Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Severni Ciper SALAMIS BAY 5*28.10. LJU  7xAI599 €
Hurghada Fortuna-5zv 5*30.09. LJU  7xAI449 €
Djerba (Tunizija) El-Mouradi 4*18.10. LJU  7xAI319 €
Malta QAWRA PALAC 4*26.12. LJU  7xNZ498 €
Antalija Annabella D 5*28.10. LJU  7xUAI599 €
Puerto Plata Bluebay Vil 4+*28.11. MUC  7xAI992 €
Šri Lanka Mandara Bou 4*28.11. MUC  7xPOL701 €
Madeira Galo Resort 4*11.01. MUC  7xPOL393 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*08.12. VIE  7xAI390 €
Dubaj (Emirati) Crown Palac 4*24.10. VIE  7xPOL502 €
Punta Cana Hotel Grand 5*05.12. MUC  7xAI1092 €
Varadero Hotel Brisa 4*01.11. MUC  7xAI1055 €
Heraklion (Kreta) Glaros Beac 4*20.10. VIE  7xPOL469 €
Mallorca BQ Sarah 4*19.10. VIE  5xPOL267 €
Maldivi Sun Island 4+*13.11. MUC  7xPOL1258 €
Gran Canaria Hotel Astor 3*09.12. VIE  5xPOL501 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*24.10. MUC  7xAI1041 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*28.11. MUC  9xAI982 €
Mauritius Seaview Cal 4*10.03. MUC  7xPOL1267 €
Rodos LABRANDA KI 4*19.10. SZG  7xAI363 €
Antalija Simena Hote 5*15.10. VIE  5xAI302 €
Hurghada Grand Resor 5*14.12. SZG  7xAI310 €
Zanzibar BRAVO CLUB 4*03.10. MUC  8xAI1005 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Avstralija in Nova Zelandija

Zagotovljeni termini:
14.02.2018
AVSTRALIJA in NOVA ZELANDIJA
 
Avstralija in Nova Zelandija
 
ODHOD:  14. februar 2018 | 21 dni | letalo | 

1. dan: Organizan prevoz potnikov iz Ljubljane, Celja in Maribora na letališče Dunaj. Polet ob 22.05 proti Dubaju.  
 
2. dan: Jutranji pristanek v Dubaju in nadaljevalni polet proti Avstraliji. Obroki na letalu.
 
3. dan: Jutranji pristanek v Melbournu in še polet proti Cairnsu s pristankom okoli 11.40 ure po lok. času. Osvežitev v hotelu. Sledi sproščujoč izlet z gondolo Skyrail skozi deževni pragozd do mesta KURANDA in vrnitev z avtobusom v Cairns. Povratek v hotel in nočitev.
 
4. dan: Zajtrk. Izlet na VELIKI KORALNI GREBEN z ladjo. Opazovanje koral, možnost potapljanja. Kosilo vključeno. Vrnitev v hotel. Možnost ogleda aboriginskega programa. Nočitev v hotelu.
 
5. dan: Zgodnji zajtrk, transfer na letališče in polet iz Cairnsa proti AYERS ROCKU. Ogled nenavadnih gora OLGAS. Nastanitev, nato opazovanje sončnega zahoda pred aboriginsko sveto goro ULURU. Večerja in nočitev.   
 
6. dan: Zgodnje vstajanje in sončni vzhod pod goro ULURU. Gotovo eden izmed vrhuncev potovanja! Ogled aboriginskega kulturnega centra,  odhod iz Yulare in popoldanski prihod v ALICE SPRINGS − prestolnico Rdečega centra. Ogled mesta z obiskom  telegrafske postaje centra “letečih zdravnikov”. Nastanitev, večerja in nočitev.  
 
7. dan: Zajtrk. Transfer na letališče in polet v MELBOURNE. Popoldanski pristanek, krajša panorama milijonskega mesta. Večerja pri slovenskem društvu in druženje s tamkajšnjimi Slovenci. Nastanitev in nočitev v hotelu.  
 
8. dan: Zajtrk. Celodnevni izlet po VELIKI OCEANSKI CESTI. Ogled naravnih znamenitosti: Loch Ard, Twelve Apostols, London Bridge ... Kosilo na poti. Večerna vrnitev v Melbourne in nočitev.   
 
9. dan: Zajtrk. Ogled Melbourna: parlament, katedrala sv. Patricka, Cookova koliba, botanični vrt ... Transfer na letališče in polet v prestolnico CANBERRO. Večerja pri slovenskem društvu, nastanitev v hotelu in nočitev.  
 
10. dan: Zajtrk in ogled: sodišče, stari in novi parlament, Anzac Hill, Memorial ... Avtobusna vožnja proti SYDNEYU. Postanek na plaži Bondi, večerni prihod in prva panorama centra: The Rocks, Harbour Bridge, … Nastanitev in nočitev.  
 
11. dan: Zajtrk. Celodnevni ogled Sydneya: predel Rocks, katedrala, znamenita opera – notranji ogled, vzpon na stolp AMP in obisk akvarija v Darling Harbourju. Nočitev v hotelu.  
 
12. dan: Zajtrk in takojšen transfer na letališče. Polet v Christchurch in pristanek na NOVI ZELANDIJI na Južnem otoku v popoldanskih urah. Transfer v CHRISTCHURCH, krajši krožni ogled mesta z mestnim jedrom, katedralo, botaničnim vrtom … Nastanitev in nočitev.
 
13. dan: Zajtrk. Vožnja preko prelaza Arthur na zahodno obalo. Kosilo na poti. Postanek v kraju HOKITIKA (možen nakup izdelkov iz žada) nato vožnja pod vznožje najvišje novozelandske gore MT. COOK, do LEDENIKA FRANCA JOŽEFA. Nastanitev v hotelu.
 
14. dan: Po zajtrku jutranji sprehod do vznožja ledenika, nato vožnja po ledeniškem področju mimo ledenika Fox in preko prelaza Haast. Kosilo na poti. Slikovita panoramska vožnja med gorsko pokrajino ter sprostiveni postanek v kraju WANAKA ob istoimenskem jezeru. Večerni prihod v turistično središče QUEENSTOWN. Nastanitev v hotelu in nočitev.
 
15. dan: Zajtrk. Krajši ogled mesta ob jezeru Wakatipu, transfer do letališča Queenstown in polet na Severni otok v WELLINGTON. Panorama novozelandskega glavnega mesta: parlament, katedrala, lesena palača, mimo muzeja Te Papa ... Nastanitev in nočitev.   
 
16. dan: Zajtrk. Vožnja severno preko NP Tongariro, mimo vulkana Ruapehu, prizorišč snemanja Gospodarja prstanov. Prihod ob jezero Taupo in ogled geotermalne elektrarne WAIRAKEI. Postanek na geotermalnem območju v DOLINI MESEČEVIH KRATERJEV. Prihod v ROTORUO, nastanitev in nočitev. Možnost večerje s programom v Maorski vasi. 
 
17. dan: Po zajtrku ogledi v Rotorui: gejziri, maorski kulturni center ter obisk kmetije Agrodome za spoznavanje pasem ovac.
Odhod v smeri Aucklanda. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.
 
18. dan: Zajtrk. Vožnja skozi AUCKLAND - mesto dveh morij in naprej proti skrajnemu severu, ki ga nekateri opevajo kot najlepši predel Nove Zelandije. Prihod na območje slikovitega zaliva BAY OF ISLANDS v obmorsko turistično mestece PAIHIA in možnost izleta z ladjico po slikovitem zalivu. Nastanitev, večerja in nočitev.
 
19. dan: Po zajtrku vožnja v WAITANGI in ogled kraja, kjer so Angleži in Maori podpisali zgodovinski mirovni sporazum. Vrnitev z avtobusom proti jugu. Kosilo na poti in popoldanski povratek v AUCKLAND. Krožni ogled mesta in obisk slovitega akvarija Kelly Tarlton. Nočitev v hotelu.
 
20. dan: Po zajtrku še prosto dopoldne v centru mesta (možnost vzpona na Sky Tower) za zadnje opravke in nakupe. Popoldanski transfer na letališče in ob 18.50 uri polet iz Aucklanda proti Dubaju. Obroki na letalu.
 
21. dan: Jutranji pristanek v Dubaju in nato še nadaljevalni polet proti Dunaju, kjer bomo pristali predvidoma v opoldanskih urah. Sledi še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Maribora, Celja in Ljubljane, kamor bo povratek v kasnejših popoldanskih urah.
 
CENA: 
5.990 EUR pri najmanj 25 potnikih
6.250 EUR pri najmanj 15 potnikih
6.550 EUR pri najmanj 10 potnikih
 
CENA VKLJUČUJE: vse letalske polete kot navedeno v programu, vse letališke takse (v višini cca. 895 EUR), 17 x nočitev v hotelih turistične kat. v sobah 1/2 TWC z zajtrki, 11 obrokov po programu (kosil ali večerij), vse prevoze s klimatiziranimi avtobusi na celotni poti, avtobusni transfer iz Ljubljane do letališča Dunaj in nazaj, urejanje avstralskega vizuma (35 EUR), odličnega slovenskega vodnika in celotno organizacijo. Vključene vstopnine: višinska gondola v Kurando, izlet z ladjo na koralni greben, NP Uluru, telegrafska postaja in center “letečih zdravnikov” v Alice Springsu, stolp AMP, opera in akvarij v Sydneyu, maorski center ter prikaz striženja ovac v Rotorui, obisk centra Waitanga, akvarij v Aucklandu ... (vseh vključenih  vstopnin je cca. 380 EUR/osebo).
 
POPUSTI: -10% popusta za otroka do 12. let na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima, -5% popusta za otroka do 12. let v sobi z enim odraslim, -5% popusta za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču. Troposteljne sobe proti potrditvi!
 
MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 590 EUR, za maorsko večerjo v Rotorui oz. za vožnjo z ladjico po Bay of Islands (cene na licu mesta).
 
NASTANITEV v hotelih/motelih*** je preverjena, dokaj kakovostna in čista (ne luksuzna). 
 
Potniki morajo ob prijavi (zaradi ureditve vizuma) oddati kopijo potnega lista in navesti podatke o svojem poklicu in mestu zaposlitve.
 
OPOMBE:
- v času objave programa vsi notranji letalski poleti še niso bili potrjeni, zato so v tej zvezi možne še manjše spremembe.
- pridržujemo si pravico do spremembe vrstnega reda ogledov in zamenjave planiranih obrokov (kosilo namesto večerje ali obratno). Ob zasedenosti hotelov v navedenih krajih (ponekod je število nočitvenih zmogljivosti omejeno), lahko pride tudi do manjše prerazporeditve krajev za nočitve, kar pa ne bo vplivalo na vsebino programa.
- izračun cene za to potovanje je bil napravljen 20.11.2015. V primeru sprememb v tečajnem razmerju med eurom in avstralskim dolarjem (toleranca je 3%), se lahko cena še spremeni.

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):