Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Tenerife - jugTeide Mar 3*26.12. LJU  6xN998 €
Malta Mellieha Ba 4*15.12. TSF  7xPOL498 €
Hurghada SUNRISE ROY 5*10.12. LJU  7xAI549 €
Celinska Tunizija EL-MOURADI 4*27.12. LJU  7xAI499 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*16.12. VIE  7xAI369 €
Varadero Hotetur Pal 4*08.12. MUC  7xAI804 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1227 €
Heraklion (Kreta) Aquila Atla 5*11.01. VIE  6xPOL607 €
Mallorca Hotel Felip 4*05.01. VIE  5xPOL300 €
Gran Canaria Beverly Par 3*17.12. VIE  6xPOL389 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*05.12. GRZ  7xAI1126 €
Mauritius Blue Lagoon 3*29.01. MUC  7xPOL1124 €
Hurghada Grand Resor 5*16.12. VIE  7xAI329 €
Mombasa-Kenija Amani Tiwi 4*16.01. VIE  9xPP868 €
Antalija PRIMASOL SA 5*13.12. VIE  7xAI233 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

NOVOLETNA INDIJA KRATKO IN JEDRNATO - 12 dni

Zagotovljeni termini:
27.12.2016

NOVOLETNA INDIJA KRATKO IN JEDRNATO - 12 dni

  • odhod: 27.12.2016 | dni: 12 | cena: 1.299,00 EUR
V Indijo po kulturno in duhovno hrano, zraven pa še rajske počitnice! Vse na enem potovanju. Kaj je lepšega kot potovanje, ki prinese notranje prebujenje in popolno relaksacijo na rajskih plažah letovišča Goa.

PROGRAM:

1. dan: LJUBLJANA - DELHI
Zbirno mesto potnikov na letališču JP Ljubljana in prijava na let. Polet letala preko enega izmed letališč proti Delhiju. Obrok na letalu.

2. dan: DELHI
Pristanek v Delhiju. Po opravljenih vstopnih formalnostih sledi ogled starega Delhija:.Ray Ghat in Shantivana(kraja kjer sta bila kremirana Mahatma Ghandi in Jawaharlal Nehru, Jama Masjid - najlepša mošeja v starem Delhiju, ki je obenem največja v Indiji, nato vožnja ob Rdeči trdnjavi z 18 kilometrov dolgim obzidjem, ki na nekaterih predelih dosega višino 33 metrov in je bila zgrajena med letoma 1638 in 1648, Chadno Coek (nakupovalni raj Delhija)..... Namestitev, večerja, nočitev.

3. dan: DELHI - PUŠKAR
Po zajtrku vožnja z vlakom do Ajmerja, muslimanskega svetega mesta za katerega pravijo, da če romaš v Ajmer, ti v Meko ni treba. Mesto, ki je igralo pomembno vlogo v zgodovini velike muslimanske dinastije Mogulov pritegne z drugačnostjo. Ogled barvitega mavzoleja sufija Dergana. Nadaljevanje vožnje v eno najlepših mest Indije – Puškarju, ki naj bi zraslo na kraju, kamor je hindujskemu bogu Brahmi na tla padel lotusov cvet. Puškar velja za enega petih najsvetejših Hindujskih mest Indije, kjer se nahaja tudi eden izjemno redkih templjev posvečenih Brahmi. Po ogledu mesta in številnih templjev sledi vožnja ob samem jezeru, kjer letno prirejajo svete obrede kopanja. Za zaključek še postanek na pristnem bazarju. Namestitev, večerja, nočitev.

4. dan: PUŠKAR-JAIPUR
Po zajtrku se bomo odpeljali v Jaipur, glavno mesto države Rajastan. V panoramskem ogledu mesta bomo videli: mestno palačo – bivša kraljeva palača, ki se dviga kvišku v samem središču mesta in v katere delu še živijo potomci bivše vladarske družine in v kateri se nahaja tudi muzej z bogato zbirko tkanin, preprog… Sestavni del palače je tudi astronomski observatorij Jantar Mantar - največji in najlepši od petih, ki jih je postavil maharadža Jai Singh II. Na poti po mestu bomo videli tudi eno najsijajnejših palač v mestu - Hawa Mahal (Palača vetrov), kjer je na petnadstropni fasadi nameščenih 953 malih oken. Večerja v lokalni restavraciji s kulturno predstavo. Nočitev.

5. dan: JAIPUR-AGRA
Po zajtrku izlet v 11 km oddaljeno mesto Amber - staro prestolnico države Jaipur. Tu bomo obiskali trdnjavo / palačo Amber Fort, ki kraljuje na hribu nad mestom. To je čudovita palača in izjemen primer rajputske arhitekture. Po ogledih spust v dolino na slonjih hrbtih. Nadaljujemo vožnjo proti Agri in se na poti ustavimo v odlično ohranjenem zapuščenem mestu - Fatehpur Sikri - glavnem mestu Mogulskega imperija v času 1570-1585. Po relativno kratkem obstoju so se morali prebivalci preseliti v novo prestolnico Sikri, zaradi nezadostne oskrbe mesta s pitno vodo. Videli bomo čudovito palačo Panch Mahal, zgrajeno kot bivališče ženskega dela dvora, mošejo Jami Nasjid (ki naj bi bila kopija mošeje v Meki) ter grobnico svetnika Salim Christija. Prihod v Agro, namestitev, večerja, nočitev.

6. dan: AGRA-DELHI
Zajtrk. Obisk grobnice Taj Mahal - izjemnega spomenika večni ljubezni mogulskega šaha Jahana, svoji preminuli ženi Mumtaz Mahal. Sledi obisk Agra Fort-a, mogočne trdnjave, ki za obzidjem varuje pravo mesto palač, med njimi tudi: Anguri Bagh, Golden Pavilions, Khas Mahal, Diwan-I-Khas, Diwan-I-Am (dvorane za zasebne in javne sprejeme) - vse odlične primere mogulske arhitekture. Obisk mavzoleja Itmad-du-Daulah, katerega arhitekturna zasnova je predhodnica mavzoleja Taj. Kosilo. Vožnja v Delhi, namestitev, nočitev.

7. dan: DELHI-LJUBLJANA ali DELHI-GOA
Zgoden jutranji prevoz na letališče. Prijava na let proti Ljubljani preko enega izmed letališč. Podaljšek Goa Zajtrk. Prevoz na letališče. Polet v Goa. Po pristanku prevoz do hotela, namestitev, večerja, nočitev.

8. dan: GOA
Zajtrk, večerja. Prosto.

9. dan: GOA
Zajtrk, večerja. Prosto.

10. dan: GOA
Zajtrk, večerja. Prosto.

11. dan: GOA-BOMBAY
Zajtrk. Prevoz na letališče in polet v Bombay. Mumbai imenovan po boginji Mumba Devi je največje indijsko mesto ob obali Arabskega morja. Mnogi ga poznajo kot Bollywood - eden izmed največjih centrov filmske produkcije na svetu, ki po številu posnetih filmov krepko presega Hollywood. Na panoramski vožnji bomo videli »Vrata Indije« mogočni slavolok zgrajen leta 1911 v čast angleškemu kraljevskemu paru, park Flora fountain ter na koncu še postanek pri Dhobi Ghat. Večerja. Namestitev, nočitev.

12. dan: BOMBAY-LJUBLJANA
Prijava na polet proti Ljubljani preko enega izmed letališč.


CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz Ljubljana-Delhi-Ljubljana v ekonomskem razredu, letališke pristojbnine, prevoze s klimatiziranimi vozili, namestitve z zajtrkom v hotelih 3- 4*, obroke kot je navedeno po dnevnih, zunanje oglede po programu, vožnjo z rikšami, ježo slonov/jeepi v Amberju, nezgodno zavarovanje, dodatno zavarovanje z asistenco, organizacija in vodenje potovanja s slovensko govorečim vodnikom. *Pri podaljšku Goa vključen polet Delhi-Goa, Goa-Bombay, Bombay-Ljubljana ter 3 x polpenzion v hotelu izbrane kategorizacije, vsi prevozi, voden ogled mesta Bombay z angleško govorečim vodnikom

MOŽNA DOPLAČILA:
  • Enoposteljna soba = 249€

  • Vizum in urejanje = 65€
  • Vstopnine (vodniku na poti = cca 65€
  • Podaljšek Goa/hotel 4* = 880€
  • Podaljšek Goa/hotel 5* = 1030€
OPOMBA:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje bomo organizirali v primeru 10 prijavljenih oseb.
V primeru min 10 prijavljenih potnikov je cena 1349€.

Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti za lokalne vodnike in voznike 35 € po osebi.

CEPLJENJE:
Indija cepljenj ne zahteva. Več na www.zdravinapot.si

VIZUM:
Je potreben. V kolikor je pri programu potovanja predviden odhod iz Ljubljane, si pridržujemo pravico do alternativnega odhoda iz okoliških letališč. V tem primeru je iz Ljubljane urejen brezplačni povratni transfer.
Ob prijavi se potniku zaračuna najnižja cena potovanja, končni obračun pa je narejen 14 dni pred potovanjem, ko je znano končno število potnikov v skupini.

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):