Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Severni Ciper SALAMIS BAY 5*28.10. LJU  7xAI599 €
Hurghada Fortuna-5zv 5*30.09. LJU  7xAI449 €
Djerba (Tunizija) El-Mouradi 4*18.10. LJU  7xAI319 €
Malta QAWRA PALAC 4*26.12. LJU  7xNZ498 €
Antalija Annabella D 5*28.10. LJU  7xUAI599 €
Puerto Plata Grand Oasis 4+*28.11. MUC  7xAI948 €
Šri Lanka Mandara Bou 4*28.11. MUC  7xPOL701 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*08.12. VIE  7xAI390 €
Phuket (Tajska) Rawai Palm 4*08.10. MUC  7xPOL966 €
Dubaj (Emirati) Jumeirah Za 6*06.11. MUC  8xPOL532 €
Madeira Galo Resort 4*11.01. MUC  7xPOL393 €
Varadero Hotel Brisa 4*01.11. MUC  7xAI1055 €
Punta Cana Hotel Grand 5*05.12. MUC  7xAI1092 €
Heraklion (Kreta) Glaros Beac 4*20.10. VIE  7xPOL469 €
Maldivi Sun Island 4+*13.11. MUC  7xPOL1258 €
Gran Canaria Astoria 3*09.12. VIE  5xPOL501 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*24.10. MUC  7xAI1041 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*27.11. VIE  9xAI982 €
Mauritius Seaview Cal 4*07.03. VIE  7xPOL1137 €
Rodos LABRANDA KI 4*19.10. SZG  7xAI363 €
Antalija Club Konakl 4+*15.10. VIE  5xAI302 €
Hurghada Grand Resor 5*14.12. SZG  7xAI310 €
Zanzibar BRAVO CLUB 4*03.10. MUC  8xAI1005 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Berlin, Kopenhagen in skok na Švedsko


Berlin, Kopenhagen in skok na Švedsko

  • min. 45 potnikov, na avtobusu
    • odhod: 28.10.2017 | dni: 6 | cena: 399 EUR• 2 evropski metropoli, Kopenhagen in Berlin
• ogled tretjega največjega skandinavskega mesta, Malmo
• poletna uspešnica

 

1. DAN: nočna vožnja

SLOVENIJA - BERLIN

Odhod v večernih urah. Nočna vožnja skozi Avstrijo in Nemčijo.

 

2. DAN: nočitev
BERLIN

Dopoldanski prihod v svetovljanski Berlin, ki se je iz simbola razdeljenega mesta, v dvajsetih letih po padcu znamenitega berlinskega zidu, spremenil v živahno prestolnico, s pestrim kulturnim in nočnim življenjem. Oglede in jutranjo telovadno po nočni vožnji, bomo pričeli na največjem nemškem stadionu, kjer so leta 1936 potekale XI Olimpijske igre (notranji ogled za doplačilo). Polni energije bomo nadaljevali z avtobusnim ogledom mesta: Branderbuška vrata, avenija Pod Lipami, Opera, vse do železniške postaje Zoo in svetovno znanega živalskega vrta. Sprehodili se bomo po znamenitem berlinskem bulvarju z drevoredom, kjer stoji nenavadna Gedächtniskirche, Kurfürstendam (Nasip volilnih knezov) ter številni lokali, trgovinice, restavracije in kavarne. Zapeljali se bomo do vladne četrti s predsedniško palače in rezidenco, palačo zveznega kanclerja in nemškega parlamenta - Reichstag. Nastanitev v hotelu. Prosto za samostojno odkrivanje nočnega življenja v mestu, ki nikoli ne spi.

 

3. DAN: zajtrk, nočitev
BERLIN

Po zajtrku bomo nadaljevali z raziskovanje nemške prestolnice. Sprehodili se bomo po Aleksandrovem trgu, ki je eden izmed glavnih trgov v mestu, mimo neorenesančne Rdeče mestne hiše, vse do najstarejšega predela mesta, Nikolajeve četrti. Popoldne nadaljevanje ogledov po danes prestižni Friedrichstrasse, kjer se nahaja Checkpoint Charlie. Možnost ogleda muzeja, ki prikazuje zgodovino berlinskega zidu (doplačilo). Dvajset let po padcu Berlinskega zidu je v mestu le malo ostankov, ki bi spominjali na razdeljeno mesto. Zapeljali se bomo do najdaljšega ohranjenega dela Berlinskega zidu - East Side Gallery. 1, 3 kilometra dolg zid ob reki Spree je prekrit s 106 poslikavami umetnikov z vsega sveta. Ustavili se bomo tudi na Potsdamskem trgu z modernim kompleksom uradov, trgovin in stanovanj. Zvečer po želji obisk Friedrichstadt Palast - največjega evropskega zabaviščnega teatra.

 

4. DAN: zajtrk, nočitev
BERLIN - KOPENHAGEN

Po zajtrku se bomo poslovili od Berlina in nadaljevali pot proti severu Nemčije, vse do pristanišča Rostock, od koder bomo s trajektom odpluli do danskega Gedserja. S potjo bomo nato nadaljevali do Kopenhagna. Po prihodu se bomo podali na ogled glavnih mestnih znamenitosti: palača Cristiansborg, kjer domuje danski parlament, rezidenca kraljeve družine Amalienborg, simbol mesta - kip Male morske deklice, fontana Gefion, ki je največji mestni spomenik in hkrati vodnjak želja, sprehodili pa se bomo tudi od Mestne hiše po eni najdaljših evropskih nakupovalnih ulic do starega pristanišča Nyhavn. Po želji še obisk danskega Narodnega muzeja. Sledi nastanitev v hotelu.

 

5. DAN:  zajtrk, nočitev
IZLET V MALMÖ IN ROSKILDE

Dopoldne se bomo podali na izlet na Švedsko. Prevozili bomo kar 16 km dolg most, ki povezuje ti dve skandinavski državi in obiskali tretje največje švedsko mesto, Malmö: gre za simpatično in živahno švedsko mesto s tipičnimi 2 - nadstropnimi hišami. Sprehodili se bomo po mestnem središču in glavnem mestnem parku, nato pa nekaj prostega časa. Popoldne povratek na Dansko in vožnja mimo Kopenhagna proti vzhodu, v mestece Roskilde. Mesto ima zelo dolgo zgodovino, ki se je začelo že v času Vikingov, kar bomo lahko spoznali ob obisku muzeja vikingških ladij (doplačilo). Ogledali si bomo še mogočno katedralo, ki sodi na Unescov seznam, tu pa so pokopani številni danski kralji. Povratek v Kopenhagen, kjer bomo imeli še nekaj prostega časa za raziskovanje tega čudovitega skandinavskega mesta.

 

6. DAN: zajtrk, nočna vožnja
KOPENHAGEN - SLOVENIJA

Po zajtrku se bomo poslovili od Kopenhagna in nadaljevali pot proti jugu Danske, vse do pristanišča Gedser, od koder bomo s trajektom odpluli do Rostocka. Sledi vožnja proti domu z vmesnimi postanki, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah sedmega dne.

 

 
CENA:
399 € min. 45 potnikov
DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 35 potnikov) 40 €.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PROGRAM ZA VSE OSTALE ODHODE:

1. DAN nočna vožnja
SLOVENIJA - KOPENHAGEN

Odhod v popoldanskih urah in vožnja preko Avstrije in Nemčije vse to Kopenhagna.

2. DAN zajtrk, nočitev
KOPENHAGEN
Dopoldanski prihod v dansko prestolnico. Nastanitev in nekaj časa za osvežitev. Sledi ogled glavnih mestnih znamenitosti (peš in z javnim prevozom): palača Cristiansborg, kjer domuje danski parlament, rezidenca kraljeve družine Amalienborg, simbol mesta - kip Male morske deklice, fontana Gefion, ki je največji mestni spomenik in hkrati vodnjak želja, sprehodili pa se bomo tudi od Mestne hiše po eni najdaljših evropskih nakupovalnih ulic do starega pristanišča Nyhavn. Po želji še obisk danskega Narodnega muzeja. Še nekaj prostega časa. Vrnitev v hotel.

3. DAN zajtrk, nočitev
IZLET V MALMÖ
Dopoldne se bomo podali na izlet na Švedsko. Prevozili bomo kar 16 km dolg most, ki povezuje ti dve skandinavski državi in obiskali tretje največje švedsko mesto, Malmö: gre za simpatično in živahno švedsko
mesto s tipičnimi 2 - nadstropnimi hišami. Sprehodili se bomo po mestnem središču in glavnem mestnem parku,nato pa nekaj prostega časa. Popoldne povratek na Dansko in vožnja mimo Kopenhagna proti vzhodu, v mestece Roskilde. Mesto ima zelo dolgo zgodovino, ki se je začelo že v času Vikingov, kar bomo lahko spoznali ob obisku muzeja vikingških ladij (doplačilo). Ogledali si bomo še mogočno katedralo, ki sodi na Unescov seznam, tu pa so pokopani številni danski kralji. Povratek v Kopenhagen.

4. DAN zajtrk, nočitev
KOPENHAGEN - BERLIN
Po zajtrku se bomo poslovili od Kopenhagna in nadaljevali pot proti jugu Danske, vse do pristanišča Gedser,
od koder bomo s trajektom odpluli do Rostocka. Sledi vožnja proti Berlinu. V poznih popoldanskih urah prihod v Berlin, panoramska vožnja skozi mesto, nato pa nastanitev v hotelu v mestu ali okolici (Potsdam,...).

5. DAN zajtrk, nočitev
BERLIN
Dopoldanski ogled nemške prestolnice. Vožnja mimo sejmišča proti enemu od dveh središč Berlina - zahodnemu
delu mesta, do znamenitega Ku'damma, danes središča trgovin in gostišč, ki ga zaznamuje Spominska cerkev. Postanek za dopoldansko kavico. Nadaljevanje do znamenite železniške postaje Zoo, mimo sedeža univerze in živalskega vrta v vladno četrt, kjer so predsedniška palača in rezidenca, palača zveznega kanclerja in nemški parlament Reichstag. Obnovljeno stavbo parlamenta zaznamuje velika steklena kupola nad parlamentarno dvorano, na katero se je mogoče tudi povzpeti. V neposredni bližini so Brandenburška vrata, ki so po zgraditvi berlinskega zidu ostala na nikogaršnji zemlji in simbolizirajo razdeljenost Nemčije.

6. DAN zajtrk, nočna vožnja
BERLIN - SLOVENIJA
Po zajtrku bomo nadaljevali z raziskovanjem nemške prestolnice. Sprehodili se bomo po Aleksandrovem trgu, ki je eden izmed glavnih trgov v mestu, mimo neorenesančne Rdeče mestne hiše, vse do najstarejšega predela mesta, Nikolajeve četrti. Možnost ogleda katerega izmed muzejev na Muzejskem otoku. Popoldan povratek proti domu, kamor bomo prispeli v zgodnjihm jutranjih urah sedmega dne.

 CENA VKLJUČUJE: vse avtobusne prevoze, vožnjo s trajektom, štiri nočitve z zajtrkom v hotelih 3*, zunanje oglede, vodenje in organizacijo potovanja.POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%

DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 35 potnikov) 40 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 75 € / noč.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: vstopnine v posamezne muzeje, gradove in galerije. V Berlinu bodo ogledi kombinirani z javnim prevozom.
Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):