Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Tenerife - jugTeide Mar 3*26.12. LJU  6xN998 €
Malta Mellieha Ba 4*15.12. TSF  7xPOL498 €
Hurghada SUNRISE ROY 5*10.12. LJU  7xAI549 €
Celinska Tunizija EL-MOURADI 4*27.12. LJU  7xAI499 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*16.12. VIE  7xAI369 €
Varadero Hotetur Pal 4*08.12. MUC  7xAI804 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1227 €
Heraklion (Kreta) Aquila Atla 5*11.01. VIE  6xPOL607 €
Mallorca Hotel Felip 4*05.01. VIE  5xPOL300 €
Gran Canaria Beverly Par 3*17.12. VIE  6xPOL389 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*05.12. GRZ  7xAI1126 €
Mauritius Blue Lagoon 3*29.01. MUC  7xPOL1124 €
Hurghada Grand Resor 5*16.12. VIE  7xAI329 €
Mombasa-Kenija Amani Tiwi 4*16.01. VIE  9xPP868 €
Antalija PRIMASOL SA 5*13.12. VIE  7xAI233 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Novo leto na Malti


Novo leto na Malti

  • Min.45 potnikov, po programu
    • odhod: 26.12.2016 | dni: 8 | cena: 549 EUR-prijetno mediteransko podnebje
-izbira hotela 3* ali 4*
-direktni polet iz Ljubljane
-počitnice ali izleti po otoku, po želji

1. DAN LJUBLJANA - MALTA nočitev

Zbor potnikov na letališču Ljubljana in polet na otok Malta v Sredozemskem morju, kjer se križajo poti proti Jadranskemu in Tirenskemu morju, pa v severno Afriko in naprej proti Španiji ali Grčiji. Zaradi lege je bila Malta vedno zanimiva za pomorščake, vojake, križarje... Po pristanku bo organiziran prevoz do hotela in nočitev.

2. DAN LA VALLETTA zajtrk, nočitev

Po zajtrku bo organiziran ogled glavnega mesta Vallette, v spremstvu lokalnega in slovenskega vodnika se bomo sprehodili skozi slikovite ulice. Obiskali bomo bogato baročno okrašeno katedralo sv. Janeza, ki se ponaša s sliko Caravaggia, vrtove Baracca na vrhu obzidja, s katerim je obdano mesto in s katerega se ponuja lep razgled na Veliko pristanišče...Popoldne bomo imeli čas za samostojna raziskovanja, kosilo ali nakupe. Pozno popoldne povratek v hotel in nočitev.

3. DAN MALTA (MOSTA, MDINA, RABAT, VAS TA'QALI) zajtrk, nočitev

Ves dan bo namenjen samostojnim dejavnostim in raziskovanju . Po želji ob doplačilu predlagamo celodnevni izlet po otoku, oglede bomo začeli v mestu Mosta, kjer si bomo ogledali veličastno katedralo, ki se ponaša s tretjo največjo kupolo na svetu. Nato bomo nadaljevali v Mdino, staro prestolnico Malte, imenovano tudi mesto tišine. Po mestu se bomo sprehodili v spremstvu lokalnega in slovenskega vodnika, ki nam bosta predstavila zanimive zgodbe iz preteklosti in nas peljala skozi skrivnostne prehode malih ulic vse do utrdbe, s katere se nam bo odprl lep pogled na celoten otok. V bližnjem rabatu pa bomo obiskali podzemne katakombe sv. Pavla. Prosto bo za kosilo, nato pa bomo nadaljevali vožnjo do klifov Dingli, od koder je lep razgled na odprto morje, tu pa se nahaja tudi najvišji vrh Malte, ki seže do višine 253 m. Zadnji ogled na poti bo botanični vrt San Anton, v sklopu katere se nahaja tudi predsedniška palača.

4. DAN MALTA (GOZO) zajtrk, nočitev

Ves dan bo namenjen samostojnim dejavnostim in raziskovanju. Po želji ob doplačilu predlagamo celodnevni izlet na otok Gozo, ki je eden izmed dveh naseljenih otokov v malteškem arhipelagu. Po zajtrku se bomo zapeljali do trajekta, s katerim se bomo zapeljali na Gozo. Otok slovi po slikoviti pokrajini in nenavadno velikem številu cerkva. Po pristanku si bomo z avtobusom ogledali največje znamenitosti, glavno mesto Victoria in trdnjava, zaliv Xlendi, malo vasico z mogočnimi klifi in kristalno čisto vodo, viseče okno v Dweriji, ...prosto za kosilo. V popoldanskem času bomo obiskali še tempelj Ggantija, ki velja za eno najstarejših zgradb na svetu. Otok Gozo je znan po lokalnih izdelkih iz volne in čipke, medu in sirih, bomo obiskali še tipične stojnice, kjer bomo te izdelke lahko tudi kupili. Povratek s trajektom, vožnja do hotela.

5. DAN MALTA (TREKKING) zajtrk, nočitev
Ves dan bo namenjen samostojnim dejavnostim in raziskovanju . Po želji ob doplačilu predlagamo pohodniški

izlet po Malti. 12 - kilometrsko pohodniško pot bomo začeli pri mestu Dingli na južni del obale z visokimi klifi in številnimi malimi rodovitnimi polji, ki se spuščajo proti morju. Ta del velja za najbolj rodoviten predel otoka. Pot nas bo vodila skozi mirno podeželje Malte in ves čas nas bo spremljala divja malteška vegetacija. Povratek v hotel in prosto popoldne.

6. DAN MALTA (KRIŽARJENJE) zajtrk, nočitev

Po poznem zajtrku bo čas namenjen počitku in sprehodom, po želji ob doplačilu predlagamo vožnjo z ladjo po Velikem pristanišču , ki traja približno dve uri. V starem letališču se bomo vkrcali na ladjo in se odpravili na plovbo po naravnih pristaniščih Slieme in Valette. Pluli bomo med trdnjavo in dokih Valette, labirintih zaliva in po pristanišču , od koder je lep razgled na glavno mesto Malte. Nato se bomo vrnili v hotel, kjer se bodo začele priprave na najdaljšo noč v letu. Silvestrovanje na Malti poteka na ulicah mesta Valletta ob živi glasbi na ulicah in trgih. Ob doplačilu se lahko udeležite silvestrske večerje v hotelu (za goste, ki bodo vplačali polpenzion, je doplačilo za silvestrsko večerjo obvezno).

7. DAN MALTA (MARSAXLOKK IN TRI MESTA) zajtrk, nočitev

Ves dan bo namenjen samostojnim dejavnostim in raziskovanju . Po želji ob doplačilu predlagamo poldnevni izlet v Marsaxlokk in Tri mesta. Začeli bomo z ogledom Modre jame, če bodo vremenske razmere dopuščale se bomo s čolnom zapeljali do jame (za vožnjo s čolnom je doplačilo na licu mesta). Nadaljevali bomo proti zalivu Marsaxlokk, poznanem ribiškem naselju, kjer bomo videli številne pisane ribiške čolne in se sprehodili ob morju. Prosto bo za slastno ribje kosilo. Sledila bo še pokušina tipičnih malteških vin v bližnji kleti. Po ležernem dopoldnevu bomo popoldne obiskali še tri stara utrjena mesta: Senglea, Cospicua in Vittoriosa, ki so vsaka zase kot miniaturna Valetta. Stare kamnite hiše, obzidja in ulice s hišami, ki jih krasijo trkala z morskimi motivi nas bodo očarala. Povratek v hotel.

8. DAN MALTA - LJUBLJANA zajtrk
Zadnji dan bo prost za zadnje nakupe in raziskovanja. Sledil bo avtobusni prevoz na letališče in polet v Ljubljano.


CENA: 549 € (min. 45 potnikov)

ODHOD 2016:
26.12.

DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 25 prijavljenih) 30 €.CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz bližnje letališče- Malta-bližnje letališče, letališke in varnostne pristojbine, sedem nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, prevoz letališče-hotel-letališče na Malti, izlet v Valletto, spremstvo slovenskega vodnika, stroške organizacije potovanja.POPUSTI: otroci 2-12 let v sobi z dvema odraslima osebama 10 %.

MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI: enoposteljna soba v hotelu 3* 118 €, paket sedmih večerij v hotelu 3* 80 €, silvestrska večerja v hotelu 3* 50 €, paket fakultativnih izletov 167 € , izlet na otok Gozo 57 €, izlet v Mosto, Mdino, Rabat 48 €, pohodniški izlet 16 €, vožnja z ladjico 22 €, izlet v Marsaxlokk in tri mesta 24 €

MOŽNA DOPLAČILA NA POTI: izlet z ladjico 22 €. Možnost tudi nastanitve v hotelih 4* ali 5*

 
Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):