Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Severni Ciper SALAMIS BAY 5*28.10. LJU  7xAI599 €
Hurghada Fortuna-5zv 5*30.09. LJU  7xAI449 €
Djerba (Tunizija) El-Mouradi 4*18.10. LJU  7xAI319 €
Malta QAWRA PALAC 4*26.12. LJU  7xNZ498 €
Antalija Annabella D 5*28.10. LJU  7xUAI599 €
Puerto Plata Grand Oasis 4+*28.11. MUC  7xAI978 €
Šri Lanka Mandara Bou 4*28.11. MUC  7xPOL701 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*08.12. VIE  7xAI390 €
Dubaj (Emirati) Fairmont Th 5*04.12. MUC  7xPOL532 €
Madeira Galo Resort 4*11.01. MUC  7xPOL393 €
Fuerteventura Corralejo B 4*09.12. MUC  7xPOL466 €
Punta Cana Hotel Grand 5*05.12. MUC  7xAI1092 €
Varadero Hotel Brisa 4*01.11. MUC  7xAI1055 €
Heraklion (Kreta) Glaros Beac 4*20.10. VIE  7xPOL469 €
Maldivi Sun Island 4+*13.11. MUC  7xPOL1258 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*24.10. MUC  7xAI1041 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*28.11. MUC  9xAI982 €
Mauritius Seaview Cal 4*12.03. VIE  7xPOL1102 €
Rodos LABRANDA KI 4*19.10. SZG  7xAI363 €
Antalija CLUB CALIME 5*15.10. VIE  5xAI302 €
Hurghada Grand Resor 5*14.12. SZG  7xAI310 €
Zanzibar BRAVO CLUB 4*03.10. MUC  8xAI1005 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Barviti Mjanmar


Barviti Mjanmar

  • min. 20 potnikov, po programu
    • odhod: 24.11.2017 | dni: 10 | cena: 2340 EUR-odkrivanje zlate Burme ali dežele tisočerih pagod
-spoznavanje čudovitih ljudi in raznolike pokrajine vključeni vsi notranji leti in vstopnine preverjeni hoteli
-odlična kombinacija ogledov in počitnic


1. DAN dnevno nočni let LJUBLJANA - EVROPA - YANGON
Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana ali na enem od sosednjih letališč in polet preko vmesnih letališč v Yangon.

2. DAN nočitev YANGON
ZELENO MESTO Z ZLATIM ODSEVOM
Po pristanku v Yangonu, prestolnici Mjanmara, se bomo po krajši osvežitvi podali na ogled mesta, polnega nasprotij, kjer se prepletata bogastvo in revščina, starodavno in moderno. Da je danes mesto tako zeleno gre v prvi vrsti zahvala Britancem, ki so tukaj uredili številne parke, jezera, zasadili tropsko rastje in uredili široke avenije. Mesto, ki je zelo živahno, je kljub temu precej čisto za azijske razmere. Ogledali si bomo nekdanje mestno središče okoli templja Sule, kjer je ohranjeno veliko število kolonialnih zgradb ter še posebej lepe in veličastne pagode ter budistični templji. Za konec bomo obiskali še pagodo z največjim ležečim kipom Bude - Chauk Htat Kyi in pričakali sončni zahod ob svetovno znanem zlatem templju Shwedagon, ki velja za eno največjih svetovnih znamenitosti. Nočitev v hotelu.

3. DAN zajtrk, notranji let, nočitev YANGON - BAGAN
TISOČI TEMPLJEV BAGANA
Obisk Mjanmara ne bi bil popoln brez obiska s templji preplavljenih ravnin mesta Bagan. Po zajtrku bomo tako z jutranjim poletom prispeli v Bagan, kjer nas bo pričakalo več kot 2000 templjev, ki so pod zaščito UNESCA. Že samo število starih templjev je izjemno in ob takšnem bogastvu, ki ga nudi Bagan, bomo skoraj v zadregi, katerega sploh obiskati. Pa vendarle si bomo pobliže ogledali najbolj fascinantne templje kot so Shwezigon, Gubyaukgyi (Wetkyiinn), Oakkyaung in Ananda, slednji je star 1000 let in se po stilu popolnoma razlikuje od preostalih, že samo ime templja pomeni neskončno lepo, neskončno modro. Popoldan bomo obiskali ročno delavnico lakiranih izdelkov in tradicionalno vas Kabar Bagan, kjer si bomo ogledali izdelke domače obrti, morda s sabo odnesli tudi kakšen spominek. Mynamar je dežela tisočerih barv, ki še posebej zažarijo ob sončnem zahodu. Tega dne ga bomo pričakali pri templju Shwesandaw. Po stopnicah se bomo povzpeli na eno izmed teras, od koder je čudovit razgled na ravnice in sončni zahod preko starega dela Bagana in reke Iravadi. Nočitev v hotelu.

4. DAN zajtrk, nočitev BAGAN - GORA POPA - BAGAN
MAGIČNA GORA POPA IN PALMOVI NASADI
Po zajtrku se bomo odpeljali po slikoviti pokrajini s številnimi palmovimi nasadi do magične gore Popa, na kateri je postavljen tempelj Toddy Palm Tree. Gora je sicer ugasli vulkan, ki sega visoko v nebo in je znana kot "dom duš" in že stoletja priljubljena romarska pot domačinov. Do samega vrha gore vodi 777 stopnic, napor pa bo vsekakor poplačan s čudovitim razgledom. Popoldan povratek v Bagan, kjer bomo obiskali tempelj Dhammayangyi, ki je največji v Baganu. Ogledali si bomo še templja Sulamani in Htilominlo in dan zaključili z nepozabnim sončnim zahodom na kateri izmed vzpetin. Nočitev v hotelu.

5. DAN zajtrk, letalo, ladja, nočitev BAGAN - MANDALAY - MINGUN
KRALJEVSKO MESTO MANDALAY
Po zajtrku prevoz do letališča in let v kraljevsko mesto Mandalay, ki je drugo največje mesto v Burmi. Najprej se bomo z ladjico zapeljali čez reko Iravadi do Minguna, kjer bomo obiskali Pa Hto Daw - nedokončani veličastni tempelj in Mingun Bell - največji svetovni zvon, ki tehta kar 90 ton. Ogledali si bomo tudi ostanke veličastnih kipov levov in tempelj Mya Thein Tan. Vrnitev v Mandalay, kjer bomo obiskali Mahamuni pagodo,
kjer domačini na Budin kip lepijo zlate lističe, po želji se jim bomo pridružili tudi mi. Po nastanitvi in krajši osvežitvi v hotelu bomo v popoldanskem času obiskali še Kuthodaw tempelj, ki hrani največjo knjigo na svetu, ShweKyaung ali Zlati samostan in Kyauktawgyi tempelj, ki je znan bo ogromnem kipu Bude. Sončni zahod bomo pričakali na hribu Mandalay. Nočitev v hotelu.

6. DAN zajtrk, nočitev MANDALAY - AMARAPURA - SAGAING - MANDALAY
RDEČI MENIHI IN NAJDALJŠI TIKOV MOST NA SVETU
Po zajtrku bomo obiskali samostan Maha Gandaryone, ki je največji samostan Mjanmara, saj v njem biva več kot 1000 menihov, oblečenih v tipične vinsko rdeče halje. Nadaljevali bomo v Sagaing, kjer si bomo ogledali KaungHmuDaw tempelj, katerega notranjost žari od loma svetlobe malih zrcal. Povzpeli se bomo na hrib Sagaing do Umin Thonese templja ali templja "30 jam". Sledi vožnja do Amarapure, kjer bomo obiskali tradicionalno tkalnico z možnostjo nakupa lokalnih izdelkov. Sončni zahod bomo tokrat pričakali ob U Bein mostu - najdaljšem lesenem mostu na svetu, ki je ena najpogosteje fotografiranih znamenitosti. Povratek v Mandalay in nočitev.

7. DAN zajtrk, notranji let, nočitev MANDALAY - HEHO - PINDAYA - INLE
KRAŠKA JAMA Z ZBIRKO BUDINIH KIPCEV
Zjutraj bomo poleteli v Heho, od koder se bomo odpeljali do približno dve uri oddaljene Pindaye. V Pindaya apnenčasti jami, ki se nahaja nedaleč od jezera Inla in je dolga 150 m si bomo ogledalu številne kipe Bude, različnih stilov iz različnih zgodovinskih obdobij. Število podob Bude nenehno raste, saj jih ljudje prinašajo
vedno več in tako se jih je do danes nabralo že okoli 9000. Poskusili bomo tudi tradicionalni zeleni čaj ter namaz iz posušenega fižola. Sledila bo vožnja do jezera Inle, nastanitev v hotelu in nočitev.

8. DAN zajtrk, nočitev JEZERO INLE
PLAVAJOČI VRTOVI, MAČKE IN DOLGOVRATKE
Po zajtrku nas čaka nepozaben dan na jezeru Inle, ki velja za eno najlepših naravnih znamenitosti te dežele, nahaja pa se med številnimi vzpetinami na nadmorski višini 900 metrov. Lokalno pleme Intar si je življenje praktično uredilo na jezeru, ki jim predstavlja vir preživetja. Jezero Inle je znano po svojih na vodi plavajočih vrtovih, med katerimi bomo zapluli s čolni, občudovali ribiče, ki veslajo kar z nogo, kar predstavlja edinstveno tehniko. Obiskali bomo samostan skakajočih mačk ter več vasi in delavnic tradicionalnih obrti in marsikakšen unikaten spominek se bo znašel v naših popotniških malhah. Spoznali bomo postopke ročnega tkanja svile, celo svile iz lotosovih pecljev, kovaštva in obdelovanje srebra ter izdelovanje posebnih burmanskih cigar čarot. Popoldne nas čakajo plovba po edem od pritokov jezera, obisk vasice Indein z množico majhnih kamnitih in opečnatih pagod sredi divjine, samostan Nga Phe Kyaung in ne nazadnje številne vasi na kolih, ki spominjajo na barjanske koliščarje. Zagotovo boste v objektiv ujeli tudi podobe ribičev, ki so s stožčastimi mrežami simbol jezera Inle, za konec dneva pa se bomo ustavili tudi v vasici, kjer domujejo »ženske dolgovratke «. Vrnitev v hotel.

9. DAN zajtrk, notranji let, nočni let INLE - HEHO - YANGON (letalo)
NASVIDENJE ALI »SEDAJ GREM«, KOT PRAVIJO
DOMAČINI
Po zajtrku prevoz do letališča v Heho in povratek v Yangon. Obiskali bomo Bogyoke market (zaprt ob ponedeljkih), ki se nahaja v kitajskem predelu mesta. Popoldan prosto za počitek in nekaj uric spanja.

10. DAN YANGON - VRNITEV DOMOV (letalo)
V nočnih urah prevoz na mednarodno letališče in polet preko vmesnih letališč v Evropo. Prihod v Slovenijo v večernih urah.

ALI POČITNICE NA NGAPALI BEACH
09. NA 12. ALI 15. DAN
notranji let in 3 ali 5 dnevne počitnice

POČITNICE NA NGAPALI BEACH
RAJSKA PLAŽA POD PALMOVIMI DREVESI
Nič ni lepšega, kot po končanem popotovanju po tej barviti deželi še nekaj dni počitnic na rajski plaži ob Andamanskem morju. Tisti, ki se boste odločili za 3 ali 5 dnevno podaljšanje v katerem od hotelov boste iz Heha direktno poleteli v Ngapali oziroma bližnje letališče, kjer vas bo pričakal organizirani prevoz do vaše nastanitve. Palmova drevesa, široka peščena plaže, majhne ribiške vasice in kristalno čisto morje, več si skoraj ne moremo želeti. Glede na vaše število dni / 3 ali 5 dnevni počitek/ bo zadnji dan organizirani prevoz do letališča in od tu naprej v Yangon, od koder boste v nočnih urah poleteli proti Evropi.

13. ALI 15. DAN nočno dnevni let YANGON in POLET V EVROPO
V nočnih urah prevoz na mednarodno letališče in polet preko enega od vmesnih letališč v Evropo. Prihod v Slovenijo v večernih urah.


Odhodi v 2017:

25.04. -

24.06.
24.11.

CENA:
2.340 € min. 20 potnikov
2.690 € min. 10 potnikovCENA VKLJUČUJE: vse letalske vozovnice po programu, vključno s štirimi notranjimi leti, nočitve z
zajtrki v hotelih 3/4* lokalne kategorizacije; vsi ogledi po programu z lokalnimi angleško govorečimi vodniki in vstopninami; vsi prevozi in transferi na lokaliteti; stroške organizacije potovanja; v primeru vsaj 10 prijavljenih oseb tudi slovenski predstavnik na poti.

DOPLAČILA:
napitnine (tudi otroci) pribl. 40 USD, vizum 40 USD ob vstopu v državo/ potreben je vsaj še 6 mesecev veljaven potni list/kopijo oddate ob prijavi, 3 novejše fotografije.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:
enoposteljna soba 320 €; podaljšanje programa na Ngapali Beach 3 ali 5 dni od 490 € naprej, prosimo zahtevajte poseben izračun; zavarovanje rizika odpovedi.

MOŽNA DOPLAČILA na poti:
kosila in večerje na poti/ cene so zmerne, vendar kljub vsemu predlagamo
paket večerij ki bodo v hotelu ali lokalnih restavracijah in znašajo skupaj 160 €, drugi stroški osebne porabe.

OPOMBA: v primeru poleta z bližnjega letališča je prevoz za doplačilo.

POPUST: otrok do 12. leta v sobi z dvema odraslima osebama na vprašanje.


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):