Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Tenerife - jugTeide Mar 3*26.12. LJU  6xN998 €
Malta Mellieha Ba 4*15.12. TSF  7xPOL498 €
Hurghada SUNRISE ROY 5*10.12. LJU  7xAI549 €
Celinska Tunizija EL-MOURADI 4*27.12. LJU  7xAI499 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*16.12. VIE  7xAI369 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1169 €
Varadero Hotetur Pal 4*08.12. MUC  7xAI804 €
Heraklion (Kreta) Aquila Atla 5*11.01. VIE  6xPOL637 €
Mallorca Hotel Felip 4*05.01. VIE  5xPOL300 €
Gran Canaria Beverly Par 3*17.12. VIE  6xPOL389 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*12.12. MUC  7xAI1161 €
Mombasa-Kenija Amani Tiwi 4*16.01. VIE  9xPP868 €
Mauritius Blue Lagoon 3*30.01. MUC  7xPOL1247 €
Hurghada Grand Resor 5*08.12. GRZ  7xAI329 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

JUŽNA AFRIKA NOVOLETNO POTOVANJE - 12 dni

Zagotovljeni termini:
25.12.2016

JUŽNA AFRIKA NOVOLETNO POTOVANJE - 12 dni

  • odhod: 25.12.2016 | dni: 12 | cena: 3.499,00 EUR
Izjemnonovoletno potovanje v verjetno najlepšo deželo na svetu. Nenavadna kombinacija zgodovine, kulture, pokrajine in ljudi ponuja popotnikom edinstveno izkušnjo. Južna Afrika je zagotovo ena najbolj raznolikih in očarljivih dežel na svetu.

PROGRAM:

1. dan: LJUBLJANA-CAPE TOWN
Zbirno mesto na letališču Jožeta Pučnika, Ljubljana. Prijava na polet preko enega izmed evropskih letališč proti Cape townu.

2. dan: CAPE TOWN
Po pristanku in opravljenih vstopnih formalnosti sledi ogled parlamentarne prestolnice, ki velja za eno najlepših mest sveta. Mestu daje čudovito ozadje Mizasta gora in je ponos JAR. Sprehodili se bomo ob parlamentu in anglikanski katedrali Sv. Jurija ter nadaljevali do barvite četrti Bo-Kaap, kjer prebivajo Malajci in indonezijski muslimani. Slednji še danes dajejo mestu poseben pečat. Pot nas bo vodila mimo najstarejše kolonialne stavbe gradu Dobrega upanja, zgrajenega med leti 1966 in 1679, pomorske oskrbovalne postaje nizozemske Vzhodnoindijske družbe. Prevoz v hotel, namestitev. Večerja, nočitev.

3. dan: CAPE TOWN - RT DOBREGA UPANJA - KIRSTENBOSCH - CAPE TOWN
Po zajtrku nas bo pot vodila skozi prekrasne zalive Camps Bay in Hout Bay ter skozi male ribiške vasice ob morju, ki imajo svojevrsten utrip. Konec poti bo na impozantnem Rtu dobrega upanja. Legendarni rt je leta 1487 prvi dosegel pomorec Bartolomej Dias in ga poimenoval Cabo da Boa Esperanca. Deset let kasneje pa je, na svoji poti v Indijo, rt prvi obplul Vasco da Gama. Danes je celotno območje spremenjeno v narodni park. Nadaljujemo do plaže Boulders - kolonije pingvinov. Krajši postanek. V popoldanskih urah ogled botaničnih vrtov Kirstenbosch, kjer se nahaja skoraj 1400 različnih rastlinskih vrst. Dan bomo zaključili z degustacijo odličnih južnoafriških vin in ogledom ene izmed vinskih kleti. Večerja, nočitev.

4. dan: CAPE TOWN - DURBAN
Zajtrk. Prevoz na letališče in polet v Durban, priljubljeno letoviško mestece. Po pristanku ogled mesta: mošeja, mestna hiša, ure Vasca de Game in South Beacha. Namestitev, večerja, nočitev. Proti doplačilu možnost ogleda enega izmed najboljših akvarijev na svetu Ushaka Sea World.

5. dan: DURBAN - ESHOWE
Zajtrk. Vožnja v Eshowe (Shakaland). Ogled kulturnega programa, ki vam prikaže tradicijo Zulujev (družbeno strukturo, gradnjo hiš, varenje piva, lončarstvo, moč vrača. Namestitev, večerja, nočitev.

6. dan: ESHOWE - HLUHLUWE
Zajtrk. Vožnja v osrčje Zululanda vse do Hluhluweja. Popoldanski safari v privatnem narodnem parku, v katerem lahko občudujete nosoroge. Po safariju namestitev, večerja, nočitev.

7. dan: HLUHLUWE - SWAZILAND-MBABANE
Še pred zajtrkom se bomo podali na tri urni safari po parku in občudovali čudovito pokrajino in živali v jutranjem prebujanju. Zajtrk in vožnja po slikoviti pokrajini proti Swazilandu, državici z milijon prebivalci, ki je od leta 1968 samostojna kraljevina. Pozno popoldanski prihod v glavno mesto Mbabane, ogled mesta in tržnice. Namestitev v okolici mesta. Večerja, nočitev. nočitev.

8. dan: MBABANE - KRUGERJEV ali KLASERIJEV NARODNI PARK
Zajtrk. Ogled tovarne v kateri izdelujejo steklo. Vožnja skozi lepo, hribovito pokrajino. Ob prihodu v Krugerjev oz.Klaserijev narodni park se bomo podali na popoldanski safari po parku. Namestitev v lodgu pri parku. Večerja. Nočitev.

9. dan: KRUGERJEV ali KLASERIJEV NARODNI PARK
Zajtrk. Nato safari z odprtimi jeepi po največjem narodnem parku na afriški celini in enem najstarejših narodnih parkov na svetu. V njem živijo edinstveni primerki belih in črnih nosorogov, žirafe, levi, pavijani, leopardi, gepardi, gazele in opice. Popoldne vrnitev v lodge. Večerja. Nočitev.

10. dan: NARODNI PARK KRUGER ali KLASERI – BLYDE RIVER CANYON - PILGRIMS NEST – PRETORIA
Zajtrk. Vožnja skozi pokrajino Drakensberg v smeri Johanessburga. Na poti postanek za ogled Blyde River Canyona. Pozno popoldanski prihod v Pretorio. Večerja, namestitev, nočitev.

11. dan: PRETORIA - JOHANESBURG-LJUBLJANA
Po zajtrku ogled upravnega središča Južne Afrike: impresivni spomenik Voortrekkerju, Melrose House in City Hall, hišo Paula Krugerja, Church Square in Union Buildings (vladno- administrativni prostori). Nadaljevanje vožnje do Johanesburga, ogled mesta: borze zlata, finančne četri in Soweta, črnskega predmestja, ki je dom Nelsona Mandele. Vožnja na letališče in prijava na polet preko enega izmed evropskih letališč proti Ljubljani.

12. dan: LJUBLJANA
Pristanek na letališču Ljubljana.


CENA VKLJUČUJE:
letalski prevoz Ljubljana- Cape town, Cape town-Durban in Johanesburg-Ljubljana v ekonomskem razredu, namestitev v dvoposteljnih sobah na osnovi zajtrka v hotelih 3/4* in lodgih na safarijih, obroki po programu v hotelih ali v lokalnih restavracijah, vsi ogledi, vstopnine in transferji po programu, slovensko govoreči vodnik, organizacija potovanja.

OBVEZNA DOPLAČILA:
  • napitnine (vodniku na poti) = 50 €
MOŽNA DOPLAČILA:
  • JAR vizum s posredovanjem = 65 €
  • enoposteljna soba = 449 €


Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Potovanje bomo izvedli v primeru 8 prijavljenih potnikov. Obvezno doplačilo za skupino 8-9 potnikov je 200 € .

Vizum: je potreben
Cepljenja: Niso potrebna. Priporočamo tablete proti malariji za Kruger.

V ceno ni vključeno: vsi fakultativni izleti, stroški po osebnih naročilih.

*Polet je predviden iz letališča Ljubljana. Pridržujemo si pravico do spremembe odhodnega letališča, v kolikor nam letalski prevoznik ne potrdi zahtevane rezervacije. V tem primeru je do alternativnega letališča organiziran brezplačen prevoz.*

Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 14 dni pred odhodom, ko so znani podatki in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):


Priljubljene destinacije za paketne počitnice z letalom s poletom iz bližnjih letališč