Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Rodos SMARTLINE E 3*27.08. LJU  7xAI579 €
Celinska Tunizija El-Mouradi 5*06.09. LJU  7xUAI409 €
Samos Princessa R 4*23.08. LJU  7xNZ589 €
Djerba (Tunizija) El-Mouradi 4*20.09. LJU  7xAI389 €
Severni Ciper VUNI PALACE 5*06.09. LJU  7xPOL559 €
Heraklion (Kreta) ASTIR BEACH 4*27.08. LJU  7xPOL539 €
Lefkas-Preveza CALYPSO STU 4*27.08. LJU  7xN469 €
Hurghada Sunrise Hol 5*19.08. LJU  7xAI498 €
Antalija Annabella D 5*06.09. LJU  7xUAI599 €
Kefalonija APOLLONION 5*24.09. LJU  7xPOL687 €
Krf YANNIS 3*28.08. LJU  7xPP+469 €
Kos Gaia Villag 3+*30.08. LJU  7xAI599 €
Puerto Plata Casa Marina 4*09.10. MUC  7xAI885 €
Šri Lanka Ranweli Hol 3+*23.09. MUC  7xPOL765 €
Madeira Hotel Jardi 4*05.12. MUC  7xPOL438 €
Dubaj (Emirati) Somewhere H 4*06.09. MUC  15xPP1263 €
Phuket (Tajska) Manathai Re 4*09.10. MUC  10xPP679 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*06.01. VIE  7xAI390 €
Varadero Be Live Exp 4*06.10. VIE  7xAI863 €
Punta Cana Grand Palla 5*26.09. MUC  7xAI1115 €
Heraklion (Kreta) Sunset Hote 4*20.10. VIE  7xPOL418 €
Maldivi Holiday Isl 4*11.12. MUC  7xPOL1286 €
Gran Canaria Astoria 3*09.12. VIE  5xPOL513 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*22.10. MUC  7xAI1006 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*11.09. MUC  9xAI940 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Ekvador in Galapagos


Ekvador in Galapagos

  • min. 20 potnikov, po programu
    • odhod: 23.09.2017 | dni: 14 | cena: 3880 EUR
    • odhod: 13.10.2017 | dni: 14 | cena: 3880 EUR-ogled inkovskega Quita - druga najvišja ležeča svetovna prestolnica
-ogled enega najlepših kolonialnih mest Cuenca
-14 dnevno potepanje z odličnim vodenjem v slovenskem jeziku.
-ogled eksotičnih galapaških otokov s posebnimi čolni.


1. DAN polet SLOVENIJA - EVROPA - QUITO POLET V INKOVSKI QUITO
Zbor potnikov na odhodnem mestu in polet proti Quitu preko evropskega letališča. Quito je druga najvišje ležeča svetovna prestolnica, ki leži v andski dolini. Prevoz do hotela in nastanitev.

2. DAN zajtrk, večerja, nočitev QUITO - OTAVALO QUITO - MED SEVERNO IN JUŽNO POLOBLO
Po zajtrku bo sledil ogled mesta Quito, ki je eno izmed najlepših mest Južne Amerike. Obiskali bomo kulturne znamenitost, spomenike in mestne trge. Posebna znamenitost je cerkev La Compania, baročna mojstrovina
odeta v tone zlata. Nato bomo nadaljevali do spomenika ekvatorja Mitad del Mundo, sredine sveta. Sledil bo ogled etnološkega muzeja, ki prikazuje zgodovino in običaje prvotnih prebivalcev današnjega Ekvadorja. Popoldne bo na vrsti vožnja proti severu po severni cesti panamericana do province Imbabura.

3. DAN zajtrk, večerja, nočitev OTAVALO - LASSO OSUPLJI ZASNEŽENI ANDI
Obiskali bomo tradicionalno indijansko tržnico v Otavalu, po želji bomo nakupili tradicionalne indijanske
spominke. Posebej nas bo navdušila živo - pisana izbira ročno pletenih volnenih izdelkov. Nedaleč iz mesta čakajo na nas nova odkritja na sprehodu po parku Cotacachi ob kraterskem jezeru Cucocha. Občudovali bomo pisano naravo ob kraterju in lepem razgledu po gorski verigi Andov. Vožnjo bomo nadaljevali po južni panameriški cesti, ki se imenuje tudi Avenija vulkanov proti Lassu.

4. DAN zajtrk, večerja, nočitev NARODNI PARK COTOPAXI - BANOS VULKAN COTOPAXI IN PLANTAŽA VRTNIC
Ogledali si bomo narodni park ob vznožju vulkana Cotopaxi, ki je s svojimi 5.897 metri najvišji še delujoči vulkan na svetu. Sprehodili se bomo ob laguni Limiopungo, kjer nas bo prevzela tipična Paramo vegetacija. Z malo sreče bomo občudovali divje indijanske konje. Nato bomo obiskali plantažo vrtnic, ki so eden od najpomembnejših izvoznih artiklov Ekvadorja. Nadaljevali bomo v Banos in si ogledali cesto slapov. Nastanitev v okolici, večerja.

5. DAN zajtrk, večerja, nočitev BANOS - RIOBAMBA - CUENCA V KRALJESTVU INKOV
Po zgodnjem zajtrku se bomo zapeljali do Alausija, kjer se bomo presedli na star muzejski vlak. Po zobati železnici bo sledila zanimiva vožnja v 300 metrov globoko sotesko. Nadaljevali bomo do najpomembnejših verskih
in političnih ostankov inkovske civilizacije - ruševin Ingapirce. Videli bomo ostanke ogromnega sistema cest, ostanke stavbe v obliki elipse, ki so jih zgradili Inki. Ingapirca je edino do sedaj najdeno arheološko
najdišče Inkov v Ekvadorju. Nadaljevali bomo do mesta Cuenca. Nastanitev, večerja.

6. DAN zajtrk, večerja, nočitev CUENCA POKRIJMO SE S PANAMA KLOBUKI
Čaka nas ogled enega najlepših kolonialnih mest, ki je pod kulturno zaščito Unesca. Ob sprehodu po ozkih kamnitih ulicah si bomo ogledali kulturne znamenitosti mesta, glavni trg s čudovito staro in novo katedralo, cvetlično tržnico, samostane, stare hiše z tipičnimi lesenimi balkoni polnimi cvetja. Obiskali bomo delavnico Panama klobukov, kjer bomo spoznali kako te klobuke ročno izdelujejo. Prosto popoldne bo namenjeni za samostojno odkrivanje mesta.

7. DAN zajtrk, večerja, nočitev CUENCA - CAJAS NARODNI PARK - GUAYAQUIL OSUPLJIVA LEPOTA NARODNEGA PARKA CAJAS
Na poti proti največjemu Ekvadorskem mestu Guayaquil bomo obiskali narodni park Cajas. Vulkanska pokrajina, ki je raj za ljubitelje narave in živalskega sveta. 29000 hektarjev velik park, ki ga sestavljajo visoki hribi od 3150 metrov do 4450 metrov višine. 232 lagun prepletajo majhne reke in potočki, ki so med seboj povezani, obdaja pa jih čudovit svet visokogorskih rastlin. Vožnja nas bo peljala po raznoliki pokrajini proti obali, kjer nas bodo pozdravile plantaže banan, kave, kakava, sladkornega riža... Nastanitev, večerja.

8. DAN zajtrk, večerja, nočitev GUAYAQUIL OGLED NAJVEČJEGA EKVADORSKEGA MESTA

Danes bomo spoznali dvomilijonsko mesto ki je tudi največje ekvadorsko pristanišče. Sprehodili se bomo po promenadi ob vladni palači, Seminario parku, kjer živijo veliki kuščarji iguani. Obiskali bomo tudi umetniško četrt Las Penas z raznobarvnimi zgradbami. Nastanitev, večerja.

9. DAN zajtrk, večerja, nočitev GUAYAQUIL - GALAPAŠKI OTOKI OGLED CENTRA CHARLES DARWIN IN ŽELVE VELIKANKE
Zgodnji prevoz do letališča in poleteli bomo proti Galapaškim otokom. Po pristanku na otoku Baltra, se bomo odpeljali v glavno mesto otoka Santa Cruz, Puerto Ayora. Ogledali si bomo raziskovalni center Charles
Darwin. Tam med drugim živijo tudi želve velikanke, med njimi je »osamljeni George« edini preživeli njegove vrste otoka Pinta. Popoldne bomo obiskali plažo Tortuga Bay, eno najlepših plaž galapaškega otočja. Nastanitev, večerja.

10. DAN zajtrk, kosilo, večerja, nočitev GALAPAGOS KOLONIJE TJULNJEV, MORSKIH LEVOV IN ZNAMENITI KUŠČARJI IGUANI
Po zajtrku se bomo vkrcali na izletniški čoln in se odpeljali na otok Nord Seymour, ki je eden izmed vulkanskih otokov. Od otoka Baltra ga loči le majhen zaliv. Sledil bo sprehod po otoku kjer bomo od blizu občudovali kolonije tjulnjev, morskih levov, rdečih rakcev, pelikanov.... Videli bomo kje gnezdijo različne ptice, ki so poznane
po modro - rdečih nogicah. Posebna zanimivost sta dve vrsti iguanov, ki znata tudi plavati. Kosilo bo na čolnu, popoldne pa možnost kopanja v enem od zalivov, kjer gnezdijo tudi želve.

11. DAN zajtrk, večerja, nočitev SANTA CRUZ - ISABELA SREČANJE S PINGVINI
Zjutraj bomo s hitrim čolnom zapustili otok Santa Cruz in se odpeljali do največjega Galapaškega otoka
Isabela. Po pristanku v pristanišču Puerto Villamil se bomo namestili na otoku. Popoldne bo sledila vožnja z motornim čolnom med malimi otočki »Tintoreras« v zalivu Puerto Villamil. Tam nas bodo pozdravili pingvini, morske želve, morski levi, raznobarvne ribice. Sprehodili se bomo med tisoči iguanov na enem od otočkov
in v malem morskem kanalu občudovali morske pse. Večerja.

12. DAN zajtrk, kosilo, večerja, nočitev OTOK ISABELA KOSILO NA GALAPAŠKI KMETIJI
Po zgodnjem zajtrku bomo obiskali vulkan Sierra Negra,drugi največji vulkanski krater na svetu. Po vzponu do kraterja, se bomo ob njem sprehodili in se čudili njegovi izjemni velikosti. Sledilo bo kosilo na tipični galapaški kmetiji. Popoldne bomo uživali v kopanju in snorklanju v zalivu Concha y Perla (školjka in biseri).
Pozno popoldne vožnja z hitrim čolnom na otok Santa Cruz. Večerja.

13. DAN zajtrk BALTRA - GUAYAQUIL - EVROPA POGLED V KRATER VULKANA
Vožnja do letališča na Baltri, s postankom na razgledni točki s pogledom na kraterja. Let do Guyaquila in nato povratni let proti Evropi.

14. DAN EVROPA - SLOVENIJA
Pristanek na enem izmed evropskih letališč in nadaljevanje poti v Ljubljano/na bližnje letališče.


Odhodi v 2017:

22.04.
27.05.
22.07. -
05.08.
23.09.
13.10.

CENA:
3.880 € min. 20 potnikov
4.220 € min. 15 potnikov

Programi v katalogu so pripravljeni po pogojih na dan 31. 8. 2014 (1 EUR je 1,30 USD; 1,39 AUD). V kolikor bo prišlo do večjih razlik v menjalnih tečajih, bomo skladno s tem oblikovali končno ceno, objavljeno v evrih. Skladno s členom 900. Obligacijskega zakonika in zakonom o Varstvu potrošnikov si pridržujemo pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov in pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo potovanja, ki je navedeno na programu potovanja.

 

 CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Ljubljana/bližnje letališče - Evropa - Quito in Quito - Evropa - Ljubljana/ bližnje letališče, Guayaquil - Baltra in Baltra - Guayaquil v ekonomskem razredu, letališke in varnostne pristojbine, vse lokalne prevoze z avtobusi, vlakom in ladjami po programu, nočitve z zajtrki po programu v hotelih 3*/4* v dvoposteljnih sobah, večerje in kosila po programu, vse oglede in vstopnine z lokalnimi vodniki po programu, ekološke takse, vstopna taksa na Galapagos, strošek slovenskega spremljevalca in organizacijo potovanja.

DOPLAČILA: napitnine 60 USD, izstopne takse 30 USD.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 480 €

MOŽNA DOPLAČILA na poti: vstopna taksa na Galapaške otoke, emigracijska prepustnica .

OPOMBA: v primeru poleta z bližnjega letališča je prevoz za doplačilo.

POPUST: otrok do 12. leta v sobi z dvema odraslima osebama na vprašanje.

 

 


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):