Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Tenerife - jugTeide Mar 3*26.12. LJU  6xN998 €
Kapverdski otoki CRIOULA CLU 4*07.01. BGY  7xAI919 €
Malta Mellieha Ba 4*15.12. TSF  7xPOL498 €
Hurghada Sunrise Gar 5*17.12. LJU  7xAI398 €
Celinska Tunizija EL-MOURADI 4*27.12. LJU  7xAI499 €
Varadero Sol Sirenas 3+*13.12. MUC  9xAI761 €
Gran Canaria Koala Garde 3*13.12. VIE  7xPOL414 €
Mallorca Hotel Felip 4*06.01. VIE  5xPOL318 €
Heraklion (Kreta) Aquila Atla 5*22.01. VIE  6xPOL548 €
Punta Cana Grand Palla 4+*20.01. VIE  7xAI1372 €
Mauritius Blue Lagoon 3*10.01. MUC  7xPOL1189 €
Hurghada Grand Resor 5*15.12. GRZ  7xAI299 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Irska - zeleni otok


Irska - zeleni otok

  • Minimalno 40 potnikov
    • odhod: 24.06.2017 | dni: 8 | cena: 1260 EUR
    • odhod: 15.07.2017 | dni: 8 | cena: 1260 EUR
    • odhod: 29.07.2017 | dni: 8 | cena: 1260 EUR
    • odhod: 05.08.2017 | dni: 8 | cena: 1260 EUR• odličen program, priljubljen pri h gostih
• tradicionalno poletno potepanje
• štiri večerje vključene v ceno


1. DAN nočitev SLOVENIJA - DUBLIN

Polet letala proti Dublinu. Po prihodu na dublinsko letališče se bomo napotili proti Newryju, pozna nastanitev v hotelu. (v primeru zgodnejšega poleta bo ogled Dublina že prvi dan, namesto zadnji dan).

2. DAN zajtrk, večerja, nočitev BELFAST - GIANT'S CAUSEWAY - SLIGO
Po zajtrku se bomo podali do prestolnice Severne Irske - Belfasta, kjer so številne znamenitosti le nekaj minut oddaljene druga od druge. Belfastski humor je črn in piker. Po ogledu znamenitosti kot so Opera, Botanični vrt in propagandne poslikave na hišah se bomo zapeljali še do Titanik četrti, kjer so izdelali Titanik in kjer je danes sodoben muzej v naravni velikosti ladje. Po ogledu bomo našo vožnjo nadaljevali v smeri proti največjemu naravnemu čudesu - Velikanovemu nasipu (Giant ‘s Causeway). Sestavlja ga ogromno šestero kotnih stebrov, ki se spuščajo v morje kot ozka polica. Prijetno nadaljevanje po najbolj neokrnjenem in slikovitem delu poti proti Sligu oz. Galwayu.

3. DAN zajtrk, večerja, nočitev CONNEMARA - GALWAY
Po zajtrku bomo raziskovali divjo pokrajino oziroma regijo Connemara, kjer se nam odpira pogled na najbolj veličastno kuliso na Irskem s pogledom na številna jezera, pašnike in s slamo krite hišice. Pokrajina se na severu zaključuje s peščenimi plažami. Ogled Galwaya srednjeveškega mesteca s slikovitimi ulicami. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

4. DAN zajtrk, večerja, nočitev MOHERSKI KLIFI - ADAREE
Gričevnato pokrajino Burren zaznamuje siv apnenec inneposeljenost, tu najdemo čudovito travniško cvetje, sijajno glasbo in na stotine starih spomenikov. Sapo nam bodo vzeli Moherski klifi, ki se dvigajo nad strmimi prepadi. V sklopu tega si boste ogledali tudi park, katerega zaznamuje predstavitveno področje irskega podeželja 19. stoletja. Zapustili bomo območje najdaljše irske reke Shannon, si napoti ogledali grad Bunraty ter se nato zapeljali skozi najlepšo irsko vasico Adare, z očarljivo lego in s slamo krito arhitekturo. Prenočevanje v Traleeju oz okolici.

5. DAN zajtrk, večerja, nočitev DINGLE
Sledi vožnja proti za mnoge najlepšemu polotoku Dingel, kjer se boste seznanili s "krompirjevo lakoto «. Področje tega otočka velja za najbolj avtentično in še neraziskano pokrajino Irske. Po panoramski vožnji po obalnem predelu, kjer so posneli film Ryan's daughter še postanek v kraju Dingel, ki je hkrati tudi najzahodneje ležeči kraj v Evropi. Znamenitost vasice je Fungie, popularen delfin. Nastanitev v hotelu in nočitev.

6. DAN zajtrk, nočitev KILKENNY - CARLOW - DUBLIN
Vožnja in ogled mesta Kilkenny, ki je pravi srednjeveški biser z mogočnim gradom. Vožnja do Carlowa mimo
razstresenih vasic, ki so tako značilne za to pokrajino. Popoldan prihod v Dublin, nastanitev v hotelu in raziskovanje najbolj živahnega mestnega predela- Temple Bara s številnimi pubi, bari,... Popoldan prihod v Dublin, nastanitev v hotelu in raziskovanje najbolj živahnega mestnega predela - Temple Bara, z številnimi bari, pubi, restavracijami.

7. DAN zajtrk, nočitev DUBLIN
Ogledali si boste Trinity College (Kolidž sv. Trojice), kjer hranijo dragoceno in, nekateri pravijo, najlepšo knjigo na svetu - Book of Kells (knjiga iz Kellsa). Rokopis v samostanski latinščini je prava zakladnica domišljije, humorja in opazovanja narave. Nadaljevanje sprehoda mimo najlepšega parka St. Stephens Green do katedrale sv. Patrika. Možnost obiska muzejske zbirke in degustacija najbolj znanega irskega piva Guiness. Večer bomo po želji zaključili s folklornim večerom in večerjo.

8. DAN zajtrk DUBLIN - SLOVENIJA
Sprehod po nabrežju reke Liffey do National Gallery. Nadaljevanje z ogledi: spomenik Jamesa Joyca, cerkev Jezusovega srca... Po ogledih vožnja na letališče in polet proti domu.

ODHODI 2016:
29.10.

ODHODI 2017 (pri dnevih odhodov še lahko pride do spremembe):
24.06.
15.07.
29.07.
05.08.

CENA: 1.260 € minimalno 40 potnikov
Za odhode v letu 2017 velja POPUST ZA ZGODNJE PRIJAVE DO 31.01. v višini 50 €/ osebo.

Doplačilo za manjšo skupino (manj kot 40 in min. 30 potnikov) 60 €, (manj kot 30 in min. 20 potnikov) 100 €.POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču -10%

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, tri nočitve z zajtrki in štiri polpenzionov hotelih 3*, avtobusne prevoze po Irski, cestne in ostale pristojbine, zunanje oglede, stroške spremstva in organizacije potovanja.

DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 30 potnikov) 60 €, (min. 20 potnikov) 100 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 35 € na noč, transfer do letališča 50 €

MOŽNA DOPLAČILA na poti: dodatni izleti ali večerne prireditve, vstopnine po izbiri 5 - 15 €, po muzeju oz. galeriji (Trinity College, Book of Kells, grad); ogled in degustacija piva 18 € ter viskija s spremstvom vodnika 15 €.

POMEMBNO:
triposteljne sobe na vprašanje - v večini primerov so dvoposteljne z dodatnim ležiščem. Programi se lahko izvedejo v obratnem vrstnem redu. Polet bo iz Ljubljane ali iz katerega od bližnjih letališč (Benetke, Dunaj, glede doplačila za transfer bo informacija objavljena na , za vsak odhod posebej). Zaključenim skupinam lahko pripravimo po želji 5 dnevni program potovanja. 

 

 
Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):