Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Antalija JUSTINIANO 5*29.10. GRZ  7xAI474 €
Malta Plevna 3*26.12. LJU  7xNZ489 €
Tenerife - jugPez Azul 3*26.12. LJU  6xN859 €
Hurghada Sunrise Gar 5*19.11. LJU  7xAI569 €
Kapverdski otoki CRIOULA CLU 4*17.12. BGY  7xAI829 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*03.12. VIE  7xAI429 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1081 €
Heraklion (Kreta) LYTTOS BEAC 4*04.11. VIE  7xAI531 €
Gran Canaria Astoria 3*08.12. VIE  6xPOL426 €
Cancun (Mehika) Oasis Palm 4*30.11. MUC  7xAI1020 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*13.11. VIE  9xAI853 €
Mauritius Blue Lagoon 3*06.12. MUC  7xPOL1115 €
Rodos Olympic Pal 5*17.11. VIE  6xPOL589 €
Antalija JUSTINIANO 5*07.12. VIE  7xAI225 €
Hurghada Grand Resor 5*10.12. VIE  7xAI369 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Madrid in Kastilja

Zagotovljeni termini:
30.10.2016

Madrid in Kastilja

Datumi odhodov in cene:
  • odhod: 30.10.2016 | dni: 4 | cena: 499 EUR
  • odhod: 24.3.2017 | dni: 4 | cena: 539 EUR

Madrid in Kastilja

Obiščite najbolj čutno evropsko prestolnico in se prepustite naključju, saj je ravno ta najboljši vodnik za odkrivanje mesta. Madrid je mesto, kjer življenje nikoli ne miruje.Osnovne informacije:

Čas potovanja: 4 dni / 3 noči
Najmanjše št. potnikov: 20

 Obiščite najbolj čutno evropsko prestolnico in se prepustite naključju, saj je ravno ta najboljši vodnik za odkrivanje mesta. Madrid je mesto, kjer življenje nikoli ne miruje.

Program:

1. dan: (LJUBLJANA)–BENETKE–MADRID
V MESTU Z IZJEMNO MODRINO NEBA
Zbirališče potnikov na letališču Marco Polo v dopoldanskih urah ali na Miklošičevi ulici v Ljubljani v jutranjih urah; vožnja na beneško letališče (doplačilo).
Odhod letala predvidoma v dopoldanskih urah v Madrid. Po pristanku v Madridu, ki slovi kot najvišje ležeča evropska prestolnica na peščenih gričih Sierra de Guadarrama, boste spoznali danes kozmopolitansko in moderno mesto. Ogled mesta, ki ga je šele leta 1561 za prestolnico razglasil kralj Filip II. Z avtobusom si boste ogledali Passeo de la Castellana, najdaljšo ulico v mestu s številnimi visokimi stolpnicami, muzeji in stadionom nogometnega kluba Real – Bernabéu, najbolj znan madridski prizor trg Cibeles z vodnjakom Kibele, mestna vrata Alcalá, areno za bikoborbe Las Ventas, Plaza España− trg s kipom Don Kihota in Sanča Panse, glavno poslovno ulico Gran Via, mestni park Retire … Nastanitev in prenočevanje v hotelu.

2. dan: MADRID–(SEGOVIA–EL ESCORIAL)–MADRID / zajtrk (200 km)
SLIKOVITA SEGOVIA IN VELIČASTNI HODNIKI ESCORIALA
Po zajtrku prost dan v Madridu, lahko pa se odločite za izlet v Kastiljo (doplačilo). Pot vas bo peljala v pokrajino Castilla y León, kjer boste obiskali simpatično kastiljsko mestece Segovio, znano predvsem po najbolje ohranjenem rimskem akvaduktu v Španiji, ki je vpet v staro mestno središče. Segovia se ponaša tudi s čudovitim Alcázarjem, ugnezdenim na robu pečine na koncu mesta. Po ogledu vožnja v El Escorial, kjer si boste ogledali največji arhitekturni in umetniški dosežek španske arhitekture 16. st. Ogled prostranih soban, ki jih je dal zgraditi španski kralj Filip II. Stavba s 16 dvorišči, 2673 okni, 1200 vrati in 86 stopnišči predstavlja največjo stavbo v Španiji; med največjimi znamenitostmi pa so samostan, knjižnica in mavzolej, kjer so pokopani španski kralji od Karla V. naprej. Popoldne vožnja v Madrid in prenočevanje v hotelu.

3. dan: MADRID–(TOLEDO)–MADRID / zajtrk (180 km)
SLIKOVITE ULICE NEPOZABNEGA TOLEDA
Zajtrk v hotelu in prosto za samostojno raziskovanje mesta, ogled katerega izmed številnih muzejev ali ogled bolšjega trga Rastro, ki ga vsako nedeljo dopoldan pripravijo v mestu. Za doplačilo priporočamo izlet v Toledo. Ogled glavnega mesta pokrajine Castilla–La Mancha, znanega po slovitem toleškem jeklu. V mestu, ki je pod zaščito UNESCA, se boste po srednjeveških uličicah sprehodili do ene najlepših gotskih stolnic v Španiji in nadaljevali do cerkvice Santo Tomé, za katero je v Toledu živeči manieristični slikar El Greco narisal svoje mojstrsko delo »Pogreb grofa iz Orgaza«. Popoldne vrnitev v Madrid in nekaj prostega časa. Zvečer priporočamo obisk tradicionalnega plesa flamenka (doplačilo). Prenočevanje v hotelu.

4. dan: MADRID–BENETKE–(LJUBLJANA) / zajtrk
SPREHOD SKOZI VELIČASTNI DOM ŠPANSKIH KRALJEV
Po zajtrku sprehod skozi Kraljevo palačo, veličasten dom burbonske dinastije, zgrajen v neoklasicističnem slogu z 2800 sobami. Današnji kraj in kraljica živita v palači Zarzuela zunaj Madrida, to palačo pa uporabljata za protokolarne namene. Nadaljevanje sprehoda mimo madridske operne hiše (Teatro Real), trga Mayor, največjega in najlepšega renesančnega trga s številnimi kavarnami, bari tapas in restavracijami, ki vabijo mimoidoče. Prav na trgu se obiskovalec zaveda, da je v prestolnici Španije. Krajši postanek in nadaljevanje sprehoda do »srca Madrida«, kot pravijo trgu Puerta del Sol s sedežem madridske regionalne vlade ter kipom medvedke z jagodičnico – simbolom mesta. Prosto popoldne. Toplo priporočamo ogled muzeja Prado, ki predstavlja eno največjih znamenitosti španske prestolnice. V neoklasicistični stavbi Juana de Villanueve iz leta 1785 je zbirka brez primere na svetu. Od 7000 slik, ki jih hranijo v Pradu, jih je razstavljenih okrog 1500. Med njimi je največ Goyevih, Rubensovih, Velazquezovih, Brueglovih, Tizianovih, El Grecovih in Zurbaranovih del. Popoldne vožnja na letališče, predviden odhod letala v Benetke v popoldanskih urah. Avtobusni prevoz v Ljubljano (doplačilo).

OPOMBA

Pridržujemo si pravico do spremembe časa odhoda in vrnitve, če nam letalski prevoznik ne potrdi zahtevanega voznega reda. Vsebinsko program ostaja nespremenjen, prilagojen letalskemu prevozu.Če ne bo možnosti realizacije letalskega prevoza z načrtovanega letališča, bo let s katerega izmed okoliških letališč. V tem primeru bo potrebno doplačilo oz. doplačilo razlike plačila za prevoz do letališča.

Pomembno

  • vse cene vsebujejo letališke in varnostne pristojbine ter dodatek za gorivo v znesku, ki je bil poznan ob pripravi programa. Končni znesek le teh se lahko spremeni in bo obračunan najkasneje 2 dni pred odhodom na potovanje.
  • vsi popusti, ki so izraženi v odstotkih (npr. popusti za otroke, popusti za dodatno ležišče), bodo obračunani na znesek, ki ne vključuje letaliških in varnostnih pristojbin ter dodatka za gorivo in morebitnih drugih doplačil.
  • v primeru družin z dvema otrokoma, otroka bivata v svoji sobi, za morebitne popuste nas pokličite.
  • Dodatni izleti bodo izpeljani ob prijavi najmanj 15 potnikov.


Cena vključuje:

letalski in avtobusni prevoz po programu
stroški letaliških in varnostnih pristojbin 
3 prenočevanja z zajtrki v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah v Madridu
ogled Madrida in vstopnina v Kraljevo palačo  
stroški lokalnega vodnika v Madridu
organizacija in vodenje potovanja
DDV -|-letalo

Obvezna doplačila:

Možna doplačila:(vodniku na poti)
  • obisk lokala s programom flamenka in eno pijačo pribl. 38 EUR
  • dodatne morebitne vstopnine pribl. 30 EUR
Popusti:
  • 10% za do 12 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):


Priljubljene destinacije za paketne počitnice z letalom s poletom iz bližnjih letališč