Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Antalija JUSTINIANO 5*29.10. GRZ  7xAI474 €
Malta Plevna 3*26.12. LJU  7xNZ489 €
Tenerife - jugPez Azul 3*26.12. LJU  6xN859 €
Hurghada Sunrise Gar 5*19.11. LJU  7xAI569 €
Kapverdski otoki CRIOULA CLU 4*17.12. BGY  7xAI829 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*03.12. VIE  7xAI429 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1081 €
Heraklion (Kreta) LYTTOS BEAC 4*04.11. VIE  7xAI649 €
Mallorca Hotel Felip 4*21.11. VIE  5xPOL276 €
Gran Canaria Astoria 3*08.12. VIE  6xPOL426 €
Cancun (Mehika) Oasis Palm 4*02.12. MUC  7xAI1017 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*13.11. VIE  9xAI853 €
Mauritius Blue Lagoon 3*06.12. MUC  7xPOL1045 €
Rodos Olympic Pal 5*23.11. VIE  6xPOL565 €
Antalija JUSTINIANO 5*07.12. VIE  7xAI225 €
Hurghada Grand Resor 5*10.12. VIE  7xAI369 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Argentina in Paragvaj, potovanje v južno Ameriko - 15 dni


Argentina in Paragvaj, potovanje v južno Ameriko - 15 dni

  • odhod: 10.11.2016 | dni: 15 | cena: 3.869,00 EUR
Južna Amerika! Brez Argentine in Paragvaja ni nobeno potovanje na ta kontinent popolno. Argentina s polotokom Valdes, Punta Tombo in Buenos Airesom ter Ognjeno zemljo; ter slapovi Iguassu, na tromeji s Paragvajem in Brazilijo.

PROGRAM:

1. dan: LJUBLJANA - BUENOS AIRES
Zbor na letališču Ljubljana. Prijava na polet in let preko enega izmed evropskih letališč v Buenos Aires. Obroki na letalu.

2. dan: BUENOS AIRES
Po pristanku in opravljenih vstopnih formalnostih prevoz v hotel in namestitev. Po krajšem počitku nas čaka ogled argentinske prestolnice, najboljše iz zbirke Buenos Airesa: najstarejša četrt San Telmo, ki nosi ime po frančiškanskem ustanovitelju Pedru Gonzalesu Telmi in do Avenije 9. julija z obeliskom, središča mesta. Kosilo. Še skozi najmodernejši mestni predel Puerto Madero z nebotičniki in luko na reki Rio de la Plata in po Aveniji Corrientes. Nazaj v hotel. Nočitev.

3. dan: POLOTOK VALDES
Zgodaj zjutraj se bodo odpeljali na letališče od koder bomo poleteli v mesto Trelew. Po pristanku se bomo odpeljali do polotoka Valdes, ki je že od leta 1999 na seznamu zaščitenih območij Unesca. Naslednji postanke bomo naredili v Puerto Piramides, kjer bomo lahko, če nam bo dopuščalo vreme iz čolna opazovali kite. Ogledali si bomo kolonije morskih slonov in levov. Vrnitev v Trelew, večerja, nočitev.

4. dan: PUNTA TOMBO
Po zajtrku si bomo ogledali ene največjih kolonij pingvinov izven Antarktike. Odpeljali se bomo do rta Tombo, kjer gnezdi več kot 3 milijone ptic, med katerimi so najbolj poznani Magellanovi pingvini. Kosilo v tipični restavraciji. Pot bomo nadaljevali v mesto Bariloche.

5. dan: BARILOCHE
Po zajtrku in prihodu v Bariloche si bomo ogledali to čudovito mesto, ki bo tudi naše izhodišče za vzpon na goro Campanario na katero se bomo povzpeli s sedežnico. Na vrhu se odpira čudovit razgled na jezera in mogočne andske vrhove Cerro Otto, Cerro Catedral… Večerja in nočitev.

6. dan: SAN MARTIN DE LOS ANDES
Po zajtrku se bomo odpravili proti severu, kjer najdemo številna smučarska središča. Naš postanek bo v turističnem naselju Villa la Angostura, ki leži ob mogočnem jezeru Nahuel Huapi. Pot bomo nadaljevali do mesta San Martin de los Andes, ki je eden izmed najbolj razvitih turističnih središč v Patagoniji. Kosilo ob jezeru. Po dolini reke Limay se bomo vrnili v Bariloche. Nočitev.

7. dan: BARILOCHE - EL CALAFATE
Zajtrk. Prevoz na letališče in polet proti El Calafatu, ki leži ob največjem argentinskem jezeru Lago Argentino. Po pristanku se bomo odpravili na ogled jam Gualicho, ki so poznane po stenskih poslikavah iz 4. stoletja pred našim štetjem. Namestitev, večerja, nočitev.

8. dan: EL CALAFATE - USHUAIA
Zajtrk. Odpravili se bomo na pravo pustolovščino, vse do ledenika Perito Moreno. Ustavili se bomo za čudovite panoramske posnetke ledeniških kolonad. Osupljiv prizor so tudi bobneči skladi ledu, ki se krušijo v jezero Argentino. Bogatejši za neminljiv spomin, se bomo odpeljali na letališče od koder bomo poleteli v Ushuaio, najjužnejše mesto na svetu. Prevoz v hotel, namestitev. Večerja, nočitev.

9. dan: OGNJENA ZEMLJA - BUENOS AIRES
Po zajtrku se bomo odpravili na čudovit izlet v neokrnjeno kraljestvo ledu in vode. Res bo potrebno na konec sveta po 3. narodni magistrali Argentine, ki nas bo pripeljala v Nacionalni park Ognjena zemlja. Po kosilu ogled z ladjico. Narodni park Lapataia, ki leži 3.200 km južno od argentinske prestolnice in meji na sosednji Čile, obsega skupno 63.000 ha in velja za enega najlepših v deželi. Po zaključenih ogledih prevoz na letališče in polet v Buenos Aires. Večerja. Nočitev.

10. dan: BUENOS AIRES
Po zajtrku se bomo odpravili na ogled mesta. Panoramski izlet po italijanski četrti La Boca, nato še obisk veličastne operne hiše Colon in Recolete - pokopališča velikanov argentinske zgodovine, med njimi tudi Evite in Juana Peron. Kosilo. Prosto za individualne oglede in nakupe. Povratek v hotel in nočitev.

11. dan: BUENOS AIRES - PARAGVAJ
Po zajtrku prevoz na letališče in polet v Asuncion. Po pristanku si bomo ogledali to paragvajsko prestolnico, ki leži na obrežju reke Paraguay. Mesto so leta 1537 ustanovili Španci. Neodvisnost pa Paragvaj doseže z letom 1811. V središču mesta si bomo ogledali vladno palačo, katedralo Nuestra Sra. de la Asunción in Hišo neodvisnosti, v mestni četrti Trinidad pa botanični vrt, kjer je bila svoj čas letna rezidenca družine predsednika Lópeza. Tu se bomo srečali z avtohtono floro in favno. Namestitev v hotelu. Zaključek dneva ob večerji s folklornim programom. Nočitev.

12. dan: ASUNCION - SLAPOVI IGUASSU
Po zajtrku prevoz na letališče in polet proti mestu na meji z Brazilijo in Argentino Ciudad del Este. Mogočni slapovi, so od leta 1986 na seznamu UNESCO-ve naravne in kulturne dediščine, ležijo na tromeji Brazilije, Argentine in Paragvaja, na sotočju rek Parana in Iguassu. Po daljšem sprehodu skozi pragozd bomo lahko občudovali najveličastnejši in najlepši slap Garganta de Diablo (Hudičevo grlo). Večerja in nočitev.

13. dan: IGUASSU - ITAIPU - WANDA
Po zajtrku si bomo slapove ogledali še z brazilske strani. Za doplačilo bo možen kratek helikopterski polet nad slapovi. Nato se bomo podali do meje s Paragvajem in si tam ogledali mogočno hidroelektrarno Itaipu, ki so jo pozidali na reki Paraná na meji med Brazilijo in Paragvajem. V elektrarni, ki velja za enega največjih tovrstnih objektov na svetu, hkrati deluje kar 20 generatorjev s skupno močjo 12.600 MW. Po zaključenih ogledih se bomo vrnili v Argentino, kjer bomo obiskali zanimiv rudnik poldragih kamnov v Wandi. Tam je v dnevnem kopu moč videti bogata nahajališča ametista, ahata, jaspisa, topaza in citrina. Povratek v hotel. Pozno popoldne prosto za počitek in kopanje v hotelskem bazenu. Večerja in nočitev.

14. dan: SAO PAULO - EVROPA
Zajtrk. Prevoz na letališče in polet v Sao Paulo z veznim letom proti Evropi.

15. dan: LJUBLJANA
Pristanek na letališču Ljubljana.


OBVEZNA DOPLAČILA:
  • Izstopne takse (vodniku na poti): = 38 €
  • za skupino 20-29 potnikov = 200 €
  • za skupino 15-19 potnikov = 450 €
  • za skupino 10-14 potnikov = 991 €
MOŽNA DOPLAČILA:
  • Enoposteljna soba: = 389 €


RANA URA, ZLATA URA!
Pri rezervaciji do 10/12-2015 4 % popust
Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 2 % popust


OPOMBA:
Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi.
Potovanje bomo organizirali v primeru 10 prijavljenih oseb.
Napitnine niso vključene v ceni, doplačilo na poti za lokalne vodnike in voznike 50 € po osebi.
CEPLJENJE:
Obvezno cepljenje proti rumeni mrzlici.Priporočamo posvet z zdravnikom. Več na www.zdravinapot.si.
VIZUM:
Argentina: za bivanje do 90 za slovenske državljane ni potreben. Ob vstopu se izpolni obrazec, ki se izroči ob izhodu.
Paragvaj: vizum za bivanje do 90 dni za slovenske državljane ni potreben.

Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).
Poleti so predvideni iz letališča Ljubljana. V primeru odhoda iz drugega letališča je do letališča in nazaj organiziran brezplačen prevoz.

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):