Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Antalija JUSTINIANO 5*29.10. GRZ  7xAI474 €
Malta Plevna 3*26.12. LJU  7xNZ489 €
Tenerife - jugPez Azul 3*26.12. LJU  6xN859 €
Hurghada Sunrise Gar 5*19.11. LJU  7xAI569 €
Kapverdski otoki CRIOULA CLU 4*17.12. BGY  7xAI829 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*03.12. VIE  7xAI429 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.12. MUC  7xAI1081 €
Heraklion (Kreta) LYTTOS BEAC 4*04.11. VIE  7xAI531 €
Gran Canaria Astoria 3*08.12. VIE  6xPOL426 €
Cancun (Mehika) Oasis Palm 4*30.11. MUC  7xAI1020 €
Mombasa-Kenija Papillon La 4*13.11. VIE  9xAI853 €
Mauritius Blue Lagoon 3*06.12. MUC  7xPOL1115 €
Rodos Olympic Pal 5*23.11. VIE  6xPOL636 €
Antalija JUSTINIANO 5*07.12. VIE  7xAI225 €
Hurghada Grand Resor 5*10.12. VIE  7xAI369 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Argentina in Paragvaj

Zagotovljeni termini:
12.11.2016 - Potovanje je razprodano!
ARGENTINA IN PARAGVAJ
 
Argentina in Paragvaj
 
ODHOD: 12. november - zagotovljeno |15 dni | letalo | 
 
1. dan: Transfer na letališče Benetke in polet letala družbe Iberia preko Madrida v Buenos Aires.
 
2. dan: Pristanek v BUENOS AIRESU. Transfer v mesto in obisk slovite kavarne Tortoni, nekdanjega zbirališča velikih argentinskih literatov. Namestitev v hotelu in ogled mesta: parlament, gledališka hiša Teatro Colon ... Po kosilu nadaljevanje ogledov: Plaza de Mayo, stara mesta hiša, vladna palača, katedrala, četrt San Telmo. Nočitev.
 
3. dan: Zgodnja vožnja na letališče in polet v Trelew. Po pristanku vožnja mimo PUERTO MADRYN in obisk polotoka VALDES s podobo iz časov Charlesa Darwina. Postanek v PUERTO PIRAMIDES za bližnje srečanje z največjimi sesalci – kiti. Ob ugodnem vremenu možnost ogleda s čolna. Namestitev v hotelu v mestu PUERTO MADRIN. Večerja in nočitev.
 
4. dan: Po zajtrku obisk rta PUNTA TOMBO, kjer gnezdi 3 milijone ptic, med njimi magellanovi pingvini. Kosilo  v lokalni restavraciji. Popoldne obisk obsežne paleontološke in paleobotanične zbirke. Nočna vožnja na zahod z udobnim turističnim avtobusom.
 
5. dan: Prihod v BARILOCHE, kjer živi močna slovenska skupnost. Dopoldan ogled mesta, nato s sedežnico vzpon na goro Campanario; čudovit razgled na jezera in mogočne andske vršace. Večerja in nočitev.
 
6. dan: Po zajtrku polet na jug. V mestu CALAFATE ob največjem argentinskem jezeru Lago Argentino ogled muzeja Glaciarium z razstavo o patagonskih ledenikih. Namestitev v hotelu. Večerja in nočitev.
 
7. dan: Po zajtrku izlet po nacionalnem parku LOS GLACIARES, kjer 47 velikih in 200 manjših ledenikov pokriva štirikrat večjo površino kot vsi ledeniki v Alpah skupaj. Ledeniki segajo tudi več kot 2.500 m visoko in imajo v povprečju 440 m debelo plast ledu. Ogled kraja, kjer ledenik Perito Moreno drsi v rokav Rico. Tam se ledeniško čelo nenehno kruši v Lago Argentino in ustvarja spektakularno pokrajino. Prevoz do hotela v mestu. Večerja in nočitev.
 
8. dan: Po zajtrku odhod na letališče in polet v USHUAIO, najjužnejše mesto na svetu. Mesto je izhodišče za oglede skrajnega konca Ognjene zemlje. Vožnja do narodnega parka LAPATIO na koncu znane PANAMERIŠKE CESTE. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev. 
 
9. dan: Po zajtrku plovba z ladjico po kanalu Beagle med Atlantikom in Pacifikom: občudovanje nenavadne pokrajine in raznovrstnih živali. Po zaključenih ogledih polet v Buenos Aires. Nočitev
 
10. dan: Po zajtrku sprehod v park Palermo ter obisk groba Evite Peron. Kosilo v značilni restavraciji z neomejeno izbiro argentinskih mesnih jedi. Nato obisk mestne četrti La Boca, zibelke tanga ter rojstnega kraja D. Maradone. Prosto za individualne oglede. Večerja ob predstavi tanga. Nočitev.
 
11. dan: Po zajtrku prevoz na letališče in polet v Paragvaj. Ogled prestolnice ASUNCION: vladna palača, katedrala, Hiša neodvisnosti, v mestni četrti Trinidad botanični vrt z nekdanjo letno rezidenco družine predsednika Lópeza. Namestitev v hotelu. Večerja s folklornim programom.
 
12. dan: Zgodaj zjutraj vožnja skozi bogato kmetijsko pokrajino do CIUDAD DEL ESTE na meji z Brazilijo in Argentino. Ogled argentinske strani SLAPOV IGUAZÚ. Vožnja z ozkotirno železnico do razgledišča Hudičevo žrelo. Sledi še prijeten rafting po zgornjem delu reke Iguazú. Zvečer postanek na izlivu reke Iguazú v reko Paraná. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.
 
13. dan: Po zajtrku ogled slapov z brazilske strani. Možnost helikopterskega poleta nad slapovi. Nato ogled mogočne hidroelektrarne ITAIPÚ na reki Paraná, ene največjih elektrarn na svetu. Po ogledih vrnitev v Argentino in obisk rudnika poldragih kamnov v WANDI. Pozno popoldne prosto za počitek in kopanje v hotelskem bazenu v WANDI. Večerja in nočitev.
 
14. dan: Po zajtrku prevoz na letališče Foz in polet v Sao Paulo. Pozno popoldan sledi polet iz Sao Paula v Madrid.
 
15. dan: Pristanek v Madridu in nadaljevalni polet v Benetke, od koder bo organiziran transfer nazaj do izhodišča.
 
CENA:
4.150 EUR pri najmanj 25 potnikih
4.380 EUR pri najmanj 15 potnikih
4.680 EUR pri najmanj 10 potnikih
   
CENA VKLJUČUJE: letalski polet Benetke–Buenos Aires, Sao Paulo–Benetke, vse notranje lete (Buenos Aires–Trelew, Bariloche–Calafata, Calafata–Ushuaia, Ushuaia–Buenos Aires, Buenos Aires–Asuncion, Foz–Sao Paulo), letališke in varnostne takse (pribl. 420 EUR), namestitev v hotelih s 3*** in 4****, obroki po programu,  vse avtobusne transferje po programu, avtobusni transfer iz Ljubljane do letališča Benetke, slovensko vodenje in organizacijo.
 
POPUSTI:
-10% popusta za otroka do 12. let na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima,
-5% popusta za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču.
Troposteljne sobe proti potrditvi!
 
OBVEZNO DOPLAČILO: izstopne takse 38 EUR
 
MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 469 EUR, za pričakovane napitnine = 65 EUR, za transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja do  Ljubljane in nazaj = 30 EUR.
 
OPOMBA: V času objave programa letalski poleti še niso bili potrjeni, zato je možen zamik datuma tudi za dan ali dva, oz. manjša prerazporeditev programa, kar ne bo vplivalo na vsebino programa. Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja.

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):