Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Hurghada Fortuna-Sun 5*29.10. LJU  7xAI789 €
Antalija JUSTINIANO 5*29.10. GRZ  7xAI474 €
Malta Plevna 3*26.12. LJU  7xNZ489 €
Tenerife - jugPez Azul 3*26.12. LJU  6xN859 €
Hurghada Sunrise Gar 5*19.11. LJU  7xAI569 €
Kapverdski otoki CRIOULA CLU 4*17.12. BGY  7xAI829 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*03.12. VIE  7xAI429 €
Varadero SIRENIS LA 4+*09.12. MUC  7xAI1094 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1081 €
Heraklion (Kreta) LYTTOS BEAC 4*04.11. VIE  7xAI531 €
Mallorca Hotel Felip 4*26.11. VIE  5xPOL280 €
Maldivi Holiday Isl 4*28.11. MUC  7xPOL1177 €
Gran Canaria Astoria 3*08.12. VIE  6xPOL426 €
Cancun (Mehika) Oasis Palm 4*30.11. MUC  7xAI1044 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*13.11. VIE  9xAI852 €
Mauritius Blue Lagoon 3*06.12. MUC  7xPOL1115 €
Antalija Limak Limra 5*30.11. VIE  7xAI253 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Peru in Bolivija

PERU in BOLIVIJA
 
Peru in Bolivija
 
ODHOD: 4. november | 13 dni | letalo |

1. dan: Zbirališče potnikov na letališču Brnik (ali transfer potnikov iz Maribora, Ljubljane proti enemu bližnjih letališč). Sledi polet preko enega evropskih letališč proti Južni Ameriki. Obroki na letalu.
 
2. dan: Jutranji oz. dopoldanski pristanek v perujski prestolnici LIMA. Nastanitev v hotelu in panoramski krožni ogled moderne Lime in predela Barranco ... Nočitev v hotelu.
 
3. dan: Zajtrk in zgoden odhod iz Lime ob obali južno do Nacionalnega parka Paracas. Izlet z ladjo do otokov Ballestas, kjer bomo občudovali kolonije številnih živali (pingvini, tjulnji, ptice ...) Nadaljevanje skozi puščavsko pokrajino in popoldanski prihod v NAZCO, ki je znana po neverjetnih živalskih likih in geometrijskih linijah, izdolbenih v bližnji puščavski planoti. Možnost krajšega poleta z letalom nad čudovitimi linijami. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev. 
 
4. dan: Zajtrk in odhod proti jugovzhodu. Najprej vožnja ob slikoviti obali, nato vzpenjanje nad 2000 m v visoke predele Andov. Prihod v mesto AREQUIPA. Nastanitev, večerja in nočitev.
 
5. dan: Po zajtrku krajši dopoldanski ogled mesta Arequipe in samostana Santa Catalina. V opoldanskem času pa potovanje preko visokega prelaza, za katerim se bomo začeli strmo spuščati do indijanskega CHIVAYA. Na poti bomo videli črede lam, občudovali pisane andske noše … Nastanitev. Sprehod do toplih vrelcev in po možnosti plavanje. Večerja in nočitev. 
 
6. dan: Zgodnji zajtrk in vožnja do najglobljega kanjona na svetu, COLCA, kjer bomo poskušali v objektiv ujeti tudi katerega od kondorjev, ki preletavajo mogočen kanjon pri razgledni točki “El Cruz del Condor”.  Vožnja preko hribov proti mestu Puno. Ogled SILLUSTANIJA, obrednega in nekropolskega središča iz predinkovskih časov, občudovanje velikih nagrobnih stolpov. Prihod v PUNO, nastanitev, večerja in nočitev. 
 
7. dan: Zajtrk in celodnevni izlet na jezero TITICACA, najvišje ležeče slano jezero na svetu: obisk plavajočih otočkov UROS, kamor so se zatekli Indijanci plemena Urujev, nato vožnja z ladjico po jezeru do otoka TAQUILE, ki sodi med najbolj slikovite; tu bomo spoznali preprosti način življenja domačinov. Kosilo na otoku. Popoldanski povratek z ladjico na kopno, vrnitev v hotel in nočitev.
 
8. dan: Zajtrk. Vožnja proti BOLIVIJI. Prestop meje in ogled arheološkega središča TIHUANACA – zibelke južnoameriške civilizacije. Nadaljevanje potovanja proti bolivijskemu glavnemu mestu, LA PAZ. Panoramski ogled slikovite prestolnice, ki leži med 3200 in 4100 m nadmorske višine. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.
 
9. dan: Zajtrk. Nato dopoldanski ogledi v La Pazu: mesečeva dolina, mestno jedro, čarovniška tržnica ... V popoldanskem času še nekaj prostega in možnost individualnih ogledov oz. ogledov v dogovoru z vodnikom. Večerja in nočitev v hotelu. 
 
10. dan: Po zajtrku sledi transfer do letališča in polet proti CUZCU. Transfer v mesto in ogled centra mesta, ruševin trdnjave Sacsayhuaman, Pucapucara, Keko ... Večerja in nočitev.
 
11. dan: Zajtrk. Ta dan si bomo ogledali največjo znamenitost Peruja, skrivnostno inkovsko utrdbo MACHU PICCHU. Potovali bomo kombinirano z avtobusom in vlakom in preživeli nekaj ur na samem najdišču ... Kosilo vključeno. Popoldanski povratek v Cuzco. Nočitev v hotelu.
 
12. dan: Po zajtrku transfer na letališče in polet letala nazaj v LIMO. Sledi še ogled kolonialne Lime: Plaza del Armas, predsedniška in škofovska palača, katedrala ... Večerni transfer na letališče in polet letala iz Lime nazaj proti Evropi. 
 
13.dan: Pristanek na enem izmed evropskih letališč v popoldanskih urah. Sledi krajši polet proti Ljubljani oz. kateremu bližnjih letališč. Po potrebi še avtobusni transfer v Slovenijo.
 
CENA:
3.200 EUR pri najmanj 20 potnikih
3.500 EUR pri najmanj 15 potnikih
 
CENA VKLJUČUJE: 10 x nočitev z zajtrki v hotelih*** v sobah 1/2 TWC, 2 x kosilo in 7 x večerjo kot po programu, vse letalske prevoze (Ljubljana oz. bližnje letališče–evropsko letališče–Lima, La Paz–Cusco, Lima–evropsko letališče–Ljubljana oz. bližnje letališče), vse letališka in varnostne takse v višini cca 430 EUR(razen tistih, ki jih je treba plačati na licu mesta v J. Ameriki), vse prevoze in transferje z avtobusom, prevoz z vlakom na Machu Picchu, vse oglede, lokalnega vodnika, slovensko vodenje, celotno organizacijo. Vključene vse vstopnine po programu.
 
POPUSTI:
-10% popusta za otroka do 12. let na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima,
-5% popusta za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču.
Troposteljne sobe proti potrditvi!

OBVEZNO DOPLAČILO na poti: za izstopne takse na letališčih v Peruju in Boliviji v višini cca. 40 USD
 
MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 v hotelu = 290 EUR, za priporočene napitnine na poti cca 50 EUR/osebo.
 
OPOMBA: V času objave programa vsi poleti še niso bili potrjeni. Zato so v tej zvezi še možne manjše spremembe datuma odhoda oz. prerazporeditve v programu.

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):