj ohranjenih srednjeveških mest, z razgibanimi trgi, cerkvami, razkošnimi palačami in izjemno katedralo sv. Tripuna. Po ogledu nastanitev na poti proti Albaniji.

3. DAN KRUJE - TIRANA zajtrk, večerja, nočitev
Jutranji odhod proti Albaniji. Na poti proti Tirani se boste zaustavili v mestu Kruje, ki je poznano kot rojstno mesto albanskega heroja Skenderbega in simbol upora proti Turkom. Ogledali si boste trdnjavo v kateri se nahaja muzej slovitega Skenderbega. Mesto se ponaša tudi s starim bazarjem, ki je prava paša za oči. V popoldanskih urah ogled glavnega mesta Tirana. Na eni strani moderne zgradbe in trgovski centri, na drugi strani pa v pisane barve in z različnimi motivi poslikane stare stavbe, ki so jim tako skrili toga in siva pročelja. Deloma peš, deloma z avtobusom ogled najpomembnejših znamenitosti: Skender begov trg, mošeja Ethem Bega, Urni stolp, Zgradba centralnega komiteja, Skenderbegov spomenik, Narodni muzej, bivši mavzolej Enverja Hoxhe - danes Kulturni center. Nastanitev v Tirani ali Draču.

4. DAN OHRID zajtrk, večerja, nočitev
Dopoldan vožnja do Ohrida. Po prihodu ogled najpomembnejših znamenitosti Ohrida - »mesta muzej«, kot ga upravičeno imenujejo. Skupaj z lokalnim vodnikom sprehod skozi stari del mesta: ogled bazilike sv. Sofije, ki velja za najvažnejši makedonski spomenik iz srednjega veka, Samoilova trdnjava, cerkev sv. Klimenta... Nastanitev v mestu ali okolici.

5. DAN SKOPJE - NIŠ zajtrk, večerja, nočitev
V jutranjih urah odhod proti prestolnici Makedonije. Avtobusni in peš ogled glavnih znamenitosti mesta: stara čaršija, cerkev Sv. Spasa, kip Matere Terezije... Po ogledih nekaj predaha in vožnja do središča južne Morave - mesta Niš, kjer si boste ogledali centralni mestni trg, staro trdnjavo... Nastanitev v mestu ali okolici.

6. DAN BEOGRAD - SLOVENIJA zajtrk
V dopoldanskih urah odhod proti Beogradu in avtobusni ogled znamenitosti: Kalemegdan, od koder je čudovit pogled na del mesta in izliv reke Save v Donavo;Trg republike z zveznim parlamentom, Mestna hiša, Terazije, Narodno gledališče, Narodni muzej, pravoslavna cerkev Sv. Save, nato pa še del Novega Beograda s Sava centrom, Dedinje, kjer se nahajajo razkošne vile. Krajši predah in nato vožnja proti Sloveniji. Prihod v poznih nočnih urah.

CENA: 
399 € min. 45 potnikov
439 € min.30 potnikovCENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz po programu, cestne pristojbine in parkirnine, 4 polpenzione v hotelih najmanj 3*, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacijo potovanja.DOPLAČILA PO ŽELJI OB PRIJAVI: enoposteljna soba 18€/noč.

DOPLAČILA PO ŽELJI NA POTI: vstopnine: Skenderbeg muzej, Samostan Sv. Naum 4 €, bazilika Sv. Sofije 3 €, cerkev Sv. Klimenta 3 €, cerkev Sv. Spasa in morebitne ostale vstopnine, ki niso vključene v ceno aranžmaja 2-12 € za muzej ali znamenitost, Cene vstopnin so informativne.

POPUSTI: za otroke do 12. leta na dodatnem ležišču skupaj z dvema odraslima so enotni in znašajo 15% od osnovne cene aranžmaja.
Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):