Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Antalija JUSTINIANO 5*29.10. GRZ  7xAI474 €
Malta Plevna 3*26.12. LJU  7xNZ489 €
Tenerife - jugPez Azul 3*26.12. LJU  6xN859 €
Hurghada Sunrise Gar 5*19.11. LJU  7xAI569 €
Kapverdski otoki CRIOULA CLU 4*17.12. BGY  7xAI829 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*03.12. VIE  7xAI429 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1081 €
Heraklion (Kreta) LYTTOS BEAC 4*04.11. VIE  7xAI649 €
Mallorca Hotel Felip 4*21.11. VIE  5xPOL276 €
Gran Canaria Astoria 3*13.12. VIE  5xPOL410 €
Cancun (Mehika) Oasis Palm 4*02.12. MUC  7xAI1017 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*13.11. VIE  9xAI853 €
Mauritius Blue Lagoon 3*06.12. MUC  7xPOL1115 €
Rodos Olympic Pal 5*19.11. VIE  7xPOL606 €
Antalija JUSTINIANO 5*07.12. VIE  7xAI225 €
Hurghada Grand Resor 5*10.12. VIE  7xAI369 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Klasična Šrilanka in počitnice (odhod 25.10.2016)

Zagotovljeni termini:
25.10.2016

Klasična Šrilanka in počitnice (odhod 25.10.2016)


Odhod
: 25.10.2016 | št. dni: 12 | aktualna cena: od 1560€

Klasična Šrilanka in počitnice (odhod 25.10.2016)

PROGRAM:

1. in 2. dan LJUBLJANA – KOLOMBO - ANURADHAPURA. Večerni zbor na ljubljanskem letališču in polet preko Istanbula v Kolombo. Počitek in prehrana na letalu. Po poznopopoldanskem pristanku se vkrcamo na avtobus in se odpeljemo v Anuradhapuro. Prigrizek na avtobusu. Pozen prihod v hotel. Namestitev in nočitev. (letalo) (H)

3. dan ANURADHAPURA – izlet v NP WILLPATU. Zajtrk. Šrilanka se ponaša z eno najstarejših civilizacij JV Azije. Anuradhapura je bila prva prestolnica cesarstva in tudi danes je mesto alfa in omega šrilanške identitete. V svetem trikotniku se sprehodimo okoli stupe Ruvanvelisaya, potem pa kar bosi do najstarejšega dokumentiranega drevesa na svetu – bodhi tree. V stari Anuradhapuri obiščemo še največjo "skledo" na svetu, znameniti lunin kamen ter kamnite varuhe … Popoldne se odpeljemo do narodnega parka Willpatu, kjer se z džipi odpravimo na safari in odkrivanje tropskih živali v njihovem naravnem okolju. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev. (H, ZV)

4. dan ANURADHAPURA – MIHINITALE – SIGIRIYA. Zajtrk. Jutranji vzpon na hrib Mihinitale, ki velja za zibelko otoškega budizma, saj je prav tu Ašokin sin, budistični menih Mahinda, srečal takratnega kralja Devanampiyo Tisso … Vas zanima zgodbica? Prevzame nas vzdušje na vrhu in pogled na dolino – eden lepših na otoku! Vožnja v Habarano, kjer si po želji lahko privoščimo ježo s sloni ter ajurvedsko masažo. Popoldne se vzpnemo na kamniti osamelec, kjer je v 5. stoletju kraljevalo mogočno mesto izdajalskega Kasyape. Z višine 200 m se nam odpira veličasten pogled na okolico. Eden najlepših spomenikov JV Azije! Vožnja do hotela. Večerja in nočitev. (H, ZV)

5. dan SIGIRIYA – DAMBULLA – KANDY. Zajtrk. Jutranje razvajanje v trgovini s svilo. Na poti v Kandy se ustavimo v začimbnem vrtu, kjer spoznamo eksotične začimbe in dišave ter njihovo uporabo v ajurvedski medicini. Pustimo se masirati izkušenim domačinom. V Matali postanemo ob zanimivem hindujskem templju. Vožnja v tretjo otoško prestolnico Kandy. Kandy je skrit v odmaknjenem višavju, slovi pa kot najlepše otoško mestece ter središče slovitega šrilanškega čaja. Sprehodimo se ob jezeru. Zvečer nas navduši folklorna predstava kandijskih plesalcev in čarodejev, za vrhunec dneva pa ob zvokih težkih bobnov obiščemo še slavni tempelj Budinega zoba, v katerem hranijo največjo otoško dragocenost ... Namestitev v hotel, večerja in nočitev. (H, ZV)

6. dan KANDY – izlet v PERADENIYO in obisk ČAJNE PLANTAŽE. Zajtrk. Obiščemo muzej dragih kamnov, kjer spoznamo vse o dragocenih kamnih s Šrilanke. V bližnji Peradeniyi obiščemo čudovit botanični vrt in občudujemo eksotične rastline, med katerimi je zanimiv drevored kraljevskih palm in nasad dreves državnikov … Potem obiščemo plantažo in predelovalnico čaja, se sprehodimo po nasadih ter spoznamo postopek predelave čaja. Na poti v mesto obiščemo izdelovalnico Batika. Prosto popoldne lahko preživimo na tržnici ali v živahnem mestnem središču. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev. (H, ZV)

7. dan KANDY – PINNAWELLA – POČITNICE OB MORJU. Zajtrk. Vožnja z lokalnim vodnikom v Pinnavelo, kjer doživite eno od glavnih otoških znamenitosti - slonjo sirotišnico, ki je prerasla v središče z največ sloni na otoku. Zanimiv je prizor hranjenja mladičev, najbolj veličastno pa je opazovati, kako se cela slonja čreda zapodi v bližnjo reko. Vožnja do počitniškega hotela. Namestitev in prosto popoldne za počitnice. Večerja in nočitev. (H*, ZV)

8. – 9. dan POČITNICE. Zajtrk. Prosto za počitnice. Po želji si lahko privoščite ajurvedsko masažo ali obisk pri ajurvedskem zdravniku ali pa preprosto dan preživite v objemu počitka, morja in sonca. Nočitev. (H*, ZV)

10. dan POČITNICE – izlet v GALE. Zajtrk. Prosto za počitnice. Popoldne si privoščimo izlet v Gale. Najprej postanemo pri ribičih na kolih ter jih poslikamo. Po želji (vstopnina ni vključena) obiščemo želvje zavetišče. Vožnja v Gale, kjer si privoščimo prijetno raziskovanje enega najlepših kolonialnih mestec. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev. (H, ZV)

11. in 12. dan POČITNICE – KOLOMBO – LJUBLJANA. Zajtrk. Prosto za obmorske užitke do popoldanskega odhoda na letališče. Polet preko vmesnega letališča proti Ljubljani. Konec potovanja (Z, letalo)CENIK:
Aktualna cena
Redna cena
Klasična Šrilanka in počitnice (odhod 25.10.2016)
od 1560€
od 1680€
Obvezna doplačila:

Vizum za Šrilanko
35€
Doplačilo za skupino v velikosti 15 - 19 oseb
99€
Doplačila po želji:
Doplačilo za enoposteljno sobo
300€
Doplačilo na kraju samem (priporočljive napitnine)
35€
Popusti:
Popust za otroke 2-12 let na osnovnem ležišču
10%
Popust za otroke 2-12 let na dodatnem ležišču
20%


Cena (najmanj 20 udeležencev) vključuje: letalski prevoz po programu, letališke pristojbine in varnostne takse (372 EUR), nočitve in prehrano glede na spodnji opis*, prevoze in oglede s klimatiziranim avtobusom, slovenskim vodenjem (do vključno 6. dne) in lokalnimi vodniki, vstopnine po programu**, folklorno predstavo v Kandyu, stroške priprave in organizacije potovanja.

*Namestitev in prehrana: 9 nočitev v hotelih na nivoju 3-4* s polpenzionom

**Vključene so glavne vstopnine: džip safari po NP Willpatu, Anuradhapura in Mihinitale, Sigiriya, tempelj v Dambulli in v Matali, Tempelj Budinega zoba in folklorna predstava v Kandyu, obisk čajne plantaže.

Doplačila po želji na kraju samem (na osebo):
- ajurvedska masaža: 30 EUR,
- jahanje slonov: 25 EUR,
- izlet z ladjico po laguni reke Madu in doživetje z ribicami 25 EUR.


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):