Država vašega izleta ali potovanja

Pridružite se nam!

Garancija najnižje cene in LAST MINUTE KLUB

Last minute počitnice (izbor iz ponudbe)

Destinacija HotelOdhod Stor.Cena
Tenerife - jugTeide Mar 3*26.12. LJU  6xN998 €
Malta Mellieha Ba 4*15.12. TSF  7xPOL498 €
Hurghada SUNRISE ROY 5*10.12. LJU  7xAI549 €
Celinska Tunizija EL-MOURADI 4*27.12. LJU  7xAI499 €
Sharm El SheikhGrand Hotel 5*16.12. VIE  7xAI369 €
Varadero Hotetur Pal 4*08.12. MUC  7xAI804 €
Hurghada Grand Resor 5*08.12. GRZ  7xAI329 €
*LJU-Ljubljana,GRZ-Graz,VIE-Dunaj,SZG-Salzburg,LNZ-Linz,ZAG-Zagreb
*POL-polpenzion,PP-polni penzion,AI-vse vključeno,NZ-nočitev z zajtrkom

Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Možnost plačila tudi s plačilnimi karticami.
Iskanje po vsebinah:  

Novoletni Vietnam in Kambodža

Zagotovljeni termini:
26.12.2016
NOVOLETNI VIETNAM IN KAMBODŽA
 
Novoletni Vietnam in Kambodža
 
ODHOD: 26. december | 11 dni | letalo |
 
1. dan: Transfer iz Maribora do letališča v Benetkah. Polet letala preko Dohe v Vietnam. Nočni polet.
 
2. dan: Pristanek v HANOJU in ureditev vizumov ob vstopu. Transfer v hotel in prva panoramska vožnja ter krajši ogled vietnamske prestolnice. Večerja in nočitev.
 
3. dan: Zajtrk in ogled glavnih znamenitosti mesta z mnogimi parki in jezeri, kjer se čuti tudi vpliv francoske arhitekture: Ho Chi Minh-ov mavzolej in hiša, pagoda enega stebra, etnološki muzej, tempelj Literature,... Zvečer po večerji ogled tradicionalne predstave z lutkami na vodi.
 
4. dan: Po zajtrku takojšnja vožnja proti znamenitemu zalivu HA LONG BAY. Ha Long je zaliv Južnokitajskega morja s slikovito kraško pokrajino, ki jo je zalilo morje, tako da je spremenjena v več kot 3000 otočkov na površini 1500 km2. Vkrcanje na ladjo, kosilo s križarjenjem po zalivu med otočki in ogled ene izmed jam. Vrnitev v Hanoj, večerja in nočitev.
 
5. dan: Jutranji polet v osrednji del Vietnama v HUE, cesarsko mesto, ki ga imenujejo tudi mesto festivalov. Na ogled pagode Thien Mu se odpravite s čolni po reki Huong (dišeča reka). Ob reki najdemo tudi grobnico vladarja Minh Manga. Še ogled cesarske trdnjave Dai Noi (pod zaščito Unesca), obdane s trojnim obzidjem in zgrajene po zgledu Prepovedanega mesta v Pekingu. Večerja v lokalni restavraciji. Nočitev.
 
6. dan: Po zajtrku pot po slikoviti pokrajini čez 500 m visok prelaz Hai Van s čudovitim razgledom na pet Marmornatih gora. Tu je klimatska ločnica med severnim subtropskim in južnim tropskim Vietnamom. Vožnja v HOI AN, katerega jedro je tudi na seznamu Unesca. Ogled starega dela mesta, polnega lantern, galerij, starinarnic ... Med glavne znamenitosti sodijo pokriti japonski most, najstarejša hiša v mestu in dvorana, kjer so nekdaj kronali cesarje. Priprava na prihod novega leta. Večerja in nočitev.
 
7. dan: Zajtrk. Prevoz na letališče v Danang in polet v Saigon, glavno mesto Vietnama v času francoske kolonizacije do 1954, nato prestolnica samostojne republike Južni Vietnam do 1975, ko so ga preimenovali v HO CHI MINH. Ogled kitajske četrti Cholon s tržnico in nekaj templji, obisk katedrale Notre Dame. Večerja, in nočitev.
 
8. dan: Zajtrk. Sledi izlet v DELTO REKE MEKONG. Vožnja s čolni do otočkov, ogled tradicionalne vasi, bujnih sadovnjakov, pokušnja eksotičnega sezonskega sadja. Pozna popoldanska vrnitev v Saigon. Večerja in nočitev.
 
9. dan: Jutranji polet v Kambodžo v SIEM REAP. Po pristanku ureditev vizuma, nato raziskovanje in ogled območja templjev iz 9. do 14. stol., ki so bili več kot 500 let preraščeni z džunglo … Ogledi v Angkor Thom, obzidano kraljevo mesto (10 km²), zgrajeno pod kraljem Jayavarmanom VII. Zanimiv je tempelj Bayon z smejočimi obrazi ... Opazovanje sončnega zahoda in dežele okrog templja Angkor z ene od terase zgodovinskih templjev. Večerja in nočitev.
 
10. dan: Zajtrk in obisk glavnega tempeljskega kompleksa ANGKOR WAT, ki je posvečen hindujskemu bogu Višnu in ki ga uvrščamo med sedem čudes sveta (na seznamu UNESCA). Ogled templja Banteay Srei, bisera klasične kmerske umetnosti in tudi ogled z drevesnimi koreninami poraščenega templja Ta Prohm – enega od najbolj obiskanih znamenitosti v Angkorju, kjer so posneli film Lara Croft: Tomb Raider s slavno Angelino Jolie. Popoldanski odhod na letališče in večerni polet v Bangkok.
 
11. dan: Prestop na letalo za Doho ter nato nadaljevalni polet proti Benetkam. Sledi še  organiziran prevoz nazaj v Slovenijo.
 
CENA: 2.490 EUR pri najmanj 20 potnikih
      2.590 EUR pri najmanj 15 potnikih
      2.690 EUR pri najmanj 10 potnikih
 
 
CENA VKLJUČUJE: letalske polete v ekonomskem razredu na relacijah: Benetke–Doha–Hanoi in Siem Reap–Bangkok–Doha–Benetke, vse lokalne letalske polete v Vietnamu in Kambodži kot navedeno v programu, vse letališke takse, lokalne avtobusne prevoze, povratni prevoz do letališča, vožnje z ladjico, nočitve v hotelih 3–4* v 1/2 sobah TWC, vse obroke po programu, lokalne vodnike, odlično slovensko vodenje, celotno organizacijo potovanja.
 
Vključene vse vstopnine po programu!
 
DOPLAČILA NA POTOVANJU:
- za vstopni vizum za Vietnam = 25 USD,
- za vstopni vizum za Kambodžo = 20 USD,
- za izstopne takse = cca. 20 USD.
 
MOŽNA DOPLAČILA:
- za enoposteljno sobo 250 EUR/osebo,
- za pričakovane napitnine lokalnim vodnikom in šoferjem = cca 50 USD.
 
OPOMBE: ob prijavi je potrebno oddati kopijo potnega lista, ki mora biti veljaven še 6 mesecev po zaključenem potovanju. V potnem listu morajo biti prazne vsaj 3 strani. Vsak potnik mora imeti s sabo 4 fotografije za izdajo vizumov. Vozni red letal se lahko še malo spremeni, zato se lahko v tej zvezi spremeni oz. prerazporedi tudi program.
 

Prijavnine NE ZARAČUNAMO, če vrednost rezervacije presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo).

Če vrednost rezervacije NE presega 250 eur (šteje skupni znesek na prijavnico oz. pogodbo), zaračunamo prijavnino v enkratnem znesku 8 eur.

Pridružujemo si pravico do sprememb cen v kolikor pride do sprememb v menjalnih valutnih tečajih ali do sprememb v cenikih prevoznikov

Obrazec za povpraševanje

* ŽELIM PODATI ZAHTEVEK ZA ZAVEZUJOČO REZERVACIJO
* ŽELIM PODATI NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE
Nosilec prijave potovanja:
Ime: *Priimek: *
E-pošta: *Gsm: *
Ulica in hišna številka: Poštna št./kraj:
Država:
Termin in vprašanje:
Željeni datum odhoda: *
Željeno vstopno mesto: Informacije o vstopnih mestih
Vaše vprašanje našim referentom:
Udeleženci potovanja:
Ime: Priimek: datum rojstva:
Ime: Priimek: datum rojstva:
dodaj več oseb
Zavarovanja:
Zavarovanje stroška odpovedi potovanja:
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (ob doplačilu):