Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Tenerife - jugTeide Mar 3*26.12. LJU  6xN998 €
Kapverdski otoki CRIOULA CLU 4*07.01. BGY  7xAI919 €
Malta Mellieha Ba 4*15.12. TSF  7xPOL498 €
Hurghada Sunrise Gar 5*17.12. LJU  7xAI398 €
Celinska Tunizija EL-MOURADI 4*27.12. LJU  7xAI499 €
Mallorca Hotel Felip 4*05.01. VIE  5xPOL300 €
Heraklion (Kreta) Aquila Atla 5*22.01. VIE  6xPOL548 €
Varadero Sol Sirenas 3+*13.12. MUC  9xAI761 €
Mauritius Blue Lagoon 3*10.01. MUC  7xPOL1189 €
Gran Canaria Koala Garde 3*13.12. VIE  7xPOL414 €
Hurghada Grand Resor 5*15.12. GRZ  7xAI299 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Moskva in St. Peterburg


Moskva in St. Peterburg

 • min. 35 potnikov
  • odhod: 21.02.2017 | dni: 6 | cena: 979 EUR
  • odhod: 28.02.2017 | dni: 6 | cena: 979 EUR
  • odhod: 22.04.2017 | dni: 6 | cena: 979 EUR
  • odhod: 27.04.2017 | dni: 6 | cena: 979 EUR
  • odhod: 23.05.2017 | dni: 6 | cena: 979 EUR
  • odhod: 24.06.2017 | dni: 6 | cena: 979 EUR
  • odhod: 18.07.2017 | dni: 6 | cena: 979 EUR
  • odhod: 01.08.2017 | dni: 6 | cena: 979 EUR
  • odhod: 15.08.2017 | dni: 6 | cena: 979 EUR
• direkten let iz Ljubljane
• ogled moskovskih metro postaj
• potovanje z nočnim vlakom

1. DAN nočitev SLOVENIJA - MOSKVA

V dopoldanskih urah polet z letališča JP Ljubljana. Po popoldanskem pristanku sledi vožnja do hotela in nastanitev. Zvečer se bomo podali na vožnjo z znamenito moskovsko podzemno železnico, ki velja za najbolj razkošno na svetu, in se podali na kratek sprehod po mestu. Povratek v hotel in nočitev.

2. DAN zajtrk, nočitev MOSKVA IN KREMELJ

Po zajtrku sledi celodnevni ogled ruske prestolnice. Popeljali se bomo mimo Bolšoj teatra, stadiona Lužniki, univerze Lomonosov in dalje ob rdečem kremeljskem obzidju, izza katerega nas bodo spremljale zlate kupole najstarejših moskovskih cerkva, vse do Rdečega trga. Sprehod po znamenitem trgu, ki ga obdajajo imenitne stavbe iz preteklih stoletij: pisana cerkev Vasilija Blaženega, najbolj prepoznavna stavba v Moskvi, blagovnica Gum, Leninov mavzolej s pokopališčem slavnih Rusov … Popoldan se bomo ob doplačilu podali za kremeljsko obzidje in po želji obiskali tudi orožarno, ki hrani velikansko zbirko dragih kamnov, videli pa bomo tudi prestol zloglasnega carja Ivana Groznega. Zvečer ob doplačilu predlagamo obisk predstave znamenitega Bolšoj teatra (potrebna predhodna najava, potrditev odvisna od razpoložljivosti, zato svetujemo čim bolj zgodnjo prijavo!).

3. DAN zajtrk, nočitev MOSKVA ali SERGIJEV POSAD
Prost dan za samostojno raziskovanje ruske prestolnice. Ob doplačilu predlagamo izlet v Sergijev posad kjer bomo dobili vpogled v življenje pravoslavnih menihov. Tu stoji eden najpomembnejših ruskih pravoslavnih samostanov, Sergejev samostan, ter cerkev Sv. Trojice s čudovitimi ikonami, privoščili pa si bomo tudi pravo rusko kosilo z borščem. Zvečer prevoz na železniško postajo, od koder se bomo z nočnim vlakom odpravili v St. Peterburg. Nastanitev in nočitev v 4 - posteljnih kupejih.

4. DAN zajtrk, nočitev ST. PETERBURG IN ERMITAŽ
Zajtrk na vlaku, nato pa se bomo podali na ogled tega elegantnega mesta ob reki Neva, ki velja za eno najlepših evropskih mest. Podali se bomo na znamenitn Dvorni trg, nekdanje središče ruskega imperija in si ogledali tudi monumentalni Zimski dvorec, nekoč sedež ruskih carjev. Videli bomo tudi sedež admiralitete, ploščad dekabristov z znamenitim spomenikom Petra Velikega, Poletno palačo s parkom, največjo pravoslavno katedralo v mestu, katedralo Sv. Izaka, Kazansko stolnico, stolnico Smolny in Vasiljev otok, kjer sta danes univerza in umetnostna akademija. Ustavili se bomo tudi pred znamenito križarko Auroro in pri trdnjavi Petropavlovsk. Popoldne ob doplačilu obisk enega izmed najpomembnejših svetovnih muzejev, Ermitaža, ki hrani neprecenljive zbirke umetnin iz vsega sveta. Doživeli bomo tudi utrip najbolj znane ulice Nevski prospekt, na kateri so številne restavracije, trgovine in trgi. Nastanitev v hotelu.

5. DAN zajtrk, nočitev ST. PETERBURG (PETERHOF/CARSKOJE SELO) - MOSKVA
Dan bo namenjen obisku muzejev ali samostojnemu raziskovanju mesta. Ob doplačilu toplo priporočamo celodnevni izlet v Peterhof in Carskoje selo. V Peterhofu se nahaja ena najsijajnejših in najbolje ohranjenih podeželskih palač carske družine Romanovih, obdana z enim največjih in najslikovitejših parkov, zaradi česar mu pravijo tudi ruski Versailles. Nadaljevanje v Carskoje selo, kjer stoji svetovno znana Katarinina palača s sijajnimi stopnišči, dvoranami in saloni, ter z znamenito jantarjevo sobo s stenami, obloženimi z jantarjem. Povratek v St. Peterburg in še nekaj prostega časa. Zvečer po želji mini križarjenje po kanalih St. Peterburga, nato pa prevoz na železniško postajo, od koder se bomo z nočnim vlakom vrnili v Moskvo. Nastanitev in nočitev v 4 - posteljnih kupejih.

6. DAN zajtrk MOSKVA (TRETJAKOVSKA GALERIJA ali MUZEJ BORODINSKE BITKE) - SLOVENIJA

Dopoldne po prihodu sprehod po znani ulici Arbat, znani po mnogih trgovinicah in umetniki, z obilico možnosti za nakup spominkov. Ob doplačilu predlagamo ogled Tretjakovske galerije, ki hrani eno največjih zbirk ruske umetnosti, ali pa muzej Borodinske bitke, ki je posvečen eni najbolj krvavih bitk med Napoleonovim vdorom v Rusijo. Popoldne vožnja na letališče in polet v Slovenijo.


Odhodi 2016:

22.10

27.10.


Odhodi 2017:

21.2.
28.2.
22.4.
27.4.
23.5.
24.6.
18.7.
1.8.
15.8.


CENA:
979 € min. 35 potnikov

DOPLAČILO:
za manjšo skupino (min. 25 potnikov) 50 €.POPUST: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Ljubljana - Moskva - Ljubljana, letališke in varnostne pristojbine, nočno vožnjo s spalnikom Moskva - St. Peterburg - Moskva (štiri posteljni kupeji), tri nočitve z zajtrki v hotelih 3*, avtobusne prevoze po programu, slovensko spremstvo in organizacijo potovanja.

DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 25 potnikov) 50 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 99 €, 2-posteljni kupe na vlaku 100 € na osebo/na smer, urejanje ruskega vizuma (skupaj z vabilnim pismom in posredovanjem) 85 €, večerje 125 €, gledališče Bolšoj 50 - 150 € (odvisno od kategorije sedežev in predstave, prosta mesta so na vprašanje, svetujemo čim prejšnjo rezervacijo!).

MOŽNA DOPLAČILA na poti: ogled Kremlja brez orožarne 30 €, ogled Kremlja z orožarno 45 €, Ermitaž 25 €, izlet v Peterhof/Carskoje selo z vstopninami 85 €, mini križarjenje po kanalih St. Peterburga 20 €, izlet v Sergijev Posad 65 €, Tretjakovska galerija 20 €, muzej Borodinske bitke 15 €.

POMEMBNO: vse dodatne izlete v Rusiji je potrebno najaviti ob rezervaciji aranžmaja, plačilo ob prijavi
ali na poti. V primeru, ko sta možna dva izleta na isti dan, se izvede tisti izlet, kamor se prijavi več
potnikov.

Za Rusijo je obvezno potrebno zdravstveno zavarovanje z dvojnim kritjem (min. 50.000 €).


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):