Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Celinska Tunizija El-Mouradi 5*06.06. LJU  7xUAI439 €
Heraklion (Kreta) ASTIR BEACH 4*07.07. LJU  7xPOL699 €
Zakintos Zakantha Be 4*18.06. LJU  7xNZ559 €
Krf YANNIS 3*17.07. LJU  7xPP+589 €
Hurghada Movenpick-R 5*16.06. LJU  7xAI579 €
Lefkas-Preveza Agios Nikit 3*26.08. LJU  7xNZ569 €
Djerba (Tunizija) El-Mouradi 4*29.08. LJU  7xAI669 €
Lamezia Terme Grotticelle 3*29.08. LJU  7xPOL669 €
Karpatos Seven Stars 3+*29.06. LJU  7xNZ539 €
Puerto Plata Viva Wyndha 4*27.09. MUC  7xAI781 €
Šri Lanka The Palms 4*07.06. MUC  8xPOL803 €
Fuerteventura Hotel Jandi 4*12.06. MUC  7xPOL462 €
Madeira Monte Mar P 4*13.11. MUC  7xPOL581 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*01.06. VIE  7xAI426 €
Phuket (Tajska) Andaman Bea 4*11.06. MUC  7xPOL869 €
Varadero Sol Cayo Co 4*06.06. MUC  7xAI661 €
Punta Cana Hotel Grand 5*08.06. MUC  7xAI1135 €
Heraklion (Kreta) Glaros Beac 4*08.10. VIE  7xPOL483 €
Mallorca Hotel Canya 4*19.10. VIE  5xPOL339 €
Maldivi Ellaidhoo R 4*06.06. MUC  7xPP1198 €
Cancun (Mehika) Aspira Hote 4*31.05. MUC  7xAI890 €
Mombasa-Kenija Sentido Nep 4*03.06. MUC  9xAI946 €
Mauritius Seaview Cal 4*17.09. MUC  8xPOL1129 €
Antalija Side Crown 5*22.10. VIE  5xAI323 €
Hurghada Grand Resor 5*21.06. SZG  7xAI358 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Kitajski biseri


Kitajski biseri


Odhod
: 25.10.2018 | št. dni: 10 | aktualna cena: od 1650€

Kitajski biseri

PROGRAM:

1.dan LJUBLJANA – ISTANBUL - PEKING. Zbor na ljubljanskem letališču in poletIstanbula proti Pekingu. Obroki in nočitev na letalu.(letalo)

2. dan PEKING. Pristanek vPekingu. Odpeljemo se do mesta in se namestimo v hotelu. Zvečer si privoščimo pravo pekinško račko. Nočitev.(letalo, H*, V)

3. dan PEKING – ogled glavnih znamenitosti mesta. Po zajtrku seodpravimo po dovoljeni poti skozi največji trg na svetu (Tiananmen) v"Prepovedano mesto" (Unesco), največjo in najbolje ohranjeno cesarskopalačo na Kitajskem, ki je bila domovanje dveh pomembnih kitajskih dinastij –Ming in Qing. Nadaljujemo do Templja nebeškega miru (Unesco), kjer so kitajskicesarji molili za dobro žetev. Po ogledu se sprehodimo do "Hutongov"in se z rikšami zapeljemo po starih ozkih uličicah, kjer živijo, kupujejo in seprehranjujejo preprosti Pekinžani. Povratek v hotel in večerja. Zvečer se lahkopo želji odpravite na ogled ene izmed tradicionalnih predstav. Nočitev. (H*, ZV)

4. dan PEKING –Kitajski zid (Unesco) – PEKING. Zajtrk. Odpeljemo se do enega izmed sedmihčudes sveta, Velikega kitajskega zidu, in se sprehodimo po tej 7.000 km dolgikamniti kači, dazačutimo vzdušje "meje" med civilizacijo in "nevarnoneobvladljivostjo" na drugi strani. Napoti nazaj proti Pekingu se sprehodimo skozi Sveto pot do grobnic dinastijeMing (Unesco). Izmed vseh trinajstih je zagotovo najbolj zanimiva ''podzemna''grobnica, ki so jo arheologi odkrili čisto po naključju. Odpravimo se še do Olimpijskega mesta, kjer sesprehodimo okoli znamenitega stadiona ter si ogledamo slavno ''vodno kocko''.Po prihodu prosto. Večerja in nočitev. (H*,ZV)

5.dan PEKING - hitri vlak v XIAN. Zajtrk. Prevoz doželezniške postaje in vožnja s hitrim vlakom v Xian. Popoldne se povzpnemo na eno izmed največjih in najlepše ohranjenih mestnihobzidij na Kitajskem, od koder opazujemo kontrast starega in modernega. Tukajse podamo na kolesa in se zapeljemo po celotnem obzidju in okolici. Prostvečer. Zvečer si lahko po želji ogledate predstavo Tang dinastije. Nočitev. (H, Z)

6.dan XIAN – ogled mesta. Zajtrk. Xianje srčika stare kitajske civilizacije in tudi danes ogledalo nekdanjeprestolnice. Mesto je staro več kot 5.000 let in je bilo prestolnica kar 11.dinastij! Tu se je začela tudi slavna svilena cesta. Raziščemo čudoviti Mestnimuzej, kjer spoznamo Bogato kitajsko zgodovino, kulturo in umetnost. Obiščemoveliko budistično pagodo Velike gosi, zgrajeno v 7. stoletju, ki je hranilabudistične sutre in kipce. Pokukamo tudi v eno največjih in najstarejših mošejna Kitajskem. Potem pa nas čaka živahen večer v muslimanski četrti. Večerja in nočitev. (H, ZV)

7.dan XIAN – Glineni vojščaki (Unesco) – let v ŠANGHAJ. Zajtrk. Prvi kitajski cesar Čin Ši Huang je bil izjemna osebnost,saj je bil prav on tisti, ki je najbolj korenito spremenil podobo Kitajske. Ponjegovih vojaških uspehih bi ga lahko primerjali le še z Aleksandrom Velikim inkasneje z Džingis Kanom. Poleg osvajanj je uspel popolnoma preobraziti kitajskodružbo in hkrati izvajal še megalomanske gradbene projekte. V bližini njegovegrobnice so odkrili tri jame, kamor je dal cesar pokopati vojsko iz terakote vobrambni formaciji. Obiščemo grobnico in občudujemoveličino in enkratnost cesarske pomembnosti. Glineni vojščaki v grobnici prvegakitajskega cesarja Čin Ši Huanga so zagotovo eno največjih arheoloških odkritij20. stoletja! Vožnja na letališče, od koder poletimo v Šanghaj. Vstop v 21.stoletje! Večerja in nočitev. (letalo,H, ZV)

8. dan ŠANGHAJ. Pozajtrku si ogledamo mesto ob morju, kotbi ga poimenovali Kitajci. Mesto ob ustju Modre reke je še eno izmed kitajskihmest, ki se razvijajo z neverjetno naglico. Je najpomembnejše trgovsko,finančno in komunikacijsko središče Kitajske. Preko modernih četrti se napotimodo starega mesta, kjer se sprehodimo skozi lokalni trg, nato pa si ogledamo mestnivrt Yuyuan. Obiščemo tudi čajnico blizu vrta in preizkusimo tradicionalenkitajski čaj. Nato si ogledamo tudi zanimiv šanghajski muzej. Ne uide nam nitišanghajski "Wall street" imenovan Bund. Ogledali si bomo tudizanimivo tovarno svile. Popoldne se povzpnemo na eno izmednajvišjih stavb mesta, od koder bomo z razgledne ploščadi (263 m) lahkoobčudovali "mesto nebotičnikov". Večerja in nočitev. (H, ZV)

9. dan ŠANGHAJ – po želji izlet v mesto Suzhou - ISTANBUL. Zajtrk.Prost dan v Šanghaju za samostojno raziskovanje, lahko pa se po želji (zadoplačilo) odpravite na poldnevni izlet v "vodno mesto" Suzhou. Tu si bomo ogledalinajmanjši, a najbolj veličasten vrt v mestu. V njem se nahajajo izvrstne stavbev mirni okolici. Z ladjico se popeljemo po najstarejšem in najdaljšem kanalu nasvetu, na kateri bo posebno doživetje videti vsakdanje življenje prebivalcev. Popoldnepovratek v Šanghaj in prosto za samostojno raziskovanje mesta ali zadnjenakupe. Večerni odhod na letališče, od koder poletimo proti Istanbulu. (Z, letalo)

10. dan ISTANBUL - LJUBLJANA. Polet iz Istanbulaproti Ljubljani. (letalo)

Kitajski biseri 10 dni je delpotovanja Kitajsko doživetje 17 dni.CENIK:
Aktualna cena
Redna cena
Kitajski biseri
od 1650€
od 1830€
Obvezna doplačila:
Doplačilo za skupino v velikosti 15 - 19 oseb
90€
Doplačila po želji:
Zdr. zav. Mondial, do 11 dni, svet, posamično, osnovno kritje - S*
18.61€
Kitajski vizum
75€
Doplačilo za skupino v velikosti 10 - 14 oseb
120€
Doplačilo za enoposteljno sobo
180€
Doplačilo na kraju samem (priporočljive napitnine)
45€
Popusti:
Popust za otroke 2-12 let na dodatnem ležišču
20%
Popust za otroke 2-12 let na osnovnem ležišču
10%


Cena(najmanj 20 udeležencev) vključuje: letalski prevoz poprogramu, letališke pristojbine in varnostne takse (401 EUR), 7 nočitev v hotelih 3-4* z polpenzionom, prehranoglede na oznake pri vsakem dnevu potovanja, prevoze in oglede s klimatiziranimavtobusom in drugimi vozili, hitri vlak Peking - Xian, notranji let Xian –Šanghaj, slovensko vodenje in lokalne vodnike, vstopnine po programu, stroškepriprave in organizacijo potovanja.

Doplačila po želji na kraju samem (na osebo):
- kung fu predstava 45 EUR
- operna predstava 45 EUR
- dinastijska predstava 45 EUR
- akrobatska predstava 45 EUR
- poldnevni izlet v Suzhou (najmanj 10 oseb) 75 EUR


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):