Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Tenerife - jugTeide Mar 3*26.12. LJU  6xN998 €
Kapverdski otoki CRIOULA CLU 4*07.01. BGY  7xAI919 €
Malta Mellieha Ba 4*15.12. TSF  7xPOL498 €
Hurghada Sunrise Gar 5*17.12. LJU  7xAI398 €
Celinska Tunizija EL-MOURADI 4*27.12. LJU  7xAI499 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*09.12. VIE  7xAI339 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1286 €
Mallorca Hotel Felip 4*05.01. VIE  5xPOL300 €
Gran Canaria Beverly Par 3*17.12. VIE  6xPOL459 €
Cancun (Mehika) Oasis Palm 4*08.02. MUC  7xAI1193 €
Hurghada Grand Resor 5*15.12. GRZ  7xAI299 €
Mauritius Blue Lagoon 3*10.01. MUC  7xPOL1189 €
Mombasa-Kenija Amani Tiwi 4*18.01. VIE  9xPP870 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Silvestrovanje v Büku

Zagotovljeni termini:
29.12.2016
SILVESTROVANJE V BÜKU (Szombathely, Köszeg...)
 
Silvestrovanje v Büku
 
 
ODHOD: 29. december | 4 dni | avtobus |
 
1. dan: četrtek, 29. december 2016:  odhod iz Ljubljane ob 7. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Celju, Slov. Bistrici, Mariboru. Vožnja na Madžarsko mimo Szombathelyja in opoldanski prihod v zdraviliško mestece BÜK v hotel Greenfield****S. Kosilo, nato namestitev, spoznavanje okolice in prosto popoldne za kopanje oz. sprostitev v bazenih. Večerja in ostale vključene storitve hotela na osnovi ponudbe »all inclusive«. Zabava v hotelu.
 
2. dan: petek, 30. december 2016:  zajtrk in prosto za kopanje in koriščenje storitev wellnesa v hotelu. Po želji novoletni izlet na DUNAJ (panoramski ogled Dunaja z ogledom največjih znamenitosti, sprehod skozi Hofburg, ogled katedrale sv. Štefana, prosto v mestnem jedru). Večerja in zabava v hotelu.
 
3. dan: sobota, 31. december 2016:  zajtrk. Dopoldanski izlet v mesto SZOMBATHELY, ki velja za najstarejše na Madžarskem. Sprehod skozi jedro: trg Fo, škofijska palača, stolnica, sinagoga … Postanek  pri kipu in cerkvi sv. Martina in povratek v hotel na kosilo. Sledi prosto popoldne za kopanje, počitek in pripravo na najdaljšo noč. Ob dogovorjeni uri zbor v hotelski restavraciji in začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE z glasbo in atraktivnim programskim vložkom »1 night over the World«. Polnočni šampanjec, ognjemet in zabava do zgodnjih ur.

4. dan: nedelja, 01. januar 2017:  zajtrk. Prosto dopoldne za kopanje. Zaključek bivanja v času kosila in odhod iz hotela. Sledi krajši postanek v nekdanjem kraljevskem mestu KÖSZEG. Sprehod skozi staro mestno jedro od gradu do cerkve Svetega srca. Vožnja mimo Szombathelyja proti Sloveniji. Prihod čez mejo v zgodnjih večernih urah.

Hotel Greenfield****
Je luksuzen zdraviliški hotel v zdraviliškem kraju Bük, neposredno ob igrišču za golf z 18 luknjami. Preko 200 sob je opremljenih s kopalnico, telefonom, televizorjem, minibarom, kopalnim plaščem. Hotel se ponaša z velikim wellnes & spa centrom s preko 3500 m2 površin (6 različnih bazenov, 8 savn, fitness, ob doplačilu pa nudi tudi možnost različnih masaž in terapij). V hotelu je še restavracija, več barov in konferenčna dvorana.
 
GREENFIELD ALL INLUSIVE vključuje: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo, osvežilne brezalkoholne pijače (voda, kava, čaj, pomarančni in jabolčni sok) pri vseh obrokih ter od 10. do 18. ure v wellness baru, lokalno vino in točeno pivo pri večerji in v Piano baru od 18. do 22. ure, kavo in pecivo v popoldanskih urah, bogato silvestrsko večerjo z vključeno pijačo do polnoči, kozarcem penine in zabavnim programom, neomejeno uporabo bazenov, savn in fitnesa v wellnes & spa centru, uporabo kopalnega plašča, wi-fi v sobi (z lastnim računalnikom).
 
CENA: 445 EUR pri najmanj 45 potnikih
 
-10% ZNIŽANA CENA VELJA ZA GOTOVINSKO PLAČILO ALI NAKAZILO V CELOTI DO 15.10.2016
 
CENA VKLJUČUJE: 3 x all inclusive v sobah 1/2 TWC (vsi obroki in pijača po ponudbi »greenfield all inclusive« – opis vključenih storitev pri opisu hotela), bogato samopostrežno silvestrsko večerjo, prevoz s turističnim avtobusom, poldnevni izlet v Szombathely, ogled Köszega, slovensko vodenje in organizacijo.
 
MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 50 EUR,
- za izlet na Dunaj = 20 EUR (min. 25 oseb).
 
POPUSTI na 3. ležišču: otroci do 6. leta plačajo pavšal 60 EUR, otroci od 6. do 15. leta imajo 40% popusta, tretja odrasla oseba 10% popusta.
 
OPOMBE: potnikom, ki bodo drugi dan šli na izlet na Dunaj, pripada zadnji dan še kosilo, ostali imajo kosilo v hotelu drugi dan, na dan odhoda pa zaključijo z zajtrkom. V primeru manjšega števila udeležencev se vključeni ogledi lahko prerazporedijo, predstavnik agencije bo prisoten samo prvi in zadnji dan. Cena ostane nespremenjena.
 
MOŽNA JE TUDI UDELEŽBA Z LASTNIM PREVOZOM: V tem primeru so vključeni 3 polni penzioni s silvestrsko večerjo po ponudbi »Greenfield all inclusive«.
CENA: 409 EUR/osebo. Možno je tudi doplačilo za daljše bivanje (informacije v poslovalnicah).
 

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):