Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Antalija JUSTINIANO 5*29.10. GRZ  7xAI474 €
Malta Plevna 3*26.12. LJU  7xNZ489 €
Tenerife - jugPez Azul 3*26.12. LJU  6xN859 €
Hurghada Sunrise Gar 5*19.11. LJU  7xAI569 €
Kapverdski otoki CRIOULA CLU 4*17.12. BGY  7xAI829 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*03.12. VIE  7xAI429 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1081 €
Heraklion (Kreta) LYTTOS BEAC 4*04.11. VIE  7xAI649 €
Mallorca Hotel Felip 4*21.11. VIE  5xPOL276 €
Gran Canaria Astoria 3*08.12. VIE  6xPOL426 €
Cancun (Mehika) Oasis Palm 4*02.12. MUC  7xAI1017 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*13.11. VIE  9xAI853 €
Mauritius Blue Lagoon 3*06.12. MUC  7xPOL1045 €
Rodos Olympic Pal 5*23.11. VIE  6xPOL565 €
Antalija JUSTINIANO 5*07.12. VIE  7xAI225 €
Hurghada Grand Resor 5*10.12. VIE  7xAI369 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Bazilikata in Apulija, deželi sonca in tradicije

Zagotovljeni termini (zagotovitev tega potovanja je informativne
narave in se lahko spremeni glede na dinamiko prodaje):

01.11.2016

Bazilikata in Apulija, deželi sonca in tradicije

  • Min. 45 potnikov na avtobusu
    • odhod: 29.10.2016 | dni: 6 | cena: 499 EUR
    • odhod: 31.10.2016 | dni: 6 | cena: 499 EUR
    • odhod: 01.11.2016 | dni: 5 | cena: 599 EURPROGRAM ZA ODHOD 01.11.(zagotovljen), program za ostale datume je spodaj!

• posebno letalo iz Ljubljane direktno v Neapelj
• super ugodno
• lepote neokrnjene in divje narave
• ogled apnenčastih hišic Truli v Alberobelu
• ogled Matere - nenavadnega kompleksa v steno izklesanih cerkva
• vzpon na Vezuv in ogled Pompejev


1. DAN: LJUBLJANA - NEAPELJ nočitev

Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana v popoldanskih urah. Polet s posebnim letalom v Neapelj in po pristanku vožnja proti hotelu. Nastanitev v hotelu v okolici. Nočitev.

2. DAN: NEAPLEJ - POMPEJI - VEZUV zajtrk, večerja, nočitev

Celodnevni izlet v pokrajino Kampanijo. Postanek v Neaplju, živahnem italijanskem mestu in vzpon na "vrh pekla, ki se dviga iz raja" - kot je Goethe opisal Vezuv - vulkan, ki je s svojim izbruhom davno nazaj popolnoma uničil in prekril s pepelom stari rimski mesti Pompeje in Herculaneum. Proti vrhu Vezuva se bomo popeljali z avtobusom, zadnji vzpon pa bo potrebno opraviti peš. Veličasten je pogled na vulkansko žrelo na eni strani in Neapelj na drugi. Po ogledu vožnja do Pompejev in ogled izkopanin starega rimskega mesta. Večerja in nočitev.

3. DAN: ALTAMURA - MATERA zajtrk, večerja, nočitev

Vožnja po slikoviti pokrajini do Altamure, kjer bo prvi daljši postanek. Informativni ogled mestnega središča in impozantne romanske katedrale. Nadaljevanje do bisera Basilicate in hkrati njene največje znamenitosti - mesta Matera. Ogled zanimivih jamskih bivališč. Globok kanjon s številnimi jamami imprevisnimi stenami je bil idealni prostor za naselitev takratnega človeka. Lahko je živel v jamah, ki jih je lahko širil v notranjost, kanjon pa mu je dajal zavetje pred različnimi nevarnostmi. To je prostor kjer si lahko prikličemo zgodovino vse od paleolitika do mestnih naselij »Civita« in »Sassi«. Podzemno mesto se je širilo in danes se lahko sprehodite med več kot 120 cerkvami z bizantinskimi freskami, številnimi obnovljenimi hišami, danes spremenjenimi v hotele in restavracije. Veliki filmski umetniki so tu posneli filme, tudi »Kristusov pasijon«. Zaradi svoje izjemnosti je mesto že od 1993 pod zaščito UNESCA. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

4. DAN: ALBEROBELLO - LOCOROTONDO zajtrk, večerja, nočitev

Vožnja po notranjosti do Alberobella ter Locorotonda, kjer se bomo lahko sprehodili po slikovitih uličicah, ki jih obdajajo značilne bele apnenčaste hiške okroglih oblik s stožičastimi strehami, imenovane "Trulli". Popoldan vožnja do "belega mesta" Ostuni, ki je poznan po belih fasadah hiš v mestnem središču. Ogled mestnega središča: mestni trg, katedrala, Karmeličanski samostan, cerkev Sv. Marije Magdalene z barvano kupolo...

Nastanitev v hotelu. Večerja in nočitev.

5. DAN: BARI - CASTEL DEL MONTE - BENETKE - LJUBLJANA - BRNIK - CELJE zajtrk

Po zjatrku ogled Barija, prestolnice Apulije. Sprehod po srednjeveških uličicah lepo ohranjenega starega mestnega središča in ogled sodobnega dela mesta, ki ga odlikujejo mogočne stavbe, široke avenije in lepe obmorske promenade. Po ogledih vožnja do najlepšega apulijskega spomenika, imenovanega tudi »krona Apulije«, do skrivnostne trdnjave Friderika II. - Castel del Monte. Poizkušali bomo odkriti tančice skrivnosti, ki še danes obdajajo eno največjih srednjeveških stavb iz 13. stol. v Evropi. Vožnja na letališče in večerni polet letala v Benetke. Po pristanku avtobusni prevoz do Ljubljane, letališča Brnik in Celja.


CENA: 599 €
za minimalno 45 potnikov na avtobusu SUPER UGODNO

Predvidene časovnice
1.11. LJUBLJANA -NEAPELJ 19.10.-20.25
5.11. BARI - BENETKE 19.50 - 21.15


Doplačilo za manjšo skupino
(pri manj kot 45 potnikih in min. 35 potnikih na avtobusu) 40 €

POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču -15%

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz s posebnim letalom Ljubljana - Neaplej in povratek z redno linijo Bari -Benetke (na letih vključeno 15kg prtljage ki se odda), letališke in varnostne pristojbine, avtobusni prevoz po programu v Italiji in transfer iz letališča v Benetkah do Ljubljane, Brnika in Celja, 3x polpenzion in ena nočitev z zajtrkom v hotelih 3/4*, zunanje oglede po programu, stroške spremstva in organizacije potovanja.

DOPLAČILO: turistična taksa v hotelu pribl. 3 €/noč.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba: 85 €.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: podzemna jamska bivališča, Castel del Monte, Karmaličanski samostan - vstopnine pribl. 15 €, morebitne ostale vstopnine, vstopnina v Pompeje 13 €

................................................................................................................................................................

Program za ostale odhode!

• lepote neokrnjene in divje narave
• ogled apnenčastih hišic Truli v Alberobelu
• ogled Matere - nenavadnega kompleksa v steno izklesanih cerkva


1. DAN nočitev SLOVENIJA - RIM OZ. NEAPELJ- SORRENTO
Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana. Polet v Rim oz. Neapelj in po pristanku vožnja proti Sorrentu. Prihod v hotel v okolici, nastanitev.

2. DAN zajtrk, večerja, nočitev SORRENTO - ALTAMURA - MATERA
Vožnja po slikoviti pokrajini do Altamure, kjer bo prvi daljši postanek. Informativni ogled mestnega središča in impozantne romanske katedrale. Nadaljevanje do bisera Basilicate in hkrati njene največje znamenitosti - mesta Matera. Ogled zanimivih jamskih bivališč. Globok kanjon s številnimi jamami imprevisnimi stenami je bil idealni prostor za naselitev takratnega človeka. Lahko je živel v jamah, ki jih je lahko širil v notranjost, kanjon pa mu je dajal zavetje pred različnimi nevarnostmi. To je prostor kjer si lahko prikličemo zgodovino vse od paleolitika do mestnih naselij »Civita« in »Sassi«. Podzemno mesto se je širilo in danes se lahko sprehodite med več kot 120 cerkvami z bizantinskimi freskami, številnimi obnovljenimi hišami, danes spremenjenimi v hotele in restavracije. Veliki filmski umetniki so tu posneli filme, tudi »Kristusov pasijon«. Zaradi svoje izjemnosti je mesto že od 1993 pod zaščito UNESCA. Nastanitev v hotelu v okolici Matere.

3. DAN zajtrk, večerja, nočitev MATERA - ALBEROBELLO - LOCOROTONDO - OSTUNI
Vožnja po notranjosti do Alberobella ter Locorotonda, kjer se bomo lahko sprehodili po slikovitih uličicah, ki jih obdajajo značilne bele apnenčaste hiške okroglih oblik s stožičastimi strehami, imenovane "Trulli". Popoldan vožnja do "belega mesta" Ostuni, ki je poznan po belih fasadah hiš v mestnem središču. Ogled mestnega središča: mestni trg, katedrala, Karmeličanski samostan, cerkev Sv. Marije Magdalene z barvano kupolo...
Nastanitev v hotelu.

4. DAN zajtrk, večerja, nočitev OSTUNI - MONOPOLI - BARI - CASTEL DEL MONTE - TRANI
Vožnja do pristaniškega mesteca Monopoli, krajši postanek in nato naprej v Bari, prestolnico Apulije. Sprehod po srednjeveških uličicah lepo ohranjenega starega mestnega središča in ogled sodobnega dela mesta, ki ga odlikujejo mogočne stavbe, široke avenije in lepe obmorske promenade. Po ogledih vožnja do najlepšega apulijskega spomenika, imenovanega tudi »krona Apulije«, do skrivnostne trdnjave Friderika II. - Castel del Monte. Poizkušali bomo odkriti tančice skrivnosti, ki še danes obdajajo eno največjih srednjeveških stavb iz 13. stol. v Evropi. Za zaključek dneva še krajši postanek v obmorskem mestecu Trani, poznanem predvsem po svoji mogočni stolnici, ki se nahaja tik ob morju. Nastanitev v hotelu v okolici.

5. DAN zajtrk, večerja, nočitev POLOTOK GARGANO
Vožnja na "ostrogo" italijanskega škornja, na divji polotok Gargano, obrobljen s skalnimi pečinami, belimi vasmi in širokimi peščenimi plažami. Krajši postanek v Sipontu in nadaljevanje potovanja do Monte Sant' Angela, mesta vrh hriba, ki je bilo stoletja eno najbolj čaščenih krščanskih svetišč v Italiji. Po ogledu spust v Vieste, najživahnejše gargansko letovišče, nato naprej do slikovitih mestec Peschici, Rodi Garganico in Termoli. Nastanitev v okolici. .

6. DAN zajtrk TERMOLI - SAN MARINO - SLOVENIJA
Vožnja po avtocesti mimo Pescare in Riminija do žepne državice San Marino. Postanek za kosilo in ogled istoimenskega glavnega mesteca in njegovih znamenitosti. Pozno popoldne nadaljevanje potovanja proti domu. Prihod v Slovenijo v poznih nočnih urah.

ODHODI 2016:
04.10.
29.10.
31.10.

CENA: 499 €
Doplačilo za manjšo skupino (min. 35 potnikov) 50 €

 POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču -15%

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Ljubljana - Rim oz. Neapelj,(oz. Benetke - Rim oz. Neapelj) letališke in varnostne pristojbine, avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, eno nočitev z zajtrkom in štiri polpenzione v hotelih 3*, zunanje oglede po programu, stroške spremstva in organizacije potovanja.

DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 35 potnikov) 50 €; turistična taksa v hotelu pribl. 3 €/noč.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba.

MOŽNA DOPLAČILA na poti:
podzemna jamska bivališča, Castel del Monte, Karmaličanski samostan - vstopnine pribl. 15 €, morebitne ostale vstopnine.

POMEMBNO: program se lahko izvaja v obratnem vrstnem redu. V določenih terminih bo odhod organiziran iz sosednih letališč. V temu primeru je vključen v ceno avtobusni prevoz do letališča.


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):