Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Rodos SMARTLINE E 3*27.08. LJU  7xAI579 €
Celinska Tunizija El-Mouradi 5*20.09. LJU  7xUAI409 €
Samos Princessa R 4*23.08. LJU  7xNZ589 €
Djerba (Tunizija) El-Mouradi 4*27.09. LJU  7xAI349 €
Severni Ciper VUNI PALACE 5*06.09. LJU  7xPOL559 €
Heraklion (Kreta) ASTIR BEACH 4*27.08. LJU  7xPOL539 €
Lefkas-Preveza CALYPSO STU 4*27.08. LJU  7xN469 €
Antalija Annabella D 5*06.09. LJU  7xUAI599 €
Kefalonija APOLLONION 5*24.09. LJU  7xPOL687 €
Kos Gaia Villag 3+*30.08. LJU  7xAI599 €
Šri Lanka Ranweli Hol 3+*04.10. MUC  7xPOL765 €
Puerto Plata Casa Marina 4*09.10. MUC  7xAI885 €
Madeira Hotel Jardi 4*12.12. MUC  7xPOL438 €
Dubaj (Emirati) MANGROVE 4**05.09. MUC  7xPOL503 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*06.01. VIE  7xAI390 €
Varadero Starfish Ca 4*06.09. MUC  7xAI872 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.10. MUC  7xAI1220 €
Heraklion (Kreta) Sunset Hote 4*20.10. VIE  7xPOL418 €
Maldivi Holiday Isl 4*25.11. MUC  8xPOL1269 €
Gran Canaria Astoria 3*24.01. VIE  7xPOL486 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*22.10. MUC  7xAI1006 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*11.09. MUC  9xAI940 €
Mauritius Seaview Cal 4*31.01. GRZ  7xPOL1110 €
Rodos STUDIJI VIR 2*19.10. SZG  7xAI362 €
Antalija Club Konakl 4+*28.09. VIE  5xAI344 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Kubansko doživetje


Kubansko doživetje


Odhod
: 21.04.2018 | št. dni: 12 | aktualna cena: od 2307€

Kubansko doživetje

PROGRAM:

1. dan LJUBLJANA – HAVANA. Zbor v Ljubljani inprevoz do letališča v Benetkah. Polet preko vmesnega letališča v Havano. Popristanku ureditev obmejnih formalnosti, prevoz do hotela in nočitev. (letalo,H)

2. dan HAVANA. Celodnevnoraziskovanje mesta iz nekega drugega časa. Najprej obiščemo stari del mesta -kjer stoji katedrala in kjer kaže Havana svojo pravo staro podobo in obiščemotudi muzej ruma Havana Club. Po želji kosilo v kolonialnem središču ali prostoza lastna raziskovanja. Potem sedemo v slovite stare kubanske avtomobile in siv njih privoščimo ogled novega mestnega jedra – avenija Malecon, Trgrevolucije, predsedniška palača, Centralni park, Kapitol, univerza, predelMiramar. Po želji si zvečer proti doplačilu ogledamo znameniti kabareTropicana. Nočitev. (H, Z)

3. dan HAVANA –SOROA – PINAR DEL RIO - VINALES. Po dnevu velemesta se izlet v naravo nazahodu več kot prileže. V Soroi obiščemo vrt orhidej, se sprehodimo po deževnemgozdu in si privoščimo krajše uživanje ob kavici. Nadaljujemo v "deželoborovcev ob reki" (Pinar del Rio), kjer je doma kubanski tobak. Na poti v skladu s časom obiščemo plantažo tobaka. Vožnjonadaljujemo v dolino Vinales, ki slovi kot najbolj slikovita kraška pokrajinana otoku. Obiščemo Prazgodovinski Mural in čas je za kosilo v lokalnirestavraciji. Po prihodu v Vinales še sprehod po čudoviti pokrajini. Namestitevv hotelu in večerja… kaj pa zdaj? (H, ZKV)

4. dan VINALES – GUAMA – SANTA CLARA. Vstanemo zgodaj.Potem pa vožnja mimo orjaških citrusovih in sladkornih plantaž proti polotokuZapata. Obiščemo krokodiljo farmo, kjer lahko vidimo dve vrsti krokodilov (tudiredkega kubanskega krokodila) in kjer vam z lahkoto prodajo krokodilje izdelke(od zrezka do torbice…). Nadaljujemo do vasice La Boca de Guama, kjer si zladjico ogledamo vasico prvotnih prebivalcev Tainos. Vožnja proti Santa Clari.Večerja, prost večer in nočitev. (H,ZV)

5. danSANTA CLARA - CIENFUEGOS – TRINIDAD/PLAYA ANCON. OgledSanta Clare, kjer je ena največjih otoških znamenitosti mavzolej Che Guevare.Sledi vožnja do Cienfuegosa, rojstnega kraja Benija Moreja, kjer se sprehodimopo glavni promenadi do glavnega trga ter si ogledamo nekdanji Batistov Casino.Na poti proti Trinidadu obiščemo atraktiven botanični vrt, ki mu sledi vožnjado letovišča Playa Ancon. Namestitev v hotel in večerja. Kaj pa nočno kopanje?!(H, polni penzion/vse vključeno)

6. dan TRINIDAD/PLAYAANCON – izlet v VALEE DE LOS INGENIOS in TRINIDAD. Zajtrk. Vožnja vslikovito dolino Los Ingenios. Z višinske panoramske točke si ogledamo dolinoter obiščemo plantažo sladkornega trsa. Vstopimo v kubanski biser - staroprestolnico sladkornega trsa Trinidad (Unesco). Najprej se skupaj sprehodimo pomestu in si ogledamo Plaza Mayor, cerkev sv. Ane ter po želji katerega odmuzejev: arheološki muzej, Museo Historico Municipal, Museo Romantico, … Prostopopoldne – lahko izkoristite za uživanje in počitek na Playa Ancon ali seizgubite v prijetnih kolonialnih ulicah Trinidada, ki je raj za fotografe iniskalce vzdušij! Po večerji poželji raziskovanje večernega življenja Trinidada ali užitek v počitku. (H,polni penzion/vse vključeno)

7. dan TRINIDAD/PLAYAANCON izlet v TOPPES DE COLLANTES. Prost dan za užitek na tropski plaži intoplem Karibskem morju. Kdor želi, se nam lahko pridruži na doživetemraziskovanju pogorja Escambray v starem ruskem tovornjaku! V nacionalni parkvstopimo pri mestu Topes de Collantes in na višini 770 metrov in uživamo vprijetni svežini. Privoščimo si čudovit 6-km dolg sprehod po tropskem zelenjuin pestrem ekosistemu nacionalnega parka do džungelskega slapu, lahko seokopamo v naravnih bazenih in si privoščimo tuš pod slapom! Piknik kosilo.Doživet "nedeljski izlet". Po povratku bo dovolj časa še za kopanjein obmorske užitke! Večerja. (H, polni penzion/vse vključeno)

8. dan TRINIDAD/PLAYAANCON – CAMAGUEY – SANTO DOMINGO/BAYAMO. Morda jutranji skok v morje, ki musledi vožnja po nižinski Kubi med polji sladkornega trsa do Camagueya. Vprestolnici kubanskih kavbojev se izgubimo v labirintu ozkih uličic, potem papopoldne nadaljujemo vožnjo do izhodišča za naslednji dan – do obronkovnajvišjega kubanskega pogorja Sierra Maestra (nacionalni park). Večerni sprehodnam je prijeten, prav tako večerja in nočitev v svežem okolju. (H, ZV)

9. dan BAYAMO/SANTODOMINGO – COMANDANCIA DE LA PLATA – SANTIAGO DE CUBA. Zjutraj se pozajtrku odpravimo v slovito Comandacio de la Plata - hodimo po stopinjah CheGuevare, Castra in drugih revolucionarjev, ki so od tu dve leti bojevaligverilsko vojno. "Comandacio" je eno izmed najbolj fascinantnih inavtentičnih kubanskih doživetij! Po terenski vožnji do izhodišča nam za dosegonašega cilja ostane le še okoli 3km hoje (in prav toliko nazaj!). Popoldne seodpravimo proti Santiagu de Cuba. Obiščemo svetišče El Cobre, kjer je bil nekočpomemben rudnik bakra in si ogledamo cerkev "Naše milostne gospe" inkubanskih svetnikov. Po prihodu v Santiago namestitev v hotelu in večerja.Potem pa izkoristimo kubansko prestolnico salse in temperamentnih ritmov. (H,ZV)

10. dan SANTIAGO DECUBA – let v HAVANO. Santiago - zibelka kubanske glasbe in revolucije jezgrajeno na neštetih gričih in se ponaša s pisano karibsko tradicijo inkulturo. Ulice se v valovih dvigajo in spuščajo, krasijo pa jih raznobarvnekolonialne stavbe. V ozadju se kot kulisa nad mestom dviga gorovje SierraMaestra. Ogledali si bomo pokopališče Santa Ifigenia z mavzolejem JoseaMartija, Trg Revolucije, Hišo Diega Velazqueza, Muzej Karnevala, Casa de LaTrovo in Trdnjavo del Morro. Popoldan polet v Havano, vožnja do hotela in prostvečer. (letalo, H, Z)

11. dan HAVANA –izlet v COJIMAR – EVROPA. Spet na izhodišču - kubanski krog jesklenjen. Kako drugače zdaj občutimo havanske ulice. Jutranji izlet v ribiškovasico Cojimar, od koder je Hemingway hodil na ribolov. Obiščemo tudiHemingwayev muzej. Vrnitev v Havano in prosto popoldne za lastno doživljanje vstarem mestnem središču.
Odhod na letališče in polet proti Evropi. (letalo,Z)

12. dan EVROPA – LJUBLJANA. Prihod na beneško letališče in vožnja do Ljubljane. (letalo)

POTOVANJElahko podaljšate z uživanjem v tropskem turističnem letovišču VARADERO ali zdodatnimi dnevi v Havani – mestu, kjer je veselje preživeti čas! Odločitev obprijavi. Za podrobnosti pokličite!

Kuba jesocialistična država in zaradi posebne državne ureditve se lahko zgodi, da brezopozorila zaprejo nekatere muzeje ali pa so ogledi dovoljeni izključno domačimkubanskim skupinam.CENIK:
Aktualna cena
Redna cena
Kubansko doživetje
od 2307€
od 2463€
Obvezna doplačila:
Doplačilo za skupino v velikosti 15 - 19 oseb
120€
Doplačila po želji:
Doplačilo na kraju samem (priporočljive napitnine)
55€
Doplačilo za enoposteljno sobo
322€
kabare Tropicana v Havani
110€
Zdr. zav. Mondial, do 15 dni, svet, družinsko, osnovno kritje - S*
39.56€
Zdr. zav. Mondial, do 15 dni, svet, posamično, osnovno kritje - S*
19.78€
Popusti:
Popust za otroke 2-12 let na dodatnem ležišču
20%
Popust za otroke 2-12 let na osnovnem ležišču
10%


Cena(najmanj 20 udeležencev) vključuje: prevoz Ljubljana – letališče Benetke –Ljubljana, letalski prevoz po programu, letališkepristojbine in varnostne takse (75 EUR), notranji let Santiago de Cuba –Havana, nočitve po spodnjem opisu, prehrano glede na oznake pri vsakemdnevu potovanja, prevoze in oglede s klimatiziranim avtobusom in drugimivozili, slovensko vodenje in lokalne vodnike, obisk Havana Cluba, ogled Havane v starih kubanskih avtomobilih,ruski tovornjak za izlet v Toppes de Collantes, terenska vozila do izhodišča zapohod do Comandancio, vse vstopnine po programu, stroške pridobitve kubansketuristične kartice, stroške in organizacijo potovanja.

Namestitve(predvideno):HAVANA – hotel 3-4* z zajtrkom, VINALES: hotel 2-3* s polpenzionom,SANTA CLARA: hotel 3* s polpenzionom, TRINIDAD/PLAYA ANCON:hotel 3-4* po sistemu "vse vključeno"/polni penzion, BAYAMO/VILLASANTO DOMINGO: hotel 3*-4*s polpenzionom, SANTIAGO DE CUBA:hotel 3-4* s polpenzionom.


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):