Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Heraklion (Kreta) PALAZZO GRE 4*01.07. LJU  7xNZ549 €
Zakintos Argassi Bea 3*21.08. LJU  7xNZ442 €
Kalamata ELITE CITY 4*26.08. LJU  7xNZ669 €
Lefkas-Preveza Ionian Blue 5*02.07. LJU  7xPOL586 €
Malta Plevna 3*24.08. LJU  7xNZ561 €
Severni Ciper SALAMIS BAY 5*23.08. LJU  7xAI679 €
Djerba (Tunizija) El-Mouradi 4*26.04. LJU  7xAI339 €
Celinska Tunizija El-Mouradi 5*23.08. LJU  7xUAI359 €
Rodos Kresten Pal 4*02.07. LJU  7xPOL589 €
Karpatos Seven Stars 3+*14.07. LJU  7xNZ473 €
Varadero Oasis Brisa 4*20.05. VIE  7xAI948 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*27.01. VIE  7xAI399 €
Punta Cana Grand Palla 4+*12.06. MUC  7xAI1051 €
Heraklion (Kreta) Glaros Beac 4*16.04. VIE  7xPOL414 €
Mallorca Morlans 4*03.02. VIE  5xPOL293 €
Maldivi Holiday Isl 4*19.06. MUC  7xPOL1044 €
Mauritius Blue Lagoon 3*24.04. VIE  7xPOL1138 €
Gran Canaria Astoria 3*11.03. VIE  5xPOL483 €
Cancun (Mehika) BlueBay Gra 5*30.05. VIE  7xAI1055 €
Rodos Blue Horizo 4*03.05. VIE  7xPOL430 €
Hurghada The Grand M 4*+*26.01. GRZ  7xAI299 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Nova Zelandija in Fidži


Nova Zelandija in Fidži

  • min. 20 potnikov, po programu
    • odhod: 19.02.2017 | dni: 16 | cena: 4090 EUR1. DAN: SLOVENIJA - EVROPA - NOVA ZELANDIJA polet
Zbor potnikov na odhodnem letališču in polet preko evropskega/bližnjevzhodnega/azijskega letališča proti Avstraliji.

2.DAN: POLET PROTI AVSTRALIJI polet
Zaradi velike časovne razlike je ta dan predviden let, saj pristanemo šele naslednji dan po lokalnem času.

3. DAN: SYDNEY – AUCKLAND nočitev
Pristanek v Sydneyu v dopoldanskih urah, in še let do Aucklanda. Po pristanku in po opravljenih carinskih formalnostih avtobusni prevoz v hotel, nastanitev in prosto za počitek. Nočitev v hotelu.

4. DAN: AUCKLAND zajtrk, nočitev
POGLED Z NEBESNEGA STOLPA
Po zajtrku se bomo odpravili v središče Aucklanda - »Mesta jader« , kjer si boste ogledali Nebesni stolp, ki s svojimi 328 metri ponuja prečudovit razgled na Pacifik in celotno mesto, obiskali boste tudi aucklandski muzej, Parnell - najstarejšo četrt v Aucklandu, kolonialno četrt ter Mission Bay. Preostanek dneva prosto. Zvečer po želji večerja v eni izmed lokalnih restavracij. Nočitev v hotelu.

5. DAN: AUCKLAND - WAITOMO - ROTORUA zajtrk, kosilo, večerja, nočitev
SPOZNAVANJE Z MAORSKO KULTURO
Po zajtrku bomo odpotovali proti Waitomu na ogled znamenite jame » sijočih črvov«, sledi kosilo na farmi Roseland. Pot bomo nadaljevali proti Rotorui - »Žvepleno mesto«. Rotorua je znana tudi po svoji termalni aktivnosti in maorski kulturi. Ravno zaradi tega se bomo odpravili v Te Puio, nekakšen maorski center, kjer si bomo ogledali termalno dolino, hišo v kateri gnezdijo kiwiji ter maorski inštitut za umetnost. Zvečer pa se bomo prepustili maorski glasbi, Maori pa nas bodo pogostili z večerjo - » Hangi«.

6. DAN: ROTORUA - QUEENSTOWN zajtrk, polet
SKYLINE GONDOLA V QUEENSTOWNU
To jutro se bomo po zajtrku odpravili v eno najpomembnejših termalnih dolin na tem območju, Waimangu. Tu bomo lahko jasno videli, kakšne so bile posledice vulkanskega izbruha na gori Tarawera leta 1886, ko se je površje celotne regije spremenilo. Nato se bomo odpeljali proti letališču v Rotorui in poleteli v Queenstown. Tam se bomo popeljali z znamenito Skyline Gondolo, da si bomo lahko ogledali panoramo, ki vključuje pogled na celotno mesto, jezero Wakatipu in okolico. Potem pa vožnja do hotela, nastanitev in preostanek dneva prosto.

7. DAN: MILFORD SOUND zajtrk, kosilo, nočitev
Z LADJO PO TASMANSKEM MORJU
Po zajtrku bomo odšli na celodnevni izlet v Milfordsko ožino, da bi si ogledali narodni park Fiordland. Po prihodu v Milford nas bo ladja popeljala čez fjord, do Tasmanskega morja, od koder bomo lahko občudovali velikost tega fjorda, Mitre Peak in prečudovite Bownove slapove. Na ladji nam bodo postregli s kosilom. Popoldan se bomo z avtobusom odpeljali nazaj v Queenstown. Preostanek dneva prosto.

8. DAN: QUEENSTOWN zajtrk, nočitev
SAMOSTOJNO RAZISKOVANJE
Dan je namenjen individualnim ogledom, nakupom in sprostitvi, lahko pa se odločite za vinsko turo, adrenalinski safari s hitro ladjo po reki Dart ali kombinacijo adrenalinskih aktivnosti. Nočitev v hotelu.

9. DAN: QUEENSTOWN - WANAKA zajtrk, nočitev
RUDNIKI ZLATA V VASICI ARROWTOWN
Po zajtrku se bomo odpravili proti Wanaki. Po poti si bomo ogledali zgodovinsko, včasih polno zlatih rudnikov, vasico Arrowtown in se ustavili na Bungy Bridge. Na jezero Wanaka bomo prispeli zgodaj popoldan, tako da boste imeli čas za počitek in užitek na tej prečudoviti lokaciji.

10. DAN: WANAKA - CHRISTCHURCH zajtrk, kosilo, nočitev
LEDENIŠKA JEZERA IN NOVOZELANDSKE ALPE
Po zajtrku nas čaka odhod v Christchurch. Pot nas bo popeljala čez deželo turkizno obarvanih ledeniških jezer, mimo Južnih Alp ter najvišje gore na Novi Zelandiji, Mt.Cooka. Ustavili se bomo na kmetijskem področju Centerburijske ravnine in obiskali eno od lokalnih kmetij, kjer si bomo z užitkom privoščili kosilo, značilno za te kraje. Nastanitev v hotelu, preostanek dneva prost.

11. DAN: CHRISTCHURCH zajtrk, nočitev
MESTO VRTOV Z GREGORIJANSKO ARHITEKTURO
Po zajtrku si bomo ogledali Christchurch, »Mesto vrtov«, temu pa bo sledil prost popoldan. Nočitev v hotelu.

12. DAN: CHRISTCHURCH - FIDŽI zajtrk, polet
Zajtrk v hotelu in prosto do prevoza na letališče od koder bomo poleteli proti Fidžiju. Po pristanku na letališču, prevoz do hotela, nastanitev.

13. - 14. DAN: FIDŽI zajtrk, nočitev
SLADKO BREZDELJE
Dva dneva namenjena počitnicam v kristalnem morju. Uživali bomo v kopanju, sončenju in poležavanju na plaži.

15. DAN: FIDŽI – EVROPA zajtrk, polet
Zajtrk v hotelu in prosto do prevoza na letališče. Po opravljenih carinskih formalnostih polet proti Sydneyu in naprej do enega izmed evropskih letališč.

16. DAN: EVROPA - SLOVENIJA

Pristanek na enem izmed evropskih letališč in nadaljevanje leta proti Ljubljani/bližnjemu letališču

CENA: min.20 oseb 4.090 €
          min.15 oseb  4.490 €


30.10.

CENA VKLJUČUJE:  letalski prevoz na relaciji Ljubljana /bližnje letališče- Auckland - Ljubljana/bližnje letališče z vmesnim postankom na enem od evropskih in enem azijskih letališč ter dva notranja leta z letališkimi in varnostnimi pristojbinami v ekonomskem razredu, nastanitev v hotelih 4* v dvoposteljnih v času potovanja, na bazi nočitev z zajtrkom, 3 kosila kot navedeno v programu in 1 x hangi večerja, vsi prevozi po programu, vse ogledi z vstopninami po programu, 3 x nočitev z zajtrkom na Fidžiju v hotelu 4*, poldnevni rečni safari z lahkim prigrizkom, angleško govorečega vodnika / voznika, slovenskega spremljevalca in organizacijo potovanja.

DOPLAČILA PO ŽELJI OB PRIJAVI: urejanje vizuma, enoposteljna soba 520 €.
POČITNICE NA FIDŽIJU: po želji lahko program Nova Zelandije tudi podaljšate s počitnicami na Fidžiju. V osnovni ceni paketa počitnice na Fidžiju so vključeni vsi leti, letališke in varnostne pristojbine, prevoz letališče-hotel-letališče in 3x polpenzion v hotelu 4* na otoku. Po želji vam lahko počitnice na Fidžiju podaljšamo/skrajšamo. Podaljšanje počitnic na Fidžiju: pri min. 8 oseb 1. 249 €/ osebo Podaljšanje počitnic na Cookovih otokih: pri min. 8 oseb 1. 259 €/ osebo,
CENA NE VKLJUČUJE /DOPLAČILA NA POTI: izleti in vstopnine izven programa, napitnine: 50 - 70 € (tudi otroci), izstopna taksa na Novi Zelandiji.
POPUSTI: otrok do 12 let na dodatnem ležišču (v sobi skupaj z dvema odraslima): na vprašanje ob prijavi.

OPOMBE: v kolikor je letalski prevoz predviden z enega od bližnjih letališč, je doplačilo za transfer med 70-80 € za povratni transfer. Končna cena transferja je odvisna od števila prijavljenih potnikov. Le-ta bo znana približno 14 dni pred odhodom. Velja za vse programe v katalogu in na spletni strani. Cene potovanj so izračunane na dan 31. 8. 2014. V kolikor se zaradi prilagajanja, dinamike polnjenja potovanja in zasedenosti letalskih prevozov cene osnovnega aranžmaja spremenijo, se nove cene prilagodijo in bodo objavljene na spletni strani . Status potovanja se lahko spremeni, v kolikor dinamika polnjenja ne zagotavlja kvalitetne izvedbe potovanja.

Odkrita beseda: zaradi prilagajanja letalskim prevozom in nepredvidenim okoliščinam, si pridržujemo pravico do spremenjenega vendar vsebinsko neokrnjenega programa.

Programi v katalogu so pripravljeni po pogojih na dan 31. 8. 2014 (1 EUR je 1,30 USD; 1,39 AUD). V kolikor bo prišlo do večjih razlik v menjalnih tečajih, bomo skladno s tem oblikovali končno ceno, objavljeno v evrih. Skladno s členom 900. Obligacijskega zakonika in zakonom o Varstvu potrošnikov si pridržujemo pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov in pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo potovanja, ki je navedeno na programu potovanja.CENA VKLJUČUJE:  letalski prevoz na relaciji Ljubljana /bližnje letališče- Auckland - Ljubljana/bližnje letališče z vmesnim postankom na enem od evropskih in enem azijskih letališč ter dva notranja leta z letališkimi in varnostnimi pristojbinami v ekonomskem razredu, nastanitev v hotelih 4* v dvoposteljnih v času potovanja, na bazi nočitev z zajtrkom, 3 kosila kot navedeno v programu in 1 x hangi večerja, vsi prevozi po programu, vse ogledi z vstopninami po programu, 3 x nočitev z zajtrkom na Fidžiju v hotelu 4*, poldnevni rečni safari z lahkim prigrizkom, angleško govorečega vodnika / voznika, slovenskega spremljevalca in organizacijo potovanja.DOPLAČILA PO ŽELJI OB PRIJAVI: urejanje vizuma, enoposteljna soba 520 €.
POČITNICE NA FIDŽIJU: po želji lahko program Nova Zelandije tudi podaljšate s počitnicami na Fidžiju. V osnovni ceni paketa počitnice na Fidžiju so vključeni vsi leti, letališke in varnostne pristojbine, prevoz letališče-hotel-letališče in 3x polpenzion v hotelu 4* na otoku. Po želji vam lahko počitnice na Fidžiju podaljšamo/skrajšamo. Podaljšanje počitnic na Fidžiju: pri min. 8 oseb 1. 249 €/ osebo Podaljšanje počitnic na Cookovih otokih: pri min. 8 oseb 1. 259 €/ osebo,
CENA NE VKLJUČUJE /DOPLAČILA NA POTI: izleti in vstopnine izven programa, napitnine: 50 - 70 € (tudi otroci), izstopna taksa na Novi Zelandiji.
POPUSTI: otrok do 12 let na dodatnem ležišču (v sobi skupaj z dvema odraslima): na vprašanje ob prijavi.

OPOMBE: v kolikor je letalski prevoz predviden z enega od bližnjih letališč, je doplačilo za transfer med 70-80 € za povratni transfer. Končna cena transferja je odvisna od števila prijavljenih potnikov. Le-ta bo znana približno 14 dni pred odhodom. Velja za vse programe v katalogu in na spletni strani. Cene potovanj so izračunane na dan 31. 8. 2014. V kolikor se zaradi prilagajanja, dinamike polnjenja potovanja in zasedenosti letalskih prevozov cene osnovnega aranžmaja spremenijo, se nove cene prilagodijo in bodo objavljene na spletni strani . Status potovanja se lahko spremeni, v kolikor dinamika polnjenja ne zagotavlja kvalitetne izvedbe potovanja.

Odkrita beseda: zaradi prilagajanja letalskim prevozom in nepredvidenim okoliščinam, si pridržujemo pravico do spremenjenega vendar vsebinsko neokrnjenega programa.

Programi v katalogu so pripravljeni po pogojih na dan 31. 8. 2014 (1 EUR je 1,30 USD; 1,39 AUD). V kolikor bo prišlo do večjih razlik v menjalnih tečajih, bomo skladno s tem oblikovali končno ceno, objavljeno v evrih. Skladno s členom 900. Obligacijskega zakonika in zakonom o Varstvu potrošnikov si pridržujemo pravico do spremembe cene, če pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov in pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, potrebno za izvedbo potovanja, ki je navedeno na programu potovanja.
Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):