Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Rodos SMARTLINE E 3*27.08. LJU  7xAI579 €
Celinska Tunizija El-Mouradi 5*20.09. LJU  7xUAI409 €
Samos Princessa R 4*23.08. LJU  7xNZ589 €
Djerba (Tunizija) El-Mouradi 4*27.09. LJU  7xAI349 €
Severni Ciper VUNI PALACE 5*06.09. LJU  7xPOL559 €
Heraklion (Kreta) ASTIR BEACH 4*27.08. LJU  7xPOL539 €
Lefkas-Preveza CALYPSO STU 4*27.08. LJU  7xN469 €
Antalija Annabella D 5*06.09. LJU  7xUAI599 €
Kefalonija APOLLONION 5*24.09. LJU  7xPOL687 €
Kos Gaia Villag 3+*30.08. LJU  7xAI599 €
Puerto Plata Casa Marina 4*09.10. MUC  7xAI885 €
Šri Lanka Ranweli Hol 3+*04.10. MUC  7xPOL765 €
Fuerteventura Hotel Jandi 4*09.12. MUC  7xPOL458 €
Dubaj (Emirati) Somewhere H 4*18.09. MUC  11xPP3522 €
Madeira Hotel Jardi 4*05.12. MUC  7xPOL438 €
Phuket (Tajska) Manathai Re 4*04.10. MUC  8xPP679 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*06.01. VIE  7xAI390 €
Punta Cana Grand Palla 4+*21.09. VIE  7xAI1162 €
Varadero Starfish Ca 4*06.09. MUC  7xAI872 €
Heraklion (Kreta) Sunset Hote 4*20.10. VIE  7xPOL418 €
Maldivi Holiday Isl 4*25.11. MUC  8xPOL1269 €
Gran Canaria Astoria 3*24.01. VIE  7xPOL486 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*22.10. MUC  7xAI1006 €
Mombasa-Kenija Sentido Nep 4*14.11. MUC  9xAI974 €
Mauritius Seaview Cal 4*31.01. GRZ  7xPOL1110 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Hongkong, Tajvan in Japonska: Azijsko (vele) potovanje - 14 dni


Hongkong, Tajvan in Japonska: Azijsko (vele) potovanje - 14 dni

  • odhod: 15.11.2017 | dni: 14 | cena: 4.690,00 EUR
Japonska, Tajvan in Hongkong, kaj več bi lahko pričakovali od vašega izbranega potovanja. Ko so napredek, tehnologija, razvoj in predanost v najvišji prestavi, ko se množičnost ljudi zdi nepregledna in nedoumljiva, ko enostavno hočeš biti zraven. Priključite se, potegnilo vas bo v vrvež spoznanj.

PROGRAM:

1. dan: LJUBLJANA - DUNAJ - TAIPEI
Zbor potnikov na JP Ljubljana 2 uri pred poletom. Prijava in polet s postankom proti Taipeju. Obroki na letalu.

2. dan: TAIPEI (večerja)
Po pristanku in ureditvi vstopnih formalnosti sledi prevoz v hotel. Po krajši osvežitvi večerja v značilni restavraciji. Nočitev.

3. dan: TAIPEI (zajtrk, večerja)
Po zajtrku najprej do Yehilu geološkega parka, nato pa celodnevni ogled mesta in njegovih znamenitosti: Nacionalni muzej palače, kjer je shranjenih ogromno kulturnih in religioznih artefaktov iz področja celotne Kitajske. Muzej se ima za svojo biro zahvaliti Čankajšku, ki je ves svoj vojni plen iz leta 1949 shranil v tem čudovitem muzeju. V nadaljevanju se bomo podali do spomenika neznanemu vojaku (žrtvam različnih vojn na širnih kitajskih teritorijih) in Čankajškove spominske dvorane, za konec pa obiskali še tempelj Lung Shan. Še obisk razgledne ploščadi na stolpu Taipei 101 (509,2m), ki je fenomen že samo zaradi svoje lokacije na visoko ogroženem potresnem območju. Nato pa po živahni Hwa-Hsi nočni tržnici. Večerja. Nočitev.

4. dan: TAIPEI - SUN MOON LAKE (zajtrk, večerja)
Zajtrku bo sledil prevoz do jezera Sun Moon - največjega in najlepšega na otoku, umeščenega med čudovita in mogočna gorovja. Obiskali bomo tudi tempelj Wen Wu na obrežju in pagodo Tse-En s svetiščem. V združenem templju tako še danes častijo svetnika Konfucija in vojaškega poveljnika Guangunga. Po ogledih večerja in nočitev.

5. dan: SUN MOON LAKE - LISHAN - HUALIEN (zajtrk, večerja)
Zajtrk. Naš naslednji cilj bo osrčje otoka s plantažami in farmami sadja in zelenjave. V neokrnjeni naravi uspevajo na visokih legah neoporečne kulture. Vožnja skozi čudovito slikovito krajino nam bo prav tako pričarala nepozabne spomine. Ob prihodu v Hualien namestitev, večerja in nočitev.

6. dan: HUALIEN - soteska TAROKO (zajtrk, večerja)
Po zajtrku si bomo ogledali enega od sedmih čudes Azije - sotesko Taroko. Ustavili se bomo pri svetišču Večne pomladi, šli skozi predor Devetih zavojev, preko Marmornega mosta in si v Tienhsiangu ogledali obrat za predelavo marmorja z razstaviščem izdelkov iz tega kakovostnega kamna. Večerja in nočitev.

7. dan: HUALIEN - TAIPEI - WULAI - TAIPEI (zajtrk, večerja)
Zajtrk. Sledila bo vožnja do Wulaija, znanega po svojih slapovih. Ob prispetju kratka vožnja z električnim vlakcem in vzpenjačo do samega vrha slapa Wulai. Po ogledu še do staroselskega centra pri Fushanu in ogled plesne predstave. Večerja. Prevoz nazaj v Taipei. Nočitev.

8. dan: TAIPEI - HONGKONG (zajtrk, večerja)
Zajtrk. Prosto do prevoza na letališče in polet v Hongkong. Po pristanku in ureditvi vstopnih formalnosti sledi najprej prevoz do hotela, namestitev in kratka osvežitev. V večernih urah se bomo podali na ogled te azijske metropole, ki se nahaja vpeta med morske ožine in strma pobočja otoka Hongkong. Opazovali bomo veličastno pristanišče Victoria Harbour, vrhunec pa bo nepozabna panorama z najvišje točke otoka - Victoria Peak s 552m, kjer je zbrana tudi elita prebivalcev. Po ogledu večerja v značilni restavraciji. Nazaj v hotel, nočitev.

9. dan: HONGKONG - TOKIO (zajtrk)
Po zajtrku se bomo odpeljali v pristanišče in se po slikovitih zalivih otoka zapeljali s klasičnim plovilom - džunko. Nato prevoz na letališče in polet proti Tokiu. Obrok na letalu. Ob pristanku in ureditvi vstopnih formalnosti prevoz v hotel. Nočitev.

10. dan: TOKIO (zajtrk, večerja)
Po zajtrku se bomo odpravili na odkrivanje te čudovite prestolnice. Najprej k tradiciji in ogled čislane Cesarske palače z vzhodnim vrtom. Videli bomo tudi moderno poslopje vladne palače, nato pa do Ginze, slovite nakupovalne avenije Tokia. Za zaključek še obisk templja Asakusa Kannon, ki je bil sicer v napadih 1945 uničen, vendar je njegova današnja podoba verna kopija najstarejšega templja mesta. Nato prevoz do svetišča Meiji, ki je bil posvečen istoimenskemu cesarju in njegovi soprogi, ki sta Japonski vladala do 1912 in je lep zgled japonskega Šinto svetišča - templja. Nato pa še do kontroverzne modne četrti Harajuku, kjer se je ta značilni ekstremni japonski stil razvil in najbolj usidral v življenje prebivalcev in zaključek v elegantnem predelu Omotesando. Po kratkem modnem vložku se bomo proti hotelu podali po domače - z lokalnim vlakom bomo doživeli tudi ta utrip mesta in se zlili v eno z domačini. Večerja v značilni restavraciji. Nočitev.

11. dan: TOKIO - HAKONE - HIROŠIMA (zajtrk, večerja)
Zajtrk. Odpeljali se bomo do vznožja magične gore Fuji in nadaljevali do Hakoneja, kjer se bomo vkrcali na izletniški čoln in se zapeljali po jezeru Ashi. Uživali bomo v pogledih na večno goro in lepote na in ob jezeru. Po tej ležerni izkušnji pa se bomo odpeljali do železniške postaje in se s hitrimi japonskimi vlaki odpeljali mimo Nagoje v Hirošimo. Na vlaku večerja. Ob prispetju v Hirošimo se bomo peš odpravili do bližnjega hotela. Nočitev.

12. dan: HIROŠIMA - OSAKA (zajtrk, večerja)
Zajtrk. Dan bomo pričeli z obiskom Miyajimagučija. Vkrcali se bomo na ladjico in zapluli do Miyajima otoka, kjer se nahaja Itsukushima svetišče s slavnimi plavajočimi vrati »torii«. Vrnitev v Hirošimo, kjer bomo oglede nadaljevali v spominskem centru Muzeja žrtvam atomske bombe. Nato še do poslopja zanimive trdnjave Hirošima, ki jo je leta 1589 zgradil fevdalni gospod Mori Terumoto. Gre za značilno Japonsko arhitekturo, grad pa ima na kamnitih temeljih 5 nadstropno leseno konstrukcijo. Tragično je, da je grad kljuboval zobu časa in številnim opustošenjem vse do atomske bombe, ki je končala njegovo bogato zgodovino. Danes je podoba gradu restavratorska mojstrovina, saj se je pri obnovi držalo tako načina stare gradnje kot tudi gradbenih elementov. Po ogledih prevoz na postajo in hitri vlak do Osake. Še s podzemno do hotela in prijava ter osvežitev. Večerja v restavraciji. Nočitev.

13. dan: OSAKA (zajtrk)
Zajtrk in prosto do prevoza na letališče. Prijava in plet s presedanji proti Evropi. Obroki na letalu.

14. dan: - LJUBLJANA
Nadaljevanje poleta s postankom proti Ljubljani.


CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz Ljubljana-Taipei, Taipei-Hongkong, Hongkong-Tokio, Osaka-Taipei-Ljubljana, letališke pristojbine vsi prevozi s klimatiziranimi avtobusi po programu, hitri vlaki na Japonskem, namestitve v hotelih 3*-4*, hotelsko-gostinske storitve in obroke kot je navedeno v programu, vsi ogledi z vstopninami po programu, nezgodno zavarovanje, zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini in vodenje v slovenskem jeziku ter organizacijo potovanja.

MOŽNA DOPLAČILA:
  • Enoposteljna soba = 649 €


RANA URA, ZLATA URA!

PRI REZERVACIJI DO 60 DNI PRED POTOVANJEM 3 % POPUST
V primeru min 14-17 prijavljenih potnikov je cena 4.870 €.
V primeru min 10-13 prijavljenih potnikov je cena 4.999 €.

RANA URA, ZLATA URA!
Pri rezervaciji do 20/12-2016 5 % popust
Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 3 % popust

OPOMBA:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje bomo organizirali v primeru 10 prijavljenih oseb.
Maksimalno število potnikov na programu je 18.
Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti za lokalne vodnike in voznike 50 €.

CEPLJENJE:
Ni obvezno. (Več na: www.zdravinapot.si)

VIZUM:
Slovenskim državljanom vizumi niso potrebni.
V kolikor je pri programu potovanja predviden odhod iz Ljubljane, si pridržujemo pravico do alternativnega odhoda iz okoliških letališč. V tem primeru je iz Ljubljane urejen brezplačni povratni transfer.
Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):