Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Hurghada SUNRISE ROY 5*18.11. LJU  7xAI599 €
Malta QAWRA PALAC 4*26.12. LJU  7xNZ498 €
Heraklion (Kreta) KALIA BEACH 3*21.10. LJU  7xAI489 €
Antalija SUNSTAR RES 5*30.10. LJU  7xAI619 €
Heraklion (Kreta) Anissa Beac 4*28.10. LJU  7xPOL729 €
Severni Ciper ACAPULCO RE 5*30.10. LJU  6xPOL669 €
Tenerife - jugLA PAZ 4*26.12. LJU  6xPOL1199 €
Fuerteventura Aparthotel 3+*05.12. MUC  7xPOL454 €
Šri Lanka Mandara Bou 4*28.11. MUC  7xPOL761 €
Puerto Plata Viva Wyndha 4*04.12. VIE  7xAI837 €
Madeira Do Santo 4*07.12. MUC  7xPOL429 €
Phuket (Tajska) Amora Beach 4*09.04. MUC  7xPOL859 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*08.12. VIE  7xAI390 €
Varadero Starfish Ca 4*01.11. MUC  7xAI844 €
Punta Cana Hotel Grand 5*30.11. MUC  7xAI1071 €
Heraklion (Kreta) Hersonisos 4*07.04. VIE  7xPOL503 €
Maldivi Holiday Isl 4*26.11. MUC  7xPOL1246 €
Cancun (Mehika) Viva Wyndha 4*17.12. MUC  7xAI841 €
Mombasa-Kenija Flamingo Be 4*12.03. MUC  9xPP958 €
Mauritius Seaview Cal 4*04.04. VIE  7xPOL1136 €
Rodos Kresten Pal 4*01.04. VIE  7xPOL471 €
Hurghada Grand Resor 5*30.11. VIE  7xAI300 €
Zanzibar SULTAN SAND 3+*12.04. MUC  7xAI1136 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Klasična Kuba


Klasična Kuba


Odhod
: 25.04.2018 | št. dni: 10 | aktualna cena: od 1929€

Klasična Kuba

PROGRAM:

1. danLJUBLJANA – HAVANA. Zbor na letališčuJožeta Pučnika in polet preko Istanbula v Havano. Po pristanku ureditevobmejnih formalnosti in prevoz do hotela v Havani. Namestitev in nočitev. (letalo, H)

2.dan HAVANA.Zajtrk. Celodnevno raziskovanje mesta iz nekega drugega časa. Najprej obiščemostari del mesta - kjer stoji katedrala in kjer kaže Havana svojo pravo staropodobo in obiščemo tudi muzej ruma Havana Club. Po želji kosilo v kolonialnemsredišču ali prosto za lastna raziskovanja. Potem sedemo v slovite starekubanske avtomobile in si v njih privoščimo ogled novega mestnega jedra –avenija Malecon, Trg revolucije, predsedniška palača, Centralni park, Kapitol,univerza, predel Miramar. Po želji si zvečer proti doplačilu ogledamo znamenitoTropicano. Nočitev. (H, Z)

3.dan HAVANA – SOROA – PINAR DEL RIO – VINALES. Po dnevu velemestase izlet v naravo več kot prileže. Po zajtrku obiščemo vrt orhidej v Soroi, sesprehodimo po deževnem gozdu in si privoščimo krajše uživanje ob kavici.Nadaljujemo v "deželo borovcev ob reki" (Pinar del Rio), kjer je domakubanski tobak proti dolini Vinales, kislovi kot najbolj slikovita kraška pokrajina na otoku. Kosilo v lokalnirestavraciji. Sprehod po čudoviti pokrajini, namestitev v hotelu, večerja in…kaj pa zdaj? (H, ZKV)

4.dan VINALES – GUAMA – CUEVA DE LOS PECES – PRAŠIČJI ZALIV – CIENFUEGOS. Zajtrk.Mimo citrusovih in sladkornih plantaž drvimo proti polotoku Zapata.Obiščemo krokodiljo farmo, kjer lahko vidimo redkega kubanskega krokodila inkjer vam z lahkoto prodajo krokodilje izdelke (od zrezka do torbice…). Pot nasvodi dalje do vasice La Boca de Guama, kjer si z ladjico ogledamo vasicoprvotnih prebivalcev Tainos. Pot nadaljujemo proti Prašičjemu zalivu, kjer je potekalaena najpomembnejših bitk malega Davida (Fidela) z Goljatom (CIA). V skladu sčasom si privoščimo skok v toplo morje pri jami LA CUEVA DE LOS PECES, 70 mglobokem naravnem bazenu vzdolž prelomnice, ki je idealna za opazovanje koralin podmorskega bogastva… Vožnja do Cienfuegosa, kjer si privoščimo večerjo inpočitek v prijetnem okolju. (H, ZV)

5.dan CIENFUEGOS – BOTANIČNI VRT – PLAYA ANCON/okolica TRINIDADA. Po zajtrku prostodopoldne v čudovitem kotičku sredi bujne tropske narave in na plaži, kjer silahko privoščimo kopanje in opazovanje koralnega bogastva ter uživamo v vzdušju"vse vključeno". Po kosilu obiščemo Cienfuegos, rojstni kraj BenijaMoreja. Sprehodimo se po mestni promenadi do glavnega trga ter si ogledamonekdanji Batistov Casino. Sledi ogled največjega botaničnega vrta na otoku.Sledi vožnja do Trinidada in dalje na Plažo Ancon, kjer si privoščimo večerjo.Morda še nočni skok v toplo morje in nočitev. (H*, ZV)

6.dan PLAYA ANCON/okolica TRININDADA – izlet v VALEE DE LOS INGENIOS in TRINIDAD. Zajtrk. Vožnja vslikovito dolino Los Ingenios. Z višinske panoramske točke si ogledamo dolinoter obiščemo plantažo sladkornega trsa. Vstopimo v kubanski biser - staroprestolnico sladkornega trsa Trinidad (Unesco). Najprej se skupaj sprehodimo pomestu in si ogledamo Plaza Mayor, cerkev sv. Ane ter po želji katerega odmuzejev: arheološki muzej, Museo Historico Municipal, Museo Romantico… Popoldneje prosto – lahko ga izkoristite za uživanje ob morju na Playa Ancon ali seizgubite v prijetnih kolonialnih ulicah Trinidada, ki je raj za fotografe iniskalce vzdušij! Po večerji v hotelu se vrnemo v Trinidad, kjer se prepustimoživahnemu vzdušju večernega mesta! Vrnitev v Playa Ancon. Nočitev. (H, ZKV/vsevključeno)

7.dan PLAYA ANCON/okolica TRININDADA – SANTA CLARA – VARADERO. Po zajtrku in (poželji) jutranjem skoku v morje se peljemo v Santa Claro. V skladu s sezono obiščemotobačno tovarno in plantažo tobaka. Zdaj nas čaka še ena glavnih znamenitostiKube - mavzolej Che Guevare. Tu so Chejevi revolucionarji zmagali v eniodločujočih bitk na poti h končni zmagi. Privoščimo si skupno raziskovanjemesteca, ki nas preseneti z mnogimi spontanimi doživetji. Obiščemo tudi tobačnotovarno. Danes nas čaka le še vožnja v Varadero, najbolj znano kubansko letovišče.Namestimo se v udobnem hotelu. Večerja in počitnice. (H*, ZV)

8.dan VARADERO.Prosto za uživanje in počitniške radosti v tropskem letovišču. (H*, vsevključeno)

9.dan VARADERO – COJIMAR – polet v Evropo. Zajtrk. Odpeljemo se do prijetneribiške vasice Cojimar, od koder je Hemingway hodil na ribolov. Obiščemo tudiHemingwayev muzej. Prosto popoldne preživimo v središču Havane, opravimo zadnjenakupe spominkov ali zgolj zajamemo vzdušje. Sledi vožnja na letališče in poletproti Evropi. (letalo, Z)

10.dan EVROPA – LJUBLJANA. Polet preko Istanbula do letališča JožetaPučnika. Konec potovanja. (letalo)

Kuba je socialistična država in zaradi posebnedržavne ureditve se lahko zgodi, da brez opozorila zaprejo nekatere muzeje alipa so ogledi dovoljeni izključno domačim kubanskim skupinam.CENIK:
Aktualna cena
Redna cena
Klasična Kuba
od 1929€
od 2049€
Obvezna doplačila:
Doplačilo za skupino v velikosti 15 - 19 oseb
90€
Doplačila po želji:
Doplačilo na kraju samem (priporočljive napitnine)
50€
Doplačilo za enoposteljno sobo
240€
kabare Tropicana v Havani
110€
Zdr. zav. Mondial, do 11 dni, svet, posamično, dvojno kritje - M*
28.93€
Zdr. zav. Mondial, do 11 dni, svet, posamično, osnovno kritje - S*
18.61€
Popusti:
Popust za otroke 2-12 let na dodatnem ležišču
15%
Popust za otroke 2-12 let na osnovnem ležišču
10%


Cena (najmanj 20 udeležencev) vključuje: letalski prevoz po programu, letališke pristojbine invarnostne takse (338 EUR), nočitve pospodnjem opisu, prehrana po opisu v programu, prevoze in oglede sklimatiziranim avtobusom, ogled Havane v starih kubanskih avtomobilih, slovenskovodenje in lokalne vodnike, stroške pridobitve kubanske turistične kartice, vsevstopnine po programu, stroške priprave in organizacije potovanja.

Namestitve:HAVANA:hotel 3 - 4* z zajtrkom, VINALES:hotel 3* s polpenzionom, CIENFUEGOS:hotel 3* po sistemu "vse vključeno"/polni penzion, PLAYA ANCON/okolica TRINIDADA: hotel 3 - 4* po sistemu "vse vključeno"/polnegapenziona, VARADERO: hotel 4* po sistemu "vse vključeno".

Doplačilopo želji (na kraju samem):
- kabare Tropicana v Havani 110 EUR. Cenavključuje prevoz, show in sedeže v sredini kabareja, welcome coctail, 1steklenico ruma na mizo, 1 brezalkoholno pijačo in manjši prigrizek.


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):