Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Antalija JUSTINIANO 5*29.10. GRZ  7xAI474 €
Malta Plevna 3*26.12. LJU  7xNZ489 €
Tenerife - jugPez Azul 3*26.12. LJU  6xN859 €
Hurghada Sunrise Gar 5*19.11. LJU  7xAI569 €
Kapverdski otoki CRIOULA CLU 4*17.12. BGY  7xAI829 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*03.12. VIE  7xAI429 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1081 €
Heraklion (Kreta) LYTTOS BEAC 4*04.11. VIE  7xAI531 €
Mallorca Hotel Felip 4*21.11. VIE  5xPOL276 €
Maldivi Hudhuranfus 4*13.12. MUC  7xAI1134 €
Gran Canaria Astoria 3*08.12. VIE  6xPOL426 €
Cancun (Mehika) Oasis Palm 4*30.11. MUC  7xAI1041 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*13.11. VIE  9xAI852 €
Mauritius Blue Lagoon 3*06.12. MUC  7xPOL1115 €
Antalija Limak Limra 5*30.11. VIE  7xAI234 €
Rodos Olympic Pal 5*23.11. VIE  6xPOL536 €
Hurghada Grand Resor 5*10.12. VIE  7xAI369 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Madagaskar - otok lemurjev in kruhovcev!

Zagotovljeni termini:
17.11.2016
MADAGASKAR - otok lemurjev in kruhovcev!

Madagaskar - otok lemurjev in kruhovcev!

ODHOD: 17. november - zagotovljeno| 12 dni | letalo | 
 
1. dan: Prevoz do letališča Benetke in polet s prestopanjem v prestolnico Madagaskarja ANTANANARIVO. Prevoz do hotela in nočitev.
 
2. dan: Po zajtrku ogled milijonskega mesta, grajenega v francoskem kolonialnem slogu, ki je razdeljeno na spodnje in zgornje. Nato ogled AMBOHIMANGE, prve prestolnice merinskih kraljev. Ogled kraljeve poletne palače Rova iz 18. stol. z mogočnim obrambnim obzidjem. Postanek pri slovenskih misionarjih. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku potovanje južno po notranjosti otoka, ki velja za najlepši del države. Postanek v mestecu AMBATOLAMPY z muzejem metuljev. Sledi vožnja med riževimi terasami in prostranimi polji pšenice ter mimo več slikovitih vasi in mest. Prihod v ANTSIRABE, nekdaj zdraviliško mesto, danes središče trgovine s poldragimi kamni in minerali. Večerja in nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku potovanje proti vzhodnemu delu otoka. Celodnevna vožnja proti MORONDAVI, ki slovi po AVENIJI KRUHOVCEV, ki je leta 2007 pridobila status spomenika nacionalnega pomena. Drevesa segajo tudi do 30 m visoko. Nastanitev in večerja v hotelu.
 
5. dan: Zajtrk. Dopoldanski polet v živahno pristaniško mestece TULEAR. Ogled tržnice in botaničnega vrta. Nadaljevanje v mesto RANOHIRA. Nastanitev in večerja.
 
6. dan: Po zajtrku celodnevni ogledi najlepšega in največjega malgaškega NARODNEGA PARKA ISALO. Ta slikoviti »kamniti gozd« je poln zanimivih kotičkov s slapovi in brzicami, mostovi,  brezni, jezeri in tolmuni (kjer se bo možno tudi kopati) ter jamami in mogočnimi kanjoni, med katerimi je gotovo najlepši  »kanjon makijev«. Pozno popoldne vrnitev v hotel, večerja in nočitev.
 
7. dan: Po zajtrku postanek v narodnem parku Anja, kjer živijo lemurji vrste Maki catta. V mestu FIANARANTSOA bomo spoznali tradicionalne hiše ljudstva Batsileo. Postanek za pokušino vin in ogled tradicionalne izdelave antaimoro, posebne vrste papirja. Zvečer prihod v RANOMAFANO, ki slovi kot ena najlepših vasi na otoku. Nastanitev in večerja.
 
8. dan: Zajtrk. Nekdanje termalno letovišče danes slovi po zanimivem Narodnem parku na območju deževnega pragozda, z redkimi vrstami lemurjev, veliko sesalci, številnimi vrstami ptic in nekaterimi drugimi živalmi, ki so endemične za otok. Nadaljevanje do mesteca AMBOSITRA, ki v malgaščini pomeni »mesto rož«. Kraj slovi po mojstrskih lesenih rezbarijah. Zvečer prihod v ANTSIRABE. Nastanitev in večerja v hotelu.
 
9. dan: Po zajtrku nekaj prostega časa ali sprehod okoli bližnjega jezera. Sledi vožnja do ANTANANARIVA. Večerja in nočitev.
 
10. dan: Po zajtrku nadaljevanje proti vzhodu med riževimi in drugimi nasadi. Prihod v mesto ANDASIBE. Večerja in nočitev.
 
11. dan: Po zajtrku obisk narodnega parka PERINET, ponovno srečanje z lemurji, značilnimi prebivalci Madagaskarja. Samo tu najdemo vrsto Indri, ki je prepoznavna po svojem petju in vpitju. Vrnitev v prestolnico in polet proti Evropi.
 
12. dan: Polet s prestopanjem proti Benetkam in  še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora.
 
CENA:
2.990 EUR pri najmanj 20 potnikih
3.150 EUR pri najmanj 15 potnikih
3.290 EUR pri najmanj 10 potnikih
 
CENA VKLJUČUJE: letalski polet na Madagaskar, vse letališke takse, nočitve v hotelih 3 ali 4*, polpenzione, obisk pri slovenskih misijonarjih, vse lokalne prevoze na Madagaskarju, vse oglede po programu, urejanje vizuma, lokalne spremljevalce, prevoz iz Maribora in Ljubljane do odhodnega letališča in nazaj, ter slovensko vodenje in organizacijo potovanja. Vključene vstopnine za vse Narodne parke.
 
POPUSTI:
-10% popusta za otroka do 12. let na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima,
-5% popusta za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču.
Troposteljne sobe proti potrditvi!
 
DOPLAČILA NA POTI: izhodna taksa (na letališču ob odhodu), pričakovana napitnina 45 USD (lokalnemu vodniku).
 
MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 480 EUR.
 
VIZUM: dobimo ob prihodu na Madagaskar.
 
CEPLJENJA: za vstop na Madagaskar cepljenja niso obvezna, vseeno pa priporočamo cepljenje proti hepatitisu A in B, o jemanju antimalarikov se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom oz. se pozanimajte na najbližjem Zavodu za zdravstveno varstvo.
 
OPOMBA: V času objave programa letalski poleti še niso bili potrjeni, zato je možen zamik datuma tudi za 1 teden oz. manjša prerazporeditev programa, kar ne bo vplivalo na vsebino programa. Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja.

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):