Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Severni Ciper SALAMIS BAY 5*28.10. LJU  7xAI599 €
Hurghada Fortuna-5zv 5*30.09. LJU  7xAI449 €
Djerba (Tunizija) El-Mouradi 4*18.10. LJU  7xAI319 €
Malta QAWRA PALAC 4*26.12. LJU  7xNZ498 €
Antalija Annabella D 5*28.10. LJU  7xUAI599 €
Puerto Plata Bluebay Vil 4+*28.11. MUC  7xAI992 €
Šri Lanka Mandara Bou 4*28.11. MUC  7xPOL701 €
Madeira Galo Resort 4*11.01. MUC  7xPOL393 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*08.12. VIE  7xAI390 €
Dubaj (Emirati) Crown Palac 4*24.10. VIE  7xPOL502 €
Punta Cana Hotel Grand 5*05.12. MUC  7xAI1092 €
Varadero Hotel Brisa 4*01.11. MUC  7xAI1055 €
Heraklion (Kreta) Glaros Beac 4*20.10. VIE  7xPOL469 €
Mallorca BQ Sarah 4*19.10. VIE  5xPOL267 €
Maldivi Sun Island 4+*13.11. MUC  7xPOL1258 €
Gran Canaria Hotel Astor 3*09.12. VIE  5xPOL501 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*24.10. MUC  7xAI1041 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*28.11. MUC  9xAI982 €
Mauritius Seaview Cal 4*10.03. MUC  7xPOL1267 €
Rodos LABRANDA KI 4*19.10. SZG  7xAI363 €
Antalija Simena Hote 5*15.10. VIE  5xAI302 €
Hurghada Grand Resor 5*14.12. SZG  7xAI310 €
Zanzibar BRAVO CLUB 4*03.10. MUC  8xAI1005 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Facebook Twitter Google Viber
Iskanje po vsebinah:  

Avstralija in Nova Zelandija 17dni


Avstralija in Nova Zelandija 17dni

  • min. 20 potnikov, po programu
    • odhod: 21.10.2017 | dni: 17 | cena: 5190 EUR
    • odhod: 18.11.2017 | dni: 17 | cena: 5190 EUR- nepozabna Avstralija Sydney, Cairns in Uluru
- glavne znamenitosti Avstralije


1. DAN polet SLOVENIJA - EVROPA - AVSTRALIJA
POLET PROTI AZIJSKEM/ BLIŽNJEVZHODNEM LETALIŠČU
Zbor potnikov na enem izmed bližnjih letališč (Benetke, Zagreb, Munchen, ...) in polet proti azijskemu letališču ter nato naprej proti Avstraliji.

2. DAN polet, obroki na letalu, nočitev LET PROTI AVSTRALIJI

PRISTANEK V SYDNEYU
V večernih urah pristanek v Sydneyu. Prevoz do hotela in nastanitev.

3. DAN zajtrk, nočitev SYDNEY
NAJBOLJ MONDENO MESTO AVSTRALIJE
Dopoldne ogled najbolj mondenega avstralskega mesta. Obiskali bomo predel Rocks s številnimi stolpnicami, pa Circular Quay, kjer se bomo poučili o zgodovini mesta. Sprehodili se bomo do znamenite sydneyske Opere, od koder so čudoviti razgledi na Harbour Bridge. Nato se bomo zapeljali skozi Chinatown, Darling Harbour in središče nočnega življenja Kings Cross in obiskali eno najbolj znanih plaž na svetu - Bondi Beach. Prosto popoldne za uživanje v vrvežu mesta.

4. DAN zajtrk, nočitev SYDNEY
POTEPANJE PO MESTU
Nadaljevali bomo z raziskovanjem mesta. Možen je vzpon na Sydney Skyline, obisk akvarija, kopanje na sloviti plaži Bondi Beach. Popoldan se lahko po želji in proti doplačilu odločite za vožnja do Circular Quaya (Harbour Tour), kjer se lahko vkrcate na eno izmed ladjic in se popeljete po zalivu ter občudujete vse lepote mesta, ki ležijo ob zalivu. Mesto se z morske strani pokaže v vsej svoji lepoti. Seveda se lahko podamo tudi na notranji ogled sydneyske Opere.

5. DAN zajtrk, nočitev SYDNEY ALI IZLET V BLUE MOUNTAINS
OBŠIRNI EVKALIPTUSOVI GOZDOVI
Še en prost dan za raziskovanje mesta. Po želju in ob doplačilu predlagamo izlet v Modre gore (Blue Mountains). Peljali se bomo mimo prizorišča olimpijskih iger leta 2000 in se nato ustavili v Wildlife parku, kjer bomo lahko občudovali značilne avstralske živali, kot so kenguruji, koale, emuji, razne ptice,... Nato nadaljevanje vožnje skozi slikovito pokrajino na 1000 metrih nadmorske višine, do Blue Mountains; področje se razteza na skoraj 250.000 hektarjih z bogato floro in favno, z evkaliptusovim gozdom in čudovitimi klifi. Spoznali bomo geološko sestavo in zgodovino, občudovali slapove in seveda znamenite "Tri sestre" s panoramskim pogledom na dolino Jamieson. Po želji ob doplačilu se bomo zapeljali s panoramsko železnico (skozi skalovje in deževni gozd), ki velja za najbolj strmo na svetu in je pravo enkratno doživetje. Popoldan povratek v Sydney.

6. DAN zajtrk, polet, večerja SYDNEY - OLGAS - ULURU
SPOZNAVANJE ABORIGINSKE KULTURE
Zjutraj prevoz na letališče, od koder bomo poleteli proti središču Avstralije - Uluru ali Ayers Rock. Po pristanku vožnja do pogorja Olgas - Kata Tjuta, ki je sestavljeno iz več grebenov in se nahaja nekaj kilometrov od znamenitega Uluruja. Opazovali bomo nenavadne oblike in sestave teh kamnin in hodili po ozkih poteh med stenami. Za konec se bomo ustavili še v kulturnem centru, kjer se bomo naučili nekaj o Aboriginski kulturi in umetnosti. Na koncu si bomo, ob sončnem zahodu, privoščili tudi kozarec avstralskega penečega vina ter opazovali in fotografirali spreminjajoče se barve na monolitu, ki so posledica sončnega zahoda.

7. DAN zajtrk, nočitev OLGAS - ULURU - CAIRNS

SVETA GORA ULURU
Zgodaj zjutraj, pred sončnim vzhodom vožnja na krajši izlet do vznožja monolita Ayers Rocka od koder bo možnost vzpona na vrh. Najprej bomo občudovali sončni vzhod. Za lokalno prebivalstvo Anangu, vzpon po njihovem zakonu sicer ni dovoljen, ker ima ta gora za njih poseben duhovni pomen in raje vidijo, da se njihovi zakoni in kultura spoštujejo. Sprehod okoli monolita. Po končanih ogledih vožnja do Mititjulu jame, kjer so ohranjene Aboriginske slike in nekateri zapisi. Sledi prevoz do letališča in polet proti Cairnsu. Prevoz do hotela.

8. DAN zajtrk, nočitev CAIRNS ALI IZLET NA VELIKI KORALNI GREBEN

KRIŽARJENJE PO VELIKEM KORALNEM GREBENU
Prost dan za raziskovanje mesta, sproščanje ali uživanje na kateri izmed plaž. Cairns se nahaja v zvezni državi Queensland, ki je znana po številnih sončnih dneh in je tudi glavni počitniški cilj za številne Avstralce. Je odlično izhodišče za izlete na znameniti Veliki koralni greben in raziskovanje subtropskih gozdov v okolici. Po želji in ob doplačilu se bomo podali na celodnevni izlet z ladjo na Veliki koralni greben. Obiskali bomo točko Michaelmas Cay, kjer je voda razmeroma plitva, večina koralnega grebena pa se nahaja do 4 m pod vodno gladino. Ta dan se bomo potapljali med raznobarvnimi ribami in številnimi koralami. Na ladji bo pripravljeno samopostrežno kosilo, po njem pa bo sledila vožnja z ladjo, ki ima prozorno dno. Tako bomo občudovali zanimiv in pisan podvodni svet. Pozno popoldan vrnitev v hotel in preostanek večera namenjen sprostitvi ali kopanju.

9. DAN zajtrk, nočitev CAIRNS ALI IZLET V KURANDO
RUDARSKO MESTO KURANDA IN ABORIGINI
Prost dan za raziskovanje mesta, sproščanje ali uživanje na kateri izmed plaž. Po želji in ob doplačilu prevoz
do železniške postaje Freshwater in vožnja z muzejskim vlakom do starega rudarskega mesta Kuranda. Prosto za sprehod po mestu in nakup spominkov. Na poti v dolino se bomo spustili z žičnico Skyrail do jezer Caravonica in si v kulturnem parku Tjapukai ogledali predstavitev zgodovine, verovanj in folklore ter nekaterih spretnosti plemena Aboriginov. Pozno popoldan povratek v hotel in nočitev.

10. DAN zajtrk, nočitev CAIRNS - NOVA ZELANDIJA
POLET PROTI NOVI ZELANDIJI
Prosto do prevoza na letališče, od koder bomo preko enega od vmesnih letališč poleteli proti Južnemu otoku, ki je znan po čudoviti naravi, globokih fjordih in številnih možnostih za aktivno preživljanje prostega časa. Nastanili se bomo v Queenstownu, ki je eno glavnih turističnih središč Nove Zelandije.

11. DAN zajtrk, nočitev MILFORD SOUND
DEŽELA FJORDOV
Odšli bomo na celodnevni izlet v Milfordsko ožino in obiskali narodni park Fjordland. Gre za najbolj znano turistično destinacijo na Novi Zelandiji, na mnogih lestvicah pa sodi v sam vrh krajev, ki jih je treba obiskati. Po prihodu v Milford nas bo ladja popeljala čez fjord, do Tasmanskega morja, od koder bomo lahko občudovali velikost tega fjorda, Mitre Peak in prečudovite Bownove slapove. Imeli bomo priložnost ustvariti nepozabne fotografije. Na ladji si bomo privoščili tudi kosilo. Popoldan povratek v Queenstown.

12. DAN zajtrk, nočitev QUEENSTOWN
SAMOSTOJNO RAZISKOVANJE
Dan je namenjen individualnim ogledom, nakupom in sprostitvi, lahko pa se odločite za vinsko turo, adrenalinski safari s hitro ladjo po reki Dart ali kombinacijo adrenalinskih aktivnosti.

13. DAN zajtrk, nočitev QUEENSTOWN - WANAKA - MT. COOK - CHRISTCHURCH
POT PROTI SEVERU
Po zajtrku nas čaka vožnja v Christchurch. Pot nas bo popeljala čez deželo turkizno obarvanih ledeniških jezer Wanaka, Tekapo in Pukaki, mimo Južnih Alp ter najvišje gore na Novi Zelandiji, Mt.Cooka. Pri vožnji skozi vinorodno pokrajino se bomo ustavili na kmetijskem področju Canterburijske ravnine in obiskali eno od vinske kleti in se seznanili in pokusili najboljša novozelandska vina. V večernih urah prihod v Christchurch, največje mesto Južnega otoka, ki leži na njegovi vzhodni obali. Nastanitev v hotelu.

14. DAN zajtrk, večerja, nočitev CHRISTCHURCH - ROTORUA
SEVERNI OTOK
Zjutraj polet na Severni otok, do mesteca Rotorua, ki velja za središče maorske kulture. Obisk Rainbow Springsa in ogled predstave na kmetiji, kjer se bomo srečali z vrstami ovc Nove Zelandije, brez katerih te države ne bi bilo. Popoldan obisk termalnega parka, kjer bomo obiskali značilno maorsko vas in obiskali mogočne gejzirje, ki bruhajo vodo in vroč zrak. Obiskali bomo tudi bazene z bruhajočim blatom in kulturno središče Maorov, kjer bomo spoznali njihove rezbarske umetnine. Zvečer obisk folklornega nastopa Maorov z večerjo. Nočitev na področju Rotorue.

15. DAN zajtrk, nočitev ROTORUA - AUCKLAND
NAJVEČJE MESTO NOVE ZELANDIJE
Zjutraj vožnja od Rotorue proti Aucklandu, največjemu mestu Nove Zelandije, ki se imenuje tudi »mesto dveh morij«. Krajši ogled mesta in po želji obisk aucklandskega muzeja in vzpon na najvišji stolp na južni polobli - Sky Tower. Nočitev.

16. DAN zajtrk, polet AUCKLAND - EVROPA
Prosto do prevoza na letališče, od koder bomo preko enega od azijskih/avstralskih letališč poleteli proti Evropi.

17. DAN EVROPA - SLOVENIJA

Pristanek na enem od bližnjih evropskih letališč.

CENA:
5.190 € min. 20 potnikov
5.490 € min. 15 potnikov
5.790 € min. 10 potnikov


Odhodi v 2017:

18.02. -
11.03. 
05.08.
21.10. 
18.11. -
CENA VKLJUČUJE:
letalske prevoze po programu, letališke in varnostne pristojbine, nastanitve v hotelih 3* na osnovi nočitve z zajtrkom, večerje in kosila po programu, vse prevoze po programu, vse izlete in oglede po programu z vstopninami, vstopnine in lokalne takse po programu (razen kjer je navedeno doplačilo/po želji), spremstvo slovenskega vodnika, organizacijo potovanja.

DOPLAČILA:
napitnine: 70 € (tudi otroci)

MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI: enoposteljna soba 800 €, avstralska viza 40 €, prevoz do bližnjega letališča pribl. 50-70 € (odvisno od letališča), dodatni izleti: Veliki koralni greben, Modre gore

MOŽNA DOPLAČILA NA POTI: izleti in vstopnine izven programa po želji,

POPUST: otrok do 12 let v sobi z dvema odraslima 5 %.


Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):


Priljubljene destinacije za paketne počitnice z letalom s poletom iz bližnjih letališč