Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Tenerife - jugTeide Mar 3*26.12. LJU  6xN998 €
Malta Mellieha Ba 4*15.12. TSF  7xPOL498 €
Hurghada SUNRISE ROY 5*10.12. LJU  7xAI549 €
Celinska Tunizija EL-MOURADI 4*27.12. LJU  7xAI499 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*16.12. VIE  7xAI369 €
Varadero Hotetur Pal 4*08.12. MUC  7xAI804 €
Heraklion (Kreta) Aquila Atla 5*11.01. VIE  6xPOL607 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1227 €
Mallorca Hotel Felip 4*05.01. VIE  5xPOL300 €
Gran Canaria Koala Garde 3*13.12. VIE  7xPOL404 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*05.12. GRZ  7xAI1126 €
Mombasa-Kenija Amani Tiwi 4*16.01. VIE  9xPP868 €
Hurghada Grand Resor 5*08.12. GRZ  7xAI329 €
Mauritius Blue Lagoon 3*23.01. MUC  7xPOL1246 €
Antalija PRIMASOL SA 5*13.12. VIE  7xAI233 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Malta - otok sonca - novo leto

Zagotovljeni termini:
29.12.2016

Malta - otok sonca - novo leto

Datumi odhodov in cene:
  • odhod: 26.12.2016 | dni: 8 | cena: 779 EUR

Malta - otok sonca - novo leto

Sprehod skozi prestolnico La Valetta; obisk otoka Gozo; sprehod po slikovitih uličicah Mdine - starodavne prestolnice Malte.Osnovne informacije:
Čas potovanja: 8 dni / 7 noči
Najmanjše št. potnikov: 20


Program:

1. dan, 26. 12.: LJUBLJANA–MALTA−BUGIBBA
Zbirališče potnikov na letališču J. Pučnik uro in pol pred poletom letala na Malto. Predvidoma v popoldanksih urah polet na Malto. Po pristanku vožnja v hotel, nastanitev in prenočevanje.

2. dan, 27. 12.: BUGIBBA-LA VALLETA-BUGIBBA / zajtrk
Po zajtrku sledi ogled prestolnice La Valleta, na katero so domačini zelo ponosni in je znana predvsem po mogočnem obzidju, ki so ga zgradili križarji v 16. st. Mimo mestnih vrat in operne hiše se boste odpravili proti zgornjim Baracca vrtovom, od koder je čudovit razgled na pristanišče. Ogledali si boste katedralo Svetega Janeza in katedralni muzej v katerem hranijo tudi delo Carravaggia, Obglavljenje Svetega Janeza. Sledi sprehod po slikovitih ulicah do palače velikih mojstrov, kjer je danes sedež parlamenta. Ogled boste zaključili z multimedijsko razstavo »Malta Experience«, ki vam bo na zanimiv način približala zgodovino malteškega otočja skozi stoletja. Povratek v hotel.

3. dan, 28. 12. 2106: BUGIBBA / zajtrk
Zajtrk in prenočevanje v hotelu. Prost dan za uživanje.

4. dan, 29. 12. 2016: BUGIBBA−MDINA−RABAT−HAGAR QIM–BUGIBBA / zajtrk
Po zajtrku v hotelu se boste zapeljali do tihega mesta − Mdine, starodavne prestolnice Malte. Sprehodili se boste po slikovitih uličicah mesteca do trdnjave nad mestom, od koder se odpira čudovit razgled. Ustavili se boste tudi v mestu Rabat, kjer so poleg številnih srednjeveških stavb posebej zanimive katakombe sv. Pavla in so le del razvejanega sistema antičnih podzemnih hodnikov. Prav tako so zanimivi mozaiki v rimski vili. Čas za kosilo. Ogled najpomembnejših megalitskih spomenikov na Malti; templja Hagar Qim In Mnajdra, ki sta nastala pred več kot petimi stoletji in vzbujata občudovanje zaradi mogočnosti in kakovosti kamnoseških del. Vrtnitev v hotel in prenočevanje.

5. dan, 30. 12. 2016: BUGIBBA−GOZO−BUGIBBA / zajtrk
Zajtrku v hotelu. S trajektom se boste zapeljali na sosednji oz sestrski otok Malte − otok Gozo. Otok vas bo navdušil s svojimi naravnimi lepotami, gostoljubjem domačinov in tradicionalnimi izdelki kot so čipke in pletenine. Na otoku si boste ogledali votlino, kjer naj bi po legendi nimfa Kalipso kar sedem let zadrževala Odiseja. Ogledali si boste tudi tempelj Ggantija, tri naravne znamenitosti v Dwejru, med katerimi je najbolj impresivno Azurno okno ter romansko katedralo Ta`Pinu, ki je znana po uresničevanju želja. Čas za kosilo. Popoldne si boste ogledali glavno mesto otoka Viktorija z obzidjem, kjer je posebej zanimiva tudi tržnica It−tokk. Zanimiv je sprehod po ozkih uličicah in mogočni citadeli. Vrnitev v hotel in prenočevanje.

6. in 7. dan: 31. 12. 2106 in 1.1. 2017: BUGIBBA / zajtrk
Zajtrk in prenočevanje v hotelu. Prost dan za uživanje. 31. 12. možnost silvestrovanja v hotelu.

8. dan: 2.1.2017: BUGIBBA−MARSAXLOKK−MODRA JAMA–LJUBLJANA / zajtrk
Po zajtrku vožnja na južno stran otoka do najpomembnejše ribiške vasice na otoku Marsaxlokk: čas za ogled slikovite ribje tržnice in ter sprehod po pristanišču, polnem pisanih ribiških ladij. Nadaljevanje vožnje do Modre jame, ki je dobila ime po kristalno čisti modri vodi. Možnost 20–minutne plovbe po jami (doplačilo vodniku na poti). Vožnja po severni strani otoka mimo številnih slikovitih vasic nazaj do hotela. Priprava na najdaljšo noč v letu. Popoldne vožnja na letališče, od koder boste predvidoma v popoldanskih urah poleteli proti Ljubljani.

Opomba

  • pridržujemo si pravico do spremembe časa in kraja odhoda in vrnitve, če nam letalski prevoznik ne potrdi zahtevanega voznega reda. Vsebinsko program ostaja nespremenjen, prilagojen letalskemu prevozu.
  • če ne bo možnosti realizacije letalskega prevoza z načrtovanega letališča, bo let s katerega izmed okoliških letališč. V tem primeru bo potrebno doplačilo oz. doplačilo razlike plačila za prevoz do letališča. Za program Malta – otok sonca veljajo posebni splošni pogoji.

Opozorilo

  • na letu je dovoljen 1 kos ročne prtljage (nahrbtnik/kovček), ki jo nesete v letalo in lahko meri največ: 55 x 40 x 20 cm. Poleg navedene ročne prtljage imate lahko še manjšo torbico ali nahrbtnik v meri največ 35 x 20 x 20 cm. Ob prijavi na potovanje lahko doplačate (pribl. 60 €) 1 kos prtljage največ 15 kg na osebo, ki jo boste oddali. Naknadna prijava te prtljage je lahko dražja. Morda se odločite za doplačilo samo enega kosa oddane prtljage za 2 osebi; dimenzije se ne spremenijo.
  • ob prijavi je potrebno navesti TOČNO IME IN PRIIMEK tako kot sta napisana v potovalnem dokumentu, s katerim boste potovali (veljavna osebna izkaznica ali potni list). Posamezni prevozniki zahtevajo tudi številko, veljavnost in vrsto osebnega dokumenta, s katerim boste potovali ter vaše rojstne podatke. Kakršna koli naknadna sprememba navedenih podatkov, potrebnih za potovanje, ima za posledico dodatne stroške ali celo nakup nove vozovnice. Hrana in pijača na letalu nista všteta v ceno, sedežni red na letalu praviloma ni vnaprej določen.


Cena vključuje:

letalski in avtobusni prevoz po programu
strošek letaliških in
varnostnih pristojbin v znesku 80 EUR
7 nočitve z zajtrki v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah

ogledi po program z vključenimi vstopninami
organizacija in vodenje potovanja
DDV-|-letalo

Možna doplačila ob prijavi:
  • 7 x večerja, 99 EUR/na osebo
  • enoposteljna soba, 109 EUR/na osebo
  • silvestrska večerja v hotelu, 79 EUR/na osebo

Možna doplačila na mestu:(vodniku na poti)
  • morebitne dodatne vstopninePrijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):