Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Tenerife - jugTeide Mar 3*26.12. LJU  6xN998 €
Malta Mellieha Ba 4*15.12. TSF  7xPOL498 €
Hurghada SUNRISE ROY 5*10.12. LJU  7xAI549 €
Celinska Tunizija EL-MOURADI 4*27.12. LJU  7xAI499 €
Varadero Hotetur Pal 4*08.12. MUC  7xAI804 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*16.12. VIE  7xAI369 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1169 €
Heraklion (Kreta) Aquila Atla 5*10.01. VIE  6xPOL685 €
Mallorca Hotel Felip 4*05.01. VIE  5xPOL300 €
Hurghada Grand Resor 5*08.12. GRZ  7xAI329 €
Mauritius Blue Lagoon 3*25.01. MUC  7xPOL1189 €
Mombasa-Kenija Amani Tiwi 4*16.01. VIE  9xPP874 €
Gran Canaria Beverly Par 3*17.12. VIE  6xPOL389 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Novoletni New York

Zagotovljeni termini:
30.12.2016
NOVOLETNI NEW YORK

Novoletni New York
 
ODHOD: 30. december - zagotovljeno! | 5 dni | letalo | 
 
1.dan, petek, 30.12.2016: zbor potnikov na letališču v Zagrebu (možen organiziran transfer iz Slovenije). Preko enega izmed evropskih evropskih letališč polet proti Združenim državam Amerike. Pristanek na letališču JFK v New Yorku. Po ureditvi carinskih formalnosti sledi večerni prevoz do hotela na Manhattnu in nastanitev. Po želji tudi že prvi večerni sprehod po mestu do središča Manhattna in raziskovanje nočnega utripa mesta. Nočitev.
 
2. dan, sobota, 31.12.2016: zajtrk. Sledi poldneven organiziran avtobusni izlet po zgornjem in spodnjem Manhattnu na katerem boste spoznali glavne znamenitosti Velikega Jabolka. Vožnja skozi najbolj znane mestni četrti, vsake s svojim karakterjem, do Times Squara, palače Združenih narodov, Centralnega parka, Lincolnovega centra, univerze Columbia, muzejske milje – avenije z več odličnimi muzeji, Rockefeller centra, Pete avenije, kitajske četri, umetniške četrti Soho, finančne četrti z Wall Streetom ... Postanek pri »Ground Zero«, kjer sta stala stolpa Dvojčka in kjer sedaj stoji Freedom Tower, visok kar 541 m.  Prosto popoldne za samostojne oglede oz. možnost vožnje z ladjico ob Manhattnu po reki Hudson in okoli Liberty Islanda na katerem stoji mestni simbol - Kip svobode.
 
Priprava na najdaljšo noč v letu. V kasnejših večernih urah odhod na enega izmed prizorišč množičnega praznovanja na mestnih ulicah in skupno odštevanje v Novo leto. V New Yorku bo osrednje praznovanje tudi tokrat na Times Square, kjer bo zadnje sekunde starega leta zaznamoval spust znamenite krogle in kjer se pričakuje ogromna množica ljudi. Povratek v hotel v poznih oz. zgodnjih urah.
 
3. dan, nedelja, 01.01.2017: kasnejši zajtrk. Prosto za obisk katerega izmed muzejev (npr. znameniti Metropolitanski muzej ...) oz. drugih mestnih znamenitosti. Možnost vzpona na Empire State Building. Po dogovoru in želji možnost  večerje v eni od restavracij, obisk nočnega lokala z živo glasbo ali ogled kakšne zanimive predstave na Broadwayu. Nočitev v hotelu.
 
4. dan, ponedeljek, 02.01.2017: zajtrk. Prost dan za različne nakupe, obisk muzejev, možnost vožnje s helikopterjem ... Proti večeru avtobusni transfer na letališče JFK in kasnejši nočni polet proti Evropi.

5. dan, torek, 03.01.2017: pristanek na enem izmed evropskih letališč in nato nadaljevalni polet do Ljubljane, kjer bomo pristali v večernih urah. Zaključek potovanja.
 
CENA: 1.155 EUR pri najmanj 30 potnikih
      1.195 EUR pri najmanj 20 potnikih
      1.275 EUR pri najmanj 13 potnikih

CENA VKLJUČUJE: polet iz Zagreba v New York in nazaj do letališča v Ljubljani (vedno preko enega izmed evropskih letališč), vse letališke takse, transferje iz letališča v New Yorku do hotela in nazaj, 3 x nočitev s kontinentalnim z zajtrkom v hotelu**/*** na Manhattnu, poldnevni avtobusni ogled New Yorka z našim vodnikom, stroške urejanja vstopne dovolilnice ESTA, odlično slovensko vodenje, organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za enoposteljno sobo = 210 EUR,
- za hotel višje kategorije v bližini (na vprašanje),
- za vstopnine (Empire State Building = cca 32 USD/29 EUR, za Freedom Tower = cca 30 USD/27 EUR, za različne muzeje = 18–22 USD),
- za vožnjo z ladjico okoli Manhattna in do Kipa svobode = med 15–35 USD,
- za podzemno železnico = 2,5 USD (ena vožnja), 
- pričakovane napitnine = cca 15 USD,
- za organiziran prevoz iz Maribora, Celja ali Ljubljane do letališča Zagreb ali iz letališča Brnik nazaj = 15 EUR/osebo v eno smer.
 
POPUSTI: 50 EUR/osebo pri bivanju treh oseb v isti sobi, 80 EUR/osebo pri bivanju štirih oseb v isti sobi (v ZDA imajo hotelske sobe po dve zakonski postelji, dodatnih postelj ni).
 
POMEMBNO: Osebe, ki so po 1. marcu 2011 potovale v Irak, Iran, Sirijo, Sudan, Libijo, Somalijo oz. Jemen ali imajo poleg slovenskega tudi državljanstvo katere od teh držav, v ZDA ne morejo več potovati na podlagi programa Visa Waiver, ampak morajo za vstop v ZDA pridobiti ustrezen vizum.
 

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):